Till bloggens startsida

Facebook har sina sötsaker


Gamla nyårsbilder

Flera år sen!



Jag var i Stensund i med Alexander & Karin. Galet roligt! Vi bodde i en stundentlägenhet i en vecka & gick på ledarkurs samtidigt. Sen firasdes nyår i slottet! Tråkigt bara att jag var så pinsamt ful, mitt hår måste vara ett slags skämt?


Ett par år sen



Spenderades på Stensund hela veckan även då. En av de roligaste veckorna i mitt liv med massa massa skratt med massa härligt folk, allt var bara sååå jävla roligt!


Förra året




Vi var först i Sörby på förfest med massa tjejer, sen var vi uppe på stan & träffade fler folk & kollade på fyverkerier vid tolvslaget. Konstigt nog fick vi tag på en taxi redan vid halv ett, så då åkte vi till Mosås & fortsatte fira nyår där! Riktigt rolig nyårsafton - & jag tror årets kommer bli minst lika rolig!


Mitt fantastiska 2009


Gick fortfarande bara i ettan på gymnasiet då. I samma klass som de pokergalna killarna! De var roliga tider, men skönt att vara i en mer normal klass nu.. haha. Här står jag Adde & Douglas på vinterstadion & jag ser ledsen ut för att jag känner mig så kort '


Pappa gör om det fula källarhobbyrummet till mitt nuvarande älskade rum! Att flytta ner fyra våningar i huset är nästan det bästa jag gjorde på hela året!


Våra EXPERIENCE-dräkter höll då på att sys upp hos sömmerskan. Nu ett år efter är de ännu mer utväcklade än sådär. Nu har vi även 400 diamanter på den & ett brett skärp, & en lackjacka!


En härlig kväll med Karin, Alexander & Patrik eftersom vi inte sets på jättelänge. Haha, Patrik dansar inte, han har bara lånat mina brallor..


Här hade Sandra & jag inte gått i samma klass tillsammans på nästan ett år, men var ändå super bästa vänner. Såklart! Här är vi hemma hos mig, en mysigvinterdag & drickar capucino med chokladsmak.


Vi kom högst upp på pallen & plockade tillslut upp oss till A-klassen!


Karin & jag som blivit välidigt bra vänner igen under ganska kort tid, hade många mysiga hemmakvällar med The OC.


Dalarna med Karro, hur roliga dagar som helst. Vi beter oss fortfarande som små treåringar i backen. Vi hittade grymma off-pist vägar med roliga hopp, & skrattade så vi höll på att dö vissa stunder..


Heldag i Trysil. Jag åktes med Karin, Nils, Adde & Julia. Grymt rolig dag faktiskt!


Söndagarna var veckans favorit. Då var man på studion, osminkad & dansade så mycket man orkade!


En weekend i Norge med Bella. Hur roligt som helst! Här är vi superstolta efter att precis åkt en av Eropas värsta backar "Experten".


Fest med afterskitema, förpartaj hemma hos mig med lite härliga girlz!


Ännu mera dans! Där kunde jag sitta i spagat, det kan jag nog inte längre... haha!


Snön började försvinna. Här är jag ute på promenad i Odensbacken med kusinernas vovar. Aww.. Btw, jag hade löshår!


Det var tusen saker i skolan på vårterminen, så man hade inte mycket över till vänner. Men ibland!


Det började bli lite varmare ute, så då blev det fler & fler kvällspromenader. Här på bilden är jag ute med Karin & Sara på en galen promenad där vi gick mer på händerna än på fötterna tror jag? Även fast det typ bara är Sara som kan stå på händer ordentligt.. haha!


Den riktiga våren invigdes sedan med lite härligt folk från Adolfsberg i sommarro.


Även fast det bara var april så var det en del riktigt varma dagar! Här satt jag & Karin på taket & solade. Det kunde verkligen behövas ser man på mitt ansikte..


Våren erbjöd även på några grill kvällar med lite folk från klassen & skolan. Här är det grill & kubb hemma hos Adde!


Sara & jag var på språkresa i Spanien. Resan var riktigt rolig, men skum. Här gjorde vi stor succé på den stora teatern i staden. Jag överst & Sara underst. Nu i efterhand när vi kollar på DVD på hur vi dansade så skrattar vi bara över hur dåliga vi var.. hahaha! Men vi båda måste erkänna att det var riktigt roligt att stå inför denna skrikande publik som typ älskade oss! Hahahaa..


Bella & jag började tävla tillsammans, vi kom fort upp i silver - men där har vi tyvärr fastnat nu under hösten. Vi ska upp i guld nu i vår har vi bestämt oss för! Till den nya terminen kommer vi äntligen ha nya kläder som kommer bli supersnygga!


Här hade jag, Karin & Nils en riktigt rolig kväll tillsammans. Just denna bild tycker jag är lite rolig för det ser ut som dom leker "mamma, pappa, barn" eller något.. Nils har bytt skola nu, vilket vi tycker är lite tråkigt, men vi träffas rätt ofta ändå.


Sara & jag umgicks mycket mellan skolan & träningarna. Här har hon på sig ett par "snygga" glasögon som jag hittade & sen sålde här på bloggen för ett par hundra!


Här var jag i Uppsala & tittade på trampolin SM, en sport som jag var aktiv i för några år sedan. Det var kul att se alla hoppa igen, & som ni ser så hann jag shoppa en hel del också..


SM i discodans i Kalmar. Riktigt rolig helg!


Det hade även blivit varmt nog för Sandras & mina traditionella stadsparken-kvällar!


Karins & mina sommarkvällspromenader genom Adolfsberg kom i full gång & mycket skratt & tjejsnack blev det!


Poolen kunde börja användas! Emma var här över en helg & solade & badade lite & om jag inte minns fel så gjorde vi även om designen på våran Experience-blogg som just nu inte händer så mycket på.. Men då var vi i alla fall sveriges 12:e största sportblogg. Vad säger ni, ska vi börja blögga på den igen tjejer? Haha!


Lunch med Elin på stan efter skolavslutningen. Äntligen var första året på gymnasiet avklarat!


Midsommar, som startade med Adolfsbergsfolket & avslutades med dansfolket & lundbyarna. Riktigt rolig kväll!


Stockholm med Emma. Här står jag med min Beyond-retro påse utanför Ben&Jerry glassbaren. Det gillar vi!


Spenderade några av dagarna av sommarlovet på mitt favoritställe på jorden. Mormor & morfars sommarstuga vid Skagern. Några dagar var även Sara med! Här sitter vi i båten & ska ut & åka vattenskidor, yeha!


Tjejkväll hemma hos Julia med tacos & singstar!


Svalantaket. Karins & mitt sommarfavorit ställe! Där har man utsikt över hela Adolfsberg!


Jag var med Karro i Dalarna för några dagars bad & shopping! Vi träffas inte så ofta, men när vi väl träffas så är vi hur tajta som helst & pratar massa galna minnen sedan vi var små!


När man inte är 18 år så är inte livet så roligt ibland. Det var bara en enda restaurang som vi kom in på i hela stan, även fast vi bara skulle äta!


I sommras jobbade jag lite på Nerikes Allehanda. Det måste vara ett av det roligaste sommarjobben. Roligt arbete & roligt folk. Här på bilden är Josefin som också sommarjobbade där, när hon blivit bjuden på snus av Ullrika. Hahaha!


Jag färgade Karros hår från blond till rött, det blev skitsnyggt!


Picknick med Karin & Sandra i Karslund, en mysig kväll i Augusti..med lite för mycket mygg!


En vecka i Smögen med familjen, mormor, morfar & Artin. En av de bästa veckorna på året. Jag har alltid älskat västkusten & kommer alltid att göra!


En av de sista kvällarna på sommarlovet spenderades med girlzen! På bilden Sandra, mest sprallig av oss som vanligt..


En vecka efter att skolan hade börjat så blev det en restresa till Cypern. Kolla va brun jag var! Jag till vänster & Karin till höger. Blondiner med rosa klänningar..*suck*


Louise fyllde år så då blev det att åka till Uppsala & fira henne. Det är alltid lika kul att träffa henne & Artin eftersom att man inte träffar dom så ofta.


Lönen från sommaren rullade in. & trots att jag köpt ny kamera & ny mobil så hade jag lite pengar över att spendera på onödigheter som fika! Jag är inte lika duktig på att spara pengar längre än jag var när jag var liten..


Fina Mira med armbandet hon fick av mig, Sara & Karin. Här var det avskedsfest eftersom att hon skulle åka till Australien i 6 månader. Hon har fortfarande inte kommit hem en, kom hem nu Mira - i saknar dig!!


Emma & jag firar våra födelsedagar genom en fika på stan. Vi gav varandra varsina Thomas Sabo-berlocker!


Min första riktiga kräftskiva! Hemma hos Johanna & Frippe '


Jag skaffade glasögon, igen! Men jag använder dom mest i skolan & när jag övningskör.


Halloween! Fråga mig inte om vad jag har på huvudet..det är inte mina!


Det blev ett par riktigt långa bussreros genom Sverige för att tävla. Sista tävlingen skadade jag även armbågen som fortfarande inte är bra.. Hur som helst, riktigt roligt har vi haft med dansen i höst. Vi har plockat upp oss på rankningen & kom även med på Nordiska mästerskapen där vi plockade hem en tredjeplats!

Nu är jag riktigt sugen på att få ett om möjligt ännu bättre år. Väklommen 2010!










Underbara dagar i Uppsala & Stockholm

Kameran var med, men det togs tyvärr inte en enda bild! Jag är ledsen..

Jag åkte dit i söndagsmårse, men tåget var en timma försenat. Det var inte så kul att stå ute i Sveriges väder då. Hur som helst, jag kom fram till Uppsala någon gång efter lunch. Det blev lite shopping med Louise i Uppsala. För min del blev det en svart klänning från Holmlunds (min absoluta favoritaffär) som bara finns i Uppsala! Där hittade jag även en svart tunika, med leopardspets - skitsöt!
På kvällen var det fritidsgård hemma hos Louise & Artin. Några av deras kompisar var där, en del spelade xbox, en del lagade mat, en del satt vid datorn, en del kollade på film.

Dagen därpå blev det Stockholm men Louise & hennes kompis! De första timmarna spenderades på Åhléns. Det är ju sådan grym skillnad på Åhléns i Stockholm & Åhléns i Örebro. I Stockholm är det ju som små märkesaffärer i hela varuhuset, hur bra som helst! Jag hittade en rosa Gant tröja på rean som jag velat ha jättelänge, men det blev tyvärr inget köp för den fanns bara i för stor storlek. Satans..
Jag tänker inte ta kort på allt som jag köpte, men det blev bl.a 2 sängkläder sett, nyårsklänning, kofta, vinterskor & ett par G-star jeans. En riktigt bra dag i huvudstaden som resulterade i ont i fötterna!

När vi kom hem från Stockholm blev det sushi & film med några uppsala-bor. Men Lousie & jag somnade efter halva filmen, trots att filmen verkade superbra!

Igår tog Louise & jag sovmorgon (för första gången för min del på flera veckor!!), sen gick vi lite på stan i Uppsala innan jag åkte hem till Örebro igen. Nästan framme så frös tågets växel fast, så jag fick turen att bli en timma försenad igen!

Hur som helst, en superhärlig & mysig helg! ♥


I found a webcam


Om drygt en timma sitter jag på tåget på väg till Uppsala. Ska bo hos Louise ett par dagar. Vi ska shoppa på reorna både i Uppsala & Stockholm hade vi tänkt.
Kameran följer med. 

Puss!  


JESS&JAG-BOMB!






Extensions


Snart kommer faster & hämtar oss, det bär av till Odensbacken
där det blir en liten Amerikansk julafton!


Slut-tjatat!

Nu ska jag sluta tjata om att jag snart ska sätta i mitt löshår. För nu är det äntligen gjort!

Emma var nämligen här ikväll. Supermysigt! Vi hade lite filmer som stog & rullade i bakgrunden hela kvällen, sen prata vi bara massa strunt & skit - som tjejer brukar göra ni vet..sen satte vi i extensions. Jag beställde ju nytt eftersom att jag ville göra en förlängning. Emma ville dock bara göra hennes hår lite tjockare. Så hon fick mitt överblivna hår.

Båda nöjda, glada & mätta efter B&J, half baked.

Natti! ♥


Mitt i natten fick emma för sig att leka med snön & skotta..


Julafton


Julaftonen började hemma hos farmor & farfar där vi firade med släkten på pappas sida. Jag fick massa fina kläder, smycken & hårsaker från Gina tricot. Jag fick även min kära "cover all" från Make up store. Tack!


Jessica med sin jättegulliga klänning som hon fick av Evert. Av oss fick hon ett skrik-rosa nagellack, ny matstol (?) till hennes docka & lite annat smått & gott.


Till farmor & farfar hade jag köpt en silver-kandelabel från Guldfynd.


Till Christoffer hade vi köpt en Knokk klocka från Levis. Asball! Andreas fick en t-shirt som Louise köpt i Uppsala.


När vi kom hem kollade vi på Kalle Anka, sen så ringde mormor & morfar upp oss videosamtal på msn från andra sidan jordklotet. Riktigt kul att få se & prata med dom!

Sen innan vi åt så öppnade vi pressenter som de lämnat innan de åkte. Louise & jag fick varsina jättefina berlock till våra Thomas Saboarmband, vi fick även pengar & massa "bra att ha saker" som jag kallar det; leggings, fint shampo & så vidare. Tack!


Sen var det dags att göra ordning lite julmat, såklart! ..även fast man fortfarande var mätt från julfrukosten hos farmor & farfar. Men gott var det!


JA, JAG SMAKADE SILL!


På bordet ser ni 3 senapsburkar (köpta), det finns en fjärde (som mamma gjort själv) som står i kylen. Hahaha, det var det roligaste & mest märkliga senap vi någonsin smakat. När hon gjorde den så tyckte inte hon att den smakade någonting. Så hon hade i vacabi?? Senapen smakade typ sushi!


Haha, så himla gräslig! Men men. Artin & Louise på bild, av dom fick jag jättesöta underkläder & den nya modellen på adidaströja, den är liksom fiursydd & lite längre (SKITNYGG!!). Tusen tack!

Till Louise hade jag köpt en OBH Nordica trippeltång & sjal & örhängen som jag tyckte passade henne! Artin fick en svart Lee t-shirt av mig med ett ballt tryck!


Mamma, pappa & jag.

Mamma fick ett Thomas Sabo armband av mig, Louise & Artin. Sen av mig fick hon en sjöstjärna-berlock till det, för hon har alltid älskat sjöstjärnor!

Pappa fick en brödrost av mig, Louise & artin. Sen av mig fick han en grej så man kan göra egna snapsglas av is på ett enkelt sätt. Sen fick han även en randig tröja från Dressman.

Av mamma & pappa fick jag massa fina saker!
Skönhetsprodukter, en ring som jag önskat mig, jättefina vardagsörhängen i äkta silver som jag kan ha på mig när jag duschar & sover & allt, ringträd som jag önskat mig, orginallurar till min mobil, dom försvann i höstas som jag inte haft råd att köpa nya så det var superbra, en tush-eyeliner & ännu mer "bra att ha saker" & så. Fick även pengar så jag kan köpa ny skid-dress.
Massa tack för allt!


Kvällen/Natten avslutades med singstar!

På annandagen blir det att fira amerikansk jul i Odensbacken.
..julen varar än till påska


Badtunna!




Dopp i gryta!


Louise & Artin har kommit till Örebro nu. Julstämmningen är äntligen på topp!

Mitt lilla problem just nu är att jag inte vet vad jag ska ha på mig imorgon.
Det får bli morgondagens problem. Vi ska ju ändå inte ha något jättefirande
så det behöver ju inte vara något speciellt. Dessutom tycker jag det är tråkigt att
jag inte hann få i mitt löshår ikväll. Det får pappa hjälpa mig med på fredag!

Nu ska jag leta på en bikini, det kan bli svårt att hitta i december i någon av alla mina
garderober.. Ikväll blir det nämligen användning av badtunnan.

Ching!


Julklappar den 23:e

Även fast jag bara ska jobba en liten & kort period på Arver Lastbilar så fick jag en personal-julkapp idag. En låda fylld med choklad! Inte vad jag behöver, speciellt inte nu i juletider. Men om jag känner Sandra rätt så kan hon nog hjälpa mig att äta upp den ganska lätt.. haha!

Ni som läser min blogg vet ju att jag beställde löshår
till mig själv i julklapp. Det kom i brevlådan idag. Äntligen!
Utan att jag ens beställt det fick jag även ögonskugga
helt gratis av något företag(?) Hur som helst, tack!

Ja hörrni, idag kom det många roliga saker i brevlådan!


Julklapp från Luleå


Gulligt va? :D


En bra början på inköpslistan

Nu vet jag en sak som jag måste köpa mig i Stockholm på måndag. Ett par jeans!
En klocka har jag också velat haft länge nu, så vi får väl se vad
huvudstaden har att erbjuda..


Dan före dan före dopparedan!



Granen är klädd & Anita har varit här med skumpa & chokladask som vi ska ha i jul i badtunnan! Jag har sprungit ut till brevlådan några gånger för att kika om mitt löshår har kommit än, men det har det inte.. Btw, jag låste ut mig själv förut när jag bara hade linne på mig - låset krånglade & jag var själv hemma & höll inte på att komma in. Brrr, kallt!


Årets tomte


Våran tomte, uppsatt på en provdocka! Jag tycker han är en blandning
av Sandra & Michael Jackson - lång & smal..


Blondies

Titta va fint mitt hår var då! Blont & långt (inget löshår).
Ikväll ska det blekas & sättas i löshår om det har hunnit dinkat ner i brevlådan!

Karin (som var blond där), jag & Emma.

Hittade lite fler roliga bilder från samma kväll. "Kvällen då alla blundade"?

Jag skämmer ju i alla fall inte ut mig genom att blunda på korten, dock så skämmde
jag säkert verkligen ut mig genom att ha shorts i April! Hahaha..


Tänd ett ljus & låt det brinna


Idag måste jag verkligen låta mitt ljus brinna, som ni ser så ligger jag lite efter. Det där jävla ljuset blir ju bara tjockare & tjockare längre ner så jag hinner inte med.. jag är ju knappt hemma nu för tiden.

Hur som helst, imårse ringde jag till vårdcentralen om mina handleder. Just nu har jag så mycket problem med dom så jag orkar inte mer. Så jag hade tur & fick en tid redan idag klockan två. Ska väl även fråga om min äckliga knöl som jag fått på ovansidan av handleden.

Innan det ska jag julstäda min våning, mitt rum, duschen, toaletten och så.. Sen ska jag även klä granen. Tyvärr så tycker jag inte det är lika mysigt & roligt som jag tyckte för några år sedan, men det hör ändå julen till!

Men först, coffee med mumi.

Puss!


En vanlig dag på dagis

Oscar ber sin dagisfröken hjälpa honom att ta på sig sina stövlar innan han skall gå ut. De är jättebesvärliga att ta på och fröken måste verkligen göra världens ansträngning för att utföra uppdraget.

När äntligen stövlarna sitter på så säger Oscar:
- De sitter på fel fot!
Fröken tror inte sina ögon när hon konstaterar att det är som Oscar säger, stövlarna sitter faktiskt fel. Hon drar som en dåre i 3 minuter för att ta av dem och börjar om med en superansträngning för att sätta på dem igen. Till slut är de på plats.
 
Då säger Oscar:
- Det är inte mina stövlar!
 Fröken andas djupt och lägger locket på känslorna för att inte skada lilla Oscar som tittar på henne med fiskblick.
- Ok, säger hon, vi tar av dem då!
Och sätter igång med samma träning som tidigare..

- Varför sa du inte det tidigare? frågar hon när hon är klar.
Oscar svarar då:
- Det är inte mina stövlar, det är brorsans, men mamma vill att jag skall ha dem!

Fröken börjar gråta och med mycket behärskat, fast bestämt sätter hon på stövlarna för en tredje gång. Sedan lyfter hon upp Oscar, sätter på honom jacka, mössa och halsduk och frågar:
- Var är dina vantar?
- Jag la dom i stövlarna!

R.I.P BRITTANY MURPHY



On Spotify!


Nu finns äntligen både Erik Grönwalls & Calle Kristianssons album på Spotify. Härligt!

Mina favoriter är:
"Higher" & "The Show Must Go On" med
Erik.
"Bad Day" & "To Be With You" med
Calle.

För er som fortfarande inte har något spotifykonto
kan slå en pling till mig så fixar jag det.


Många timmar av julbak med Emma





Tro inte att vi bara bakade pepparkakor!
Vi bakade även riktigt fula lussebullar & några slags
mandelmassa-nogat-bollar (Emmas idé).

Riktigt mysig eftermiddag faktiskt!


Ännu mer djur!




Jag & Nils började dagen med att ta en stadspromenad med voven
som han varit hundvakt åt nu i helgen. En liten tax, hur fin som helst!

Jag luktade massa katt från gårdagen också så jag var jätteintressant att lukta på..


Prosit!

Lördagen spenderades hemma hos Sandra. Där blev det lite jul-film, massa snack om allt & ingenting, vi plockade även fram gamla tv-spel, sedan blev det matlagning! Senare på kvällen åkte vi hem till mig. Men först mös jag massa med katten..vilket gjorde att min näsa kliade hela kvällen. Jag är allergisk & hatar egentligen katter!




AND BOYS


Far- och sonkväll

Ja, i vissa fall kan nog pappa kalla mig för son.
Jag har aldrig varit den typiska flickan/tjejen,
även fast jag älskar allt som har med
smycken & smink att göra.

Nu har jag sminkat Anna & fixat
mammas hår, de ska på julbord ikväll.
Pappa & jag själva hemma - så
nu ska vi prova vårat nya bilspel på
playstation.

↑ Pappa & jag på västkusten i sommras. Jag tycker inte alls att
jag är mig lik på kortet men men..


Äntligen stjärnparaden!

Idag fick jag sms av smink-bossen. Då var det dags för en första grej med stjärnparaden. Jag är nämligen med i smink-gruppen för stjärnparaden, de är vi som sminkar alla som ska stå på scenen. Riktigt roligt var det! Idag fick vi bland annat sminka folk till röd-mosiga tomtenissar, jultomten själv med kritvita ögonbryn, asiater & vissa bara med vanliga teatersminkning.

