Till bloggens startsida

Movietime med Sandra

Igår kväll var det myskväll med Sandra, vi kollade på "På smällen", rolig & mysig film! Idag när vi vaknade tittade vi på "New moon" eftersom att jag inte hade sett den än. Nu har hon dragit, jag ska snart på träning. Det kommer bli en helkväll på studion så att säga, 14.30-20.30, puh!!

Imorgon börjar skolan igen, känns riktigt surt faktiskt! Men, påsklov igen om 4 veckor, det ser vi vi verkligen fram emot!


Partyfriday


Kvällen började hemma hos Lollo med tacos!

Sen åkte vi till hennes kompis där det var
några tjejer, det blev "fia med hutt" & lite så.




Kvällen fortsatte sedan i klubbstugan i Lundby! Jag var röd i hela ansiktet
pga att jag hade solat solarium på morgonen, haha.. inte så lyckat kanske?

Viktor, jag & Johannes


Calle & Sara


Jag & Sara inne för ett toalettbesök, & på andra bilden Calle som
med hjälp av Jon visar sin styrka?


Ehm, jaha..?


Happytime!


Calle, Viktor, jag & Jon.






Woohoo, haha..


Haha, sött Lisa!

Sist men inte minst.. Sara tog en riktigt snygg
bild på mig som jag avslutar med att bjuda på:


Det blev en rolig kväll! Tack allihopa!


Girlish friday!

Nu börjar det kännas att lovet snart är slut! Man vill hitta på tusen saker! Imårse var jag uppe tidigt med mamma för vi var iväg till Gustavsvik & sola solarium. Efter lunch kommer Karin & Sara hit, vi ska bara ta några timmar till att göra inget speciell, prata, ta det lugnt, kanske ta en vinterpromenad.. u name it!
Lite senare ska jag till Lollo som bjuder på lite tacos innan kvällens festligheter. Jag hade äntligen tänkt att använda min paljettklänning ikväll, om jag vågar.. det visar sig!


En liten shoppingtur i den stora staden


Idag var jag alltså till Stockholm med Emma. Den första tiden gick vi bara omkring & skakade på huvudet, vi hittade absolut ingenting som vi ville ha. Men sen tog vi lite lunch, sen kom vi igång med shoppingen..

Det här köpte jag:

Svart body, med lite öppen rygg med rosetter. Från Monki. Den blir säkert fin till en midjehög kjol i sommar & en brun rygg!


Ett läderdiadem (nej jag har inte blivit helt crazy i rosetter). Från Monki.


Ett vitt trashat linne. Från monki. Jag tror det är tänkt som ett stort linne, för Small var till & med för stort för mig!


Mörkblåa shorts, vek dem lite så man skulle se hur de såg ut både fram & bak. Från H&M.


En armbandsklunga, med en hel det snygga armband i helt min stil! Från H&M.


Hög midjekjol, tror den skulle vara fin till den svarta bodyn som jag köpte! Från H&M.


Svart bas-bikiniöverdel. Från Topshop. Jag kände mig nästan tvungen att köpa nåågonting därifrån innan jag åkte hem!


Blommiga nylånstrumpbyxor. Från Urban outfiters. En riktigt speciell men ändå ball affär!


Utfyllnadsarmband! Från MQ.


I slutet blev det fika på Wayne's coffee, jättetrötta i fötterna var vi då! Det blev en riktigt mysig & rolig dag med min lilla pärla! & till slut en hel del shoppades! Dock så var vi duktiga på att inte hitta till de dyra sakerna, så det blev ändå en skapligt billig dag - & pengar över så det räcker till hela månaden..nästan. Toppen!


Onsdagkväll


Sharonfrukt & en klassiker!


Oops i did it again..


..målade naglarna samtidigt som jag tittade på "bilfixarna",
lite smått pinsamt sådär tycker jag. Men så är det!


Ikväll ska jag inte göra så mycket mer faktiskt, hoppa in i duschen,
äta lite frukt & lägga mig & titta på en film. Jag ska ju upp okristligt tidigt
imorgon, så jag ska sova efter det. Jag vill ju vara pigg & glad imorgon
i huvudstaden! Aw, det ska blir så mysigt & kul!


If we ever meet again, I'll have so much more to say. If we ever meet again, again.



Timbalands musik har jag alltid gillat lite extra! Favoriterna just nu är denna, men även "Morning after dark" & "Undertow".

Hur som helst. Idag har jag.. inte gjort ett skit. Onödigt va? Jag som skulle hinna sy upp klänningen, plugga & allt vad jag sa. Men jag har varit ute & gått i det underbara vädret i alla fall, alltid något. Jag har ont i kroppen & är allmänt jättetrött! Ska sova tidigt ikväll så jag är pigg till imorgon, då blir det Stockholm med min pärla! Louise ska även på möte i huvudstaden, så förhoppningsvis blir det lunch med henne också! På fredagen ska jag träffa Sara & Karin, & på kvällen blir det lite partaj hoppas jag!

Det har varit dåligt med bilder på bloggen de senaste dagarna, jag vet.. men det blir ändring på det imorgon efter jag varit i Stockholm med lins-lusen Emma. Hihi..


