Till bloggens startsida

Bilder från dagen i Stockholm & inköpen!

Vi kom fram till Stockholm vid tio i mårse, vi gick in i några affärer & shoppade lite men gick ganska fort & åt sen. Det blev på ett pastaställe på Galerian. Mycket gott!

Vi gick in på Beyond Retro, för er som inte vet det så är det en jättekänd secound hand affär som finns i London & Stockholm. Jag köpte ett rött skärp där för 100 kr bara. Men ångrar grymt mycket att jag inte köpte denna mycket coola Beverly Hills tröjan som fanns där för 200kr. Den var tyvärr rätt sliten på ryggen, jättenopprig & så. Men annars hade jag slagit till på den också! Skitcool, precis som hela affären är!

Vi var självklart inne på min gammla favoritaffär sedan jag var liten. Butrix! Köpte inget där faktiskt. Men Emma blev nog lite hemligt förälskad i björn - och ankdräkterna!

Vi hittade även en söt Ben & Jerry glassbar, så vi avslutade dagen med en varsin glass! Som ni säkert sett på bilderna har vi inte haft något smink idag. Skönt! Det är så jobbigt att ha det i solen..

Inköpen

Röda skärpet som jag nämde tidigare. Från Beyond Retro.

Svart midjekjol som man knyter frampå. Från H&M.

Blå oversize t-shirt, det som jag tagit kort på är baksidan. Skitsnygg över en brun rygg! Från Monki.

Oversize linne, snyggt över bikini & kanske med det röda skärpet?! Från Monki.

Röd oversize t-shirt med text som jag älskar! Emma köpte en likadan fast svart som det stog Paris på. Skitnajsiga & till bra pris! Från Weekday.

Vit skjortaktig tunika med mörkblåa ränder. Sommarsöt tyckte jag! Från Zara.

Söt kofta, passar bra till marinfärgerna. Pinsamt att säga, men den är från Lindex.

Vitt trashat linne, antingen över bikini eller över ett linne. Från H&M.

Bas-toffsar behövs alltid. Tjejer ni vet hur det är? Man tar en i lådan sen lägger man inte tillbaka den sen. Från H&M.

Ett av de snyggaste gladiatorskorna jag någonsin sett. Helt i min stil! Passar nog jättebra till min lilla bruna väska som jag köpte på Topshop i England. Men dessa finns inte i Örebro & inte på hemsidan, från H&M.

Ett vitt gulligt diadem som är skönt att ha på bad hair days & så vidare. Från H&M.

Snyggt trash-halsband. Från H&M.

Hör & häpna, jag har pengar kvar i plånboken! Jag har inte räknat exakt vad allt kostade, men allt gick under 2000kr i alla fall. Bra det Vickan! & tusen tack för dagen Emma ♥

Mer uppdatering+bilder lite senare

Nu är jag hemma från Stockholm. Vi åkte tidigt imårse, jag lyssnade på Emmas mammas ljudbok hela vägen till Stockholm. Någon bok av Lisa Marklund & en till författare, Asyl hette den - sann, sorlig men bra! Men nu på vägen hem somnade jag, & har faktiskt lyckats sova nästan hela vägen, vaknade när vi var vid mio-möbler. Skönt! Efter en toppenbra shoppingdag i stockholm. Har handlat en hel del faktiskt. Bloggar mer om det senare, först ska jag städa av mitt rum då Spotify gör mig sällskap, sen ska jag käka lite - men sen kommer bilder från dagen & bilder på vad jag köpt, jag har inte tagit de korten än, men jag ska..

Jag ska är inget bra uttryck, för det blir bara att man skjuter upp det hela tiden. Men om jag nu stänger av dataskärmen kanske det faktiskt fungerar. I'll try! Puss ♥


Stockholm idag bby

Idag åker jag & Emma till Stockholm över dagen, jag är hemma ikväll igen.
Kanske hinner blogga då, kanske inte. Beror på hur sent vi kommer hem!
Jag ska ju jobba tidigt imorgon bitti! Ser faktiskt fram emot det också.

En kvart efter jag slutat imorgon ska jag vara i sörby hos sömerskan,
vi ska fixa med nya dräkterna. Efter det blir det träning med gruppen & Anna.

Men en sak i taget, först nu idag är det Stockholm som gäller!
Innan man börjar tjäna pengar så måste man ju spendera lite också, right?



Bjuder på en sex and the city låt som får en på shoppinghummör!
(den går igång efter några sekunder, men det är i början man känner
igen den från sex and the city, så vänta in låten..) 

Vet inte riktigt hur jag ska orka gå i Stockholm en hel dag, kom inte i säng förän
strax innan ett i natt, & pga min allergi så sover jag inte så mycket på nätterna.
Men jag fick just ett sms av Emma, hon sa att jag skulle ta med mig en kudde
att ha i bilen, så antagliten blir det väl att sova lite då.

Ha en bra dag, det kommer jag i alla fall ha. Puss!

What's up, my summer 09?

Vecka 28:

Börjar jobba på NA, 40 timmar i veckan. Denna vecka kommer jag fortfarande ha rätt jobbigt med allergin tyvärr, så om jag inte kan vara ute så mycket så får jag väl bosätta mig i solariumet på kvällarna. På helgen har jag faktiskt inget inplanerat. "U got my number"

Det typiska för vecka 28 var ju rix för mig, för några år sedan. Detta är bilder från rix 2007. Saknar faktiskt frisksport så det gör ont ibland!




Vecka 29:
Jobbar fortfarande på NA, 40 timmar i veckan. Förhoppningsvis är jag bättre den veckan när det gäller allergin, så då blir det ute-eftermiddagar / tidiga kvällar med kompisar på afterwork precis som förra året! På helgen blir det skara sommarland med Emma, Therese & Sara. Grymt najs, jag har inte varit där på jättelänge! Men där har vädret väldigt stor betydlese!

En bild som är tagen typ vecka 29, fast för två år sen. Ännu en frisksportbild, jag och Johan H i provrummet på polarn & pyret, alltså sommaren 2007.


Vecka 30:
Jobbar fotfrarande på NA, 40 timmar i veckan. I slutet av veckan får jag även studiebidraget, vet inte om jag kanske får lön då, eller så får jag det i slutet av augusti. Det visar sig! Jag ska ändå spara största delarna av lönen. På fredagen efter jobbet tar jag tåget till Karro i hennes sommarstuga i Dalarna, stannar där över helgen & har massa kul & mys som vanligt. Även här har vädret stor betydelse, men "solerön runt" blir det i alla fall som vanligt, i ut & skur. Detta år kanske vi även ska försöka undvika att behöva ringa 112 ?!   :$

Förra året, bara några minuter innan vi ringde till 112, hahahahaha! Jag & Karolina alltså, vi har känt varandra sedan vi föddes, & våra minnen är faktiskt väldigt svåra att slå. Vi ses inte så ofta längre, men när vi väl ses så har vi jäkligt kul!


Vecka 31:
Jobbar sista veckan på NA, 40 timmar även denna vecka. På lördagen blir det nog att träffa alla nära & kära en sista gång innan jag drar till Smögen på söndag med familjen, Artin, mormor & morfar! Hoppas vädret är fint, de två senaste åren har det inte varit så bra tyvärr.

Bild från förra året i smögen innan vi ska ut med båten. Lägg märke till den grymt snygga flytvästen jag har på bilden! Det är tyvärr min systers, jag använde den förra året för hon var inte med då. Det är jättekul att hon ska följa med, men då har ju inte jag någon snygg flytväst. Jag vägrar sitta i båten i smögen med en orange ful flytväst, så det där är faktiskt ett dillemma just nu för mig..


Vecka 32:
Smögen! Havet! Västkusten! Bad! Shopping! Kungshamn! Båten! Räk-baguett! Sol! Smögenbryggan! Klipporna! Ni ser själva, en riktigt härlig vecka!

En bild som togs förra året på smögenbron, jag gillar inte bilden, men jag tänkte bjuda på den för på denna bild blåser mitt hår ser man rätt tydligt hur kort mitt hår faktiskt var längst upp på huvudet, & där hade det ändå växt ut i ca 2 månader. Hahaha aah.. vad ska man säga?!


Vecka 33:
Kommer hem till Örebro igen. "hem & hem.." Jag känenr mig faktiskt som hemma även i Smögen eftersom att jag mer eller mindre är uppväxt där. Sista veckan på sommarlovet nu, ska ha en massa kul då! Verkligen njuta av de sista dagarna!

Bild från liseberg i slutet av förra sommaren med bästa vän ♥



Vecka 34: Vi alla vet vad som händer här. . . suck!

Vecka 35: Jag får min lön från NA! Men jag ska spara det mesta!

Någon gång här i höst ska ju förhoppningsvis jag, Karin, mamma & pappa även åka utomlands. ♥ Grekland? Denna bild är från nyår 2008-2009. & i höst kommer jag & Karin i samma klass också, hur kul som helst!

Asos

Nytt på asos

Jag tycker om höga kjolar. Jag har faktiskt en liknande fast i grå.
Men eftersom att kjolen är blank så tycker jag inte man ska ha någon
blank överdel som hon på bilden har, det blir för mycket!
Kjolen var i alla fall skitsnygg, älskar vattenmelonfärgen också!


Rea på asos

Skitsöt tycker jag! Jag älskar rosa, & jag älskar kläder med bar rygg.
Tyvärr gjorde rosetten att klänningen blev lite för söt & gullig, annars
var den skitsnygg. Funkar både till stranden & festen!

Asos

Veckan första shoppingdag!

Tjennnnnixen! Måndag morgon & jag kom faktiskt upp skapligt tidigt, även fast jag låg & kollade på en film halva natten.  Driven hette den. "Amerikansk action från 2001. Joe Tanto har lagt av efter en olycka men tvingas tillbaka till hetluften i biltävlingsvärlden igen. Stallchefen Carl Henry vill emellertid inte att Joe ska tävla, istället ska han peppa det unga stjärnskottet Jimmy Bly till nya vinster". Som ni ser, en riktig kill-film. Men men, jag är ju som jag är.. det går heller inte så jäkla intressanta grejer på tv vid den tiden på dygnet. På förmiddagen kom Sara, vi packeterade de sista kakorna som vi faktiskt fått beställning på i helgen. Sista dagen med det, så det var najs - därför delade vi även upp pengarna idag. För några dagar sen kom även studiebidraget, så nu har jag cash inför Stockholm med Emma imorgon. Men idag var jag också & shoppade, med Karin & Sara. Jag hittade i stort sett ingenting. Jag kom i alla fall hem med ett par skitsöta vita flipflopp tofflor med silver-nitar på, från BIKBOK. Jag hann även slinka in på RAW på vägen hem, jag ville hitta en sval & skön sommarklänning tills imorgon, det är ju jäkla hett att gå på stan i denna värme! & jag har fakskt ingen bra sådan klänning, men jag hittade heller ingen. Varken på stan eller på RAW. Det är bara massa rea på stan överallt, & jag brukar verkligen inte vara den som bangar på rea, men det finns just nu bara fula saker kvar känner jag.

På lunchen blev det la baguette, hur gott som helst! Det var jättelänge sedan jag åt där. Men jag ska la inte klaga, Karin hade aldrig ätit där ju! Ni som mötte mig på stan idag fick säkert en chock, jag hade inget smink på mig. Inte det minsta lilla! Jag kan inte ha det just nu pga min allergi, därför är det ett litet dillemma för mig inför imorgon - men allt löser sig, på något vis!

