Till bloggens startsida

Fullt på schemat!

Mycket inbokat nu. Men, jag gillart - tror jag! Sista lektionen idag var inställd så jag åkte hem till Karin, hon hade mysstund för mig & sjöng & spelade piano (Aaah, varför kan inte jag också spela bra piano? Nja..jag var inte så flitig på mina pianoläxor när jag var mindre & spelade piano, attans!) Sen var hon även gullig & gjorde goda matsäcksmackor till mig som jag kunde ha med mig till körkorts-teorin. Mumms, tack vännen!



Världens bästa Bella var även snäll & skjutsade hem mig från körskolan också. Hon gav mig så mycket energi & glädje så jag gick bara in & bytte om för att dra ut på löprunda sen - trots att jag var sjukt trött & det duggade. Hm, så nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan dra på något avsnitt till av Tusenbröder, galet bra!

Imorgon så har jag min första körlektion, är så nervös - jag kommer förmodligen skita ner mig.. men jag har även en lektion till på torsdag så jag kommer nog vänja mig. Fick även mejl idag om att det är möte på torsdag med alla bossar från stjärnparaden - weeeei!! Vet ni hur glad jag är att jag är boss över smink just nu eller? & hur glad jag är över att det äntligen ska dra igång nu igen efter sommaren!

Godnatt!


Tusen bröder

Skolan 8.00 - 16.00 idag, sen körskolan 16.30 - 19.00
Nu var det ju tänkt att man skulle plugga också på kvällen? Men det
orkar jag inte! Så nu gör jag precis som igår,lägger mig med laptopen
i sängen med lite nertankat. För tillfället är det "Tusen bröder" som
gäller, en gammal svensk TV-serie som jag fastnat för, helt crazy!



Ska sova skapligt tidigt ikväll. Morgondagen är precis
likadan som denna dag. Skola i 8 timmar sen måste jag åka
direkt till körskolan för teorikursen i några timmar.


Thousan times?

Kom nyss in efter en promenad med mammsen,
nu måste jag plugga massa körkortsteori - jag ska börja teorikursen
imorgon & jag har massa läxa tills dess..

Igårkväll var jag med Karro, vi tittade på Dear John.
Supermysig film! Sådan typ av film som man säkert skulle kunna
se på thousan times utan att tröttna!



Nu blir det lite solarium för min del, sen ska jag
kika på lite nedtankat tills jag somnar. Imorgon har jag min
första "teckenspråk steg 2" lektion - spännande!


Det var nog sista gången jag hade på mig detta svettiga, illaluktande lackfodral!




Men den ska få hänga kvar i min garderob, för alltid.
Den bär på så himla mycket roliga & fina minnen! ♥


Nalle puh, våran, & Darins show!




Idag begav vi oss alltså till Karlskoga för att vara med & dansa på en show,
har tyvärr inga bilder från när vi dansar men jag bjuder på lite av det jag har!


Hi ho, let's go!

Lämnar Örebro över dagen. Ska iväg tillsammans med mina dansbrudar & rocka loss för första gången denna termin. Förklaring kommer sen, men sålänge kan jag ju nämna Darin som ett litet beskrivande ord för - hehe.. Bilder kommer förmodligen också sen när jag kommer hem!


Lördags-sysslor

Nu var det lite mer än en vecka sedan som jag fixade mina akrylnaglar. Jag är hur nöjd som helst! Första dagarna är man ju lätt lite kritisk & försöker liksom nästan hitta små fel..men det har jag inte gjort! Ingen spricka, ingen lös eller så vidare..

Men, att mina egna naglar under växer är ju naturligt & inte deras fel. Nu börjar man nästan se lite utväxt nere vid nagelbanden. Jag drog på ett genomskinligt överlack & vipps var problemet löst!

Jag ska försöka vänta så länge som möjligt med att göra om akrylen, för min ekonomi är inte så jättegod så att säga. Måste spara inför hösten! Vill bl.a ha ny mörkgrön höst/vinter-jacka & nya skor. Men jag har en liten idé om att man kan ta ett genomskinligt lack med lite glitter i för att "trolla bort" utväxten sen när den blir längre. Tre veckor är mitt mål att jag ska ha kvar naglarna innan jag ska göra om dem, nu har det alltså gått en... Vi får se hur det går!