IDAG&IMORGON

Jag var på upplärning idag för att jobba som växeltelefonist på Arver, det var lite krångligt & nervöst eftersom att växeln svarar för 8 orter. Jag var rätt trött när jag kom hem, men det kan även bero på att jag var på massage tidigare idag. Den var fantastisk! Men man kan tydligen känna sig lite trött & så efter. När jag kom hem så hjälpte mamma mig med att att fräscha upp mitt hår lite med några ljusa slingor, men bara i benan & så där det syns som mest - vi hade ingen ork att fixa allt ikväll..

Fick just reda på att jag inte ska jobba imorgon, hon jag skulle ersätta är frisk igen. Mindre pengar att shoppa för i Stockholm på torsdag - damn it! Men å andra sidan..sovmorgon imorgon istället för att behöva gå upp klockan 6, det tackar vi för!

Imorgon hinner jag göra lite allt möjligt nu när jag inte ska jobba. Typ fixa naglarna, sy upp & in klänningen jag köpte för ett tag sen på rean, göra lite skolarbeten & sånt som man aldrig annars har tid för. Sånna dagar behövs ibland!

Men nu är jag trött, så jag tänkte sova ganska snart. Natti natti ♥


Ändrade planer, igen!

Idag skulle vara chilldag. Mamma skulle vara ledig så på morgonen skulle hon bleka slingor i mitt hår, sen skulle jag åka på massagen, sen träffa Sandra. Men imorse när jag vaknade var ingen mamma hemma, hon hade fått ställa upp som växeltelefonist idag på sitt jobb för den ordinarie var sjuk. Så nu ska jag till massagen, sen ska jag åka till Arver för nu ska jag lära mig växeln, så nu ska jag jobba där idag & imorgon. Rörligt allt blev..men men, cashicashi!


Spaggettiben, men ett stort leende på läpparna!

Damn vilken jobbig träning det blev ikväll! Först fys, styrka & konditition, sen danspass. MEN VI ÄR SÅ JÄVLA BRA! Hur trötta vi är så är allt fyllt med en slags kärlek & en kämparglädje  att nå målet!

Det är så himla skön känsla att komma hem & vara så trött så man nästan ramlar ihop. Nu när jag kom hem var jag så trött så jag & pappa stog & fnissade i köket åt allt möjligt. (ja, till & med pappa FNISSADE!!)

Nå, mamma & jag hade tänk att åka till gymmet imorgon & sedan sola efter det. Men nu när blekningen är hemma så lockar den, & jag är inte så sugen på att gymma morgonen efter denna kväll..

Fick även reda på att massagen som jag trodde var på onsdag förmiddag är imorgon förmiddag. Så imorgon blir det en riktig må bra dag. Först bleka håret, sen massage & sen träffa bästa vän Sandra. Kan det bli så mycket bättre?


Inköpt på "här"


Blått uppljusningspulver, 9% väte & en sling-pensel.


"Bomb inpackning". Enligt Josefine ska denna vara grymt bra, & den är anpassad till blond hår så den gör så de blekta håret får en fin nyans. Denna lilla boll kostar ett par hundra i butik eller på salong. Vi köpte varsin för grossist-pris.


En burk med 330 stycken frisör-hårnålar, 100 kronor (+ moms 25%). Bra va?

En "affär" med jättemycket bra saker i, för skapligt pris. Jag önskar jag kunde gå dit & handla när jag ville! Men jag får nöja mig med att gå dit med Jöss lite då & så då hon kan "köpa ut" till mig.

 


Färgglad


Roligt med lite färg i vardagen kanske! Midre roligt att mitt hår ser grön-gult ut? Men det är inte det i verkligheten. Well well, passar väl bra för nu ska jag till stan, Jöss ska "köpa ut" blekningsmedel till mig. Förhoppningsvis hinner jag fräsha upp håret i veckan!

Sen ska jag hem igen & försöka få lite mer ordning i mitt rum, & ikväll är det fyspass & dansträning i ett par timmar. Imorgon bitti ska jag & mamma iväg & gymma & sola solarium, eftermiddagen & kvällen spenderas sen med Sandra. På onsdag har jag bokat massage, längtar! På kvällen verkar det som det blir lite party för Viktor som fyller 18, men där ska jag inte stanna hela natten för på torsdag morgon åker jag & Emma till Stockholm, yey!


Ett litet snack med paddan..

Jag har varit lite orolig över min skölpaddas badvatten om det är lagom temperatur & sånt eftersom att de inte kan reglera temperaturen själva. Jag låg & funderade lite på det igårkväll innan jag somnade tror jag, för inatt drömde jag om att jag & sköldisen pratade med varandra (den hade jättegullig röst), haha.. & då sa hon att vattnet var perfekt temperatur & att hon trivdes jättebra hemma hos mig, & sen bad hon om ursäkt för att hon hade kissat på sig tidigare på dagen. Hahaha! Jag kommer ihåg att jag låg & tänkte efter jag drömt att "Varför skaffar alla hund? En sköldpadda är ju såå himla mycket roligare för de kan man ju prata med.."

Nu ska jag hämta lite frukost till henne, musslor, räkor & bläckfisk är på menyn!


Mumsbitar


Här är lite sommar ihop-plockat från Topshops & Monkis hemsida, skulle gärna vilja ha dessa mumsbitar i garderoben! Emma & jag ska till Stockholm på torsdag så jag sitter & triggar upp mig själv lite nu & kollar på lite hemsidor. Dock så ska jag bara handla det jag verkligen vill ha & "behöver" på torsdag, för jag måste spara lite till sommaren! Vi åker alltså dit den 25:e, dagen då jag får pengar, så kan det ju vara bra att ha lite över till resten av månaden också..