Men som sagt, Stockholm imorgon - där borde jag kunna hitta en skön sommarklänning som jag kan byta om till, ett par sköna skor skulle också vara bra, nu för tiden har jag bara massa olika flippflopp tofflor, högklackade eller typ converse skor. Gladiatorskor skulle vara bra, jag har faktiskt ett par men de är inte så sköna. Jag har även ballerina skor, men de får man så lätt skoskav av tycker jag när man ska gå i värmen en hel dag! Oj oj vad jag skriver. Men hur som helst, jag köpte även en bok i dag. ♣ Plötsligt händer det.. Livets aviga & räta, Kate Jacobs. En bok som utspelar sig i Manhattan, me like! Jag brukar inte läsa, men nu på sommaren är det inte helt fel att sätta sig i solstolen en stund & läsa lite '

Gadago - ska jag öppna alla garderobsdörrar & kika om jag kan få fram någonting tills imorgon att ha på mig. Vi hörs senare!

Sara kom till sommarstugan!

Jag & Sara i båten                             -        Sara på soldäcket i kvällssolen.
 
Scchhteekarna, morfar & pappa     -                Jag, redo för vattenskidor!
 
Jag
 
Pappa på vattenskidan                      -                                                Sara!
 

Nu är jag hemma i Örebro igen.
Borta bra, men borta bäst!


MJ blir Lego!

Från morfars sms inkorg:
Micheal Jackson ska inte kremeras,
han består av 86% plast, och ska
därför smältas ner & återvinnas till lego!

Grill vid sjön!

Några grannar härifrån viken sammlade ihop oss & så blev det 
korvgrillning & lite så vid våran uteplats nere vid sjön.

Mina ögon är åt h*****e!!!! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen sova.

Ny dag imogon med massa sol, det blir bra!

Mormor & morfars husdjur:


Fredagen*

Vädret har varit strålande idag också! Hur skönt som helst, & jag börjar bli riktigt brun nu faktiskt, me like! Precis som de andra dagarna här har jag legat på soldäcket & solat massor, har även lyssnat på radion som hela dagen idag spelat Micheal Jackson musik.

Mina ögon är rent åt sagt åt helvete! Vet inte vad jag ska göra, just nu har jag lust att bara skära bort dom, orkar seriöst inte mer. Varför ska just jaaag vara jätteallergisk mot "sommaren" (gräs, pollen, gråbo...) ? Det förstör min sommar!

Imorgon kommer några släktingar hit med småkidzz, de bli kul! På kvällen kommer även mamma & pappa, som kommer ha med sig Sara. Sen sover vi kvar här till söndagen, sen blir det hem till Örebro igen på kvällen.

På måndag ska jag unmgås med Karin, vi ska bland annat äta på la baguettiiis eftersom att hon aldrig ätit där, det är ju helt amaazziiiiing?! Sen på tisdagen blir det nog Stockholm med Emma. Yeey! På onsdagen börjar jobbet på NA, det blir kul! Alla andra suckar för att få gå till jobbet, men jag ser det från andra sidan - jag har ett jobb!

Nu ska jag gå & dra i mig lite ögondropp, sen kolla mer på fotbollen. U21 England - Sverige. & England gjorde mål första minuten, suck suck..


Micheal Jackson död!

Michael Jackson, King of Pop, avled i natt i Los Angeles vid 50 års ålder.

Jackson dödförklarades kl 2:26 p.m. lokal tid på Ronald Reagan UCLA Medical Center, inte långt från hans hem i Holmby Hills. Dödsorsaken är ännu okänd. Idag kommer han att obduceras. SOS fick larmsamtalet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles klockan 12.21 lokal tid (21.21 svensk tid).

"När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte", berättade en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online.

Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles.

"Det är en väldigt sorgsen dag för oss" sa Jacksons manager, Frank DiLeo, till PEOPLE. "Han var min vän." Till Los Angeles Times berättade han: "Jag fick kyssa honom och säga adjö. Jag förlorade en väldigt kär vän. Någon som jag beundrade, någon som var den största talangen som jag någonsin har stött på eller jobbat med, säger DiLeo till Los Angeles Times."

Jackson efterlämnar tre barn: Blanket, 7, Paris, 11 och Prince Michael, 12.
Morfars kommentar om detta: det är ju synd för plastikkirurgerna!

We make it!

Imårse åkte morfar & jag ut med den lite mindre båten för att lägga i nät. Men det gick inte så bra, linan till bojen var tydligen för kort / det var djupare än vi trodde. Hur som helst, bojen försvann ju helt enkelt neråt under vattenytan & skönk så den blev osynlig, men vi märkte inte det förän vi hann släppa ner den andra bojen på andra sidan nätet som det hände samma sak med. Tre nät gick till då alltså till spillo. Fanns ingenting att göra, så vi åkte in till stugan igen för att sola.

Sen fick morfar en idé om att vi skulle prova att åka ut med den stora båten & ha en krok & en tyngd så vi kanske hittar nätet. Omöjligt trodde jag, jag trodde att om vi skulle hitta nätet med kroken 20 meter ner från vattenytan trodde jag vi skulle dra sönder nätet. Men vi provade, morfar fixade kroken & jag styrde. 'nd we make it! Vi fick upp nätet på första försöket, det var till & med några fiskar i nätet, även fast det bara legat i så kort tid. Gös (stavning?) & sik blev det!

Klockan är snart sju på kvällen, & det är fortfarande lika varm som det varit hela dagen! Kanonhärligt! Men tyvärr är det rätt kallt i vattnet. Det blir så nu när det blåser utåt. Nu ska jag gå till grannen & betala pengar för jordgubbarna vi köpt, & så leka lite med voven!  Sen blir det nog ännu mer sola, innan solen kryper ner bakom träden.

Måste bara säga att jag älskar detta halsband, köpte det i Afrika för drygt två år sedan - & det har hållit sig jättefint! Jag har även bytt bikini idag så jag inte bränner in samma ränder varje dag. Men när jag solar ryggen knäpper jag upp, jag ska inte ha en enda lenje på ryggen - min nya dansdräk är bar i ryggen. Jupp! Btw, sakanr dansen nu ♥

Onsdagkväll

Det blev en härlig kväll på flotten med lite gott att dricka & popcorn!





I en underbar kvällssol!

Det blev en powernap på altanen nu i kvällssolen
nu innan det blir lite festligheter på flotten ikväll!

Hoppsan, glömde rotera bilden. Well well, mina ögon
har blivit lite bättre nu faktiskt som tur är, men jag väljer
ändå att skippa sminket. Känns bäst så!

Bella på tåget!


Imårse tog jag tåget från Örebro-Laxå, & gissa vem jag hittar på tågstationen som skulle med samma tåg? Jo, Bella! Så det var kul, då slapp jag åka själv. Bjuder här över på en bild på Bella & hennes ramlösaflaska, & så min lilla bredvid, haha såg rätt kul ut. Bella skulle till Göteborg & gå på Lidseberg!
 

Kom till sommarstugan vid 11 på morgonen, & jag har legat & solat hela dagen. Vädret är underbart! Det åts massa jordgubbar, sen åkte morfar & jag ut med båten en stund, det var mysigt! Men sen helt plötsligt blev jag jättedålig av allergin i ögonen, så det blev ögondropp & ta en tupplur inomhus en stund. Sen blev det grillat, mums!

På grund av solen så kommer jag nog somna väldigt gött ikväll, ciao!

Jennifer Aniston i komisk roll!

 
Jennifer Aniston är i New York på ny filminspelning! Hon gick direkt från uppsättningen av The Baster till filmandet av den nya filmen The Bounty Hunter där hon spelar Gerard Butler fru. Av dessabilder ser ut som Jennifer kommer att spela en av sina komiska roller och det är så jag gillar henne bäst! Jupp, självklart blir det att titta på filmen när den kommer ut!

Diggar det nya vädret!

För några dagar sedan stod jag med dunvästen när jag skulle ut, & nu efter bara några dagar har jag packat väskan till Skagern FULL MED BIKINIS & SHORTS! Men solskyddsfaktorn är också packad, såklart!
Bilder från den 1 maj, där var man inte brun inte!!


Njutit av kvällssolen!


Var ju ute med Karin en stund ikväll. Promenadklädseln blev bikini, solklänning som jag pösade till med ett vanligt svart sidenband, flipflopptofflor & så håret uppsatt slarvigt utan att tvätta det efter dagens bad & allt.

Nu ska ja duscha, med inpackning & allt. En riktigt lång & skön dusch. Jag antar att jag även kommer behöva duscha skapligt kallt på grund av att jag bränt mig något enormt! Det syns inte på bilden, det är mest bakpå axlarna, rumpan & knävecken.

Senare ikväll ska jag även packa, jag åker med tåget till Skagern imorgon bitti. Jag ska även kika klart på filmen som jag inte hann se klart förut. Om jag ska utvärdera filmen så långt som jag sett så är den helt okej, confessions of a shoppaholic heter den. Handlar om en tjej som shoppar lite för mycket & så lite kärlek inblandat såklart - helt klart en mysig tjejfilm! Jag tänkte även hinna ta bort mitt gamla nagellack & kanske måla på nytt.  Vet inte om det är så stor idé, det kommer ju bli massa bad & så i stugan..

Gadago - kiss 'N' hugs ♥

Framtidsplaner

Rubriken blev lite fail kanske, låter som jag ska ha ett inlägg om vad
jag ska göra när jag blir pensionär or something. Men nej nej, jag menar
mer de kommande timmarna & dagarna!

Just nu är jag jäävligt bränd & vill inte gå ut i solen på ett tag.
Därför blir det film, fast vädret är strålande! Det blir filmen nedanför.

Anledningen till att jag har samvete till att vara inne i detta vackra vädret
är för att jag åker till Skagern imorgon & stannar där till söndag tror jag,
det ska bli bra väder hela veckan - så jag ska sola & bada massor.
Morfar har ju en bra dator, så bloggen kommer nog inte dö av det!
Däremot min teckning på telefonen är ju inte den bästa, men har man
tre-abonomang så får man räkna med det!

Innan jag lämnar Örebro så blir det ju faktiskt en promenadis
ikväll med Karin, de blir naaaaaiizzz ♥

Farligt att ha bikini i Dubai!

Paris Hilton är i strikt religiösa Dubai just nu och spelar in en ny säsong av hennes Reality TV-serie My New BFF. Undra hur många säsonger hon ska spela in för att tillslut hitta en "best friend forever" förresten? Hur som helst, Paris började sin vistelse med ett uttalande att hon älskar Mellanöstern och respekterar och älskar kulturen.. men sedan ignorerade hon Dubais regler för klädsel. Paris gjorde nämligen en fotografering i avslöjande badkläder och bikini på stranden. Vanligtvis skulle folk arresterats för att se ut på det sättet på allmän plats så.. antingen brydde sig inte Paris om detta eller så tänkte hon bara inte, vad tror du?

Kedjebrev, suck!

Viste ni att jag hatar "betydelsefulla" kedjebrev? Det gör jag!
Typ sådanna: "skicka detta till 10 vänner så kommer något romantiskt hända
klockan 23.00 ikväll" eller "om du inte skickar detta till mer än 7 vänner
så kommer en död flicka sitta på din sängkant när du ska sova ikväll". Hatar sånna!
För jag är så löjlig så jag tror på sånt där, så jag känner mig tvungen att skicka vidare.
Men jag hatar dom som sagt, för innerst inne ver jag att de inte fungerar & funkar.