För er som inte vet vad stjärnparaden är så är det Sveriges största gymnasiespex. Grymt härlig stämning har vi också! Vi är ca 100 stycken från olika cirklar, t ex manus, teater, husbandet, smink, dekor, kostym.. Efter årets två största föreställningar (som brukar spelas på Hjalmar Bergman eller någon annan stor teater i Örebro) så träffas vi allihopa i en lokal & har fetaste festen, det ser jag också verkligen fram emot!

Äntligen stjärnparaden!


Lill-lördag

Onsdag, den så kallade lill-lördagen. Så blev det verkligen! Jag sov ut rätt länge, sen åkte jag till skolan vid 12. Då var det dags för idrottslektion med vals, vilket kanske inte är min favorit men men.. sen in i ekonomisalarna, vi gjorde klart vårat arbete (finally!!!).

Hur som helst, efter skolan så mötte jag upp Emma på stan. Vi sprang runt & frös som två tokar, tills vi bestämde oss för att värma oss och ta något att äta på la baguette. Hm, mums - det var länge sen jag åt där! Ett par timmar senare mötte vi upp dansgruppen och våran tränare Anna. Då var det dags för fika på njuta. Det blev ett par mysiga och roliga timmar där & nu är jag verkligen proppmätt!

Ni är guld värda, allihopa!


Julafton nu?

Sitter just nu & pratar med syster på msn. Vi är som små
3-åringar som tjatar om att vi vill att det ska bli julafton nu nu nu!

Jag & Louise förra julen ♥


Ska jobba på jullovet!


Happyface Happyface Happyface Happyface Happyface Happyface Happyface


Från Thomas Sabo armband till Thomas Sabo halsband



Stick hair extensions kit beställt

Beautyonline har halva priset på "stick hais extensions kit"!
Det innerhåller 100 stick hårslingor (45 cm långt), 100 microringar,
specialtång & en hårkrok för ordinarie pris 1933 kronor.
Det bästa av allt är att jag kan använda det flera gånger, för
jag behöver bara 40 stickhair slingor åt gången, & man brukar
kunna sätta i de mer än en gång om man sköter om det noggrant
med bra produkter.

Jag hade stickhair i höstas som jag fick av Johanna. Hur bra som
helst var det! De stickhair slingorna var ca 35 cm långa tror jag,
så det blev lika långt som mitt egna hår, men frisyren blev mycket
snyggare för jag fick mycket tjockare & fylligare hår. Det behövde jag
efter alla igelkottfrisyrer & grejer som jag haft de senaste åren..

Tro det eller ej, men detta är jag vår-sommaren 2007

Hur som helst, nu har jag i alla fall kommit på att jag vill ha löshår som
är lite längre än mitt egna. Så idag beställde jag & syrran varsitt kitt!

Nu är bara den lilla frågan, någon som vill hjälpa mig att sätta i det?
Det tar drygt en timma. Pappa gjorde det förra gången på mig, men
han vägrar göra det igen. Inte för att han tyckte att det var jobbigt, utan
mer för att han inte vill att jag ska ha löshår.. men det ska jag!


Vi tjejer är som vi är..


Lösnaglar är verkligen inte min grej! Mina egna naglar är riktigt långa, men jag har tröttnat på att måla dem, för att det är fult och avskaft redan 2 dagar efter man målat dem. Så jag klippte av mina egna naglar & köpte lösnaglar istället. Tidigare ikväll beställde jag nytt löshår & på söndag ska jag bleka håret igen. Vi tjejer är verkligen så jävla fejk..


Skrattat så jag har kramp i magen!

För det första måste jag bara säga att vi inte är seriösa!

Emma till vänster på alla bilder, & jag till höger.

Emma bajsar, eller vad är det hon gör?


Jag har tydligen ingenting emot att bryta nacken..


Pärlan ♥ Pickan


Emmas lillrompa & Vickans storrumpa! ..& våra råsa skosulor?


Ojoj vad roligt man kan ha när man väntar på att få dansa..


Jag tror jag har lösögonfransar, vad tror ni?


Dansfilmen


Tönt-Vickan!

Satte på mig ett gosigt gammalt nattlinne & de skönaste sockorna
jag kunde hitta - det är ju söndag liksom.. Resulterade i tönt-stämpel!
Men jag gillar't! Kunde inte låta bli att ta kort på det.

Jag bjuder även på resultatet av dansen (de fula knäna!).

