Till bloggens startsida

What's up, my summer 09?

Vecka 28:

Börjar jobba på NA, 40 timmar i veckan. Denna vecka kommer jag fortfarande ha rätt jobbigt med allergin tyvärr, så om jag inte kan vara ute så mycket så får jag väl bosätta mig i solariumet på kvällarna. På helgen har jag faktiskt inget inplanerat. "U got my number"

Det typiska för vecka 28 var ju rix för mig, för några år sedan. Detta är bilder från rix 2007. Saknar faktiskt frisksport så det gör ont ibland!




Vecka 29:
Jobbar fortfarande på NA, 40 timmar i veckan. Förhoppningsvis är jag bättre den veckan när det gäller allergin, så då blir det ute-eftermiddagar / tidiga kvällar med kompisar på afterwork precis som förra året! På helgen blir det skara sommarland med Emma, Therese & Sara. Grymt najs, jag har inte varit där på jättelänge! Men där har vädret väldigt stor betydlese!

En bild som är tagen typ vecka 29, fast för två år sen. Ännu en frisksportbild, jag och Johan H i provrummet på polarn & pyret, alltså sommaren 2007.


Vecka 30:
Jobbar fotfrarande på NA, 40 timmar i veckan. I slutet av veckan får jag även studiebidraget, vet inte om jag kanske får lön då, eller så får jag det i slutet av augusti. Det visar sig! Jag ska ändå spara största delarna av lönen. På fredagen efter jobbet tar jag tåget till Karro i hennes sommarstuga i Dalarna, stannar där över helgen & har massa kul & mys som vanligt. Även här har vädret stor betydelse, men "solerön runt" blir det i alla fall som vanligt, i ut & skur. Detta år kanske vi även ska försöka undvika att behöva ringa 112 ?!   :$

Förra året, bara några minuter innan vi ringde till 112, hahahahaha! Jag & Karolina alltså, vi har känt varandra sedan vi föddes, & våra minnen är faktiskt väldigt svåra att slå. Vi ses inte så ofta längre, men när vi väl ses så har vi jäkligt kul!


Vecka 31:
Jobbar sista veckan på NA, 40 timmar även denna vecka. På lördagen blir det nog att träffa alla nära & kära en sista gång innan jag drar till Smögen på söndag med familjen, Artin, mormor & morfar! Hoppas vädret är fint, de två senaste åren har det inte varit så bra tyvärr.

Bild från förra året i smögen innan vi ska ut med båten. Lägg märke till den grymt snygga flytvästen jag har på bilden! Det är tyvärr min systers, jag använde den förra året för hon var inte med då. Det är jättekul att hon ska följa med, men då har ju inte jag någon snygg flytväst. Jag vägrar sitta i båten i smögen med en orange ful flytväst, så det där är faktiskt ett dillemma just nu för mig..


Vecka 32:
Smögen! Havet! Västkusten! Bad! Shopping! Kungshamn! Båten! Räk-baguett! Sol! Smögenbryggan! Klipporna! Ni ser själva, en riktigt härlig vecka!

En bild som togs förra året på smögenbron, jag gillar inte bilden, men jag tänkte bjuda på den för på denna bild blåser mitt hår ser man rätt tydligt hur kort mitt hår faktiskt var längst upp på huvudet, & där hade det ändå växt ut i ca 2 månader. Hahaha aah.. vad ska man säga?!


Vecka 33:
Kommer hem till Örebro igen. "hem & hem.." Jag känenr mig faktiskt som hemma även i Smögen eftersom att jag mer eller mindre är uppväxt där. Sista veckan på sommarlovet nu, ska ha en massa kul då! Verkligen njuta av de sista dagarna!

Bild från liseberg i slutet av förra sommaren med bästa vän ♥



Vecka 34: Vi alla vet vad som händer här. . . suck!

Vecka 35: Jag får min lön från NA! Men jag ska spara det mesta!

Någon gång här i höst ska ju förhoppningsvis jag, Karin, mamma & pappa även åka utomlands. ♥ Grekland? Denna bild är från nyår 2008-2009. & i höst kommer jag & Karin i samma klass också, hur kul som helst!

Kommentarer
Postat av: mascen

iiih, mycket att längta till :D

tvåan kommer bli huur kul som helst med dej i samma klass!! :D <33

Postat av: Elin

nästa år blire stensund eller? hahah bästa stället :P <3 hahah varjew gång jag tänker på spökvandringen dör jag hahaha

bloglovin

Kommentera gärna mitt inlägg:

Namn:
Stammis?

URL/Bloggadress:


Kommentar: