Till bloggens startsida

Vickans bravader?



Jag vet inte riktigt hur fredagskvällen kommer att se ut för mig än.. jag ska ju på fest hos Erika som fyller 18 år - men sen ska alla ut på krogen. Alla utom jag, lilla skitungen som bara är 17. Såå, vi får väl se vad Vickan kan hitta på! De andra drar på utgång, & hon drar på hemgång. Haha! Nejmen, hon kanske åker ut på egna bravader? Går & rockar Örebro för sig själv? Nja, tror tyvärr inte det..


Våran överraskningspicnic till Erika som fyller 18 imorgon!


Picnic inomhus? Ja! Spöregnar det..så gör det ju det!
Finns ju inte så mycket att göra åt den saken..






Vi fixade även en spelningslista inför morgondagens partaj!


Regn & rusk


Bilden är tagen från mitt fönster på jobbet, fint va? Det är faktiskt väldigt mysigt i borgen när det regnar! Bilden är tagen genom ett blött & halft skitigt fönster, därav kvaliteten..
 


Fan vad jag saknar dansen!

Nu ska jag gå & lägga mig, det är ju
"So you think you can dance" på rutan. 

Btw, det är helt sjukt hur mycket jag
saknar dansen just nu! Därför bjuder
jag på denna bild på mig från Nordiska
mästerskapen. Suddig å jäklig, men
så är det.. Godnatt!


En till status från ansiktsboken!


Födelsedagskallasresa!


Morfar fyller år i höst, så då blir det resa till Cypern med han, mormor, mamma, pappa, Louise & Artin. Gud så härligt det ska bli! Weei! Men först ska vi ju dra till Smögen - så nu har jag många saker att längta till..


yoghurt & blackcurrant cream mask by oriflame






hey dudes


"Kärlek, kärlek. Det måste vara kärlek!"


Hittade en härlig bild på facebook från stjärnparadsfesten. Ser ni  mig?
Vem vore jag, om inte det blondaste huvuudet i salen..suck, haha!


My stupid kid

Jag & Sandra diskuterade hur tråkigt det var för mig att inte vara 18 år nu när det är sommar. Jag missar ju alla roliga utekvällar & sånt. Men då säger Sandra (som fyllde 18 i februari) "Men alltså, du missar inte så mycket. Det är på hösten som krogen är som roligast!"  Hahaha, grejen är alltså den att hon aldrig har varit på krogen när det varit höst.. Hahaha! My stupid little kid, Sandra!


Update

Kjolen som jag skrev om förut (som jag då inte hade provat än) har jag provat nu! Ha-ha-ha säger jag bara! Jag vet inte riktigkt hur jag tänkte när jag köpte den, för den är säkert två storlekar för stor! Jag får la springa upp till H&M imorgon på lunchen igen & hoppas på att den finns kvar i lite mindre storlekar..

Btw, en fågel viskade i mitt öra att det ska börja en jätterea imorgon på Stadium, hm..lite nya träningskläder inför hösten vore ju inte fel! Men gooosh, jag måste spara mina pengar - bäst vore väl om jag bara går förbi entrédörren utan att lockas av skyltfönstrena. Men, en vit Nike-sport-BH är redan på beställning, kommer på fredag från Uppsala. Nice nice!


Just another lunch break

Jag drog ju upp på stan på lunchen, köpte mascaran som var 40 kronor billigare än i vanliga fall. Investerade en ett par lösögonfransar för mellanskillnaden. *skäms* Jag som inte skulle köpa något mer! Men jag kan skylla på att jag köpte de bara för att jag firar att jag äntligen kan börja använda smink igen nu när den hemska pollen-tiden är över! Haha..

Gick även in på Dinsko för att jag letar fortfarande efter ett par snygga platå-pumps eller liknande. Jag vet inte varför jag letar efter det?! För det första så ska jag ju spara mina pengar till Smögen, & för det andra så har jag inte en använt några av mina nya högklackade som jag köpte i våras. Jag orkar inte, tar alltid på mig gladiatorskor, flipflop eller converse istället. Skönast är bäst!

Nu kommer jag till det lite humoristiska i detta inlägg, haha. Jag var ju som sagt inne på Dinsko förut & letade skor, men jag gick ut efter bara en liten stund när massa folk började ställa frågor till mig såsom "Finns de här skorna i svart också?" osv. Hahaha! Fattar inte hur det kunde vara så många som trodde att jag jobbade där..

