Till bloggens startsida

In the autumn

När jag kommer hem från Cypern igen är det typ höst i Sverige, eller? Hur som helst..då ska jag i alla fall köpa ett par lår-höga höststövlar. Skitsnyggt tycker jag! Klack eller utan klack har jag inte bestämt mig för än, hur som helst - lårhöga stövlar ska det va!




Jag är tillbaka om en vecka, mer bloggning då. Ha det toppen!

XOXO

Karin säger:

"fyy fan va roliga vi kommer se ut!!! hahahaha

kommer med likadana klänningar och hattar och ser
allmänt stroppiga ut och sen tar vi upp en SNUTTETRASA
mitt i allt och sprutar ner den med HERR PARFYM!!! hahahahahaha"


Hahahahahaha, förklaringen kommer när vi kommer hem från Cypern.
Imorgon åker vi - så detta blir det sista inlägget på lite drygt en vecka. 

XOXO

Myskväll med läskig film!


Sandra var här i går kväll. Efter en hel dag med städning för min del så blev det ut på promenad genom Adolfsberg. Sen blev det filmmys, vi såg filmen som ni ser här över. Sjukt läskigt & bra - den kan jag verkligen rekomendera!

Nu är det söndagmorgon, Sandra drog just på träning - jag själv ska vara inne & packa nu på förmiddagen, även fast vädret är toppen. Vi åker ju imorgon! Senare idag är det träning - yeey! Men nu ska jag öppna resväskan & börja packa. . .

XOXO

Fredagkväll


Första veckan i skolan är avklarad, puh! Det firades med en härlig kväll med Sandra (på bilen), Jossan, Lisa & Karin. Vi var först vid svampen hos en som bodde där, sen drog vi vidare upp på stan - blev kvar där ett tag, sen blev det BK & sen bussen hem. Karin sov över hos mig, men innan vi somnade så kollade vi på ett avsnitt OC, såklart. . .

Kamerabatteriet var dött så, det där är den enda bilden jag fick med mig hem från kvällen ' Sorry

Karin & jag är helt totalt dumma i huvuet

Idag har vi sovmorgon till halv tio, vilket betyder att vi måste
ta bussen hemifrån klockan nio. Men, igårkväll blev Karin & jag så
himla sugna på att se ett avsnitt till av OC - såå, hon kommer hit sen vid
halv åtta. Ni tycker säkert vi är helt puckade som inte sover på våran sovmorgon,
men det är faktiskt såhär att vi har 4 sovmornar i veckan. Så så är det. Hi ho, let's go!

Här bjuder jag på en låt som var med i första säsongen. Mysig!


Kväll i hästhagen

Igår målade jag fransk manikyr, men eftersom att en nagel gick av idag så klippde jag av alla & målade svart istället! Let's see, vad har mer hänt idag då? Jag har varit i skolan, gått på stan, hängt lite med Sara & sen tränat. Men sen..


..blev det mysig picknick i hästhagen med mina favoriter!



Love you ♥


 


Jag är avslöjad! Jag har beställt..


Taget ur Emmas blogg:
"Just nu sitter jag och luktar på min gos parfym (Som Vickan beställt i från taxi-free, hahaha!!!!). Inget är ju bättre än den här lukten alltså! Måste köpa en flaska sen när den här tagit slut, fick ju en utav Philip som typ var slut :/. Eller så åker jag hem till Vickan och tar hennes. Men nog om mitt beroende utav Jean paul parfymen. "


Där är jag alltså avslöjad. Tack Emma! Hahahaha! Ja, jag har beställt Juan Paul's herrparfym! ♥ Mormor & morfar har sagt att jag får välja vilken parfym jag vill som jag får av dom i födelsedagspressent i september när jag fyller. Jag tänkte efter lite . . . jag har ju redan två parfymer som jag tycker om & som jag använder. "Diesel, fuel for life" & "Dolce & Gabbana, light blue". Därför behöver jag alltså ingen parfym(?)
..i alla fall ingen dam-parfym. Men en sjukt godluktande herrparfym vore väl inte helt fel att spruta lite i soffan när man ska titta på film? Eller på kudden när man ska sova? Eller bara på sina hemma-mjukis kläder?

Jag har varit på Kicks flera gånger nu i slutet av sommaren & sprutat på parfymen på en av mina stora mjukiströjor - den luktar ju så sjukt gott! MEN tröjan har jag bara på mig när jag är hemma, trots allt så är det ju en ganska vanlig herrparfym - så därför tänker jag inte använda den på mig själv, såklart! 

Många tycker säkert jag är konstig som köper en så pass dyr parfym som jag ändå inte ska ha på mig. Men ni vet inte hur mycket jag älskar doften. För tillfället kan jag knappt somna utan den! Sover alltid med tröjan som jag sprutat ner den parfymen med. Den luktar så sjukt gott! Helt enkelt, en pressent som kommer göra mig lycklig många timmar varje dygn!

Onsdagkväll

Kom hem från skolan ganska sent idag, vi slutade halv 4, & ni som
åkt Adolfsbergbussen vet ju att den är inte den snabbaste
bussen att ta sig hem med. . .

Ikväll har jag inte gjort så mycket, börjat förbereda lite kläder till
Cypernresan i alla fall. Jag har även hunnit måla fransk
manikyr på mina naglar '

Bästa idag! Pappa kom nyss hem med en överraskning,
en mycket god! Ben & Jerry's nya glass som är som
en "GB sandwich" fast mycket lyxigare & godare!


Imorgon blir det skolan, sen träning. 
På kvällen blir det mys med Karin & Sandra, picknick. Buwsigt '

Men ikväll ska jag bara fortsätta att inte göra ett skit! Sånna kvällar måste
man också få ha ibland också, right? Så nu ska jag duscha, sen sitta med en liten
handduks-turban på huvudet medan jag kollar på film & målar det
sista lagret med nagellack.

XOXO

Budget-tips!

Detta är ju ett schampo för blondiner, men det finns även för rödhåriga & färgat hår!

African Rooibos

Vaknar med en hals som är väldigt öm! Men jag är inte hes, annars är det ju det som brukar vara det enda possitiva när man har ont i halsen - att man är hes. Jag är ganska kontig, men jag gillar att vara hes!
Hur som helst, jag är snart ordning-gjorde & klar för skolan, det enda som väntar nu är en stor kopp te! Jag ska nog ävet ta med min lilla starbucks för att få en skvätt te på bussen. . .

Supergott te!


Har  du  någon  te-favorit?