Jag har fixat mina naglar på "Profession Nails" på Marieberg. Jag har skrivit lite om det i tidigare inlägg om ni vill läsa mer om rabatter osv.

Nagelmålning var alltså ett av dagens lilla syssla. Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan åka ut & övningsköra. Ska blir kul, jag har inte kört på flera veckor & nu har jag nya bromsar & hjullager i bilen. Härligt härligt!

Senare tänkte jag dra mig ut på en promenad, få lite luft & bara på allmänt bra. Ikväll ska jag ta det lugnt, titta lite på en nedtankad film eller något i den stilen..

Ciao!


I love my Rullgardin!

Gårdagskvällen spenderades med Bella, mycket trevlig kväll, natt (& morgon?). Jag kom nämligen inte hem förän vid halv fem på morgonen så.. Då drog jag ner rullgardinen & sov så häääär gott! Vaknade nyss, typ vid tolv - skönt att få sova ut! Vet ni vad som jag mer gjorde i natt? Sov med ljudet av på min telefon för första gången på väldigt väldigt länge. Jag tänkte att den som ringer & väcker mig blir det ganska synd om annars..

Två bilder från våran Rhodos-resa, som vi saknar grymt mycket!




En månad kvar imorgon tills jag fyller 18!

Nu hade det inte varit fel att vara 18 år. Ikväll är nämligen Promoe på Ritz i Örebro. Hade så häääär gärna velat vara där då! Men istället för det så tar jag mig till sängen nu, ska upp äckligt tidigt imorgon. Puss & godnatt! ♥


Diamonds, a girl's best friend!


Jaha hörrni, ser nu att det inte blev en så fin bild på ringen. I vanliga fall så skimmrar den mycket mer osv. Hur som helst, den kommer från "I am" i krämaren & kostade 89 rikstaler! Äntligen har jag en stor blaffig ring, det var typ i stort sett det enda jag saknade i min smyckes-samlig. Måste erkänna att jag har väldigt mycket smycken - me like! ♥

Köpte även ett par stora guldiga örhängen, som jag tydligen behövde?! Eller. Typ. Inte. Egentligen. Men de var dedsatta till 19 kronor - så jag kunde inte låta bli. Jag har sagt det förut, & jag säger det igen. Man kan inte ha för mycket smycken!


Pinky-tinky


Köpte ny almanacka (rosa såklart) på akademibokhandeln. Där har de många snygga & bra. Min kostade 139 kronor, men de finns i alla olika storlekar från 80 kronor & upp mot 200 kronor.


Matchande sudd & penna. Btw, varför är allt sådant så sjukt snordyrt? Bara blyertspennan kostade 29 kronor, & pennfodralet kostade 69 kronor. Köpte tipex också, bra att ha! Även några tuchpennor så jag kan få lite piffigt i almanackan med lite färg. Weho!


Älskar min leopard-kofta som min snälla storasyster skämt bort mig med!



Idag efter skolan träffade jag Karro. ♥ Vi hade inte träffats på galet länge
så det var kul! Bjuder på dessa bilder, färska för dagen!


Ps. Hahahahahaha! Kul att jag har kamerasladden
runt handleden! Den sätter sig där, av gammal vana tror jag..


J Rice, good job!


J Rice har varit klyftig & gjort en skön låt av två av mina favoriter.

Love the way you lie - Rihanna & Eminem
Not afraid - Eminem

Thanks!


Första dagen i skolan

Precis som igår så har jag har jag hunnit gjort rätt mycket idag. Först var det ju som sagt skolan, som gick helt okej - men bara ordet skola får mig att sucka tusen gånger i rad, typ. Efter skolan träffade jag Johan en stund, sen lite senare på kvällen drog jag Bella & Jonathan till Marieberg - Bella skulle också fixa akrylnaglar av asiatrerna, hihi! Resten av kvällen spenderades med Bella & Jonathan med grymt goda hemgjorda hamburgare, fångarna på fortet & time out. Nu kom jag precis hem, ska jumpa in i duschen. Sen sussa, ny skoldag imorgon.. Nattinatti!


Godmorgon! Dags att ta sig iväg till först...

dsc00013 (MMS)

Godmorgon! Dags att ta sig iväg till första dagen i skolan. Hm, jag längtar redan till helgen! Fast, det är faktiskt en sak att se fram emot innan helgen, det är lönen som rullar in på kontot imorgon!