↓ Men fick en rolig sak på mejlen idag, ett kedjebrev.. ↓


Jag ska spara det & skicka tillbaka det till personer som skickar
jobbiga kedjebrev till mig! Utan tvekan, bra skit!

Brända!

Imårse började jag med att åka till Gustavsvik & gymma lite & sola solarium. Sen åkte jag till startcentrum någon timma & var hemma runt 11 igen, tog en snabb lunch sen la jag & Sara oss i solen. Hon var smart & smorde in sig men inte jag. Jag tänkte att "nu jävlar ska jag bli brun". AJ AJ AJ!! Jag har bränt mig! Sara har även hom bränt sig, hon smorde sig bara på axlarna där hon nådde själv, hahahahahaha snygg bränna.. Hahahahahaha!

Nordenberg


Hur fint vore inte det? Ignorera mitt bleka ansikte utan smink & mitt o-plattade hår!

Natti

Ensam ikväll, för första gången på länge faktiskt! Jag hade ju kunnat ringa någon, men de flesta jobbar & så, men jag har bara tagit det lugnt nu ikväll, tittat på de nya pensionär-programmet på fyran (lotta på liseberg), det verkar i alla fall som att det är bättre än "allsång på skansen".

Fick ett gött besked ikväll, men ska inte nämna någonting - var bara tvungen att skriva av mig det här på bloggen. Men mammas sa bara "säg inte hej förän du hoppat över bäcken" & det ska jag inte göra!

Imorgon ska jag upp okristligt tidigt, jag ska vara på startcentrum klockan 9 på morgonen & innan det ska jag hinna dra till gymmet med mamma & sen passa på att sola solarium när jag ändå är där. Måste bättra på brännan! Efter startcenrum ska Sara & jag hem till mig, vi ska fixa lite med kakorna på kvällen - men på dagen hoppas vi på fint väder så vi kan glassa vid poolen. Sara, bring a bikiniiii!

Gadago - vi hörs imorgon!

Vem sa att det är en handduks-hängare?

Jag har ränsat lite av min smyckeslåda idag!
Man har mer smycken än vad man tror!
Jag viste inte riktigt vart jag skulle göra av alla smycken,
men sen fick jag en bright idé.

Liksom vem har sagt att man måste hänga handdukar på handdukshängaren?

Smart va? På den stången längst in har jag långa halsband.
På den mittersta vanliga halsband & på översta har jag örhängen.

Sen har jag ju även massa småörhängen, & nu tjejer har jag ett tips!
Ni vet när man köper örhängen får man de oftast på en liten plast/kartong bit?
Gör ännu mer hål på dem, så får de plats med ännu mer örhängen på!




Armbandena vet jag inte riktigt hur jag ska göra med än,
vissa är som ni ser på bilderna nedanför uppsatta, men de lite
större armbanden ligger i en låda.


Lite av ringarna också. De lite mer dyrbara ringarna har jag
självklart inte med i denna röra!


Jag tycker jag varit duktig som ränsat alla smycken idag, traslat ut diverse
halsband, slängt gammalt, hängt upp det jag vill ha kvar & så.
Men jag har tyvärr inte packat upp allt än:


Jag har även lite i en flyttkartong som jag inte packat upp än heller.

JAG SKA INTE KÖPA NYA SMYCKEN PÅ ETT TAG NU KÄNNER JAG!

Victorias "klubbade krokodiler" väskor

Victoria Beckham är känd för sina vackra handväskor från Hermès, men nu har denna lyxhobby gett henne en del bekymmer eftersom de är gjorda av äkta krokodilskinn. PETA kräver nu att hon ska sluta använda dessa handväskor. En företrädare för PETA har gått ut och sagt att de ska skicka en videofilm till Victoria där hon kan se hur krokodilerna klubbas ihjäl av krokodiljägare som bara vill åt deras skinn.

When it was good


Flipsyde

Igår kväll var ju Sandra här, vi kollade på sex and the city filmen. Den är bra!
Men vi diskuterade en grej i efterhand, att vi tycker den är för dyster för att vara en
sex and the city film. Alla avsnitt är ju så roliga & bra! Men jag såg ju filmen
första gången innan jag sett avsnitten, så då tyckte jag nog att den var bättre.

Igår kväll när Sandra åkt hem så satt jag vid datorn till rätt sent, men kom ändå upp
skapligt tidigt imårse. Det har nog att göra med att grannen har en grävmaskin &
massa annat så hela mitt rum skallrar! Jag vaknade för typ en & en halv timma sen,
& jag har redan hunnit gjort en hel del nu på morgonen.

Just nu väntar jag på att naglarna ska torka, sen blir det duschen!

Jag har inga planer för dagen, väldigt skönt faktikst.
Då kanske det blir att ränsa smyckeslådan?


A year ago

En bild säger mer än tusen ord!










Ja, för exakt ett år sedan så hade vi varit i Cypern i två dagar,
hunnit blivit lite brända av solen, hunnit stöka till hotellrummet,
snorklat, solat badat, ätit & druckit gott. Ett år sen, saknar det massor!

Tre flickor & en kladdig chokladkaka


Igår kväll var jag med Sandra & Karin, hemma hos Sandra. Men först blev det
promenadis från björkhaga till Sörby.

Vi hade massa mys, klockan 11 på kvällen fick vi för oss att baka kladdkaka,
men när vi rört ihop smeten inser vi att det är chokladkaka-recept, därför
bestämer vi oss för att ugns-tiden skulle bli lite kortare så den kakan skulle bli
mer kladdig. Men den blev lite väl kladdig i kombination med att Sandra & Karin
är väldigt mycket för omogna för sådant, haha!


Tack för en rolig kväll tjejor!

Ikväll ska jag träffa en av dessa tokar igen, vi ska bara ta det lugnt
ikväll igen (utan kladdig chokladkaka). Vi ska kika på sex and the
city filmen eftersom att Sandra in sett den, & jag har verkligen inget
emot att se den igen. Den är sjukt bra, & jag kommer faktiskt inte
ihåg hela handligen heller.

Tack för idag bloggen, nu ska jag inte sitta vid datorn mer.
Ska ta cykeln & möta skitungen nu ♥ Mer update imorgon. Puss!


Midsommarbilder!

Midsommar blev hur bra som helst! Först var jag i lindhult med massa roligt folk hemma hos Jossan. Där var även vädret på topp!





Innan vädret hann bli sämre åkte jag till stan för att träffa danstjejorna!




Sen åkte jag till ett till ställe, men där var jag dålig med Kameran. Hur som helst, en mycket trevlig kväll!

Update






Godmorgon, kan jag ju
säga även fast klockan
snart är fyra på eftermiddagen.





Jag är kvar hos Emma
eftersom att jag sov här i natt.
Vi har varit vakna ganska länge,
men har bara legat i sängen &
kollat på film & så.





Snart är det dags för lunch.
Sen åker jag till Sandra & träffar
henne & Karin ikväll.




Bilder från gårdagen kommer imorgon
när jag kommet hem, för jag sover hos
Sandra ikväll.





Ville bara uppdatera så ni inte tror jag
har dött. Puss! ♥


& jag vet, detta inlägg blev lite
sajk & långt..


Ingen riktig midsommar-mat...

Kom just hem från PH, jag hade ju glömt att köpa nylonstrumpor. Ica affärer har ju inte så bra utval när det gäller sånt, men jag hittade ett tre-pack för ca 50kr som verkar fungera helt okej. Well well, om en dryg timma drar jag till lindhult. Jag har nu innan hunnit äta lite köttbullar & korv, men ingen sill & potatis - de blev inte så i år för min del. Men jag klarar mig bra ändå. En sak som är äkta svensk midsommar är ju vädret i alla fall, uppehåll men man har med sig ett paraply ifall att. Suck, svensk sommar. .

Vet inte när jag bloggar igen, jag slaggar ju hos Emma inatt så kanske imorgon bitti, eller efter lunch någon gång när jag kommer hem. Hur som helst, ha en trevlig kväll kära läsare!

Gode gud

gör så att det inte regnar ikväll. Jag ska cykla från adolfsberg till stan sen ju! Väderprognoserna visar uppehåll, sol men lite moln fram till klockan 8, då kommer tydligen en pytteliten skur. Men jag vill inte ens ha en pytteliten skur! Men sen ska det bli varmare & med sol senare på kvällen! Det är ju bra! Men som sagt, gode gud gör så det inte regnar ikväll!

Som ni säkert vet så är jag den människa som säkerligen är minst kristen i hela världen, men men.. hoppas kan ju alla!

Midsommar!

Min midsommar-dag kommer vara chill, jag ska bara vara hemma & fixa & dona med allt möjligt. Sen ikväll åker jag till Josefine där några andra kommer att vara, sen åker jag vidare för att träffa några av danstjejerna på ett annat ställe vid stan. Utan tvekan, kvällen kommer bli bra!

Bilder från midsommar 2002, hahahaha!




Igår kväll kollade jag på trippelavsnitten av sex and the city, det slutade inte förän strax innan halv två på natten så jag trodde jag skulle vara död i mårse, men jag är pigg. Klockan är inte ens 11 & jag har redan hunnit äta en stadig frukost. Jag har precis målat andra lagret på naglarna & just nu väntar jag bara på att solariumet ska bli ledigt, mamma solar just nu.

Hoppas ni får en trevlig midsommar bodys!

Gör inte det! ink. "vickan bjuder på sig sälv-bilder"

Solade solarium nyss. Efter några minuter fick jag ont i ryggen av att ligga, det är ju liksom så hårt & man är ju så svankryggad - så då la jag mig på mage. Aj aj aj. Hahahahaha. Gör inte det! De gjorde ont i tuttarna tjejer, de ska ni veta!Både då & efteråt när dom är brända. Hahahaha! Klant-vickan..

En annan grej som jag tänkt till på nu ikväll är att jag ska bara ska måla första lagret på nagellacket idag, & andra imorgon bitti, & det eventuellt sista lite senare. För då håller det längre, & man får inte lika lätt fula avtryck!

Just nu sitter jag & väntar på att tiden ska gå, sex and the city börjar ju inte förän om en halvtimma. Då blir bloggen mitt offer som ni märker, det är då de lite mer tråkiga inläggen kommer in.

Eftersom att förra inlägget inte hade någon bild så får jag väl bjuda på några gamla godingar här:

9 år & skitful tröja!


10 år & kritvita ögonbryn?


12 år & djuret är riktigt! FULASTE bilden, men jag bjuder på den! Såå jävla ful jag var!


13 år & hej kritvitt hår & jätte rött ansikte!


14 år & coolast i Smögen? (med rälls, hahahaha)


15 år & använde mössa, även på sommarn!

Bjud mer på er själva ffs!


Kvällsfix

Dagen avslutades med en promenad med Karin, vi hade inte träffats på jättelänge så det var roligt!        Ikväll återstår det att måla naglarna så de är lite fina tills imorgon, ska även sola solarium. Men klockan 11 börjar trippel-kväll av sex and the city. Alltså tre avsnitt på samma kväll. Start klockan 11 & slut någon gång före halv ett antar jag. Sen ska jag sova, & imorgon ska jag sova ut TILLS JAG VAKNAR,  inget alarm!