Forever young


Efter skolan skulle jag & Karin åka & träna, sedan gå på relax - som lite förtagg inför Cypernresan liksom. MEN vi orkade inte, det får bli en annan dag! Istället blev det OC-kväll. Vi är i mitten på säsong 2 nu - yey! There is no better ♥

För övrigt, det känns verkligen att skolan dragit igång nu. Man träffar mycket nytt folk..vilket kan vidrag som i mitt fall, ont i halsen. Inte bra inför veckans träningar & Cypern & allt. Så länge det inte är svininfluensan ska jag nog inte klaga. . .  

Svar på era frågor, del 2

Nu var det dags igen tycker jag! Jag hade ett inlägg för ca 2 veckor sedan, där jag svarade på lite läsarfrågor. I det inlägget skrev jag att ni gärna får ställa fler frågor, & det har ni minsan gjort lite grann. Roligt! Så nu är det mitt jobb kvar, att svara på dom - jag håller ju vad jag lovat!


eftersom att du svarar på allt. msn??


Svar: Jag svarar på allas kommentarer, men för det menar jag inte att jag avslöjar allt. Jag har precis rensat min msn lista & tagit bort alla jag inte känner eller har träffat, jätteskönt! Nu har jag bara kvar dom som jag någonsin skulle kunna ha nytta av att prata med. Därför känner jag inte för att lämna ut min msn på bloggen - då är jag tillbaka på 0 igen, vilket vore lite trist. . .


Du skriver i din blogg väldigt ofta.
Har du en bärbar dator som du har med dig?
Eller bloggar du bara hemifrån vid en stationär?

Kram /Jenny


Svar: Ja jag skriver rätt ofta, kan man ju tycka..

Men för tillfället så har jag ingen bärbar som jag använder. Kanske till hösten?! Skulle vara superbra att ha bl.a till skolan. Pappa har skaffat sådan USB-pinne med internett för 99 kronor i månaden - superbra!

Men som sagt, just nu bloggar jag bara när jag är hemma via min stationära dator, men ibland när jag får tag i en dator i skolan osv.



vilket program/gymnasieutbildning går du på?


Svar: Jag ska börja tvåan på Rudbecksskolan i Örebro, "Samhälls-ekonomi". Många tycker säkert att det låter trist..& det kanske det även är. Men jag ville inte ha för stor inrikting, jag viste verkligen inte vad jag ville - därför valde jag något ganska neutralt!



Du har onormalt vita och fina tänder!!!!
Har du gjort någon tandblekning någon gång?

Kram


Svar: Jaha, tack! 

Jag har inte gjort någon tandblekning, & kommer förmodligen aldrig att göra heller. Det är ju jättefint i början, men efter några år blir det dåligt med emaljen & så . . men det är vad jag har hört, så är det ju kanske inte i alla fall.


Däremot använder jag mig av en tandkräm som ska göra tänderna lite vita. "Denvit 2 in 1 Toothpaste Mouthwash, Extreme White" Jag gillar den!



dina naglar är så långa å fina =D hur gör du för att få dom att hålla?


Svar: Tack! Jag gör ingenting speciellt. Jag filar inte ens mina naglar - när de blir för långa så klipper jag av dem istället!



favorit skräckis? (A)


Svar: Min absoluta favorit är "eden lake". Den är inte som alla andra skräckfilmer. Jag gillar nämligen inte monster & andra övernaturliga läskiga saker - eftersom att sånna saker inte finns på riktigt så tycker jag inte om sådanna filmer. Verklighetstrogna filmer ska det vara alltså!



hejsan hejsan

en kille va ska han ha för parfym

tycker du? du vetkar vara medveten om sånt


Svar: Hejsan hejsan!

Utan tvekan: Juan Paul Gualtier (le male)!! :D



i vilka länder har du varit i ?

å när ?

å hur många gånger?


När jag var liten var jag i Spanien några gånger.

Sen har jag varit i Thailand 3 gånger, men jag har aldrig varit
där efter Tsunamin - sist jag var där var samma år, men jag skulle
verkligen vilja åka dit någon mer gång!

Sen var jag i Spanien i några veckor för några år sedan på en sommar.

Har även varit i Arfika i ett land som heter Tunisien.

Var på en restresa förra sommaren till Cypern.

På hösten var jag i England & tävlade i dans.

Snart blir det Cypern igen.


Jag är jätteglad för jag fått möjligheter att resa så här mycket!


Självklart har jag varit många gånger i Danmark, Norge osv.

Har även bilat till Tyskland.

Jag vet inte, jag kanske har varit i Estland också när jag var mindre,
för vi hade en fader-familj där förut. 


Thailand, 2004 (11 år)



17 augusti

Nu drar jag till skolan. Det är verkligen inte kul att sommarlovet är över. Men jag har mycket att se fram emot denna höst. Ny klass. Om exakt en vecka åker Karin & jag till Cypern. I september kommer spanioren till mig. Tagga inför dans-träningar & tävlingar. Hösten kommer bli bra helt enkelt!

Mitt hår börjar bli riktigt långt nu, me like! Luggen är också lång - men jag tror jag ska spara ut den så jag slipper den. Fast det är ju rätt gulligt med lugg endå. Vad tycker ni? Spara/klippa?

Sista sommarlovskvällen..

..spenderades med Sandra & Karin. Vi gjorde inte ett skit, men det var endå hur mysigt som helst. Avslutades utomhus, även fast vädret inte var det vackraste - vafasen, sista sommarlovskvällen ska spenderas lite utomhus i alla fall, right?

Just nu sitter alla vi tre hemma hos var-&-en, i en gruppkonversation & pratar om sommarminnen! *cry*



Imorgon börjar skolan igen. Här är mitt schema! Helt okej faktiskt tycker jag! 

Vi börjar inte skolan förän klockan ett imorgon, riktigt skönt! Innan det ska Karin & jag gå på stan en sväng, eftersom att bussarna från Adolfsberg suger. Men de finns väldigt mycket bra här också, så jag ska inte klaga!


Lördagnatt

Eftersom att vädret var så dåligt så drog jag ju hem från lundby vid nio igårkväll. Sen satt jag bara på msn hela kvällen, trist tänkte jag - att bara sitta hemma. Men så blev det inte riktigt. Vid halv ett började Tormod prata om att han var hungrig, så efter mycket om & men så följde jag med honom till Max & käkade, jag får inte i mig mat mitt i natten, så för min del blev det bara glass. De va riktigt kul att träffas igen, vi hade inte sets på sjukt länge så vi hade mycket att prata om! Sen drog vi hem till honom en stund, & sen cyklade jag hem igen - jag kom inte hem förän vid halv 4 för min cykel hade punka så det gick rikitgt segt. Well well, väl hemma somnade jag som en liten gris.