Farväl


mitt allra sista sommarlov


Uppdatering

Jag har hunnit med rätt mycket idag! Först vad jag med Sandra, sen solade jag lite i det underbara vädret, sen kom Bella hit, sen åkte vi till Marieberg, sen Lundby en snabbis, sen tränade vi lite inför en uppvisning på söndag & sen gick hela dansgruppen hem till en av våra tränare, Sandra & valde ut lite musik & sånt. Sista sommarlovsdagen.. gosh, imorgon börjar helvetet igen!

Nu är det dags, igen!


Fick just reda på att vi har träning ikväll. Spontant, men väldigt kul!
Frågan är bara, vaart är mina dansskor & knäskydd?
Har inte sett dem på flera månader!


Jag dör

Jag såg nyss mitt nya schema. Jag börjar kl 8.00 varje dag & slutar någon gång mellan 17.00 & 18.00 tre dagar i veckan. Kul då att man ska träna 3 mil från Örebro också. Guess what. I gotta feeling, i'm gonna hate school!

Det kan bli ändringar. Det kan.. Jag hoppas..


Kungen på besök i Örebro

Ett års projekt av Örebros gator osv för att kungen skulle komma på besök över dagen. Firades hela dagen igår, dock så gjorde jag inget åt saken. Satt hemma hela dagen & häckade, sen på kvällen var jag hos Karin. Här är vi i alla fall uppe på hennes tak mitt i stan för att kolla på fyverkerierna till Kungen!




För övrig åt vi tacos & annat gott, tittade på skräckis & spelade spel hela kvällen.


Hon trodde hon skulle komma undan från kameran ;)

Denna bilden är så fruktansvärt ful & äcklig på mig, men jag bjussar på den endå!
Haha, vet inte vad jag gör med läppen eller något... ush ush ush!


Vickan dissar max, men hissar brödet!

Ikväll/inatt blev det volvo med Bella & Jonathan. Kom nyss hem, måste bara nämna att jag åt en Max-hamburgare (för första gången i mitt liv?) Den var skitäcklig! Det enda som var gott var brödet, som jag fick betala 7 kronor extra för! Haha..

Imorgon förmiddag ska jag göra ett j*vla ryck med mitt rum. Nu är det dags att få ordning! Så småning om ska jag in med en 160-säng i mitt rum. Myyyyys, då ska jag ligga som ett stort X över hela sängen. Men, så länge så får jag nöja mig med den jag har - det är ju trots allt inget fel på den - & inte för liten. Puss & godnatt!


Har precis varit och fixat naglarna


Har precis varit och fixat naglarna med emma och sara. Haha, det mest mystiska jag varit med om! Berättar mer sen, nu sitter vi på Pacos för emma ska äta.

Lunch med jobbet

Idag var det avtackning av mig & Fanny som jobbade på NA nu i sommar. Det blev Ässundets jättegoda räkmackor! Vi fick även varsitt stort paket med en fin filt, ljuslyktor & koppar som matchar. Tackar tackar!

Btw, mina converse är 2 storlekar för stora! Haha.. Men jag har ju haft dom i två år nu (helt otroligtt!) så jag tycker jag ska kosta på mig ett par nya tills våren. I höst ska jag köpa snygga höststövlar, längtar längtar!


Vad har jag gett mig in på? Jag trodde jag...

dsc00007 (MMS)

Vad har jag gett mig in på? Jag trodde jag hatade sånna här filmer. Nu blir det helkväll med dessa och sandra! Mys!


Eclipse


Emma & jag hade ju bokat Eclipse till kvällen, vi fick med oss Sara också.
Titta vad fina jeans hon har förresten! Som sagt, ska investera i ett par höga
mörka cheap monday när lönen rullar in..



Btw, Eclipse var den bästa filmen av de tre som finns ute. Har ju läst
halva den boken - så nu ska jag försöka orka läsa klart den så att jag kan
börja på fyran någon gång - har hört att den ska vara sjukligt bra!


Pacos kid


Var ju på Marieberg med Emma igår. Ingenting inhandlades, tur det..eftersom att min ekonomi inte är på topp just nu - men om några dagar kommer lönen, weeii. Vi åt på pacos i alla fall, vi beställde varsin nacho tallrik i barnstorlek - helt perfekt! Jag orkade inte ens äta upp hela den så det blev väldigt lagom & mer värt priset.