Ett till par lösisar från Mist


Jag älskade mina nya tävlings-ögonfransar som jag köpte förra veckan på Mist, så jag bestämde mig för att köpa ett par att ha till fest & sånt. Valde dessa, de är i samma stil som mina tävlings-fransar, men inte lika extrema. 90kr (håller länge, om man är rädd om dem & sköljer av de efter användning i varmt vatten)

När jag kom hem hade jag fått ett mejl från
mormor & morfar på vad de har köpt i Thailand.
Bland annat lösögonfransar - men vi tjejer kan
aldrig ha för mycket av sånt där!


Älskar IKEA!


Finns det något roligare än att åka till IKEA & få någonting, & sedan åka hem & fixa med det? Hm, nä..typ inte! Idag blev det IKEA för att köpa den högra stora hyllan. Den är en liten ersättning av förvaringen av sakerna som jag hade i Raphaellas (sköldpaddans) nuvarande place..

Jag kommer ha mest smycken & nagellack osv i den sen, men det måste fixas lite
krokar & så först, men jag har börjat ställa in lite saker i hyllan redan.


Vänster: Bild på mig & Karin från Cypern sommaren 2009 (i en av de 3 ramarna från IKEA). Under så är det mina Thomas Sabo påsar & boxar som jag absolut sparar på!
Höger: Dansfoto på oss i EXPERIENCE & mitt ringträd som jag fick i juklapp.


Vänster: Syster & jag. Utsedd till semesterns fulaste bild sommaren 2009!
Höger: Nagellack, partymer, partybild på mig & Sandra, lite blom- & hjärt
dekorationer, hårblommor (i samma fack ser man även en av högtalarna
som jag försökt få in på ett smidigt vis i hyllorna).

Det blir bra, när allt med krokarna till alla armband,
halsband & örhängena är klart blir det ännu bättre!


Det är inget gryt-underlägg!


Grytunderlägg från Lagerhouse 79 kronor, men det är inget grytunderlägg längre..


En låda med massa små-örhängen.. inte så bra ordning, men..


Wallaaa! Nu är det lite mer ordning va? Jag orkade inte sätta på alla örhängen idag, jag har fortfarande massa små-örhängen i olika lådor & vrår i rummet - men eftersom jag ska göra en storresning av mitt rum den här veckan så lär jag hitta massa fler att sätta på. Men fiffigt grej va? Ska faktiskt erkänna att det var mammas idé..

Vi var på Marieberg idag, så jag fick "gryt-underlägget" & en till grej som jag visar i ett nytt inlägg snart!


Snälla gode gud!

Nu vill jag att snön ska försvinna! Ska ju till Karin ikväll för lite tjejmys, men sen inatt ska jag ta mig hem på något vis, & jag har inte råd med varken taxi eller svarttaxi längre, & det är för mycket snö för att jag ska kunna cykla. Snälla gode gud, jag har aldrig trott på dig..men tar u bort snön & ger oss lite värme så jag kan börja använda vårjackor nu, då lovar jag att jag tror på dig! Hur som helst, så kommer jag få gå hem sen..

Böt om till lite mysiga kläder, & mina lockar som gått ur av snö-vädret orkar jag inte bry mig om.. ching!

Flirt with forty


En jättesötfilm som som visades på trean igårkväll. Louise & jag ringde till varandra i pauserna & bölade & sånt, haha typiskt oss! Hur som helst, filmen var hur fin som helst.. precis som Robert Buckley själv.. hehe!


Fredagar när de är som bäst!


Bruna tights H&M. Rött linne ONLY. Brun tröja ZARA. Leopardkofta som Louise
köpt till mig på New Yorker. Sen röda naglar & lite lockar från OBH nordica favoriten!

Jag är glad! Fredag, lov & kvällen bjuder på fredagsmys med tjejerna!


Kan det bli värre?

Snöstorm! Mensverk! Kyla!

& jag gick till tandläkaren idag - men rätta tiden var tydligen
samma tid, samma datum...men om en månad! *suck*

& jag har köpstopp nu, för nästa fredag åker
jag & pärlan till Stockholm. Skulle vara roligt om
man hade några pengar kvar då.

Men ja, det kan bli värre..


I ett paket skickat från Thailand


Titta vilken vacker morgonrock! Jag älskar den! Hur skön som helst också!
Den kom i ett paket från Thailand, mormor & morfar har varit där i ett par
månader men kommer snart hem igen som tur är, för jag saknar dem!

Mer i packetet låg massa sådana morgonrockar i olika färger, jag valde
en ljusrosa. Jag & Louise har även fått jättegulligt nattlinne eller pyjamas,
jag har även fått "tvättlappar" som jag beställt. Små, lätt-tvättade handdukar
som är jättemjuka & bra när man ska tvätta bort sminket!

Tusen tack ♥


Sommar & sol från H&M



Sommarklänning, 199:-
(det är tyllkjol, min rumpa har
inte blivit jätte-bambaras)

Köpte även nytt solpuder eftersom mitt gick sönder
nu i veckan och smular & så.. även en till sak som
jag behövde, ögonbrynspenna! Min nuvarende är så
kort att jag inte kan vässa den mer, & den blir bara
svårare & svårare att hitta..