Nike

När Louise var hemma i Örebro för ett par dagar sen så hade hon med sig massa som hon fått från jobbet, massa nike-saker. 2 par skor, en väst, en väska & ett linne. Tusen tack!

Här ser ni linnet, västen & ett par av skorna:

Korta leggings är skitfult, jag vet! Men de andra låg i tvätten. . .


Fergie vs Zoe Saldana


Vem bar den bäst?

Fergie bar den bäst tycker jag, men Saldanas färg på klänningen var
bättre för den gröna ser ut som en fisk-dräkt!


Klänningarna kommer från Emmanuelle, Pucci (ett italienskt modehus)

Godnatt!


Istället för undanplockning i mitt
rum inför imorgon så blev det att
kolla på sex and the city, så sjukt
bra program verkligen! Så det blir
städa imorgon bitti istället.

Men nu sova! Puss ♥


Nu har Lauren Conrads bok släppts!


Kommer ni ihåg att vi tidigare berättat om Lauren Conrads författarambitioner? Novellen heter L.A Candy och är baserad på hennes liv, men handlar om en tjej som heter Jane. Igår var hon på Barnes&Noble i LA och signerade och hon var som vanligt riktigt snygg. Lauren är verkligen en tjej med många talanger!

Grattis Christoffer!

Kvällen har spenderats i Odensbacken, Christoffer fick bl.a en plattång i pressent som han provade att platta mitt hår med. Jätteliten men jättebra var den! 

(& nej vi är inte seriösa på bilderna, haha!)

Nu ska jag städa mitt rum som redan hunnit blivit stökigt, för imorgon kommer Sara hit & då blir det att jobba lite på eftermiddagen! Men först upp tidigt för att handla lite stuffs, t.ex nylonstrumpor till midsommar som jag glömde handla idag, suck suck suck.

Stan med Emma!


Dagen spenderades på stan, med Emma!
Jag shoppade lite allt möjligt, & idag spräckte
jag faktiskt min tusenlapp!
Jag köpte:
- turkos tub-klänning, till midsommar.
- BH att ha under den, till midsommar.
- lösögonfransar, till midsommar.
- silverörhängen, till midsommar.

Tänk att man kan handla prylar för flera hundra
bara för en kväll?! Nejdå, så är det ju inte riktigkt.
Jag kan ju använda dessa saker till fler tillfällen.

Emma la undan ett par skor som var ursöta!


Men vad vore en shoppingrunda på stan utan lunch på ett mysigt ställe?
Det blev Java idag igen, jag var där en gång med Artin, Louise, Johanna
& Sandra för några dagar sen, & med danstjejerna dagen efter det.
Men idag blev det Java igen, jag åt sallad & emma åt bakad potatis (saknar potatis!!)

Dagen blev bra, blev ju massa shopping, snack & skratt. Så ska det vara! Tack Emma ♥

Ikväll blir det Odensbacken, Christoffer fyller år. Kameran blir med ;)

Puss!


Nyförälskad!

Förut bloggade jag om en mobil som jag vart tok-kär i,
sony ericsson med tangentbord. Du kan se den i inlägget under.

Men lite senare hittade jag även denna läckerhet!


Nu blir det sex & the city, sen sova!    C u '     ♥

Jag är kär!


Nu väntar duschen! Imorgon blir det frukost-träff på jobbet. Hoppas vädret är bra, för efter det ska jag träffa träffa Emma på stan. Antagligen blir det att luncha på något mysigt ställe, snacka massa girltalking & så shoppa lite kanske? Funderar på att köpa något att ha på sig på fredag. Men jag hittade ingenting idag när jag var på stan, så varför skulle jag göra det imorgon? Kameran kommer bli med, måste bli bättre med att använda den - speciellt nu på sommaren!

Kom på att detta var 8:onde inlägget för idag. I fortsättningen ska jag inte blogga så mycket, det är ju roligare med få lite mer roliga inlägg, än massa halvtråkiga. Right?

Well well, gadago, puss!

TV kväll!


(bara för att det verkar så patetiskt) 20.00 på TV3

Senare ikväll är det  Desperate housewives, jag följer ju inte det,
ibland funderar jag över om jag är den ända tjejen i
världen som inte gör det(?)

Ännu senare ikväll är det ju även Sex & the city!
Det följer jag inte heller, bara kollar lite då & då.
Om jag inte hittar på något annat ikväll så
blir det nog att kika det!

Hiss på "my new bff", "sex & the city" & diss på "desperate housewives"!

Inspelningsbilder från "Remember Me" (RObert Pattinson)



Just nu pågår första inspelningsdagen för Robert Pattinson och hans nya film "Remember Me". Lyckligt nog så spelar de in filmen just nu på gatorna i New York så det finns några bilder på Robert när han är på inspelningsplatsen! Jag tycker att han ser ut som en modern verision av James Dean med sitt stylade hår och med Ray-Bans solglasögonen på sig!

Time of your song


Matisyahu

Dagens outfit


- Röd & vit randit t-shirt, Gina tricot.
- Vit Adidas tröja, Stadium.
- Beiga chinos-shortst, Gina tricot.
- Converse, Scorett.
- Stabucks mugg, Starbucks coffee i Barcelona.
Hade även min vita Björnborg väska från förra sommaren, Wedins.


De återkommande sommarfärgerna användes idag alltså,
beige, marinblå, röd & vit!

2/5 saker gjorda!

Tidigare idag skrev jag om att jag skulle göra massa saker.
2 av de 5 sakerna blev gjorda.


• Jag skulle ränsa min underklädeslåda. Det gjorde jag inte!
• Jag skulle dra till stan. Det gjorde jag!
• Jag skulle köpa ny BH. Det gjorde jag inte!
•  Jag skulle lämna in min mobil. Det gjorde jag!
•  Jag skulle sova. Det orkar jag inte, det får bli solariet
   senare ikväll istället!

Nu har jag fått nytt USIM-kort (eller vad heter det?) till min mobil,
så nu funkar den igen! Slå gärna en pling nurå ♣

Underkläder!

Igår när Sara var här så fick hon massa BH:ar av mig som jag hade vuxit ur. Det är mycket roligare att ge bort än att slänga, så det var ju bra! Men nu har jag inte många kvar som jag själv kan ha, så någon gång i veckan blir det att köpa ny. Funderar på att ta en promenadis upp på stan idag & göra det? Får se!

Först innan jag gör det ska jag ränsa ur min underklädeslåda - läste på Saras blogg att hon hade varit duktig & gjort det, . . . . man vill ju inte vara sämre själv! Haha!

& ni som känner mig vet att jag inte tycker så jättemycket om att bara ligga & sola (om det inte är utomlands), så då slipper jag det, om jag istället sätter på mig shorts & linne & promenerar in till stan. Smart Vickan, smaart!

Bjussar på en härlig sommarbild på mig, & som ni förstår så är den ju rätt gammal.-

Axeln?

Ibland när jag vaknar har jag fruktansvärd verk i min högeraxel. Hur man än vänder & vrider så verker den hur mycket som helst! Vet inte varför den beter sig på det viset - men det är ju säkert för att jag ligger på något dumt vis ibland när jag sover.

Vädret idag ser helt okej ut, så kanske blir det att dra på sig bikinin för att steka i solen en stund idag? Vet inte, det kanske bara ser fint ut - det kanske blåser jättemycket? Well well, jag vill bli lite brunare i alla fall, så om inte vädret tilåter så får jag hoppa in i solariet lite senare idag!

Btw, min mobil är trasig - så om ni vill något så får ni ringa på min hemtelefon.

Puss!

á la Vira

Hela eftermiddagen har Sara & jag bakat kakor & sålt. Det gick faktiskt jättebra. Vi sålde allt! Så nu är vi uppe i 4000kr igen. 1000kr var tog vi direkt idag som utbetalning. Det första jag ska köpa nu är ny platt+lock tång, Johanna tipsade mig om en som verkar jättebra. Finns för 600, men ska kika lite på pricerunner om jag kan hitta den för lite billigare någonstanns!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, är rätt trött. Det har blivit lite för lite sova de senaste dagarna. Men det gör ju inte så mycket - det är ju sommarlov! Jag ska inte jobba igen förän på torsdag!

Vad händer mer i veckan då? Jo, jag ska la träffa lite vänner antar jag, & på onsdag drar jag ut till odensbacken, kusinerna fyller! På fredag är det ju midsommar också, så då ska jag träffa some friends, de blir bra!

Hoppas ni haft en bra dag!


I taket lyser stjärnorna!


Ja, den var sorlig! Men inte sorlig, SARA!! Hahahaha, jag vet inte om jag någonsin sett någon gråta så mycket. Men en värd film att se, absolut!

Vi är helt döda efter dagen, vi som skulle bada i poolen efter vi varit ute & sprungit? Men det regnade så vi orkade inte. Vi gick in istället. . .

Dagens uttryck: "jag är kissnödig igen"
(det enda som Sara & jag gjort idag är typ att kissa, suck..)

Java * 2

Nu har jag inte bloggat på ett tag. Men igår var jag på Java på förmiddagen med Louise, Artin & Johanna. Sandra kom även förbi en sväng. Sen blev det hem till oss & käka lunch med alla, sen drog jag & Sandra hem till hennes pappa. Vi hyrde skräckis, kikade på den & var barnvakt till hennes lillebror. Chill kväll!

Idag vart det promenadis upp till stan för att möta danstjejorna på java, igen. Även Malin, våran nya madlem i gruppen. Det kommer bli toppenlkul & bra!

Nu ska Sara & jag ut & köra intervaller. Dööö! Men de behövs!

Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor


Gillar inte låten så mycket egentligen, men texten är lite finurlig faktiskt . .
& jag fyller ju 17 år om några månader

Trevlig kväll

Louise & Artin kom till Örebro, det blev grill hemma hos oss, farmor & farfar & mormor & morfar var också här. Firade mammas födelsedag, som i o för sig är på söndag men men..

Pappa & Artin

Mormors hand, farfar, farmor, mamma, Artin, Louise & morfar!

Artin & Louise!

Hahaha bara för att jag gillar morfars grimage på denna bild!

Nu är klockan snart två på natten, alla drog just. Förutom Artin & Louise som stannar över natten.

Imorgon ska jag träffa min baby-pie, yaay - du är saknad!

Vädret gör verkligen påverkan på mitt humör!

• Vaknade!
• Upptäkte att jag hade en stor bad hair day!
  Så det blev en ful uppsättning i en knut med en fläta i luggen!
• Hade även fått någon form av ögonvagel? Fast den syns inte, bara känns!
• Skulle skriva ut två papper på skrivaren, men patronerna var slut!
Kläd-panik. Vad ska jag ha på mig? Satte tillslut på mig ganska kalla väder.

• Gick ut, upptäckte att vädret var jättedåligt! Så jag frös till & med påväg ut till bilen.
Pappa skjutsade mig till jobbet!

• Väl där så blev det att jobba en stund, sen tog jag bussen till Willys för att köpa
  massa ingredienser till Sara & mig. Kassen blev jättetung & jag blev assurig för jag
  viste inte hur jag skulle ta mig tillbaka till stan igen. Tur att jag var ensam så inte
  Sara fick ut av mina agrisioner!
Men efter att ha suttit rätt länge på en bänk på
  Willys så gick jag genom regnet till närmsta busshållsplats. Kallt! Jag hade bara
  gladiatorskor & vattenpölarna var så djupa att nästan leggingsen blev blöta! Suck!
• Väl tillbaka på jobbet igen så blev det lunch. Sen jobb & så igen.