Nu ska jag slå in lite julklappar. Är helt död, så jag ska sova
tidigt ikväll. Jag ska upp supertidigt imorgon bitti, även fast vi inte
börjar förän klockan tio. Ni får förklaringen imorgon, hihi..

Tredje bästa i Norden!









Tack Erik!

Jag lovade ju att jag skulle rösta på Thereses & min lilla Erik ikväll.
Men det blev inte så, för jag kände att Kalle & Erik var lika värda vinnare
båda två. Men när jag väl fick se att Erik vann blev jag riktigt glad!

Nu längtar jag tills hans album kommer ut! Men nu ska jag koppla
bort idol. Det är nordiska mästerskapen imorgon så nu ska jag sova.

Natti ♥


What'zuptonight?!



Kom precis hem från en lång dag i skolan, har precis duschat & ska snart bege mig till PH för att fixa lite käk tills imorgon. Nordiska mästerskapen! Så ikväll ska jag även leta på allt löshår & sedan våffla det, ta bort nagellacket som jag målade igår & sedan måla nytt. Jag ska även packa ihop danskläderna & ta fram rätt undekläder, strumpor & dittan & dattan..

But hey, buddy - you don't have to worry. Jag ska inte glömma att titta på Idol ikväll & rösta på Erik!


I wanna free fall out into nothing


Fy vad trött jag är! Fredagmorgon, då man är som tröttast på hela veckan..
Hur som helst, jag gör mig ordning till lite mysig musik & snart åker jag till
skolan & tittar på lite mysigt lucia framträdande!

XOXO


Me today


Min coola mormor!


Nyfrisserad!


Jag har träffat min idol idag!


Thomas Sabo! Japp, jag träffade honom idag. Damn vad lång han var!
För de som inte vet vem Thomas Sabo är så är det mannen som ligger bakom
armbandet jag är kär i som sitter på min handled varje dag.

Han var i Örebro idag för att visa sin nya kollektion, jag berättade att
jag inte ville köpa några berlocker nu innan jul - men han såg kedjan
på min handled och förstod då att jag var en trogen kund. Så jag fick ett
jättegulligt litet rosa armband av honom. Ett sådant som bara har ett berlockhål.
Ni ser det på bilderna, ni ser även mitt andra vanliga Thomas Sabo armband med
några av de berlocker som jag har. Me love! ♥


Pajletter till nyår på Modezine


En paljettklänning
som sticker ut i mängden,
långärmad vilket inte
är så vanligt!

699:-








Väldigt vanlig paljettklänning,
enkel men snygg!


549:-










Jag har alltid varit svag i knäna
för klänningar med bar rygg!
Dock var denna klänning inte
i min prisklass..

2795:-








Kul med en paljettklänning
med lite färg. Det ser man inte
varje dag..

269:-









En av mina favoriter,
men jag är inte helt säker
på att jag skulle våga bära
den. Men, den är riktigt snygg!


799:-









Jag tycker det är
jättesnyggt med
klänningar som har ärm!


459:-








Den lite mer eleganta
klänningen. Inte riktigt
min stil.. men helt okej!

599:-









Brun & svart.
Snygg tycker jag!

299:-










En söt klänning för
den som inte vill ha
så mycket paljetter.


299:-







Svart grund med
silvriga paljetter!

369:-











En guldig klänninge med lite ovala,
hängande paljetter.

Jag tror denna skulle se
mycket finare ut på en människa
än på en ful grå skylltdocka!

369:-






Ännu en lite säckigare
klänning. Enligt mig så
är den lite tråkig..

1299:-









Ljus & snygg!
Men jag skulle nog
känna mig lite för
"glänsig" i en silverfärgad..

399:-








En till av mina
favoriter! Sockersöt
med ändå cool
med paljetterna!

699:-







Jag köpte en paljettklänning tidigare i höst - men jag har bara använt den en gång.
Jag har inte hittat något bra tillfälle till den än! Hoppas att jag kan använda den på nyår, det skulle nog vara det rätta tillfället. The night of glamour?!

Här är paljettklänningen som jag har. Det är en ICHI, 399:-


Alla klänningar i det här inlägget hittade finns på Modezine.


Balla!


När jag var hos mormor & morfar i helgen så plockade mormor fram
några gamla smyckesaskar & sånt. Jag tycker det är jätteroligt med smycken,
gamla som nya! Jag fick bl.a denna coola brosh!


Bättrade även på naglarna.
Vi får väl se om det håller till helgen
eller om jag måste börja om på nytt igen..


Humöret på topp!


Jag hade ingen sovmorgon imorse & jag fick inte speciellt mycket med sömn inatt, men endå så har jag varit på så sjukt bra humör hela dagen, från den sekund jag vaknade..även fast vädret är riktigt trist!