Nu är klockan snart 12, Sandra ringde nyss & väckte mig. Tur var väl det, undra hur länge jag hade sovit annars? Idag blir det i alla fall att träffa Karin lite på dagen, vi ska beställa lite från taxfree-katalogen & diskutera resan. Najsigt najsigt. Sen ikväll ska vi träffa Sandra & kolla på beställda Micheal Jackson dokumentärer. En kväll med mina favoriter, det blir mys det - & sen imorgon börjar skolan . . . 

Knock you down


Det var ett tag sen som jag la upp en låt på bloggen, så nu slänger jag in en! Keri Hilson

Vädret förstör

Sista helgen på sommarlovet, lördagkväll
& jag skulle till Lundby & träffa Sara, Calle &
några andra från Lundby - vi skulle vara ute,
så jag tog cykeln dessa 8 km som det  trots allt
är emellan. För att vara där ett tag i regnet, för att
sen få skjuts hem av Calle & Sara. Thanks!

Kvällen blev alltså inte som den var
tänkt . . .

Klockan är halv 10, men om någon vill
hitta på något så är jag öpper för förslag.
Det är bara att slå en pling! 

Ta en till kopp te!


Lördag morgon, vilket betyder att ni sitter hemma nu på morgonen &...vad gör man på
lördagmornar? Dricker te?  I så fall, ta en kopp till & stanna inne, för nu ska jag
ut & övningsköra - då är det bäst att stanna inne!

Back home

Nu är jag tillbaka hemma, jag har inte bloggat på hela dagen. Jag har liksom inte varit hemma. Kan ju komlitera med att berätta min dag lite kort:

- Lunch med Nerikes Allehanda folket på Naturens hus. Jättemysigt! Jag åt en jättegod macka. Har dom öppet på vintern förresten? Skulle vara sjukt mysigt att åka dit & typ dricka varm choklad & äta en sån macka...

- Sen stan en stund, men eftersom att jag redan varit där massa i veckan så orkade jag bara en stund. Hur som helst, fick i alla fall med mig en chill klänning hem som jag tänkte ta med till Cypern. Men till rätt accessoarer så kan man nog ha den som festklänning i höst också!

- På eftermiddagen blev det att tillsammans med mamma, pappa & Robbin hjälpa gammelfarfar Evert att flytta. Jag hjälpte honom med att flytta över elen, tidningen & hemtelefonin till nya adressen. Sen packa upp lite i köksskåpen & i bokhyllan & så. Robin & pappa fick ta de tunga sakerna, de är väl sånt man har karlar till(?!)

 - Jag hade ju sagt till Bella att jag skulle vara hos henne vid halv 7. MEN så blev det inte riktigt. Klockan 9 började flytten bli klar så då fick jag skjuts av Robin till Lundy.

- Kul att träffa Bella igen! Hon har ju varit i Grekland så det var ett tag sedan vi sågs. Blev en chillkväll helt enkelt, najs det!

- Sen nu är jag hemma igen, Lillis skjutsade hem mig lagom till han skulle börja jobba. Toppenbra!

13.00 ska jag vara på studion imorgon pigg & fresh, & innan det ska jag hinna övningsköra (weeiihooo!), så nu ska jag sova!

Puss & godnatt ♥

Jag älskar armbandet!



Nu ska jag iväg för att luncha med de som jobbar på avdelningen på Nerikes Allehanda där jag jobbade i sommar. Ska bli roligt att träffa dom igen! Jag önskar att jag också var stor & jobbade där, MEN så är det ju inte. . . inväntar andra året på gymnasiet - jippi......

Sen ska jag till stan en stund om jag hinner(?) "Agent Vickan" ska fixa en grej, hihi!
Sen ska jag, mamma, pappa & Robin åka till gammelfarfar & hjälpa han att flytta. Kvällen avslutas sen i Lundby, med Bella. Jag kommer nog hem senare inatt för jag ska övningsköra imorgon innan träningen. Just precis, träning imorgon - det ska bli kul! Nästa vecka ska jag trigga upp ännu mer inför terminen att köpa nya dansskor! Wohoo, då kan jag börja använta mina andra "gamla" utomhus! (Dom ser knappt använta ut, haha)

Alla är vi olika..


Alla är vi olika, men tur är väl det? Alla är vi olika..
..men det mesta fungerar endå!


Där fick ni en bild från gårdagen, nu ska jag hoppa in i duschen. Var bara tvungen
att sätta på datorn, jag klarar mig verkligen inte en vaken sekund utan musik. . .
Kikade in på statistikmätaren nyss, fast klockan bara är halv 9 på morgonen
så har jag nästan hälften så många unika läsare än vad jag brukar ha
på en hel dag - superkul tycker jag!!

Vem bar den bäst?

Miley Cyrus eller Hilary Duff?

Miley har på sig den på ett bra tillfälle ser det ut som, på någon fest,
gala eller liknande. Hilary har ju på sig den på stan typ, där
passar den sig inte riktigt lika bra tycker jag. Det är ju
trots allt en festklänning! Däremot matchar Hilary's
hår med klänningen väldigt bra!

Vad tycker du om, vem bar klänningen bäst?

Varmt tips!

Jupp, detta är verkligen ett varmt tips! Det är en slags inpackning som fungerar som en "warming mask". Man blir nästan läskigt varm i handflatorna när man har i det, men resultatet blir superduperbra! Den är tyvärr ganska dyr - men den räcker rätt länge pga att man använder balsam de flesta gångerna. Denna inpacking kan man använda någon gång i veckan till ett par gånger i månaden.

Jag fick den av farmor i julklapp, hon är frisör. Om du är intresserad av den här så kan du säkert hitta den på Kicks eller hos någon frisör som säljer Wella-produkter.


Always laught when you can. It's cheap medicine.'


Lord Byron

Grattis Pappa!




I'm Just Going To LOVE The Beautiful Life

Ni som följer min blogg vet ju att jag är ett stor älskare av Mischa
Barton, igår hittade jag lite bilder från när hon spelar in
hennes nya TV-serie "The Beautiful Life". Man kan ju inte tro att
hon bodde på psykhem för en månad sen i alla fall tycker jag . . .
  

Jag letade på en trailer! Undra när serien
kommer till Sverige - OM den kommer till Sverige(?)
Som ni ser är det massa bra skådespelare med, bla Aston Kutcher som är med i massa bra filmer t.ex "Dude, Where's My Car?", sen är även Sara Paxton en av skådespelarna, henne hittar man i huvudrollen i filmen "The Last House On The Left". Det lite komiska med detta är att när jag & Karin såg den filmen för några dagar sen så satt vi & diskuterade hur lik Sara Paxton var Mischa Barton. . . & nu ska de spela i samma serie!