Onsdag


När jag vaknade imårse & tände lampan i mitt "göra mig ordning" rum så stoppade Raphaella fram huvudet dirket. Hon är rätt nyfiken på vad man gör, så det är kul & faktiskt lite sällskapligt.

Jag började vid 12 idag, så i morse kom Lillis & Bella hit för en liten titt på sköldpaddan & sånt. De va bra, fick lite mer info om hur man ska behandla den eftersom Lillis visade sig vara sköldpaddsexpert(?).. Bonus också att ja gfick skjuts till skolan!

Efter skolan åkte jag, Karin & Sara hem till mig. De ville också ta sig en titt på Raphaella. Sen drog Sara, & sen dess har Karin & jag haft OC maraton. Chilledill!

Jag har alltså haft någon eller några omkring mig sedan jag vaknade imårse! Haha, Raphaella skaffar mig umgänge...kul!

Det har varit en chill & rolig dag, men med mensverk! Så jag tänkte prova att sova bort den lite nu. Även fast klockan är jättelite, jag får nog trappa ner med lite TV först..

Godnatt!


Grey


Passar på att använda allt grått
& sånt i garderoben nu när det är
slask & tråkigt väder ute.

Sen på sommaren vill man ju
ha med färgade & ljusa kläder.

Så idag blev det alltså:
Svarta leggings, Cubus.
Mörkgrått linne, H&M.
Ljusgrått linne, Asos.
Vitt linne med grått tryck, GT.
Grå tröja, JC.


Sambo


Det här är min nya pudding som flyttat till min källarvåning idag. Är hon inte läcker?

Hon heter Raphaella & hämtades i Stockholm idag, är en "gul-bukad
vattensköldpadda" som lever på land. Wohooooo, jag är jättelycklig!


Jag hade nästan glömt bort min älskling!

Min mobil har varit på lagning i typ 2 veckor nu, men idag kom pappa hem med den. Wohoo! Jag hade nästan glömt bort den!

Hur som helst, måndag eftermiddag & jag har några timmars träning att invänta. Först gym, sen par-träning, sen lite mer gym, sen grupp-träning. Jag kommer vara totally död ikväll, men men..


Monday morning


+ Jag har fått rullgardin, så nu kan jag äntligen få sovmornar :)
+ Teckenspråkslektion idag :)
+ Gym & dans ikväll :)

- Slutar klockan 4 idag :(
- Det är för kallt ute! Jag vill börja med mina vårjackor nu :(
- Jag måste springa till bussen nu :(

Träning med kärlek!


Knut Säborg kom
in till studion ikväll
& bjöd alla dansare
på gelé hjärtan.

Vist är min
paint-bild snygg?
Haha.. man har
ju sina meriter om
paitskills så att
säga. *host* inte..
Tjejer, ni kommer väl
ihåg min dans-paint film?
Hehe.. NEJ, jag kommer
inte göra en ny till våran
nya gruppdans!

Hahaha..


Alla hjärtans dag

Det har varit en mysig dag, fast det egentligen inte hänt något speciellt..

Nu ska jag iväg till studion - dansen är en stor del av mitt hjärta så det gör inte så mycket att det är träning på alla hjärtansdagskvällen, speciellt inte när man är singel, & speciellt inte när det är veckans roligaste träning! Ni på studion vet vad jag pratar om..

Puss! ♥

Imorgon ska jag döda 3 personer i skolan


1. Dennis Shatov som mulade ner mig i snön!
2. Ylva Wahlstedt som tog bilden!
3. Agnes Fyrgård som taggade mig på bilden på facebook!

Skämt åsido, det var faktiskt riktigt kul alltihopa, haha..

Kalas för Sandra med girlzen!



Kvällen blev riktigt mysig, tårta, skratt & melodifestivalen!


Gårdagens tävling!


Haha, vi bjuder på den!


Vi kom tyvärr bara fyra, ingen prick.. så imorgon ska vi börja korografera
en lite mer "fjolldans", det är vad som krävs!


Bella hade målat sina naglar, hihi ♥


Hummelsta på vägen hem såklart!


Mitt Thomas Sabo armband


Alla hjärtans dag idag. Mysigt! Jag fick en söt hjärt-berlock av mamma & pappa till mitt Thomas Sabo armband. Några har bett om ett inlägg om alla berlocker på mitt armband, så nu tänkte jag visa..


Fyrklövern: Den fick jag av Lindblads, Johanna & Frippe i födelsedagspressent. Jag tycker det är fint att ha några berlocker på armbandet utan färg också!

V:et: Den fick jag av kusinerna i födelsedagspressent. Även den enkel & fin! Dock lite skör pga att ena sidan är så himla tunn. Man fastnar lätt med krokarna.  Man får vara försiktig helt enkelt!

Månadsstenen: Den fick jag av mormor & morfar i julklapp. Den tindrar fint, & sätter lite mer färg på armbandet!


Converse-skon:
Den fick jag av farmor & farfar i födelsedagspressent. Jag tycker den är asball, & den pasar mig perfekt!

Pusselbiten: Den fick jag av Emma i födelsedagspressent. Den betyder jättemycket för mig!

Cocktailglaset:
Den är den enda berlocken som jag köpt själv! Men man kan säga att den är från gammelmorfar, för jag köpte den för pengarna jag fick av honom i födelsedagspressent.