Vi hittade värsta bästa (hoppas vi) stället på Marieberg. Nya favoriten? "Profession Nails" hette det. Ett ställe där man fixar naglarna alltså, Emma & jag tänkte åka dit på fredag & fixa akrylnaglar. Det roliga är att det är små asiat-killar som sitter & gör allas. Typ som om man vore utomlands. Btw, dom har munskydd dessuton?! Haha! Ett plus är också att Emma & jag kommer ha 40% rabbat 2 gånger innan slutet av september, så förhoppningsvis hinner jag göra en påfyllning innan det är krogendags för mig också. Toppen-toppen!


New phone

Mobilbloggar nu genom min nya telefon. Min gamla x1:a har gått mig på nerverna väldigt länge nu, men jag har inte velat överge den - för den är ju trots allt riktigt bra! Men idag spontanköpte jag denna telefon av emil, så skönt med ny telefon utan massa touch och tangentbord. Ett plus är också att den är ganska platt och lätt, speciellt om man jämför med vad jag hade tidigare.. Den är i jättefint skick också, känns som ny! En till grej är att det finns massa olika skal att köpa till och byta med, tjejigt, asbra ju *fniss*! Fick även med ett stort minneskort och en minneskortsläsare, toppenbra! Jag har redan tankat in massa musik på den. Nu måste jag bara fixa någon sorts mellansladd som kan få ihop mobiluttaget och mina favis-hörlurar från min förra telefon. Det blir morgondagens problem. Nu ska jag sova. Puss och godnatt!


Lill-lördag

Onsdagen är ju den så kallade lill-lördan, men eftersom att jag & Emma bara är skitungar så blire inge krogen för oss ikväll. Nej nej.. men det blir marieberg & bio, det är ju också väldigt bra! Nu ska jag springa till bussen. Systemkameran får stanna hemma, men jag drar med mig lilla kameran - så jag ska försöka fånga lite av eftermiddagen/kvällen på bild..


7 dagar kvar

tills min lön rullar in på kontot. Då ska jag dra tummen ur arslet & köpa ett par höga cheap monday jeans! Det är även 7 dagar kvar tills det är en månad kvar tills jag är 18, hihi..

Nu ska jag hoppa in i duschen, senare kommer Emma hit. Det blir en tur till Marieberg i hopp om att jag ska hitta en snygg svart BH eller bustier. Senare ikväll blir det ju bio också, weeii!


Min pärla & jag på SM 2010, saknar dansen & mina danstjejer typ så häääääääääääääääääääääääääääääär mycket just nu!


Sia home fashion


Köpte dessa sia-stenar på en liten pressentshop i Kungshamn
på Västkusten. Ordninarie pris är ca 50 kronor/förpackning.


Lägg även märke till de små gelékulorna, de köpte jag också på kusten.
Man håller de fina genom att vattna dom någon gång ibland, fråga mig inte
hur det fungerar men så är det..


Foppa-toffel-världen!



Det är nog världens mest billiga, fula, söta & sköna skor!  Haha..


Just Another Westcoast




Bilder från vår första dag i solen på kusten











Ett räkhopp tyckte jag var passande bra eftersom att vi befann oss på Västkusten!




Bjuder på några fler bilder som togs i kvällssolen:







Första dagen på Smögen


















The Twilight Saga

Efter att ha läst (JA, JAG VIKTORIA NORDENBERG HAR LÄST FÖR EN GÅNGS SKULL!) ettan tvåan & halva trean av Twilight-sagan så har jag även haft "Twilight-New moon maraton" med Sara ikväll. Vi smaskade även på vindruvor & jättegod melon! Imorgon ska jag se Eclipse på bio med Emma, det blir ju perfekt!

Foton från den underbara veckan på Västkusten kommer, men eftersom att detta är min sista somamrlovsvecka så har jag inga planer på att bara spendera den franför datorn..


Morfars båt var med, såklart!


Tre fullpackade bilar på sju personer för sju dagar..


Moooot Västkusten!


Vid den här tiden skulle jag vart i Öreb...

Vid den här tiden skulle jag vart i Örebro egentligen, men västkusten är så gött - så en del av oss blir kvar ett par dagar till. Underbart! Jag kommer hem lagom till att mina brudz kommer hem från Alanya, toppen!


Västkusten är toppen! Just nu är vi ute me...