Jag ser verkligen fram emot att få se den nya serien snart! Någon mer än jag som gör det?

Söt läderklänning


Jag brukar inte tycka om läderklänningar - men Rihanna
bar en riktigt söt läderklänning på denna bild!


Vad tycker ni om läderklänningar?
Vad tycker ni om Rihannas klänning?

Med de frågorna avslutar jag denna dag,
klockan är just nu 03:01 Hmm, shit jag har
börjat vända upp-&-ned på dygnen de senaste
dagarna.. Men sista veckan på sommarlovet nu ju,
så det är precis så här det ska vara!

Puss & godanatt ♥

Go girl!

Tänka sig, att Carolina Gynning är den enda kvinnan i
Sverige som har en egen parfym, "Go girl!" som lanseras nu i September!
 
Imorgon ska jag till stan för att lukta på "Juan Paul Gaultier Ma Dame".
Det är samma som den jättegoda herrparfymen från Juan Paul fast
med femenim doft. Tänkte ge den en chans, luktar den gott så beställer
jag den från taxfree-katalogen (Cypern om en & 1/2 vecka!) 

Juan Paul Gualtier Le Male
(herrparfymen)
 

Juan Pual Gualtier Ma Dame

Om den inte luktar lika gott som herrparfymen så kaske jag ska
ge "go girl!" en chans i september?

Jag ska inte glömma att jag är med i Lindas tävling
om en parfym från Make Up Store heller!

Jag har verkligen inte slut på parfym än, men en tjej
kan aldrig ha för mycket parfymer..

Sååå jävla lyckat!


Karolina, du passar grymt bra i det röda håret!
..& såg nu att du har likadan t-shirt som mig, tihihi ♥

100 000 kronor på PUB

Har läst lite på olika bloggas & så om "Glamour Stiletto Run", det är en tävling som går ut på att komma först i mål efter att ha sprungit en stäcka med stillett klackar. Galet rolig grej tänkte jag . . . tänkte sedan inte så mycket pådet.

För ett par dagar sedan fick jag hem en Glamour tidning, (kommer gratis, vet inte varför) & i den stog det om vinnaren i tävlingen. Hon vann 100 000 kronor på PUB i Stockholm. Shit vad jag skulle velat vinna den tävlingen. Jag får kryp i hela benen...


Tre timmar för två pink-ladies

På tre timmar har jag hunnit:
- vakna! (10.50)
- duschat!
- ätit frukost!
- varit på marieberg & lite så med mamma!
- varit på stan!
- & nu är jag hemma igen, ska städa mitt rum
   för det ligger kläder & väskor exakt överallt! (14.00)

Two pinkladies? Haha, jupp - när vi satt oss i bilen kom vi på att båda  var rosaklädda..
 

På stan gick jag utan mamma, hon skulle åka & köpa lite annat som jag inte ville följa med på, & på blev jag uppraggad av tre-försäljare! Haha.. Jag kom & gick på stan typ utanför Peak-butiken, där stog de tre killar & gjorde reklam för tre-abonomang osv. En av dom kom fram till mig & började fråga om vad jag hade för abonomang & blablabla, sen pratade vi om det en stund, sen sa han att han kunde bjuda "en så trogen tre-kund som mig" på en internett USB-pinne från tre. Coolt tänkte jag!
Han: Vi måste bara fylla i några papper tillsammans först. Du är 18 år va?
Jag: Nej jag är inte 18..
Han: Nehee, vad synd. Det trodde jag, då kan jag tyvärr inte erbjuda dig detta. Då kan jag heller inte bjuda med dig på krogen ikväll alltså?
Jag: Ehm...nej...

Fick i alla fall med mig ett armband hem!

Köpte det som bas till Tomas Sabo-berlocker
som jag önskar mig till jag fyller.

Fick även med mig lite blond-shampo & balsam, & en glasburk
som jag ska spara pengar i. (Vad ska jag spara till?)
Sist men inte minst, en söt liten blomma till mitt rum '

01.51

Fastnade vid datorn, inatt igen..
Hittade en ny grej i photoshop (i)


Louise & Artin, bild från Smögen!



Jag & morfar, bild från Smögen!


Julia & Sara, hemma hos Julia när Sara fyllde år!
Jag kommer nog inte bara ha en stukad vänster handled, jag kommer nog få en höger musarm också pga att jag suttit i photoshop hela kvällen. MEN nu ska jag äntligen sova. Ska bara tvätta bort sminket först & borsta gaddarna. Puss & godnatt! ♥

PS. jätteskönt att bo i källaren! Jag har spelat musik hela kvällen (& natten), & vad jag vet har ingen i huset blivit störd av det(?)

..& till mig själv

Tidigare ikväll gjorde jag en ny header till Ems, som ni ser i inlägget under. Sen blev jag sugen på att göra en ny till mig själv också! Så då gjorde jag det. Vad tycks? Kanske lite rörig? Den får duga ett tag i alla fall!
Imorgon är det städardag! Pappa fyller på torsdag, men det blir lite kallas här redan imorgon - så nu ska mitt rum städas av...igen ' Jag förstår inte hur jag får det så stökigt så fort(?!) Men så är det i alla fall! Jag ska även hinna upp till stan & fixa lite stuffs, men nu ska jag sova! Galet trött - & imorgon så ska jag sova ut FÖR EN GÅNG SKULL!

Puss ♥


Header till Emma



Hon ville ha lite utbyte av bilder osv i kollaget, så jag grejade det. Stilren & snygg!
Så småning om ska jag orka fixa en ny header till mig själv också..


Hela härliga tisdagen i samma inlägg!

På förmiddagen kom Karin hit, vi hade inte träffats på rätt länge så de va najs! Vi pratade av oss massor & sen slog vi oss ner i soffan för att kolla film - vädret var inte så bra. Det blev the last house on the left, riktigt sevärd film! Den var rätt lik en av mina favoriter "eden lake". Båda är skräckfilmer, men på ett riktigt bra vid - utan alla monster & alla overkliga saker..

Sen åkte vi hem till Karin, gjorde ordning lite lunch & senare på eftermiddagen drog vi till stan för att möta Mira & Sara. Vi satt nån timma på Njuta & bara mös & pratade!


Sen blev det att bege sig hemmåt, för att åka ut med pappa & övningsköra. Jag övningskörde för första gången i måndags, & då gick det väl lite sisådär, men idag var det andra gången så det gick lite bättre - jag kom till & med ut på vägen!