Hjärtat:
Den fick jag idag (alla hjärtans dag) av mamma & pappa. Söt va?

För er som inte vet så mycket om Thomas Sabo så är det en snubbe som designar grymt snygga smycken. Örhängen, ringar, halsband, klockor, men mest känd för sina armband. En sådan armbandslänk som jag har kostar 500 kronor, finns även lite tunnare för 300 kronor. Sedan köper man berlocker & hänger på, berlockerna kostar mellan 200 kronor & 1500 kronor. Jag tycker det är en jätterolig sak, för alla berlocker betyder någonting & de skapar minnen. Man kan titta på berlocken & tänkta på den som man fått den av.

Jag har på mig mitt armband nästan varje dag, & samlar på mig fler & fler berlocker..


Grunden klar!


Här är lösögonfransarna
som jag köpte igår
på Mist, 90 kr.
Jag tycker de var
jättesnygga!

Nu är i alla fall grunden
klar, ögonsminket & halva
håret. Resten fixar jag
på plats.

Checklistan som jag skrev
totalt sket jag i, jag var så himla
trött så jag orkade inte!
Det enda jag gjorde igår var att
duscha & våffla håret, resten har
jag gjort nu på morgonen.

Jag hade som mål att somna
innan utröstningen igårkväll på
Let's dance. Men det blev inte så,
det blev verkligen inte så.
Någon gång vid halv så
somnade jag ordentligt.

Nu ska jag alltså dra iväg till Stockholmshållet & tävla. Jag har ingen aning om när jag kommer till Örebro ikväll igen, det kan bli jättetidigt & det kan bli jättesent. När det än blir så ska jag i alla fall åka till Sandra där tjej grapparna är & firar henne ikväll.

Det blir nog mysigt, men jag kommer vara hur trött som helst!


Checklista!

Fredag:
- Duscha, check!
- Packa dansskor, ska bara..
- Packa knäskydd, ska bara..
- Voffla håret, ska bara..
- Packa tävlingsdräkt, det gör jag imorgon
  så den inte blir knölig!
- Packa vattenflaska, ska bara..
- Göra matsäck, det har min mumi gjort! ♥
- Leta på ett par svarta strumpor, ska bara..
- Sova tidig. Mitt mål är att somna redan
  innan utröstningen på let's dance!
 
Lördagmorgon:
- Sätta på lösögonfransarna, det gör jag det första
  jag gör. För ibland tar det 2 minuter, & ibland tar det
  32 minuter. Så det är bra att ha det gjort!
- Sminka sig. Lite hemma, men även lite på plats
  för att förbättra!
- Sätta upp håret i toffsar. På plats? Skitjobbigt att
  sitta i bilen med dom i huvudet i 2 1/2 timmar!

Har säkert glömt hälften..

Än så länge har jag bara gjort 1 av sakerna på checklistan.. Allt kommer bli som vanligt, att jag kommer stressa med allt imorgon bitti innan vi ska åka! Hehee


Jag har ingen fet plånbok, jag är kung på rea!


Lösögonfransar tills imorgon på tävlingen från Mist 90:- Tjejen i affären höll nästan på att lura på mig en sminkkarta för 600:- också, men där gick min gräns! Det blev bara ögonfransarna, trots att kartan hade precis de färgerna som jag ville ha!


Istället för sminkkartan från Mist för 600:- så köpte jag dessa tre stycken ögonskuggorna på Lindex för 99:- Jag hade tänkt att mixa den bruna & den rosa-röda, då blir det en fin rostig färg som plockar fram det blåa i mina ögon!


Klänning från Gina Tricot, ordinarie pris 399:- men jag köpte den på rean för 49:- Helt galet ju!


Sport-BH från H&M 149:- Den snyggaste jag någonsin sett faktiskt!


Snygga va? & billiga kan jag lova! Nilssons ordinarie pris 500:- men jag hittade de på rean för 150:-

Jag köpte även silikon-ilägg som man kan ha i alla pumps för 55:-


Man ser inte så bra på bilden vad det är, men det är en svart tunn tröja som man kan ha över klänning & sånt. Köpte den på norr innan jag åkte till Marieberg. 169:-

På tal om att jag är kung på rean så hittade jag syrrans nyårsklänning från MQ som kostade 700 kronor för några veckor sen, men idag på rean för 49 kronor. Det är ju sjukt! Den är hur snygg som helst, men den var inte i min storlek..

Min plånbok älskar inte mig just nu. Men jag älskar min garderob mer & mer nu i alla fall..


Lunch på IKEA



Sara & jag var ju på yoga på förmiddagen, som var skitdålig måste jag tyvärr säga.. Hur som helst, resten av dagen var bra i alla fall. Den spenderades med Sara & Elin på Marieberg. Vi startade med IKEA där vi även köpte lunch. Vi fick även i oss varsin dessert, vilken kanske inte är det absolut bästa dagen innan tävlingen. Ska ju bara tävla par imorgon så det kanske inte spelar så stor roll? Men jag tänkte i alla fall till när jag köpte köttbulls-meny istället för pomfrittes & compani.

Well well, som sagt vi var ju på IKEA så jag provade några sängar, det har ju kommit på tal att jag ska få en ny så småning om. Fast jag är inte så nogrann när det gäller sängar, jag somnar så länge sängen har en huvudkudde. Resten spelar inte så stor roll, luftmadrass, hotellsäng.. u name it!