0_dsc_0026 (MMS)

Västkusten är toppen! Just nu är vi ute med båten på Håll-ö. Bjuder på en nyligen tagen bild på morfar när han badar. Kamerabilder kommer inte förän jag är hemma i Örebro igen - så än så länge får någon enstaka mobilblogg räcka!


Snabb uppdatering från Smögen

Ikväll är det Artin & Louise som står för kvällen, nu sitter jag med rom & cola, snart blir det oxfilé & rosé! Västkusten är som vanligt underbart - vi har bättre väder än vi vågat hoppats på!


Mumms mumms för öronen!


Sitter & drar hem låtar från youtube på beställning av Louise & Artin som vi kan ha i bilen imorgon till Västkusten. Hittade då denna låt, jag diggar den! Det är en remix av 2009 års 25 bästa poplåtar!


Myskväll med Sara & Elin























Stripes






Jag älskar mina jeans! Liste stora i rumpan & så, men ändå - jag är
såå glad att jag köpte dem! ..fast det var ju flera flera månader sedan,
ett halvår? Well, länge sen i alla fall!


Klänningen från H&M


Det är ju egentligen en klänning, men idag tänkte jag prova att använda
den till Jeans & svarta pumps. Kan nog bli, bra - det visar sig!

Igårkväll målade jag fin fransk manikyr på naglarna, men de blev svart & dassigt
idag på jobbet idag av all tidningssvärta. Så, nu har jag målat över allt med svart
nagellack. Gammalt & kletigt som tuggumi, så nu ser mina naglar förjävliga ut.
Bra Vickan, bra! Orkar inte bry mig, nu måste jag skynda mig! Ska möta mina
flickor om en timma, gooosh!


Mobilblogg

0_dsc_0024 (MMS)

Sprang in på H&M på lunchen, fick skjuts enda fram till dörren (på gågatan med bil) - haha, vilken dåre. Finns bara en människa för sånt..*host* nämner inga namn! Hur som helst, skulle dit för att köpa en kjol till Louise. MEN, det blev även denna söta t-shirt till mig själv också. Först tänkte jag köpa den i svart- och ljusaprikosfärgad, men jag ska ju till Smögen nästa vecka så då tyckte jag det passade bättre med lite marinfärger! Hittade även en klänning påväg till Kassan, hann inte prova den men jag köpte den endå. Den kostade ynka 49.50 kronor på ordinarie pris! Tar kort på den sen när jag kommer hem & langar ut på bloggen. Den var skitsnygg så jag hoppas verkligen att jag kan ha den! Jag som inte skulle köpa nåågonting alls.. köpte faktiskt några "bra-att-ha-hårklämmor" också. MEN, hela kvittot gick bara på lite över tvåhundra kronor, varav 50 kronor av det på Louises kjol, så det är okej..tycker jag! Nu, back to work - see u later...


Hoppas på att vädret håller i sig!

Ikväll blir det Hästhagen med Sara & Elin. Vi ska spela
minigolf & ha picknick, mysig va? Well, jag hoppas verkligen att det
fina vädret håller i sig till ikväll!


Sara & jag, hoppandes sista kvällen i England när
vi var där & tävlade! Hösten 2008



Elin & jag, hoppandes i självaste Hästhagen!
Sommaren 2008

För övrigt så är det ju sista dagen på jobbet idag, både väldigt skönt & väldigt tråkigt! Imorgon blir det städning & packning hela dagen inför Smögen. Jag ska även åka till Odensbacken & lämna Raphaella (min sköldpadda)  till Christoffer som ska ha den nu denna vecka! Sedan ska jag även hinna fixa massa musik som vi ska spela i bilen. Louise mejlade mig en lista med låtar igår som innehöll 44 stycken låtar. Jag tankar hem låtarna via youtube, så ni kan ju tänka er själva att det kommer ta en bra stund. Jag har ju även minst lika många låtar som jag vill ha med också! Man kan ju inte sitta flera timma i en bil med bara radio, så det får ta den tid det tar!


En påminning till mig själv

När jag kommer hem ska jag städa! Mitt rum ser verkligen F-Ö-R-J-Ä-V-L-I-G-T ut! Det är allt jag har att säga.. Bjuder på en bild från Rhodos. "Livet har sina goda stunder!"


Beslutsångest

Nu är jag trött på mitt hår som jag bara sparar & sparar på.
Nu har det blivit rätt långt, speciellt luggen -den som jag speciellt ville skulle
växa ut! Det har den gjort nu, allt hår får jag smitigt upp i en toffs nu,
det är skitskönt på träningar & slappa "bad hair"-days!