Nu är klockan 9, tisdagkväll. Jag har inget planerat ikväll - men känner heller inte för att göra något speciellt. Blir nog bar att vara hemma. Men det är sommarlov, då kan planerna alltid ändras..


 


Stukad handled!

Igår kväll kom jag inte i säng förän vid halv tre, men var ju typ bara hemma så det gjorde ju inte så mycket. Sen kväll, tidig morgon. Väckarklockan var ställt på kvart över sju (vårdcentralen i Adolfsberg är ju som den är). Hur som helst,  jag har inte skrivit det på bloggen men jag har haft problem med min handled. När jag var på Smögen & t ex skulle knäppa eller knäppa upp bikinin bak på ryggen så låste sig handleden & det gjorde jätteont. Tror det blev värre igår när jag var hos kusinerna & bar på lilla Jessica. Just nu kan jag inte ens hälla upp ett glas mjölk. Det gör faktiskt till & med ont när jag skriver på tangentbordet. Men enligt vårdcentralen har jag stukat handleden. De sa åt mig att jag skulle äta ipren (vilket jag är allergisk mot) eller smörja på ZON-salva (vilket jag inte vill göra för då får man inte sola på det stället på 3 månader, & jag ska ju till Cypern om två veckor..) Well well, nu ska jag sluta klaga - men så är läget!

Snar kommer Karin hit, så nu ska jag plocka ordning lite, puss & kram. Hörs senare ♥

MUS = Make Up Store!

↓ Fick en rolig kommentar ikväll angående parfymen från 
   MUS som jag skrev om några inlägg nedanför..


Grattis Andreas 18 år!

Dagen spenderades med
Emma på stan. Vi sprang
runt som vanligt som två
tokiga blondiner i alla butiker
& babblade massor om allt &
ingenting samtidigt, det är
så det ska vara!


Jag letade efter Helly Hansen
jackor, eftersom att de bara
fanns XL storlekar kvar på
Smögen. Men i Örebro
hittade jag inte en enda!
Inte ens en jätteful! Suck!
Vilken stad det är vi lever i . . .
Hur som helst, jag hittade en
ny klänning i alla fall.
En ljusrosa. Exakt likadan
som den turkos-blåa som jag
hade på midsommar, fast en
rosa som sagt. Kanske blir att
ta med den till Cypern? (exakt
två veckor kvar nu tills vi åker!!!!)


På kvällen blev det att åka
ut till Odensbacken & fira
Andreas 18 års dag!
Imorgon ska han göra
teoriprovet till körkortet, &
på torsdag ska han köra upp.
Lycka till!

..själv har man bara börjat övningsköra,& helst av allt skulle jag vilja ha en "övningskör" skyllt på varje sida på bilen. Hahaha, ja - jag är ju som jag är!

Tävling


Har ni sett Linda Hallbergs tävling i hennes blogg?
10 stycken har chans att vinna en parfym från MUS,
toppenbra ju!

Om du också vill ha chansen att vinna, gå in på hennes
blogg & delta i tävlingen du också!
www.micromiss.blogg.se

Dansen - det bara är så!

Att säga att jag tröttnat på dansen är fel, för jag har saknat dansen i sommar! Men att jag är trött på att dansa ca 9 timmar i veckan, är jag riktigt putt på! I våras var det näst intill hemskt - då var det så mycket dans så det gick lite tokigt med nära & kära som blev lite sura för att jag inte hann med dom. & jag förstår dom! Verkligen! Den enda som kan göra något åt saken är jag själv. Så nu i höst ska jag ta ett stort "break" från dansen & lägga mer tid till nära & kära. Det är ju dom som är det viktigaste för mig - jag behöver er verkligen! Jag får även mer tid till skolan, det behöver jag - tvåan är det tyngsta året av de tre åren på ekonomi har jag hört.
· • ♥    ♥ • ·
Så det blir bara några timmar dans i veckan denna termin. Gruppen ska jag träna så mycket som behövs för, självklart - där kan ingenting dras ner på eftersom vi kommit upp i högsta klass! Men utöver det så blir det bara en cochad träning där jag kommer träna par & singel.
Självklart kommer jag att tävla lika ofta, för det är verkligen inte det som tar för mycket tid! Det är detta att ha träning nästan en gång om dagen. Man tänker att en & en halv timma varje dag är ju ingen tid alls(?!) Men det blir inte bara en timma! Man ska ta sig till träningen, oftast hinner man inte hem mellan skolan & träningen, så då måste man skaffa något att äta innan & sen efter träningen vill man hem & duscha & sen är kvällen slut & man hinner inget mer & blablabla.. nu klagar jag kanske för mycket, jag vet. Men jag vill bara att ni ska förstå! MEN, det är jag som valt att dansa, jag älskar att dansa - & kommer självklart fortsätta dansa. Men jag kommer trappa ner, mycket - det bara är så!

Hur som helst, jag är grymt taggad inför en taggad dansig höst! Men även, mycket mer tid över åt det jag inte hade tid för förra terminen! ♥

Frågor & svar!

♥Jag har inte haft någon så kallad "frågestund" i min blogg, men endå så får jag in frågor som kommentarer lite då & då som ofta är samma fråga flera gånger, men av olika personer. Tänkte ta mig tid att svara på några av frågorna i detta inlägg!

























Godkänner+Publicerar du alla kommentarer som du får till din blogg?
(Jag har så att jag läser & godkänner kommentarerna innan jag publicerar dom)

Svar: Nej, absolut inte! Det är många kommentarer som jag inte godkänner. T.ex reklam-kommentarer som man oftast får flera styckna av varenda dag godkänner jag inte alla. Dessutom godkänner jag de reklam-kommentarer som jag själv känner är bra. Oftast tycker jag det bara är skit, men om det är något som jag själv kan tänkas vara intresserad av eller de som läser min blogg så godkänner jag de för att vara snäll.

En sorts kommentarer som jag inte godkänner är de kommentarer som kränker bilder på mina nära & kära, jag vill inte att dom ska ta åt sig! Däremot godkänner jag de kommentarer som är kränkande mot min text, om någon tycker det jag skriver är fel eller dumt, så godkänner jag de - för jag skriver som jag tycker, & bryr mig inte så mycket om vad alla andra tycker. De som vill läsa får läsa, resten slipper. . .

Ibland får man även privata kommentarer istället för ett mejl, de börjar oftast med "publicera inte denna kommentar" eller liknande, & då gör jag ju självklart inte det!


Vad har du för kamera?