Jag är glad att jag kunde hålla fingrarna i styr & inte köpa hem någonting från IKEA, dock så klarade jag inte riktigt av det på Marieberg köpcentrum, hmmm damn it!

Lägger snart upp det jag köpte!


Vad ska man göra med håret idag då?


Japp, såhär ser mitt hår ut om jag duschar & sedan bara låter det vara..
det vill säga att jag blir tvungen att platta eller locka håret för att
få det fint. Jag har blivit så less på att fixa håret varje dag, så oftast
drar jag bara upp det i en knut. Nu ska jag på yoga med Sara så
nu sätter jag bara upp det i en knut/toffs så länge, men sen efter
yogan ska jag Elin & Sara till Marieberg, så jag tänkte prova att
krama i lite mousse i håret då, i hopp om att få lite lockigt.
Annars får det väl sluta med att jag går runt med
knut på Marieberg också..


Kul brud..

..or not!

Mår fortfarande inte okej, & det tar av mina krafter.
Så det blir ett tidigt godnatt för mig för tredje kvällen i rad.
Fast igår blev det inte så tidigt, för jag låg & kollade på
"2 fast 2 furious", sen ligger jag ju som vanligt &
pratar massa i telefon innan jag ska
sova på kvällarna.

Hur som helst så har jag legat under täcket för tidigt
flera kvällar nu! Inte så kul brud va? Haha..


SOLEO


Sandra fyllde 18 igår, så idag träffades vi över en fika så hon kunde berätta om alla galenheter från gårdagskvällen då hon var på krogen för första gången! Jag längtar enormt efter att fylla 18 nu, men jag har ju sommarn kvar att njuta av att vara 17 & vara omyndig så att jag kan busa så mycket jag vill..höhö, närå!

Vi fikade i alla fall på Soleo, ett skapligt nytt fik i Örebro som jag inte vart på förut. Eftersom hon hade fyllt så bjöd jag henne & sen hade jag även köpt lite smått & gott från Make Up Store! Sånt behövs som mest när man är 18 & ska på krogen hit & dit!

Jag mår tyvärr fortfarande inte tipp topp, men jag är på bra humör i alla fall. Har ju precis spenderat ett par timmar med bästa vän, & imorgon är det ingen skola - så det blir Yoga med Sara på förmiddagen, & sedan marieberg med Elin. Toppen toppen!

Fredagkvällen kommer dock spenderas hemma eftersom att vi ska åka till Stockholm (eller vart ska vi?) på lördagmorgon & tävla.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att få bort eventuell parfym på kroppen för jag tänkte lägga mig en stund i solariumet sen & jag är så himla rädd för att få pigmentfläckar! (Ni vet väl om att man jättelätt får pigmentfläckar om man solar med parfym på kroppen?) Sen efter solningen ska jag ju duscha igen, men för övrigt ska jag inte göra något vettigt ikväll, bara chilledilla!


Tidigt godnatt, idag igen!

Jag har varit på studion en timma ikväll, jag & Bella fixade det sista med dansen tills på lördag. Hm, jag vet att det är alldelles för sent att göra sånt 3 dagar innan tävling. Men men, man är ju inte mer än människa..

På lördag är det alltså tälving, i Stockholm någonstanns, bara par för min del. Jag har ju tagit ett litet uppehåll för singeln nu i början av terminen, & gruppen får inte vara med i den här tävlingen för den är inte tillräckligt stor, höhöhöö..

Nu ska jag duscha & sen kör jag på ett tidigt godnatt idag också, jag mår fortfarande så jävla illa, & det är värre nu.. Blääääää! Fjärde dagen som jag mår illa nu, what'z da problem lixxx?


BH

Köpte en ny BH idag (skitful!), så därför får ni bara tillgång till att se påsen. Det är en beige som jag ska ha under tvälingsdräkterna på danstävlingar. Inget intressant alls..

Ska köpa en kort bustier så småning om, det är både bra & snyggt! Det har kommit in en hel del sånna nu på sistonde. Hittade en jättesöt idag på H&M, men den fanns inte i min storlek *suck*! Men denna vecka ska jag inte spendera mer pengar i alla fall, betalade av skulden till mamma & pappa idag, det kändes i plånboken! Men jag har faktiskt en hel del kvar, men de ska sparas! Det enda jag ska knycka från mig själv är pengar till fika imorgon med Sandra på stan. Det blir välspenderat!


Man blir aldrig för stor för att leka i snön!


Onsdag

Målade naglarna igårkväll, satte
på ett par blommor på naglarna också.

Nå, onsdag idag. Inställd sista lektion så vi har bara två lektioner!
Tur, för jag mår fortfarande inte helt bra.. Efter skolan så ska jag i alla fall
upp på stan en snabbis & fixa lite grejer, bl.a en ny beige halterneck BH
som jag kan ha på lördag under tävlingsdräkten!

Men nu ska jag slänga upp håret i en knut, sen gå till bussen.

Ciao


Grattis bästa vän, 18 år!


Bild från Josefins 18 års partey! Ja.. alla fyller 18, förutom jag!


Blåsningen x3

Jag har legat & tittat på de tre sista avsnitten av "blåsningen" på tv3.se/play, jag kan ju inte mer än erkänna att jag har garvat massor här nere i min ensamhet ikväll. Det var tänk att jag bara skulle kolla på ett avsnitt, men det blev alla senaste tre som jag missat pga träningar.