Men, nu är jag trött på att ha allt långt! Dock så åker ju alla mina
frisörflickor till Alanya nu i två veckor - så, jag får ta saken i egna händer när jag
kommer hem sen! Eller...... Åh, beslutsångest! Jaja, vi får se hur det blir!


Den omtalade filmen..

..Hachiko, var inte alls så bra som vi hade förväntat oss! Hade hört från alla möjliga håll att den var jättesorlig & att man grät hur mycket som helst. Huh? Jag är en liten crybaby som gråter till alla filmer, men inte denna?! Den var mysig & helt okej bra - men absolut inte så revolutionerande bra som alla säger!

Vi såg även Alice i underlandet, ush..sånna filmer är verkligen inte min typ! Men, det blev en riktig mysig eftermiddag & kväll med min bästa vän i alla fall. Hon åker ju till Alanya nu, så nu får jag inte träffa henne & de andra brudarna på mer än 2 veckor. Buhuu.. Men, girlz - ha det sjuuuukt bra! ♥ 


Baslinne

Tidigare idag skrev jag ju om att jag skulle köpa pilotbrillor, men så blev det inte. Istället blev det ett par brun-beiga, finns på typ sjuhundratrettiofem stycken bilder på dem i inlägget under. Jag skulle även köpa en bustier - men jag kom på att jag har faktiskt inte råd med det just nu, så det får vänta! (Duktiga Vickan, hihi - jag blir ju nästan generad över mig själv!) Men..istället så la jag lite money på ett svart baslinne med reglerbara axelband från GT, på rean - & jag behövde faktiskt ett sånt! Faktiskt..

Efter jobbet idag, det blev som jag ville. Jag & tjejerna gick till Java & jag fick min älskade smoothie♥! Vi var kvar där & på stan i flera timmar, riktigt trevligt! Imogon blir det trevligt igen, då ska jag träffa bästa vän. Sista dagen innan hon & resten av mina brudar åker till Alanya..


Ego-bomb











Med andra ord, nya brillor..


Jag är på G!!!!



After work

Efter jobbet ska jag möta Sara & Karin på stan, vi ska fika tillsammans & prata av oss lite innan Karin åker till Alanya i 2 veckor. Jag hoppas de vill hänga på Java - jag är så sjukt sugen på en hallonsmoothie därifrån!

Tänkte även få med dom till Lindex - har sett på en blogg att de har grymt snygga bustiers där! Jag har faktiskt ingen än, & jag känner att jag borde ha det innan år 2010 är slut!

Jag skulle även vilja köpa mig ett par pilot-solbrillor, lagom till sista sommarlovsveckorna. Egentligen skulle jag vilja ha guld-bruna, det är klart snyggast! Men jag har ju mest silversmycken & sånt, så det får nog bli ett par silver-svarta istället. Så idag ska jag på jakt efter sånna! Ett par billiga! Har ju som sagt inte så fet plånbok för tillfället, hehe..


Bilder på Louise hemma hos oss

(& Matzi-boi i bakgrunden!)

Louise & Artin har varit i Örebro hela helgen så det har umgåts med dom en hel del, det är roligt eftersom vi inte ses så ofta då de bor i Uppsala. De åkte nyss hem, men vi ses om bara ett par dagar igen. Säger bara en sak, Västkusten! ♥


Hangover


Igårkväll hyrdes Hangover - även fast man redan sett den så är den faktiskt
riktigt rolig! Det tyckte nog tom mamma & pappa, även fast dom i vanliga
fall inte tittar på annat än deckare eller svenska filmer..


Askersundsfoton från igår

















































Fredagskvällen

Fredagskvällen började hos Erika på förfest. Bilderna är
tagna med min gamla digitalkamera, som ni säkert förstår..




















Sen när de andra drog till krogen så hämtade Dennis mig & resten av kvällen
& natten spenderades i Lundby med han, Westman & Brus. Haha, vi spelade TV-spel
(som jag är sämst på, faaast jag vann lite!) Haha gud vad jag skrattade - dessa
dudes är verkligen helt sjuka i huvudet! ..på ett roligt vis! Hahaha..







Louise & Artin kom & hämtade mig vid 3, fick sova några timmar men
sen drog vi till Askersund. Bilder kommer imorgon!