Svar:
Bilderna som är ny-tagna är för det mesta med min nya digitalkamera "Canon ixus 870 is" som ni ser på bilden under. Tidigare hade jag "Canon ixus 850 is" men den gick sönder i Spanien i våras - så jag köpte en ny. Men nu har den gamla börjat fungera igen. Så jag använder den gamla när jag är på ställen där jag kanske inte borde ta med den nya. T.ex när man ska paddla kanot HAHAHAHAHA, nej jag har inte paddlat på år & dar! . . men ni förstår vad jag menar, right?

Ibland när det kommer bilder som är flera år gamla så är de förmodligen tagna med min första digitalkamera som jag inte ens vet vad den heter. Det är en Olympus i alla fall. Fick den av mormor & morfar i julklapp för massa massa år sedan. Men den använder jag aldrig längre, det är nästan så att min kamera i mobilen är bättre. Men, jag använde den väldigt mycket när jag väl använde den - det var ju trots allt min först kamera så jag tyckte det var superkul! Det är nog en av de mest använda julklapparna jag någonsin fått!


Får du vissa saker billigare i affärer pga att du har så många läsare på din blogg så du sedan gör reklam för produkterna på din blogg?

Svar:
Nej absolut inte! Jag har inte många bevakare alls på min blogg. Jag bloggar om sakerna jag köper för att jag själv vill det, & jag köper bara det jag själv vill ha. Ingen falsk reklam här alltså ;) Jag bloggar för mina nära & kära som vill läsa - inte för att käna någonting på det på något vis. Förut hade jag annonser på min blogg, men jag tyckte inte det var värt pengarna - bloggen blev ju jätteful & rörig av alla annonser. Men jag blir självklart jätteglad när många från andra städer & så vidare som jag inte känner läser & gillar min blogg. Tycker ni jag ska börja annonsera i min blogg?

Hur gör du slitningarna på dina Jeans så snyggt?

Svar:
Jag ska försöka skriva ett så kort svar som möjligt - annars tror jag bara att jag grötar ihop det för er så ni inte förstår.
Jag "hugger" med ena sax-spetsen i Jeansen. Inte klipper! Då blir det markanta & fula hål. Vill man ha lite större hål så hugger man med saxen många gånger på samma ställe istället. Då får man dessa snygga hål ni vet(?) med vita trådränder.

Ps. Tänk på vad du har under när du hugger. Ha inte jeansen på dig!


Är ditt hår naturligt blont? Om inte, vad är din riktiga hårfärg?

Svar:
Mitt hår är blekt X antal gånger & är alltså inte naturligt blond. MEN jag ser till att göra det på ett så naturligt vis som möjligt. Jag bleker bara slingor. Ibland i hetta & ibland med folie. Jag bleker aldrig själv hemma pga att håret blir gult då. Ärligt talat så känner jag iingen som har lyckats med sådan blekning som man kan köpa själv på t ex H&M eller ica. Jag känner ingen som inte fått håret gult av sån färg. Jag går alltså till frisör & gör det, ibland får frisörer göra det svart hemma ocskå - kontakter eller släktingar, men då använder de sig av riktig frisör-blekning.
Min riktiga hårfärg är den som syns i utväxten. Dass-blond! Mitt hår växer så sjukt fort så jag får utväxt väldigt fort - men jag försöker att inte bleka det så ofta i alla fall. Jag brukar bleka det var tredje månad ungefär. Mindre nu i slutet av sommarn för då bleks det av sig själv i solen - billigt & bra!

Kom gärna med fler frågor, så kanske jag svarar i ett nytt inlägg eller direkt i din blogg or something . . .

Kram ♥

Håll er inne ikväll!!!!

Efter en hemresa på några timmar så är jag hemma! Det var riktigt trångt i bilen, well well - vi kom ju hem i alla fall!

Man brukar säga borta bra, men hemma bäst! Fast, jag tvivlar på om det verkligen är så. Längtar redan tillbaka! Vad skulle vi hem & göra? Fast Smögen är & kommer alltid att vara som ett andra hem för mig. Så är det!

Nu när vi kom hem såg vi på pool-termometern att det var 39,2 grader i poolen. Jisses! Det är fööör varm - hehe, så blir det om man inte stänger av värmen innan man åker bort en hel vecka.

Nu till själva rubriken. Håll er inne ikväll!!!! Jag har fått papprerna från trafikstyrelsen för att jag får övningsköra, så ikväll ska pappa & jag ut & köra lite. Fy fasiken vad roligt.

Men först ska det packas upp. Puss! ♥

Söt t-shirt, sista chansen imorgon!


Sveatröja, ser ni hur söt den är?
Man ser inte så mycket av Svea-kläder längre nu för tiden tycker jag - i alla fall
inte i Örebro, där har vi bara ett par affärer som säljer Svea. Denna hittade jag igår
på Smögenbryggan. De röda armarna tycker jag gör att den ser ut som
dessa tröjor som de har i american high-school filmer ni vet? Haha!

Svea vänskap 24-7. Jag tyckte den var supersöt. Igår provade den inte ens. Stupid.. 
Sista chansen imorgon för då åker jag hem. Ska jag köpa den?

Kräkor


Det finns ju verkligen ingenting godare än färska Smögen-räkor, men vi har ätit så himla mycket räckor denna vecka så numera kallar vi dom för "kräkor".

Det har varit en helt underbar vecka! De flesta dagarna har vi haft toppenväder så det har blivit mycket sol & bad. Båten gjorde stor del av att veckan blev så bra också - utan den hade vi inte kommit ut till alla vackra klippor! 
Det blev inte rikitgt så mycket shopping som jag hade väntat mig att det skulle bli, men det är ju bara bra - då har jag ju mer pengar över till bla. Cypern-resan!

En blöt dag!

 

En blöt dag. Har det regnad? Nix! Men vi har badat massor!
På vägen hem så var det lite för många där fram i båten, i samband
med en jättevåg så blev det blött, i hela båten! Kamror & mobiler klarade sig
men resten var dyblött. . . Well well: vi hade i alla fall tur med vädret!

Eftersom att det var sista dagen i solen hade jag ingen faktor idag,
vilket känns i skinnet nu efter en hel dag ute..

På vägen hem köpte vi med oss varsin räkmacka, snart blir det
ica för att köpa kakao - här ska det blir varm choklad & räkmacka.
Det blir även att packa & städa ikväll, men även försöka hinna mysa lite
eftersom att det är sista kvällen.

Ciao!

Friday!




Det blev en underbar dag på Hållö! Massa sol & bad, de är najzzz! Precis som i förrgår så stektes det hamburgare på gasolgrillen, vi kallar de för Mats Donalds. Mycket gott!