• Sen blev det stan i regnet några minuter, i väntan på att Lillis kom & hämtade mig
  & skjutsade hem mig,
tusen tack!

Allt denna dagen var ju typ negativt. Men dagens positiva var ju att jag
bara behövde åka buss 2 av 4 gånger. Första gången skjutsade pappa mig,
andra gången skjutsade Lillis mig. Stjärnor till dom!

Nu ska jag duscha, ikväll kommer det folk hit - puss!

Woops

..jag har inte gått & lagt mig än. Men jag cyklar ju till jobbet så jag behöver inte gå upp förän vid 8 egentligen så det är inte såå tidigt ändå. Det blir värre sen när jag ska jobba på Nerikes Allehanda, då börjar jag 7, så då måste jag åka hemifrån strax efter halv 7, vilket gör att jag behöver gå upp senast 6. Då lär jag behöva gå & lägga mig senast 10 på kvällen, för att inte vara död! Arbetet på NA är mer krävande, men även roligare. På startcentrun händer liksom inte så mycket, & där väljer man ju även själv hur mycket man ska jobba.

Anledningen till att jag inte gått & lagt mig än var för att jag hade glömt att städa min toalett, men nu är det gjort. Däremot mitt duschrum är inte städat än riktigt, MEN DET FÅR BLI IMORGON!!! FÖR NU MÅSTE JAG SOVA!!!

Pusssss & godnatt (nu ska jag inte prata om städning på länge, för det har jag gjort aldeles för mkt de senaste inläggen)

Äntligen! Före -& efterbilder!

"Före" bilderna tog jag idag innan jag började städa! "Efter" bilderna är färskpressade!
Det som är lite kul med bilderna som jag såg nu i efterhand är att på både för & efterbilderna så är spotify på på datorn, hahaha jaa kära spotify, jag säger bara såhär: JAG HADE INTE KLARAT STÄDNINGEN UTAN DIG!


Inte illa pinkat av en trähäst!

..men jag måste ju erkänna att den sista flyttkartongen faktiskt står kvar under skrivbordet, men nu har jag i alla fall kommit en bra bit på vägen. Jag har sagt det förut, men säger det igen "det är så skönt att ha ordning, så nu ska jag aldrig mer stöka till!"

På bilderna: kopparna jag fick av mormor & morfar i julklapp, elgitarren som jag köpte för lite drygt ett år sen & ljuskvisten som jag fick i julklapp av farmor & farfar.

Nu är klockan över halv 1 på natten så nu ska jag sova! I gott samvete om att mitt rum redan är dammat & damsuget imorgon när jag kommer hem från jobbet. Skönt!

Gadago - ska hinna duscha innan jag somnar '

Puss & godnatt ♥

Städa vs. sova!

Ikväll ska jag inte lägga mig förän mitt rum är färdigstädat.
Det kommer ta ett tag kan jag lova! Jag ska börja nu.
Jag lägger in före & efter bilder sen '

Jag ska inte bara städa ytligt, utan jag ska även
försöka hinna packa upp flyttkartongen.



Btw, handledarkursen var kul! Nu ska papprena skickas in
sen är det lite teoriläsning sen tuta & köra!

Gadago - puss

Torsdagen

Vädret var inte perfekt imårse, men under
dagen blev det ju faktiskt bara bättre & bättre.

På förmiddagen var det jobb igen,
då var det en föreläsare där som var
sjukt bra! Hon föreläste om säljteknik,
men hon gjorde det på ett roligt &
grymt vis.
Sen blev det lunch med Sara & Emma
på sallad in, mumms! Det blev det vanliga
för mig, skinksallad med vitlökssås (tur att
man inte har någon pojkvän, hehe).

Sen blev det back to work en stund, för att
sen åka hem & jobba lite hemifrån det sista.

Nu ska jag åka iväg på handledarkurs, hörs senare!

Affärs idé klar, & inskickad.

Sara och Viktorias affärsidé


Vi har valt att bygga ett företag på vår idé som är att sälja hembakade kakor och godis. Vi vill mer än att bara sälja ett paket kakor. Vi vill också satsa på utsmyckning och utseende, därför har vi valt att paketera kakorna i egengjorda påsar av cellofan. Att kunden ska bli nöjd är självklart viktigt för oss, så vi har valt att använda oss av små hälsningar på etiketter som vi sedan klistrar på påsarna. För att allt ska bli så enhetligt som möjligt har vi valt att på både designen och på våra kläder använda oss av färgerna rosa och vitt som grund. Det som är det speciella med våran idé är att vi säljer vår produkt samma dag som vi bakar den. Nybakat direkt hem till din dörr, kan det bli bättre?! Vi själva har aldrig varit med om någon som kommit hem till oss för att sälja nybakat, därför ser vi ingen konkurrens.


För oss som både är framåt och sociala så ser vi inga problem med att sköta försäljningen. I första hand vill vi vända oss till privatpersoner genom dörrknackning, främst i de områden där folk kan tänkas vara villiga att betala lite mer för att få bättre kvalitet, istället för att tänka på kvantitet. Detta gör att det här inte bara är en produkt, utan också en tjänst, vi levererar till dörren! Vi ska även ta hjälp via återförsäljare för att sälja kakorna/godiset. Tanken med det är att nå ut till ännu fler människor.  


Vi ska börja baka och sälja redan måndagen den 15/6 och hade tänkt sälja två till tre gånger i veckan, beroende på hur mycket vi säljer per gång. Vi kommer att sälja på vardagseftermiddagar eller helger då det är som mest folk hemma. För att lyckas med vår idé måste vi självklart först och främst lyckas med bakningen, men en till viktig detalj är bemötningen av kunderna.


Vi har alltså valt att använda oss av direkt marknadsföring. Därför gäller det att vi bemöter kunderna på ett väldigt bra vis eftersom att vi har så kort tid på oss.

(Vi har även skrivit om våran budget, men den vill jag inte dela med mig av här på bloggen!)


Sagans sista sida är läst & boken är ihopslagen nu


(?) Godnatt ♥

Fårskinnstofflor på sommarlovet!


Det är inte okej! & en till sak som inte är okej är att mitt rum ser förjävligt ut, men jag orkar verkligen inte städa längre! Men ska försöa kämpa nu ikväll, så har jag bara damning & damsugning kvar sen. Målet är att bli helt klar till helgen för då kommer de massa hit pga att mamma fyller. Louise & Artin från Uppsala kommer också, de blir najs '

Synd om 93:orna som går ut högstadiet idag ocskå när det regnar, stadsparken är ju liksom ingen höjdare i detta väder. Bjussar på en liten party låt nu i alla fall:

Övrig update är ju att min moppe blev såld idag! Nästa steg är körkort! Handledarkurs imorgon, yeey!

Garderoben "klar"

I den första garderoben har jag nu jeans, tjolar, koftor, tjocktröjor & massa skokartonger. (varför sparar jag på dom förresten?)


I den andra garderoben har jag några av mina pumps,
klänningar, längre tröjor, väskor & skärp.


I den tredje har jag underkläder, t-shirtar, träningskläder & linnen. Den understa delan är fortfarande ostädad, så jag täckte över den - gud skulle nog gråta om han såg den.. Men bakom varje klädhög som man ser på kortet är en till hög, för min garderob är rätt djup '


Jag har ränsat bort lite drygt 3 papperssäckar med kläder,
så nu känns garderoben rätt tom igen. Men det är bara en känsla.

Nu är klockan snart 7. Jag har inte ens börjat städa resten av rummet, & det är mycket som behövs göras ska jag säga! Shit. Skithungrig är jag också, har inte ätit sedan lunch. Btw, idag blev vi bjudna på lunch av jobbet på scandic hotell, riktigt najs. . .förutom att jag inte kan äta potatisen så det blev bara köttet & salladen för min del. Så nu är jag hungrig faktiskt. Men jag ska börja lite med städningen innan jag äter.

Jobbet & städningen

Just nu är jobbet & min städning det ända som skrivs
om här i bloggen, men det är typ för att det är typ de
enda som kretsar kring mitt liv just nu denna vecka.

Kom precis hem från en dag på jobbet, sitter
nu & drar i mig en kopp te, sitter & pratar med
apan Emma Björndahl i telefon.

Ska börja städa nu!

Ciao ♥


Poolen!


Äntligen uppe i 30 grader! Låg faktiskt i poolen en stund ikväll,
istället för att göra klart garderoben. Så jag får göra det imorgon istället.

Nu har jag precis kommit upp ur badet, har även hunnit tagit en
dusch med mitt blond-shampo som luktar hur gott som helst!

Imorgon blir det jobb igen, kanske hinner blogga en snabbis
innan jag åker. Det visar sig!

Puss & godnatt ♥

Effektiv städning, utan resultat!

Nu har jag hållt på med alla mina garderober i typ 2 timmar. Rev ut ALLT, gick igenom allt, det jag inte ville ha vek jag ner i pappers-säckar & det jag vill ha kvar hände/vek jag in i garderoben igen. Har redan ränsat bort 3 fullproppade papperssäckar, & jag är inte klar med ränsningen än! Det ligger fortfarande kläder över hela golvet & soffan. 

Det är bra att ränsa garderoben med jämna mellanrum, för då hittar man gamla saker som man glömt bort.

Först & främst ska jag göra klart garderoben nu, jag har inte ens börjat med byx-delen av garderoben. Förra gången jag rensade min garderob hade jag 17 par jeans, sedan massa shorts, vanliga byxor & mjukisbyxor utöver det. Ska försöka göra mig av med mer nu, eftersom att jag för det mesta bara använder leggings. Btw, funderar på att köpa ett par nya jeansleggings snart, för jag har bara ett par & dom är jätte-utslitna, men ändå känns det som att det har haft sin tid. Den tiden kanske har passerat? Well well, kanske köper en kort variant av jeansleggings nu till sommaren? Hm, det visar sig! Måste köpa vanliga svarta leggings också! Alla går ju sönder! & nylonstrumpor & trallalla vad jag behöver massa nytt egentligen. Jag har svårt att tänka mig det eftersom att jag har tre stora fullproppade garderober. Hmm - men så kan det va '

När jag för en gångs skulle blir klar med garderoben ikväll så ska jag sedan sola solarium om det inte blir allt för sent, sen duscha & sen sova! Blir inget mer bloggande ikväll i alla fall - men någon dag denna vecka ska jag försöka hinna blogga om min bradiga mascara som jag skulle vilja tipsa om & varför!

Tråkigt inlägg utan bild, sorry för det. Men nu när det är sommar så ska jag bli bättre med kameran - det lovar jag!

Update & bilder från dagen!

En till dag har gått, & Sara & jag har ändrat planer för vårat sommarjobb. Våran första idé var att dela ut frallor. Men uselt betalt & blablabla. Men vi ska istället lära ut dans. Det kommer bli skitkul. På fredag får vi våra cash, 2000kr i startkapital & det räknar vi som lön för denna vecka då vi varit på utbildning ca 5 timmar om dagen. Helt okej, för jag måste ju faktiskt säga att det är grymt kul där! Vi kommer ju även få betalt av när vi lär ut dans, men som sagt - ingen timlön, vi kommer istället få alla pengar som kommer in. We like!