Tack tv 3, ni fick mig att tänka på något annat än att jag mådde illa i nästan 3 timmar! Nu är det upp till bevis vad tv 4+ kan göra för mig, där tänkte jag nu titta på "mammas lilla skönhetsdrottningar" som börjar kl 8 (om fem minuter). Sen tänker jag faktiskt sova bort lite av illamåendet! I alla fall försöka..

Puss & godnatt ♥


Slappiskväll

Inget stort plugg på G, ingen träning ikväll, inget inplanerat. Gud vad skönt! Det är inte ofta det är såhär - så ikväll ska jag verkligen ta vara på det! Mammas nagel-grejer från Danmark kom idag & förhoppningsvis vill hon ha en liten försökskanin redan ikväll, så då kan vi greja med det kanske? Vi får se, vi får se.. Annars ska jag nog dra en film på voddler & måla mina egna naturliga naglar i något nytt.

Jag kom precis hem från skolan, jag har tänt massa ljus & satt på mig torra kläder (rosa favoritmysisbyxorna från Louise & Artin) & fårskinnstofflor. Mina tår är jätte jätte kalla! Bilder från snö-rugbyn kommer senare..

För övrigt, jag mår fortfarande illa! Det drar ner på mitt humör.. just nu är jag hungrig också, & det förbättrar knappast saken!


Väl förberedd


Snö-rudby idag sista lektionen i skolan, vilket kommer leda mer till
snökrig - därför har jag sagt till mamma att hon ska hämta mig efter skolan.
Kan nämligen inte tänka mig att man är så snygg i ansiktet efter det.
Men som ni ser så tog jag smink så länge, det får
sitta kvar så länge det sitter.. hehe '

Jag tar även med min gamelkamera så får vi se om det
blir några härliga vinterbilder på klassen.
We'll see about that! ;)


Tisdagen



Här är anledningarna till varför jag ska gå till skolan idag, trots att jag fortfarande mår illa. Jag har ju inte visats vara riktigt sjuk så jag får la pallra mig iväg till skolan idag igen. Jobbigaste var igår kväll när jag inte viste hur jag skulle ligga när jag skulle sova, men tillslut somnade jag i alla fall, tydligen..

Som ni säkert förstår av det printade från loggen på facebook så har vi geografiprov idag, det är första anledningen till varför det är så viktigt att åka till skolan idag, sedan avslutas dagen med snörugby (a.k.a snökrig!) vilket man verkligen inte vill missa - låter ju hur kul som helst!


INTE NU!

Imårse kände jag inte för att ta mascara, sånt humör pluppar ju upp ibland ni vet..
Hur som helst, efter lunch idag så började jag må illa, gick på en lektion till & sen pallrade jag mig hem. När jag kom hem & fick syn på mig själv i spegeln utan mascaran så blev det en liten chock. Jag såg ut att må mycket sämre än vad jag egentligen gjorde pga att jag ser så himla trött ut utan mascara. Well well, jag hoppas bara på att det inte är vinterkräksjukan! Speciellt inte nu! Tävling i helgen ju! Jag ska ta en liten powernap & hoppas på att bli bättre till träningen senare ikväll. Men nu ska jag ta en sak i taget!


Karins klassiker 2010?


Här är en bild från nyår, fråga mig inte vad karin gör.. Vad hon nu gör, så gjorde hon det igen på stjärnparadsfesten i lördags också. Typ äter lite av mitt huvud eller något.. Haha! Det kanske är Karins klassiker 2010 att göra på kort?


Det var nog menat så..

Har varit på dansstudion från halv 4 till halv 9, är rätt trött & sliten just nu. Jag hade tänkt att jag skulle kolla på svt play på melodifestivalen, men det finns inte ut på webben än?!

Det var nog ett tecken på att jag borde sova istället, så jag får la göra det nu då. Hmm, det var nog menat så.. Det var nog menat att jag skulle sova..


Stjärnparadsfesten


Fångade en supersöt bild på Mira, eller "Myra" som min pappa säger..
Hur som helst, detta är hemma hos Karin när vi gjorde oss ordning.


Adnan & Mira


Nej jag är inte ego & sätter på mig en namnlapp,
alla hade det - en riktigt smart grej faktiskt eftersom
man inte hade koll på allas namn än..


Vi var i en lokal på universitetsområdet. Hur bra som helst!


Det blev en riktigt rolig kväll faktiskt, mycket roligt folk &
jättebra lokal. Nu ser jag verkligen fram emot stora vårshowen
& dess festligheter!


.


Haha, bjuder på en bild som är typ ett år gamal. Här är vi påväg till Stället för lite fest med afterski-tema. Vilka små fjortisar vi var ibland, haha ush.. Blont, för långt löshår, ljusa läppar, bandana (i och för sig pga afterski-temat!).. syns inte så mycket på den här bilden, men men - vi var söta! Haha..

Nu drar jag i alla fall till snyggisen på bilden. Vi ska chilla lite innan kvällens festligheter. Louise & Mira kommer nog lite senare & joinar oss i sminkningen & hårfixningen. Senare ikväll blir det alltså stjärnparadsfest. Jag hoppas på en riktigt bra kväll!


Egna naglar nu, med silvertopp!

Jag har suttit i 30 minuter & doppat fingrarna i aceton-bad så att lösnaglarna skulle lossna.
Nu har jag mina naturliga.
Ljusrosa med en liten silvertopp.