Plugget rullar på, & idag var sista träningen inför nordiska mästerskapen. Nu gäller det bara att mentalträna, äta rätt & sova ordentligt de fyra sista dygnen. Det ska bli så sjukt kul! Även fast norden är tråkiga & bara kommer representera 7 grupper.

Tisdagkväll, & hela veckan framför sig. Vad händer på luciavakan på lördag?


Emma & jag

..vi är goda vänner fastän mycket olika.

Haha, skoja. Nej men det jag skulle säga var att
nu har Emma & jag fixat tid för blekning av våra
hår igen. Nästa söndag - Awesome! Lagom till jul & nyår..

& idag köpte pappa en ny videokamera så nu ska det
filmas på nordiska mästerskapen i helgen.
Tagga tjejer, bara 5 dagar kvar!

*cry* *cry* *cry*


Nu på eftermiddagen har jag suttit i tre timmar & gråtit sönder mig själv över det sorliga men även mycket fina slutet på Prison break serien som jag följt nu under hösten.

Satt även & grät flera minuter efter jag hade stängt av TV:n. Men sen blev det telefonsamtal med Victor & då övergick jag från att storböla till att asgarva!


Sushi hos mormor & morfar

Louise kom hem till Örebro på fredageftermiddagen, härligt! Jag hade redan hunnit sakna henne! Vi gjorde oss ordning sen åkte vi till mormor & morfar där det bjöds på sushi - mums! Det hade jag inte ätit på jättelänge!


Jag, Louise & morfar.


Hmmmm, mums!


Mamma & pappa, äter med pinnar..


Morfar & mormor. Det är roligare att äta när man äter med pinnar faktiskt!


Mamma & jag. Där ser ni lite av mina nygjorda naglar också!


Louise & jag.


Nya naglar!


1)Vit fransk manikyr.  2)Genomskinligt glitter på hela nageln.  3)Glitterkant.


Myskväll & fågelkvitter!

Sandra kom till mig igårkväll, vi mös med varm choklad & kollade på "mammas pojkar" och "paradise hotel". Sen kollade vi på film, någon av american pie filmerna. Sen somnade vi som två döda flugor, skittrötta!

Jag har varit vaken ganska mycket inatt. Hela natten har jag haft fågelkvitter i öronen! & en helvetisk mensvärk. Sandra har precis åkt till skolan men jag stannar hemma idag, ska ta en till alvedom nu, sen gå & lägga mig en stund till.


Cypern förra sommaren ♥


Ca 400 diamanter


Ryggen på gruppkläderna är klara nu. Vist blev det snyggt?


Veckan har gått fort!

Har bara en sak att säga. Min armbåge värker!
Vi spelade volleyboll igår på idrotten vilket kanske inte var det
allra bästa för min onda armbåge?

Men det är fredag imorgon, så jag är glad ändå!


Ny jacka!


Julkalendern

Det känns som att alla tittar på julkalendern förutom jag, skriver om den
i sina bloggar & så vidare. Jag tänker inte ens ge den en chans. Den kommer
aldrig bli så bra som förr, mysteriet på greve holm, pelle svanslös - you name it..
Dessutom tänker jag inte förstöra mina underbara sovmornar, & när
den går i repris på kvällen så är jag oftast på träning eller
på något annat vettigt ställe..

Puss & godnatt ♥


Diamonds everywhere



Ryggarna på våra lackkläder i gruppen ska stylas! Det har tagit en timma hitills. Jag hinner sitta med det här en timma till innan Prison break börjar! Om några dagar när väl detta är klart ska jag börja sätta på skärpet också..suck. MEN, det kommer blir riktigt snyggt!


You and me could write a bad romance



Lady Gaga - Bad Romance


Nu har jag gjort en jul-spelningslista på Spotify


Godnatt


Teckenspråksdag!


Dagen började med en teckenspråkslektion, sen hade jag bara 2 lektioner till. På lunchen hann jag även springa upp på stan & fixa en till julklapp & en sådant ljus med decembers dagar på till mitt rum.

Efter skolan blev det Marieberg, men där hittade jag tyvärr inte en enda julklapp! Hur som helst, nu till inläggets tema. Teckenspråksdag. Inte nog med att jag hade teckenspråkslektion imårse, nej nej.. utan på bussen på väg hem från Marieberg så satte det sig en döv kille brevid mig & började "prata" (konversera på teckenspråk). Det var faktiskt riktigt kul! Jag kunde mycket mer teckenspråk än vad jag trodde!