Louise har tjatat hela veckan om Smögen-glassen, men Artin nappade inte på det - så jag & Louise tog en egen shoppingrunda på smögen, ink glass!

Jag shoppade nya brillor, sen ett par örhängen från "STIL" (ingen bild), men jag tänkte ha dom i mina blivande hål i öronen. Just nu har jag tre hål i ena örat, & två hål i det andra. Det örat som har två hål skulle jag vilja ha två hål till i lite längre upp - det tycker jag är jättegulligt. Jag är inte den typ av människa som tänker sätta stora feta fula piercingringar i dom, utan jag ska ha söta små pluppar. Så jag köpte ett par idag som sagt, ifall det skulle falla sig in att ta hål . . . 

 
Jag köpte även en ny tröja, en Smögentröja!

Vi köpte även med oss räkor hem, så det har varit mys på balkongen ikväll. Artin bjöd även på kyklinghjärtan, det var kul att prova! . . . men det var inte riktigt min grej så nu sitter jag vid bloggen istället. Alla andra sitter ute fortfarande, det är varmt fast klockan snart är halv elva. Imorgon blir det nog sista dagen i solen! Då ska jag passa på att steka, även fast huden brinner!

Monkis sommar-collection


Igår hade jag på mig Monkis vit - & svart randiga sommarklänning, idag har jag deras oversize t-shirt med bar korsrygg. Jag älskar Monki-kläder, speciellt deras sommar-collection!

Nu ska vi ut med båten till någon klippa någonstanns & sola & bada massor. Min rygg är redan sjukt bränd, & mitt ansikte - även fast det inte syns så mycket. Så idag har jag faktiskt faktor 25 på mig, bäst att ta det lite lugnt med min hud som knappt solat något alls på hela sommaren . . .

Design winner


Ny tandborste, vist är den söt?

Fint väder imorgon igen, & på lördag. JAG SKA BLI SCHTEKT!

 
 
& i slutet av månaden åker mascen & jag till Cypern,
jag ska vara brunis i höst. JA!

Mätt & belåten!


Väderöarna / Hamburgsund


Vi började med frukost på balkongen, sen klädde vi på oss solkläder & tog båten, ganska långt ut till en jättehärlig klippa någonstanns mellan Väderöarna & Hamburgsund.


Pappa & Artin körde lite kastspö - men fick ingenting . . .


Sen blev det äta melon & grillade spareribbs som grillades på gasol-grillen. Super!


Sen blev det att ta den lugna vägen hem genom sotekanalen, chill - daddi & jag satt vid ratten & lyssnade på gammal god musik! Hmm ' Ikväll blir det pizza på altanen. Men först ska jag duscha av  allt saltvatten från kroppen. Ciao!

En underbar kväll på altanen






En underbar dag på håll-ö

Pappa & Artin. "Inte ett moln, så lång ögat kan nå! Inte en droppe regn..
Efter massa bad & sol blev vi hungriga, så då grillades hamburgare på gasol-grillen som vi hade med oss ut till havs, hur najs som helst!


Efter vi ätit blev jag så jäkla mätt & trött så jag la mig i solen & somnade. Resultatet: jätteröd rygg, baksida av lår osv. Men som tur var hade jag ingen bikiniöverdel på mig, så jag fick ingen ful vit rand där bak på ryggen. (man måste ju tänka på kommande danssäsong, haha!!)

Klockan är snart sju på kvällen & solen skiner fortarande lika starkt, men som sagt - jag är ganska bränd, så jag stannar nog inne. Funderar på att ta bort det gamla nagellacket & göra ny liftre fräschare manikyr. Några av de andra ligger ute på altanen, dricker Gin & tonic, använder pappas trådlösa högtalare & har sökt på "sommar" på Spotify & lyssnar på det. Oj, nu ringer min mobil.. hörs senare!  


Mumms & mys!



Vi tog båten till Malmön & köpte glass, sen tillbaka genom Smögen & sen
hem . . för att sedan ta båten tillbaka till bryggan & möta kusinerna!



Sen åkte jag, Louise & Artin & köpte pizza & coola - drog ut på en klippa i
solnedgången. Riktigt mysig avlutning på kvällen!


Nu sitter vi hemma hos oss. Mormor, morfar, pappa, Artin & Louise sitter &
skrattar & pratar om allt & ingenting, själv sitter jag här & bloggar - hehe, ska
snart sova. Sjukt trött.  

IMORGON KOMMER SOLEN! VI TAGGAR INFÖR DET!

Systrarna Nordenberg


ooh ja vi är snygga..

Tisdagseftermiddag

Nu på eftermiddagen har vi ätit lite gott
& bara varit inne. Förbaskat att
himlen inte kan vara lite blå. . .

Men havet ligger spegel så det kanske
blir en sväng med båten.

Senare ikväll blir det nog även att träffa
kusinerna & så över en glass på
smögenbryggan!

Det var länge sen jag såg en så ful bild på mig,
men jag måste ju lägga ut den pga att morfar & pappa är så snygga!

Dessa snubbar är det något fel på alltså..

Billy räka


För flera år sen började vi kalla morfar för "Billy räka", men jag vet inte riktigt varför. Men idag stämde det faktiskt in på honom! Vi gick & shoppade lite, & helt plötsligt kommer han med ett par hg räkor. Över förväntan så var det faktiskt rikitgt gott att gå & små-äta på på på smögenbryggan.

Lite senare kom Artin & Louise till bryggan, de hjälpte mig att leta efter  Helly Hansen jacka - & jag hittade faktiskt en som var helt okej. Men när man köper en jacka för flera tusen får den inte vara bara helt okej, den ska vara bra, minst bra! Helst perfekt!

På blocket?

Igårkväll innan jag gick & la mig så tog jag av mig mina örhängen & la dom på soffbordet. Några minuter efter kommer morfar in i mitt rum. "Jag hittade dina channel-örhängen på bordet, men jag la dom på blocket." Vaaa tänkte jag? Jag var så trött, så jag tänkte att han menade blocket.se, men han menade tydligen blocket som vi skriver vad vi ska köpa saker på & så vidare.. haha.

Fortfarande fult väder, men vi ska gå till smögenbryggan - & idag ska jag hålla ögonen ännu mer öppna för Helly Hansen jackor! 

C U later ♥

Augustikväll i Skärgården

Varför älskar man skärgården? För att det är så himla mysigt & fint, & inte en enda jäkla mygga! Nu när det är augusti så är det ju ävet ett stort plus att det inte är så mycket brännmaneter eftersom att havsvattnet är så varmt inne i skärgården.