Ps. Jag köpte även en kjol på H&M. Förlååt Vickan förlåt! *skäms* Men blicken rååkades slitas åt det hållet, en kjol för 49 kronor - ordinarie pris, alltså inte på rean! Skitbra pris ju! Den är svart, hög i modellen...well well, jag visar bild när jag kommer hem!  Jag har inte provat den än, så jag hoppas jag kan ha den!


Money money money..


På lunchen ska jag dra & köpa denna mascara som jag
använder mig av. Såg i ett reklamblad att H&M hade rea
på den & massa andra bra saker..men jag ska försöka
hålla pengarna i styr. Jag måste ju spara mina små
hundringar som jag fick in på kontot igår till Smögen!


Jag har ju musik på full volym, jag kanske går & dansar lite i smyg? ;)




Det är inte heller varje dag som tidningsbilen dyker upp på festen..







Nu var det slut på bilder från fredagskvällen, det var ju rätt väldigt ganska många så att säga! Men jag tycker denna bild var ett bra avslut: när Sandra sitter i tidningsbilen & värmer sig i väntan på att våran taxi skulle komma. Haha!


Det är inte varje dag som man hittar sin vän på bänkpressen när man är på fest..



Hahahahaha! Sandra, tjejen utan inga gränser..

Vi hittade även en hävstång (tror jag det heter?) som det lektes lite med!



Sjösten: "Jaaa, vi kör gladiatorerna!!!"








Det bjöds på bugg & latin!








Hahahahahaha...

Btw, kan även passa på att säga att alla bilder från fredakvällen är
tagna med min gamla kamera. Jag kommer inte ha med mig min
systemkamera på partaj & sånt.. det är kanske förståeligt?


"The lord of the engagement"

Hahaha, ja hörrni - fredagskvällen var som jag skrev i tidigare inlägget riktigt rolig!
Här kommer berättelsen om förlovningen med Westman! Hahahaha...


Jag med förlovningskepsen som jag fick av han, Westman med
förlovningsringen & våran bestman Sandra! Hahahaha..


Vi har 8 barn tillsammans. De heter Mohammed 1, Mohammed 2,
Mohammed 3, Mohammed 4, Alli, & de tre sista som vi inte döpt än..




Förlovningspussen! Hahahaha..


Westman passade ju jättebra i förlovningsringen, hahaha!


& jag passade ju väldigt bra i förlovningskepsen också.. haha


Sandra fick låna min "förlovningsring" (kepsen) till hennes dags-outfit!


Här gör vi upp vem som får alla cash vid skillsmässan! Hahaha..

THE END!


Lite bilder från fredagskvällen i Lundby!





























Fler bilder kommer, men dessa får räcka så länge! Haha, sitter här & garvar
för mig själv åt några utav bilderna. Helt sjukt rolig kväll var det!


Bästa vän



Nästan hela helgen har jag spenderat med Sandra. Vi var på party i fredagskväll i Lundby (bilder kommer), sen sov vi hos henne. Vaknade snorhungriga, så vi delade på en pizza till frukost!

Senare drog vi hem till mig en snabbis, för att sen dra vidare till Lanna där hennes pappa flyttat. Det var som Bullerbyn, så himla fint överallt! Ångrar att jag inte tog med kameran..

Tack för helgen, du är bäst! ♥


Vad gör vi? Nu kör vi! 1 2 3 fanta och rosé




Vad gör vi? Nu kör vi! 1 2 3 fanta och rosé


Syster in town!

Louise kom hem till Örebro över ett dygn i veckan, vi testade kameran lite & larvade oss. Bilder är roligare än text så nu ska jag inte skriva mer!





























Depends nr.19

Jag är ju en stor älskare av franska manikyr-naglar, men enligt mig så funkar det ju bara långvarit med lösnaglar. För en målad fransk manikyr är ju bara snygg i max tre dagar. Därför orkar jag inte göra det allt för ofta, eftersom att jag inte heller är ett stort fan av lösnaglar eftersom att jag själv har så pass långa & starka naglar. Lösnaglar förstör bara naglarna massa, även fast jag tycker det är väldigt väldigt fint med fräsha lösisar!

Nu sitter jag & har presis klippt av naglarna, med en kontorssax - ha! Det var väl kanske inte att rekomendera, men men.. Sitter & målar naglarna röda, min favorit är depends nr.19 - den är perfekt i färgen enligt mig, prisvärd, lättmålad & snabbtorkande!

Ja, hur som helst så faller jag alltid tillbaka till röda naglar.. det passar ju lika bra på korta & långa naglar. (Bilerna har jag knyckt från google)


Grill & kubbkväll med bästa gänget!



















Hmm, mumms! Nu vet jag vad jag kommer leva på resten av mitt liv..



Smoothie från Java, 35 kronor. Så sjukt god!