Idag fick jag även reda på att jag säkert får börja lite tidigare på Nerkes Allehanda, så kanske redan några dagar av vecka 27. Me like! Pengar rullar in som det ska, det går bra nu..

Som en liten kul grej idag fick vi en uppgift, en rutten liten ful bok som handlade om hur man skulle göra för att starta eget företag, & då gällde det att byta upp den mot något bättre. Så då gick vi först till myrorna & böt till varsina bättre böcker, sen lyckades vi sälja dom och sen köpte vi saker för dom pengarna. Sara köpte en skitsnygg t-shirt för pengarna! Den som är näst längst till vänster. Resten åkte tillbaka ut i affären. Själv köpte jag ett solpuder! Bra att ha nu till sommaren.

Well well, tyvärr så har jag ju lovat mig själv att jag ska städa mitt rum idag. Suck suck suck. Så jag ska göra det nu ' Puss!

STÄD-POWER!

Finns det någonting som heter så?
Vet inte . . . men det jag menar är att jag fick helt plötsligt fick massa, massa power till att städa just nu! Speciellt rensa garderoben! Jag har verkligen bestämmt mig för att ALLT som inte har används på länge nu ska ut! Min garderob är fullproppad med både "fula" & fina saker. & det är ju synd när de fina sakerna blir skrynkliga & bortglömda bara för att de "fula" kläderna finns där. När jag säger fula kläderna så menar jag inte att de är ful-fula, men de som är mindre fina skulle man väl mer kunna säga!

Jag vet inte hur mycket jag hinner imorgon, men jag ska verkligen föröska komma långt mer projekt "stor-städning av mitt rum" imorgon kväll när jag kommer hem. Men för att klara av det bör jag nog dra ut internett-sladden? Fast nej! Då ryker ju även spotify! Ni som har det vet att man inte klarar sig länge utan det. Musik!!

Nu ska jag hur som helst sova. Ska ju upp tidigt imorgon för att jobba igen. Lutar mot att det blir cykel imorgon eftersom  att vi måste fixa lite ärenden efter lunch & så. Ett körkort skulle inte sitta fel i fickan just nu ska jag ju säga!

Gadago - hoppas för min del att jag somnar lättare ikväll '

Veckan har bara börjat!

Måndag! Dagen spenderades på start-centret där mitt första jobb denna sommar håller till. Det är ett sådant jobb som man inte får timlön för istället får man allt man tjänar på det man gör, men även startkapital på 2000kr/person. Sara & jag bestämde oss därför för att dra hem till mig efter vi slutat för att jobba lite hemifrån också. Imorgon blir det också jobb dag & lite på kvällen. Aaa, vem vill höra mass strunt om vad jag gör på jobbet? Haha, ingen...så hejdå på det samtalet. Men hur som helst så är det bara nu i början som det är så här mycket att göra, vi måste köpa in saker & blablabla. . . Har till & med fått ställa in att träffa béésta vän Sandra imorgon. Men vi får ses någon annan dag!

Lite senare på kvällen blev det cykel in til stan med Karin, det blev lite rundvandring där - sen äppelpåse på mc donalds som gjorde att min hals svullnade igen totalt! (jasså, är jag allergisk mot äpplen?) Hur som helst, sen följde jag med Karin till Saras tillfälliga lägenhet, där några tjejer skulle kika film - men jag pallade inte haka på in för jag har sjukt mycket att göra hemma nu. Denna vecka ska jag få ordning på mitt rum! Ränsa garderoben, damma, damsuga, byta sängkläder, packa upp den sista flyttkartongen & ränsa alla skåp & lådor, suck. . . men det ska vara klart på fredag! Kanske måste ställa in mys-grejen med tjejerna på onsdag? Ah jag får se, det beror på! Ska försöka undvika det.

Väl hemma insåg jag att klockan ändå var för mycket för att hinna börja ordentligt med städningen idag. Well well, jag har ju inte så jättemycket för mig i alla fall så nu ska jag la börja plocka det värsta i alla fall.

Vi hörs imorgon. (jag ska försöka bli bättre med att lägga upp bilder & så)

Räkna får vs. duscha

Igår gick jag & la mig vid halv tolv, & låg sedan & pratade med Sandra i telefon till strax innan klockan 12. Sen bestämde jag mig för att nu måste jag verkligen sova! Klockan blir halv 1, sover jag? Nej! Klockan blir 1, sover jag? Nej! Klockan blir kvart över 1, sover jag? Nej! Jag blir arg & börjar fundera över om jag skulle gå upp & duscha - så jag slapp göra det på morgonen. Sen beslöt jag mig för att om jag inte har somnat när klockan är halv 2 så går jag upp. När klockan väl var halv 2 så sov jag såklart inte, alla vet ju att det inte går att somna under tidspress - men då hade jag i alla fall hunnit bli lite trött, så då bestämde jag mig verkligen för att jag skulle ligga still & verkligen blunda tills jag somnade . . & det funkade ju, tillslut!

Nu är det måndag, jag kom precis ut ur duschen. Jag provade mitt nya blond-shampo, vi får la se om det märks något resultat. Det luktar gott i alla fall - det luktar frisör, mummsii ' 

Gadago -  ska jag packa upp väskan från helgen (eftersom att jag inte gjorde det klart igår kväll), sen göra mig ordning, äta frukost, & dra iväg på entreprenös-grejen. Men vi hörs senare! Kiss and hugs ♥

Godnatt kära vänner!

Nu är det verkligen dags för mig att sova' Klockan är snart halv 12 & jag ska upp
tidigt imorgon. Ajabaja Vickan! Men vi hörs imorgon. . .
♥ Puss & Godnatt


På promenad genom stan


Nu ser det ut som att jag lägger ut denna låt för att det är min nya favoritlåt or something, men nejdå. Så är det inte! Tyckte bara att den passade lite bra till min kväll. Den spenderades runt om i stan, på promenad. Drog alltså in till stan efter jag kommit hem från stugan ikväll, tog en promenadis genom stadsparken med Sara, där lite hopplanflopp dök Sandra upp - hon var där med några andra. Sen följde vi med henne en bit på vägen hem (haga) sen fortsatte Saras & min runda runt om i hästhagen lite.

Nu är jag hemma igen! Ska packa upp väskan från helgen & sätta på Spotify för att lyssna lite på musik. Eftersom att ipoden inte är så bra som förut nu när ipred dragit igång så lyssnar jag bara på musik när jag är hemma, så det har faktiskt varit lite saknat i helgen. Däremot har själva datorn inte varit saknad! Min morfar har en superbra laptop, & eftersom att vädret inte varit på topp har jag suttit vid den stor del av helgen. Solade lite på lördagen när det fortfarande var uppehåll, så lite brunare har jag nog allt blivit tror jag - i alla fall i ansiktet. Men jag har gjort mig ett litet mål i sommar, att om det är någon dag som jag inte varit ute någonting på grun av att det regnar or something, så ska jag sola i solariet några minuter. Sola är egentligen inte min grej..vet inte riktigt varför - det bara är så helt enkelt!

Veckans planer har redan dragit igång!
Imorgon börjar ju introduktionen, & på kvällen ska jag träffa Karin en stund, jag har redan hunnit saknat hennes psyk-humor under dessa 2 dagar som jag varit ifrån henne!
På tisdag är det introduktion igen på dagen, & på kvällen ska jag träffa Sandra - vi har inte hunnits träffats så mycket på sistonde så det blir najs!
På onsdag är det introduktion igen på dagen, & på eftermiddagen/kvällen ska jag träffa Sara, vi ska ut (hoppas på att solen skiner) runtomkring hästhagen, ta med oss en filt, äta jordgubbar, sätta oss på något chill ställe & bara ha massa massa girltalking, thats nice! Hon & jag är ju vana att träffa varandra varje dag, i alla fall det senaste året nu när vi gått i samma klass, så det blir bra! Karin hänkar nog också!
Jag ska vara på introduktion torsdag & fredag också, men om det är någon som vill hitta på något på "afterwork" or something så hör av er, det är ju trots allt sommarlov!

Picx a lá regniga Skagern


Orginal ↑                                                                                              Redigerad ↓
 


Orginal ↑                                                                                              Redigerad ↓



Orginal ↑                                                                                              Redigerad ↓


Jag ångrar att jag inte tog lite kort igår när det var fint väder, men det blev 3 regniga mysiga bilder istället. I mårse blåste det, sedan regnade  det, nu är det uppehåll & sjön ligger spegel. På tal om sjön, jag har inte badat något nu i helgen, det är jättekallt i vattnet. Poolen börjar närma sig 30 grader nu, så det blir nog med bad när jag kommit hem till Örebro. Hoppas ni haft en skön helg, det har i alla fall jag haft!

Söndag i Skagern

Tjenare bloggen! Nu har det redan hunnit blivit söndag & jag ska åka hem idag. Imorgon börjar ju introduktionen till entreprenör-jobbet. Nu på morgonen har jag & morfar lekt lite i photoshop, som ni ser på bilderna under så böt vi huvud på dem, vi lekte även lite med några andra bilder.


Vädret är tyvärr sämre idag, det regnar. Men jag kommer ju komma hit fler gånger i sommar, & då kommer jag ju bo här längre än bara en natt!

Gadago - Vi hörs senare ♥

Stolt!


Jag såg just på blogg-topp listan på bloglovin att jag bara ligger 10 platser efter Magnus Ugglas blogg. Det är ju lite grymt tycker jag. Prenumerera gärna på min blogg du med om du inte redan gör det, så slår jag Magnus Uggla!


Update från matchen, fortfarande 0-1 till Danmark. Well well, det är ju några minuter kvar så vi får la hoppas att Zlatan hinner göra något åt saken! Hur som helst - jag är skittrött, så efter matchen blir det godnatt för min del! Ciao

SILL & potatis

Jag, Viktoria Nordenberg åt nyss sill! & det gick faktiskt helt okej.
Har inte ätit potatis nu på ett tag nu när jag äter enligt GI. Men idag
tog jag faktiskt två jättesmå potatisar eftersom att mormor gjort färskpotatis.
Ja, det är ju faktiskt bara nationaldagen en gång om året!
För övrigt så går det faktiskt bra med GI-maten. Klarar mig jättebra
utan kolhydrater, socker, godis, mjöl, bröd, dricka & så vidare .-

Jag var även duktig & lyckades äta salladen som det var
chili i med fingrarna, som jag sedan stoppade i ögat.
Inte så smart, för det svider kan jag lova!

Nu ska jag kolla på fotbollen, Sverige - Danmark.
Sen blir det kanske en promenadis i kvälls-solen '


Tjejer, ni måste hålla med mig?!


Mina tjejkompisar har lite roligt åt att jag tycker att det är så kul med bilar.
Att jag säger "ååh, titta den där bilen!", "kolla fäljarna!" & att när man sitter
på bussen så är det grabbarna...& jag (hehe) som vänder sig om för att
se på snygga bilar som åker förbi. Well well, jag hittade i alla fall en bild på
denna bil på aftonbladet som jag tyckte var sjukt snygg. & champangefärgen
var ju inte heller dum! Egentligen är jag ju uppvuxen till att inte tycka
om volvo, pga att morfar vad VD på arver lastbilar som säljer SCANIA, &
mamma jobbar också där. Men undantag finns ju. . . vissa är läckra!

& på torsdag ska jag gå handledarkursen för att få övningsköra!!!!!