Ikväll var det bara pappa & Artin (i pappas badbrallor) som badade. Imorgon ska jag också bada igen, men det beror ju lite på vädret. På onsdag blir det i alla fall fint väder, & resten av veckan också - det gillar vi!



Vårat hus, & tack vare strålkastaren (varför har man den?) på altanen så behövde jag ingen blixt. Så det blev en lite mysig bild tycker jag.

Augustikväll i Skärgården, kan det bli så mycket bättre?

Ingen Helly Hansen jacka idag i alla fall..

Det har regnat hela dagen. Men vi tog en promenad över till Kungshamn, vilket började med uppförsbacke över bron & sedan en tappa med 154 trappsteg (Louise räknade haha). Väl framme så gick vi lite där & kollade i butikerna, men där finns inte så stort utval av bra butiker, men jag hittade i alla fall ett par söta peace-örhänhen.
Sen tog vi buss-båten över till Smögen igen, så slapp vi regnet. Smögenbryggan, finally! Ååh vad jag hade längtat! Jag sprang in i alla butiker som jag såg hade Helly Hansen skyltar utanför. Jag letar ju efter en Helly Hansen jacka. Hittade många snygga. De flesta kostar 4999, känns lite väl dyrt. & de som finns för mer rimmligt pris (2999) är för stora. Well well, jag har ju en vecka på mig att leta så jag får väl hoppas att jag hinner hitta någon. Annars har jag ju 3000kr över att göra något annat för, något positivt med det i alla fall!

Nu är vi tillbaka i huset, ska käka melon nu. Mummms '

The Beautiful Life, med Mischa barton!

Mischa Barton har precis blivit utskriven från sjukhuset och har börjat jobba igen. Hon håller på just nu & spelar in hennes nya tv-serie The Beautiful Life på Manhattan. Hon var sig lik igen i slitna jeans och en söt scarf. Förhoppningsvis mår hon mycket bättre! Bara det inte blir för mycket för henne att börja jobba så kort efter hennes psykiska kollaps..
Jag ser fram emot hennes nya serie, pga att jag älskade The OC, & stora delar för att just hon var en av huvudrollerna!

Utan bil?!

Godmorgon!

Vädret är tyvärr inte så bra, regnet hänger i luften så vi har varit
inne hela förmiddagen. Jag har suttit vid datorn lite & kikat lite på
blocket efter ny övningskörs-bil till mig, jag hade hittat över 20 stycken
som jag tyckte verkade vara fina - men sen när jag skulle visa pappa
så lyckades han hitta minst ett fel på alla. Han dömde ut varenda en!
Jag blir nog billös...eller ägare av en gammal ful ford escort cab haha!

Nu efter lunch blir det nog att ta en promenad över till Kungshamn
& kanskw shoppa lite '  Ciao


Bilder från första kvällen i Smögen



Bilderna är rätt suddiga, pga att vi gick samtidigt som vi
fotograferade & inställningarna var inte helt korrekta heller.
Men ser ni vilka små söta hus?


Älskar denna bilden! Jag & morfar ♥


Hahahaha, neeej jag kommer INTE gå runt här i Smögen med
foppa-tofflor. Det är så bondigt, jag vet! Men de är superbra att
ha på sig när man badar, & när man ska gå mellan huset & båten.
Sen hittade jag även knoppar att sätta på, Audi - helt i min stil! ..& pappa,
haha så han köpte också två stycken till sina tofflor '

Meen, vet ni vad jag mer köpte? En jättesöt klacksko som man ska ha ringar i, har
tyvärr ingen bild men det kommer det också förmodligen. Den som lever får väl se..

Haha, lite kul att både mamma, morfar & jag har
Tommy Hilfiger morgonrockar. Time to go bath in the sea!! :D



Sen blev det kex, ost & grejer!

Nu är jag trött & ska snart sova. Så jäkla segt att ladda upp bilder på
detta bredband. Just det, glömt att säga: idag när vi kom fram till
huset så drog pappa upp en bärbar dator till mig. Skitnajs ju! Så nu har jag en
egen bärbar dator här på Smögen. I-o-för-sig något gamlare än de splitternya som
morfar & pappa har med sig, men på min har jag spotify, msn & allt installerat redan.
Toppenbra! Min pappa är väligt bra.

♥ Godnatt

Smögen, första dagen!

Vi började dagen hemma hos oss i poolen, 07.00 på morgonen! Sen blev det att äts lite frulle & sen dra iväg mot Smögen.


Väl framme så packade vi upp, sen drog vi ut med båten & köpte varsin baguette med smögenröra med kräftsjärtar & massa gott i.


Hahaha, dagens roligaste när Artin frågade "varför kollar alla på mig för?"
Därför att din flytväst....


Klockan är bara halv sex nu, får se vad som händer ikväll - vädret är inte så bra. Bloggar med sen eller imorgon. Puss! ♥

Hahaha!


Allt klart(?)! INKLUSIVE EFTERFRÅGAD SPOTIFYLISTA

Nu är allt packat, hoppas jag!

Någon kommenterade för några dagar sen & ville ha
spelningslistan på de låtar som jag har med i min egenbrända
bil-skiva påväg till västkusten. Här är den! Både gamla & nya favoriter.
http://open.spotify.com/user/vickanboberg/playlist/7LpbMblkWRqLgTvWIU2HUB

Lördagen!

Jag hade sagt till mig själv att jag skulle sova ut idag! För idag var nämligen den enda sommarlovsmorgonen jag skulle haft på minst en vecka, & jag har ju inte haft det på flera veckor tidigare nu eftersom att jag jobbat på veckodagarna & på helgerna har det alltid varit massa så att man ska gå upp tidigt och blabla..
Hur som helst, jag fick gå upp tidigt även idag - eftersom att jag skulle färga Karris hår. Innan var hon blond, men nu är det rött! Coolt va?

Sen tog jag cykeln hem till Adolfsberg igen. Hann packa lite & så (smögen imårrn!), men sen blev jag hämtad av Sara & hennes pappa, i min egna bil..kändes lite wierd, haha, men så är det. Haha! Jag & Sara tog en tripp på stan & köpte varsin glass i alla fall, satte oss vid slottet & bara babblade massor, det blir ju så när man inte träffats på länge!
Sen lyckades vi missa bussar & skit, så då ringde jag daddii, men han kunde inte skjutsa. Slutade med att Lillis kom & hämtade oss å skjutsade hem oss, thx!

Nu är jag alltså hemma, ska packa klart - kmr säkert ta flera timmar. Varför ska ja galltid göra allt i sista sekund? Jaja.. ni vet hur det kan vara. Senare inatt kommer Artin & Louise till Örebro, innan dess vet jag inte vad som händer riktigt '