Afterwork spenderades med Sara på Java, en timmas snack om
allt & ingenting. Sen gick vi till mig körskola & bokade in mig på ett
teoripass (som jag kanske ska avboka mig från?).

Sen drog vi, Sandra & Emelie till Skytteparken på tantgympa.
Haha, nä nu är jag elak.. det var kul, men lite tantigt!


Fantasi



   
  
En manikyrpenna behöver inte alltid vara en manikyrpenna!


25 minutare med sniglarna

Fasiken vad fort det går att tappar kondition! Som jag skrev i tidigare inlägg så har jag inte varit ute & sprungit sedan i slutet av maj. Det var bara ett par dagar efter en hel helg fullspäckad av danstävling (SM), & jävlar vad stolt jag var när jag bankat mig igenom de 7 km då. Haha, de skulle jag inte klara av i dag kan jag ju med sorg säga.

Idag var jag ute 25 minuter, varav bara 20 minuter vad jogging. Jag ska säga att de 5 minutrarna i mitten av rundan som jag "vilade" genom att gå var väldigt välbehövliga - hade inte klarat det annars.. Fasiken, nu får jag inte bli mer slappis. Jag ska komma i form igen - nu jävlar!

Ps. Förklaring av rubriken: Det var inte bara jag som var ute på vägarna & stigarna. Jag hade nämligen sällskap av massa sniglar som krypit (slingrat?) sig fram efter regnskurarna..


Pengar rullar in, men mest ut just nu..


590 kronor kostar det billigaste batteriet till denna lilla mojäng, hm..lite surt faktiskt! Goosh, för de pengarna får man ju typ ett helt bilbatteri! Hur som helst så är det ju värt att ha ett extra batteri, så man slipper snåla med användandet av kameran & vara orolig för att man helt plötsligt inte kan fånga stunden på bild!


Sådan mor, sådan dotter..



Ett blåsigt, men alltid lika fint Skagern!

Vädret gjorde att det inte blev något sol & bad, men det
blev en bra helg i alla fall. Kortspelandes, inomhusspel, lek med
barn, vovvar, lugnt & skönt osv.









To do list!

Fasiken vad jag inte har tränat på länge! Idag blir det en springtur, jag har knappt tränat någonting sedan jag sprang 7 kilometer i slutet av maj - nu vet jag inte ens om jag klarar 0,7 km. Haha! Men idag efter jobbet ska jag springa, hur trött jag än är så ska jag plåga ut mig själv!

Har även upptäkt att jag inte bara förlorat kondition utan även solbränna, det blir la så nu när jag jobbar hela dagarna. Så ikväll blir det solariumet en stund!

Ska även försöka hinna med att dra i en till blekning av håret för att få bort de gula & mörka tonerna..

Imorgon ska jag till körskolan för att se över vad jag ska köpa. Böcker? Teorikurs? Körlektioner?

På kvällen blir det även träning för Friskis & Svettis i skytteparken!

Nu börjar det likna någonting, bra Vickan..bra!

Bad i kvällssolen


Foton från bad i kvällssolen, slutet av juni (skagern).


På onsdag kommer Louise till Örebro!

Bjussar på några bilder från förr-förra veckan när vi var i Skagern ♥





Jag var i Skagern i helgen igen, bilder kommer..


COLORAN

Har nyss blekt håret, det blev väldigt ljust!
Har även färgat ögonbrynen, bruna. Jag använder mig av
Coloran, skitbra & lätt att använda!

Funderar även på att köpa en svart så jag kan färga
ögonfransarna - men jag vet inte om jag vågar. Jag tycker inte att
starka färg-kemikalier & ögon är en så bra kombination..


Fredagkväll


Alla möjliga har frågat mig igag. "Ska du med ut ikväll?" God, alla ska ut ikväll..förutom jag. Skitungen som fortfarande bara är 17 år. Tänkte dra till förfesten i alla fall, men nej - fan vad depp jag skulle bli när jag skulle bli tvungen att gå hem när resten skulle dra ut på krogen.

Hur som helst, fick en rätt fräck bild förut på Sprite Zero, & mammsen i bakgrunden!


Resultat av French manicure pen



Resultatet av Depend-pennan som jag köpte häromdagen, provade på mammas naglar. Jag tyckte det blev väldigt fint. Ovanpå målade jag på ett väldigt ljust neutralfärgat lack.

Ser ni vilken fin ring hon har förresten? Den är verkligen speciell & helt i hennes stil. Hon har även julklappsarmbandet, Thomas Sabo.  