Lördag

Imårse blev det så att jag gick upp ganska tidigt för att duscha & packa. Klockan 11 blev jag hämtad av mormor & morfar för att åka till sommarstugan. Innan jag blev hämtad han jag kolla lite på Miami ink, sjukt bra program tycker jag! Även fast det inte har någon speciell handling. . . För er som inte vet vad Miami ink är, så är det ett tatuerar-program. Jag tycker vissa tatueringar är sjukt fula, men det finns så himla mycket fina också! Någon gång i livet skulle jag vilja tatuera mig, något litet bara. Jag har en liten idé om vad jag skulle vilja göra, en liten, men jag slänger ut ett inlägg om det någon gång i veckan - tänkte prova att photoshoppa med det för att se hur det skulle se ut '

Well well, väl framme i Skagern. Jag har legat & solat hela dagen, solen har stekt, men vinden har varit kall så jag låg med halvlånga jeans & t-shirt. Så jag har i alla fått lite mer färg på armar ben. Har legat på altanen hela dagen & kollat på utsikten över sjön & har legat & tänkt att "snart går jag & hämtar kameran..snart...snart..". Men det blev aldrig så, kanske tar någon bild ikväll - annars får vi la hoppas på att vädret håller i sig till imorgon så jag kan knäppa några kort då! Hur är vädret i Örebro?

En till sak som är roligt med Skagern är att få träffa voven igen, Elissa! Jao, men ikväll blir det grill - chilledill! Hoppas ni får en trevlig helg!

Jag ska försöka koppla av bara nu i helgen, på måndag ska jag gå på en utbildning som fortsätter hela veckan ut. Hm, men jag orkar inte blogga om det nu. Nu ska jag bara njuta av att vara stress-fri!

Puss & Kram

Realize


Nu när jag väl sitter här i sommarstugan, det är då jag förstår att det är sommarlov!
Jag hade inte riktigt insett det innan..

Nu drar jag till stugan över helgen!


Fredagkvällen!


Det blev en bra kväll hos Therese, men jag var tyvärr inte så haj
med kameran. Det blev inget stadsparken för våran del, men men. . .

Tack allihopa för en bra kväll!

Therese

Jag har bara nämt massa om vad jag ska ha på mig ikväll & så, men jag har ju inte nämnt vad jag ska göra?! Jag ska till Therese & träffa lite folk som också fått sommarlov igår & idag!

Plockade ihop en bild med 4 bilder på Therese som beskriver henne på ett bra sätt! Helt knas, glad, snäll & en tjej som verkligen är sig själv & vågar stå för vad hon tycker! Det är bra. & jag är allt lite avundsjuk på henne pga hennes bruna ögon, & att hon var smart & valde gymnasielinjen måleri. Well well, Therese Strömberg var det alltså!

Nu ska jag städa det sista i mitt rum, snart ska jag möta Sara lite längre bort i AD, ska även hämta min cykel. Sen blir det hem till mig igen för att göra sig ordning lite till kvällen. Karin kommer också sen!

Ha en trevlig kväll gott folk!

Build-up mascara


Ny mascara!

Fick den idag av mamma,
den låg i trappen som leder
till mitt rum imårse (Y)

Jag ska prova den ikväll
tänkte jag. Det blir
lösögonfransar också
tror jag, dom ligger på
tvätt & torkning nu, haha!
Löshåret tror jag att jag
skippar idag - vi får se '
Vet inte om jag ska ta
samma klänning som jag
hade igår, eller min svarta
"nyårsklänning" eller en
vanlig svart tub-top klänning.
Det lutar mot gårdagens,
men det känns lite tråkigt
att ha samma igen - men
det blir nog så i alla fall!


Btw, på bilden är borsten röd
men det är den inte i vanliga
fall. & korken är röd, men
annars ser den likadan ut
som på bilden .-

Någon som har den & vet
om den är bra eller inte?

Studenten!

Alla tar studenten, eller har någon i familjen som tar studenten. . . förutom jag!

Tänkte lägga upp bilder från när min syster tog studenten för 3 år sedan,
men jag hade inga bilder från själva firandet. Bara på bilen som hon åkte
i. Jag fick faktiskt också åka en sväng i den, det var en upplevese faktiskt!


Jaja, jag önskar att ni studenter får bra väder på eran
stora dag i alla fall, nu ska jag forstätta städa!

Fixardagen?

Idag hade jag tänkt att ha en riktig fixardag. Göra massa!
Sola solarium
Städa
Duscha med inpackning
Måla om mina naglar

Det första jag gjorde i mårse när jag vaknade var att duscha,
& i efterhand kom jag på att jag skulle ha solat solarium idag,
men eftersom att jag precis duschat så strök jag det från listan.
Naglarna får duga ett tag till, även fast de inte är så snygga!
Men städa, det ska jag göra nu!

& lyssna på massa glad musik, det är ju sommarlov!

Första sommarlovskvällen



Jag var lite dålig på att ta kort igår, blev inte så många. Men bättre med
några än inga alls, right? Gårdagskvällen spenderades i alla fall hemma hos Adde
där vi lagade tacos & frös på alltanen. Well well, det regnade inte så mycket i alla fall '

Tack för kvällen Elin E, Sara F, Andreas J, Oscar A,
Mira N, Julia F, Karin S, Adam N, Nils K.

SSS


Skolavslutning Stan Sommarlov

Först var det skolavslutning, en bra skolavslutning - med lite sång & så. Men inte förän Parmida satte sig vid pianot insåg jag att jag verkligen hade sommarlov! Egentligen tycker jag inte om pianospel, men när Parmida spelar gör jag det, & speciellt när hon spelar River flows in you av Yiruma!

Sen blev det rektorns tråkiga tal & så vidare, men vad skulle en skolavslutning vara utan ett tråkigt rektor-tal? Ingenting! Men en rolig sak var när våra klassföreståndare & rektorer ställer sig & spelar gitarr & sjunger (hur bra som helst ärligt talat) en country låt. Söta & astuffa! Säga vad man vill om Rudbecksskolan, men bra lärare - det har vi!

Sen blev det stan med Elin till en början, sen hakade även Sara & Karin på! Det blev lunch på Jensens men det blev svårt för mig som äter enligt GI, så jag fick beställa en vanlig potion, men åt bara kyklingen - Elin åt upp mina potatisar istället!

Shoppade lite allt möjligt på stan, men jag hinner inte skriva om det nu. Om en timma åker jag till Andreas & grillar med några andra från skolan. Det blir chill! Men först måste jag platta håret, eftersom att lockarna halft gått ur & jag orkar inte göra om det. Suck! Men vi hörs imorgon bloggen. JAG HAR SOMMARLOV!

Kom ihåg mig då

Som jag skrev igår så påverkar vädret vad jag lyssnar på för musik, & eftersom att vädret fortfarande inte är toppen så blir det Winnerbäck för tillfället. Imorgon hoppas vi på sol & glad musik, men det blir förmodligen regn, dock i bakgrunden kanske lite glad karusell-musik från marknadsafton(?)
 
När du står ensam kvar på tå och ytan inte går o nå
När du träffat botten Kom ihåg mig då
När du tagit första bästa tåg och gör vad som helst för en dialog
När du står sist i kön Kom ihåg mig då

När vintern gömmer dina spår så att du inte hittar hem
När du är vilsen i en vinternatt igen Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då Här finns du kvar

O när du står på toppen och tittar ner och det är ljust vart än du ser
När du har vunnit Kom ihåg mig då

När du får spring i dina ben och jordens dragningskraft är klen
När du är i luften Kom ihåg mig då

När våren öppnar sina dörrar och du tar den långa vägen hem
Och sitter på ute serveringen där vi satt igen

När det blir varma sommardar Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då Här finns du kvar

När varje dag känns likadan och när det skymmer över stan
och när du drömmer Kom ihåg mig då

När du har varit i alla vrår och du har testat allt som går och
när du tröttnat Kom ihåg mig då


Hittade även en lugnare verision, om det är en dag då det regnar ännu mer!


Nu ska jag fixa fixa det lilla sista inför imorgon, sätta kamera-batterierna på laddning, lägga fram nylonstrumporna, packa väskan. & jag önskar att jag inte skulle behöva säga detta, men jag behöver nog tyvärr leta på mitt paraply också inför imorgon!

Hår fråga!

Nu skulle jag behöva lite hjälp från er. Det är nämligen så att jag precis stått & gjort hollywood lockar i löshåret, väntar med mitt riktiga hår till imorgon bitti, annars är det ju så risigt tills imorgon. Men jag har en liten fråga: hur ska jag göra med luggen? Min lugg är ganska kort som ni vet. Ska jag ha den platt? Ska jag locka den med? Ska jag sätta upp den på något vis? Vad tycker ni?

För er som inte vet, detta är "hollywood-lockar".


Skorna! <3


Jag bara älskar mina nya skor! Dom är väldigt sköna också! Jag har stått & plattat allt löshår med dom på nu för att "stå in" dom lite - eftersom att jag ska ha på mig dom imorgon från 8 på morgonen till sent på kvällen. Först avslutning, sen gå runt med dom på stan hela dagen, sen på kvällen när det blir grill (hos adde?) med klass-klassen & några till! Well well, jag är tyvärr född till kvinna - & ska man vara fin, får man lida pin. Right? & tänk på barnen i Afrika, dom har inga skor över huvud taget! Haha!

Tack Louise!

Låg i solariet hemma, lyssnade på lite musik..ZzZzZzZ
Sen ringde syrran & väkte mig, & tur var nog det!
Annars hade jag fortfarande legat kvar där, eftersom
att jag är själv inne så skulle jag kunnat blivit kålsvart!

Nu har jag legat en timma idag, det får räcka.

Nu ska jag duscha, sen sy fast klippsen på löshåret lite
bättre - sen blir det att locka det. Hollywood lockar eller
trippeltång lockar är alternativen; jag har inte bestämt mig än!
Vad tycker ni? Hur som helst kommer det regna imorgon, & jag
ska vara utomhus i princip hela dagen - så det kommer ändå
se ut som helvete!

Pappa får hjälpa mig

Idag håller jag på & fixar & donar inför imorgon, precis som jag skrev i förra inlägget. Tog bort det gamla nagellacket & satte på nytt, & tänkte precis göra samma med tånaglarna. . . men om jag ska ta bort det får jag ju nagellacksborttagning på fingrarna & då försvinner ju mitt nymålade på de naglarna - & mamma har också nagellack, så det blir pappa som får hjälpa mig med det när han kommer hem sen!

På tånaglarna blir det rosa & på vanliga naglarna blir det fransk manikyr '


Hittade en jättegammal bild på mig & pappa från afrika-resan! ♥ Hahahahahahahahaha... 


Update

Oj oj, hann inte blogga något mer igår. Lite hastigt efter min träning blev det bestämt att jag skulle sova hos Mascen, så så blev det! Sovmorgon imårse, sen var det iväg till regniga svea-parken för att "vara med på teknisfighten" (jag hämtade en t-shirt & drog till skolan, tömde mitt skåp, käkade lunch & åkte hem igen).

Väl hemma nu så målar jag naglarna, solar solarium, plockar fram smycken tills imorgon & så. Skolavslutning imorgon, skönt!

Bild på mina skor som jag köpte tidigare i veckan kommer lite senare i bloggen, om inte annat på morgondagens bilder!