Godluktande lepsyl & otestat nagellack




Mamma hade beställt
lite småskrot till sig själv från en
hemsida som var mer eller mindre rätt
kass & så, som jag uppfattade det.
Hur som helst, då fick man med
dessa - eller något sånt.

Jag fick de i alla fall, tack!

Lacket verkar inte vara så
täckande, så jag kan tänka mig
att det blir fint över ett vitt lack - för
då kanske det blir lite mörk
pärlamofärg?


Nu ska här läsas!


Nu ska här läsas! Från början till slut!

Den finns att köpa på de flesta foto- eller elektronikbutiker
som säljer Canon kameror. Ordinarie pris 399.


Med detta vill jag bara säga godnatt


Foto7an, tack! Ni gjorde min dag!

8500:- fattigare, men en kamera rikare. Ni vet chokladreklamen; "hur många rutor ger dig glad?". Jag skulle kunna köra med "hur många digitalkameror gör dig glad?" Eftersom det var min fjärde egna digitalkamera! Haha.. Denna gång blev det en systemkamera (med ett EF-S 18-55 objektiv). Jag slog till rejält & gick upp i prisklassen mer än vad jag hade tänkt mig, men ska det vara så ska det tänkte jag! Jag köpte även med ett UV-skydd, köper man inte det när man kostat på så mycket pengar på en kamera så är man ju allt annat än smart..

Canon EOS 550D is har precis kommit ut, så ny så att instruktionsboken som man fick med till kameran egentligen var till kameramodellerna innan. Men jag klagar inte! Nytt & bäst, det gillar jag. Hohohooo..

Köpte kameran på Foto7an, där är kamerorna oftast dyrare om man jämför med t ex Siba, Netonnet osv. Men denna kamera var slut nu i nästan hela Sverige pga att den är så pass ny & efterfrågad, så jag fick köpa den där i alla fall. Skönt hur som helst att köpa av någon som har koll istället för att dra till de stora kedjorna som säljer allt från tvättmaskiner till playstation, de har inte riktigt lika stor koll.. Men över förhoppningarna, jag fick ett sjukt bra pris av dem & massa extraplock till. Tusen tack till Foto7an, ni gjorde min dag!


Fransk Manikyr Penna (tusch)


SKITBRA!!


Småttingar!




Ser ni vilka småttingar? Hur söta & goda som helst, även fast 1/3 av de var
ruttna. 12 ynka kronor per liter (från Våghustorget) var de allt värda!

Det blev alltså en myskväll med Karin & Sara i Stadsparken. Hur fin kväll som helst,
& ojoj va mycket vi han tjej-snacka, hohohoo...


Sweet panties


Ca 40 kronor styck, från GT


Jag har en syster som alltid skämmer bort mig med pressenter!


När hon kommer till Örebro så har hon alltid med sig någonting, antingen någonting ur hennes garderob som knappt är använt som hon redan tröttnat på, eller så har hon köpt någonting till mig. Nu när hon inte kommer till Örebro så skickar hon saker istället?




♥ Tack älskade syster! Din tokis, jag fyller faktiskt bara år en gång om året!


Godnatt!


Knyckte den av Therese, en bild från igår. Haha, jag bjuder på den
kan man ju verkligen säga! Haha, fy fan jag ser ut som en stor ful örn-fågel!

Nu går jag & lägger mig. Ska fortsätta läsa lite i
Twilight innan jag somnar, i hopp om att min teckning
till telefonen ska komma tillbaka. Gaah!


Lördagkvällen


Skitdålig & ful bild, haha men det var det enda som fanns på kameran från igårkväll!

Igår kväll träffades ju vi i Experience-dansgruppen hemma hos Bella för en grillkväll. Vi fattade vissa viktiga (& självklara) beslut & nu känns allt jättebra, trots allt trassel. Well well, vissa hommer till himlen, andra kommer till helvetet..

Det blev i alla fall en supermysig kväll! Vi hade goda grillspett & så, jag hade även köpt massa jordgubbar & vindruvor så det var bara att frossa!

Redan halv 1 så var jag trött, & då åkte jag hem med Fredriksons. Åh, det skulle bli så skönt att få tvätta bort sminket & lägga sig i sängen då! Men så blev det icke. Det blev ut med Bella, Emma & Fridlund & lite annat gott folk. Kul vare', det slutade med att jag kom hem närmare halv 4. Då somnade jag verkligen som en stock!

Idag har jag sovit ut ordentligt, precis som igår. Det gäller ju att utnyttja sovmornarna på helgerna när man börjar jobba klockan 7 på veckorna.. Hur som helst, nu ska jag ut & sola i det fantastiska vädret! Jag har tappat nästan all solbränna som jag fick i Rhodos, lite tråkigt..


Underbart





































Flotten som morfar & pappa byggde för några år sedan är ju helt underbar! Som ni ser på dessa bilder & vissa av de bilder som jag redan lagt upp i tidigare inlägg så kan man ju göra en hel del på den "båten". Äta, fiska, sola, bada. Helt stadigt & skönt! Perfekt! Det är inte bara flotten som är underbar, hela stället är ju underbart! Stugan, stranden, sjön, mormor & morfar, Louise, solen där. Hmm, underbart!


Hmmmm..

Fredakvällen blev Magnus Weideskog på spotify & "Om jag kunde drömma" (första boken ur twilightsagen). Inte likt mig, men det var skönt, & imårse fick jag sova ut. Skönt!


<3



Louise klickade mycket med kameran, gillade det sol-glimmtande vattnet!










Eftermiddag i Skagern!


Ny hylla till mitt make-rum


Köpte ny hylla igår som hänger på väggen, snyggare än förra (en svart rullvagn)
& dessutom kan inte Sköldpaddan riva ner mina saker från denna!




Topps, hårnålar, lösögonfransar, små tuber med ansiktsmasker & fuktkrämer,
bodybutter, fotpedikyr, hårspolar, hårfärg (nej jag ska inte bli brunett),
små burkar & flaskor med hårprodukter..


Jag tycker om hyllan, stilren & snygg! Nackdelen med den är att det inte är så långt utrymme mellan hyllplanen, så jag kan inte ha hårsprayer & sånt i. Men det spelar inte så stor roll eftersom att jag inte får spraya sånt i det rummet eftersom att paddisen bor där. Likaså parfymer. Sminket står kvar i trevånings-kakfatet, hoho..det är asbra! Visar bilder på allt när jag gjort det städat & fint. Jag (läs pappa) har även skruvat fast krokar & stänger i (ja i!) min hylla idag, så där har jag hängt upp massa smycken. Asbra det också! Visar bilder när det är färdigt! Weehoo..


Badbomb












Romeo



Nästan varje kväll spelade vi Romeo, ett väldigt kul
kortspel - sånt som hör sommaren till!


Det var en kväll i juni





"Ja det var en kväll i juni då när sommarn är som bäst
Hon dansade för morfar som hon gillar allra mest
Hennes morfar satt och nynna på en sommarmelodi
Plötsligt spratte det till i gubben han blev ung och han blev fri"


När jag är trött är jag lättroad..


Gulligt


Gulligt halsband som passar perfekt till min nya jacka! Från Guldfynd.


Köpte även nya stora pärlörhängen. Hade massa liknande hemma, men de var antingen för små för min smak eller för kort stång på så de gjorde ont av ploppen. Även de köpte jag på Guldfynd!


Idag såldes gammelskrutten






Resultatet av mitt städ-ryck!

Idag när jag var på väg hem från jobbet så fick jag ett städ-ryck! Det vill säga, jag blev jättesugen på att röja bort & fixa i mitt rum så det skulle få lite mer ordning. Resultatet blev, inte ett skit. Jag plockade fram ett par affischer på denna snygga dam & satte fast på insidan av garderoben istället! Man måste ju ha lite prydnad överallt, right?



Jag använde mig av sådanna "3D kuddar" som har lim på båda sidorna.


Louise kom, andra dagen i stugan!






Jag, glad efter att ha vunnit gång-joggingturen! Haha..


Första dagen i sommarstugan

Nu ska jag börja droppa upp bilderna från Skagern-veckan på bloggen. Skagernsjön, det ligger vid Finnerödja, & det är min mormor & morfar som har sommarstuga där. Här är bilder från första dagen när jag övningskörde dit med mamma. Hon åkte hem på kvällen, men jag stannade!




Första dagen på jobbet..

..för i år! Jag har ju jobbat där två sommar tidigare,
& jag trivs jättebra. Nu inväntas 5 veckor av jobb, sedan blir det
härliga Smögen en vecka! Sen vill jag inte tala om vad som väntar,
ni förstår säkert vad jag menar..

Har varit på bästa stället på jordklotet nu i 6 dagar, jag pratar självklart om
Finnerödja/Skagern! Jag har tagit en hel det bilder, som så småningom kommer
upp här på bloggen.

Dagens "after work" blev Haga kebabrulle med Sandra.
Vilken mysig & trevlig eftermiddag/kväll vi fick! Trots att vi inte gjorde
ett dugg, egentligen. ♥ Det är så det ska vara!

Jag (med min igelkottfrisyr) & Sandra efter skolavslutningen
i 9:an. Helt förtvivlade & jätteledsna! Haha..