Gadago, dags för nästa lager med nagellack! ♥ Kiss & hugs '

Kafferasterna?


Vad sysslar dessa killar med på sina kafferaster. . .

Vädret gör musiken!

I helgen var det fint väder, då lyssnades
det på uppiggande musik!  Nu regnar det,
& då är det Lars Winnebäck & Lasse Lindh
istället. "radion spelar aldrig våran sång"

Falska som vatten! <3

Karin & jag hade sagt att vi skulle ta sällskap hem idag från skolan. Men hon hade inte fattat att jag cyklade, & jag hade inte fattat att hon åkte buss. Men eftersom att ingen av oss hade särskillt brottom hem så tänkte vi att vi kunde ju lika gärna gå - så får ju jag med min cykel också!

Väl ute när vi står & låser upp cykeln så börjar det regna, spöregna!
Karin: Ska vi verkligen gå hem?
Jag: Nja, jag vet inte.. alltså du får ju åka bussen om du vill.
Karin: För att du vill cykla hem fort, istället för att gå i regnet eller?
Jag: Jaa, hahaa!
Karin: Ja men bra, då tar jag bussen!

Hahaha - båda fick som vi ville tillslut ♣


A couple of minutes in some café


Jag tycker denna bild är lite rolig med mitt pekfinger, vad gör jag liksom?

Nemen igår när Sara & jag satt i cafeterian & bara satt & väntade in nästa lektion så kom de så kallade "underliga gänget" från skolan in. Vi har döpt dom till det för dom ser så roliga ut. De sätter sig i bordet bredvid oss & vi kan inte låta bli att sitta & tjuvlyssna på vad de säger, vi bryter i skratt flera gånger - men försöker undvika att visa att det är åt dom vi skrattar. Tillslut säger Sara "stackars deras föräldrar, som får sånna där barn!"

Sista lektionen!

Sitter på sista lektionen i ettan, grymt skönt! Vi har ingenting att göra så alla sitter vid datorn. Jag har slutat, men jag tänkte vänta på lunchen i skolan - så slipper jag laga mat hemma själv. När jag kommer hem ska jag i alla fall sola lite solarium så jag får en fin bränna till min rosa tub-klänning!

Imorgon är det teknisfighten, vet inte hur jag ska göra med den - jag ska i alla fall dit & försöka roffa åt mig en teknis t-shirt! Såklart! På kvällen har jag blivit erbjuden att följa med till säbylund med några från skolan, får se hur jag gör med det. Beror på hur vädret är & hur mina ögon mår. Just nu mår inte ögonen bra, de är rätt röda . . & jag vill vara bättre till torsdag, vill inte se ut som ett freak då!

På torsdag är det avslutning, klockan halv 9 ska klassen mötas - sen slutar allt klockan 10 & då blir det marknadsafton hela dagen! Shoppa, shoppa & shoppa! Marknadsafton är nästan bättre än julafton! På kvällen vet jag inte riktigt vad som händer, var ju tänkt att jag skulle träffa klass-klassen, men vädret kommer bli dåligt så vi får la se hur det blir med det!

På fredag vet jag inte riktigt vad som händer på dagen, det visar sig - det är ju sommarlov då så det ska inte vara för mycket inplanerat då, men på kvällen blir det i alla fall att dra hem till Therese för att träffa lite folk, om vädret tillåter blir det nog även lite stadsparken & träffa lite sommarlovsglada personer. Sen hem, för på lördag morgon åker jag med tåget till sommarstugan by my self. (vi får hoppas att den tågresan går bättre än den förra) Skönt att bara åka iväg & ta det lugnt, vädret kanske inte kommer bli så bra men men det är alltid mysigt i sommarstugan!

Spotify igen!

Min pappa är bra han, han har fixat ett nytt spotify till mig!
Vi gjorde även ett konto till Sandra, men hon hade redan
ett - så om någon vill ha ett spotifykonto så hör av er
för just nu har jag ett som ligger & bara skräpar .-

Klockan är snart 12 & jag ska upp tidigt imorgon,
historiaredovisning klockan 8. Jag blev precis klart
med det.

Nu är mitt rum så varmt av att datorn har varit på i
flera timmar, så nu ska jag stänga av den & gå & lägga
mig. Men vi hörs imorgon också, då får ni även se mina
supersnygga nya skor som jag fick idag.

Pussss & godnatt ♥

Ps. min statistikmätare är fortfarande fryst!!


Ny hårdisk!

Papppa har köpt en ny hårdisk med 1000GB, så jag får nu
överta hans gamla som också är stor, & jag har redan en till
ganska stor hårdisk på min dator. Så nu blev jag jättesugen
på att lägga säkerighets kopior på vissa av bilderna & så,
jag har ju trots allt bilder på min dator som jag tagit från 2002,
då jag fick min första egna digitalkamera av mormor & morfar.

Men jag har rätt mycket plugg nu inom historian, så jag är fatiskt
duktig & gör det i första hand. Hårdiksen finns ju kvar även imorgon!

..eller vi får väl se, kanske jag sätter mig & börjar plocka med det
lite senare ikväll - hihi

Imorgon är det träning, efterlängtat!
Men det är tyvärr sista vanliga träningen nu i sommar,
förutom träningarna med den Tjeckiska tränaren som våran
tränare erbjudit oss - vet inte så mycket om det än, men vi
får förhoppningsvis reda på mer om det imorgon.

Gadago, plugga - kiss and hugs ♥

Halo - Haley James Scott


"I wear a halo when you look at me"

Stanna klockan?


Just nu känner jag att klockan skulle behöva sluta
ticka några timmar. Jag har historia-redovisning
imorgon bitti, & klockan är snart halv 8 & har jag
ens börjat än? Nej! Jag har legat ute i solen lite nu
på eftermiddagen, sen var jag i marieberg &
shoppade skor, mamma & pappa ville även in
på någon blomsterhandel & köpa blommor,
men de tog så himla lång tid, så jag la mig till slut
över hela sätet . . . & somnade!

Väl hemma vart det kött på grillen, mumsi.
Tänkte sova skapligt tidigt ikväll också eftersom att värmen tar död på en! Men jag klagar inte, jag älskar solen.

Gadago - måste packa upp alla väskor från helgen, sen plugga. Kanske bloggar om skorna senare - annars blir det imorgon!

TV på onsdag då?!

För förra årets sommarjobbspengar köpte jag en TV för hela slanten. Har inte använt den så mycket, mest till att kolla på film. Jag hinner aldrig kolla på TV faktiskt. . .

Men på onsdag, då kan det nog bli lite:

På 4:an klockan 21.00 på onsdag är det ett program av Peter Magnusson som jag tycker verkar roligt. Blomstertid. Tänte ge det en chans i alla fall!

Någon gång på onsdag kväll (tror jag) är det även ett program där Paris Hilton söker ny bästa vän, någon som vet vad programmet heter? Kanal? Tid? Någonting?

Dagens outfit


- Mormors gamla kilklackskor som jag fått.
- Trasiga jeans från BIKBOK, 700kr.
- Svart bas-linne, H&M 79kr.
- Krämvit t-shirt med tryck, Gina tricot 129kr.
- Väska, TOPSHOP England 250kr.

Jag behövde inte ha någon jacka när jag cyklade till skolan, & när jag cyklade hem var det hur varmt som helst (hur tänkte jag när jag tog jeans?). Cyklade även hem barfota, skorna är som ni ser ganska höga, så en dag med dom räcker faktiskt. Men jag gillar verkligen skorna, de passar bra till jeans & till min västa från England.

Nu åker nya bikinin på, sen blir det plugga ute i solen.

Gadago - hörs senare! ♥

Köptes i Uppsala + bilder

• Mitt första köp var även det köp som var mest nödvändigt. Klänningen
  till skolavslutningen! Det blev en rosa klänning från min favoritaffär,
  holmlunds - som inte finns i Örebro! Där köpte jag även min nyårsklänning
  som jag mer än älskar! Hur som helst, den rosa klänningen som jag köpte 
  nu är ganska kort, tub-modell & så lite volanger.

• Eftersom att klänningen inte hade några axelband så behövdes nu även
  en ny BH utan axelband, så det köptes också, en vanlig svart. Även den från
  en av mina favoritaffärer, New Yorker - som inte heller finns i Örebro!

• Sen blev det att gå & köpa adidaströjan som jag bloggade tidigare i veckan om,
  vit med silvriga ränder!

• Sen blev det en t-shirt. Jag & Louise köpte faktiskt varsin likadan, vi tyckte de var
  supersöta. Ljusgul, med ett peace-märke på & lite så, även en text "pitures from
  last summer"

• Bikiniöverdel! En vanlig svart, från gina tricot!

• Kom även hem med make-upp-store kassen som jag vann på torsdagkvällen!
  I den var det ett plumpin-lippgloss, flipflopp-tofflor, en jätte-diamantig
  accesoarfjärill & hudvårdstest. Allt från make-up-store, me like! ..no, me love!

Lite biljer från helgen:








Söndagen som var

Vilken dag! Började bra, blev sämre, & sen bra igen.

Vaknade hemma hos Louise, hon var inte hemma, det var bara hennes kille & hans kompis hemma. Vi drog iväg till hallen för att se på SM-finalerna som var mycket bra. (men tyvärr missade jag truppgymnastiken.) Vid lunch drog jag, Louise & hennes grabbar hem till Louise för att käka gårdagens rester av tacopajen, den var fortfarande supergod! Efter det gick vi ut i solen & käkade glass. Hur varmt som helst!

Sen var det dags för mig att åka hem till Örebro. Först var det buss till enköping, sen bytte jag till tåg som skulle gå till Örebro. SOM SKULLE GÅ TILL ÖREBRO! Jag kom inte så långt.. Det var så att jag skulle betala min biljett på tåget, man kan göra det nämligen, men tydligen inte med mitt typ av bankomatkort(?), så tåg-konjunktören sa att "du får gå av på nästa station & försöka hinna köpa en biljett på stationen, men jag vet inte om du hinner det". Det fanns alltså inget allternativ för mig att göra, jag var tvungen. Så när tåget stannade på  nästa station (köping) så sprang jag till andra perrongen för att köpa en biljett, men precis när jag ska dra mitt kort & betala så ser jag att tåget stänger dörrarna. Det var kört! Ingen idé att köpa någon biljett för jag skulle ändå inte hinna med tåget. Vad gör jag? Jag är fast i köping, & om lite mer än en timma börjar stjärnparaden i Örebro. Ringer till pappa, & efter mycket om & men får han åka till Köping för att hämta mig.


Jag kom till Örebro bara några minuter efter 6, så jag fick springa in på stjärnparaden, men kunde inte gå till min plats som var på tredje raden i mitten, så jag fick stå halft i trappan första akten på showen. Aaah, vilken jävla otursdag!
Sen åktes det buss hem, visade upp allt jag hade köpt för mamma - bl.a min klänning som jag ska ha till skolavslutningen, & då behövdes ju även skor att ha till. Jag provade bokstavligt alla pumps vi har i hela huset, men inga var bra. Men det ska köpas nya idag, vet exakt vilka jag vill ha, hoppas bara på att dom finns kvar!

Efter det så öppnade mamma sina mors-dag pressenter som Louise & jag köpt i Uppsala, en designtrasa från Stockhome & servetter med snappsvisor på från designtorget.

Jag packade inte upp mina väskor från helgen, gick bara & la mig - helt död av värmen!