Vit topp är finare, det kan jag erkänna. Men det syns så väl när det börjar skavas av. Glitter, då kan man bara kleta på lite mer när det behövs tänkte jag!


Kedjor

Kedjor är ju galet snyggt! Ett av mina favorithalsband består av 5 olika kedjor, me like!


Hur som helst, igår pratade jag ju om att fixa ihop ett axelsmycke. Nu är det gjort. Det enda jag behövde offra var 2 säkerighetsnålar, två "mellanringar", en kedjesnutt av ett trasigt armband & en kedjesnutt av ett gammalt trimms-tramms halsband som jag inte använt på jättelänge. Inget av de var äckta silver heller, så detta är inget påkostat.. (& jag har så många andra ifall jag skulle ändra mig) Egentligen bara massa skrot, men endå blev det ett riktigt snyggt axelsmycke tycker jag!


Jag lagade även fästet till silverarmbandet som jag använde mycket förut. Eftersom att det är trasigt har jag inte använt det på länge, men det är ett äckta silver - så det kan man ha på sig när man duschar sover tränar..u name it! Som ni ser så är det lite stort för mig, men det är egentligen en killes armband, men men..

Likaså med Thomas Sabo armbandet, det har jag nästan alltid på mig. Fast inte när jag tränar, jag vill inte slå sönder det. Men eftersom att det är så bra kvalitet på det så kan jag i alla fall duscha & sånt med det. Jag älskar mitt Thomas Sabo armband hur mycket som helst, så tack alla som varit gulliga att fylla det med fina & betydande berlocker. Jag ska göre en updat om det någon dag eftersom ni bett om att få se vilka olika berlocker jag har & sånt..

Det jag ville säga var bara att kedjor av alla slag är bra! Det är snyggt både till killar & tjejer. Ett stort plus i kanten från mig om det är äckta silver också!


Fredagkväll (& plastikopererad näsa?)


Kvällen spenderades med Karin. En av mina absolut bästa vänner, fy fan vad vi har
kul tillammans! Idag hade vi 2 st olika håltimmar där vi även hann prata massa memories
& sånt som vi skrattade mycket åt.. Hur som helst, kvällen erbjöd spareribs,
gott att dricka, två avsnitt av OC, choklad som Karin köpt med, massa snack, hon
plastikopererade även min näsa (internt skämt!), & sen bänkade vi oss framför datorn
& tittde på Cypernilderna från i sommras.

Jag till vänster & Karin till höger på alla bilder:





Bondeflicka


Det enda som saknas nu är ju typ ett par träskor & två flätor i håret känns det som..

- Rött baslinne, H&M.
- Blus, ZARA.
- Jeans, G-star.

Nu ska jag bara hitta någon varm tröja som jag kan ha över, annars kommer jag frysa arslet av mig! & packa ner träningskläder i väskan, efter skolan iväntar fyspass - & ikväll blir det lugn OC-kväll hemma hos mig med Karin. ♥


Axelsmycke?


Funderar på att fixa ett litet
axelsmycke på min nya bollero,
det är både lite rockigt & gulligt..


Vi får se hur det blir. Det enda jag
ska ha mina funderingar & tankar
på nu är i geografins värd.
Plugg står på schemat,
ching!


Festligt, inte tantigt!

För bara några år sedan var spetstyg tant-stämpel. Nu tycker jag det är skitsnyggt, även till fest! Bollero är också någonting som jag alltid tyckt varit lite tantigt..men idag köpte jag en svart, helt vanlig. Som ni säkert förstår köpte jag även spetsklänningen på bilden. Det rosa är en vanlig tajt gammal tunika som jag satte på mig under. När jag väl ska använda spetsklänningen sen så småning om så kommer jag nog välja att ha något svart eller mörkt under i stället.. Kanske blir redan nu till helgens festligheter?

Spetsklänning, Bludiblu 149:-                                                            Bollero, Bludiblu 199:-


THE VERY VERY VERY VERY VERY LAST


Idag beslutade Louise & jag att vi ska åka till Stockholm & titta på "Bounce The Last". Det är deras sista show ever! Den känner jag att jag inte får missa, eftersom att jag alltid har velat åka & se dem. Men jag har inte haft råd..


Mina nya älsklingar



LEO


JÄTTEONÖDIGT INL-ÄGG

Vi hade ingenting hemma att äta till frukost. Jo, knäckemackor som jag inte alls var sugen på, & havre så jag kunde kokat gröt men jag orkade inte. Sen kom jag på idén att jag skulle koka mig ett ägg. Har aldrig gjort det förut, så jag var lite fundersam hur det skulle bli. Jättehårdkokt eller jättelöskokt. Men jag måste säga att det blev så jäkla perfekt! Har alrig ätit så gott ägg i hela mitt liv.. hahaha, viktig info...


Nya pardräkterna




Bella kom över ikväll med pardräkterna som hon varit & hämtat idag! Pga paljett-tyget så är dom allt annat än sköna - men snygga, det tycker jag absolut att dom är! Tävling nästa helg, wehoo!

..ska jag vara ärlig, så har jag inte börjat plugga ikväll än. Men nu tänkte jag snart säga ett tidigt godnatt istället, så det får bli imorgon istället. Känner inte att det finns någon idé med att försöka börja plugga nu när jag inte har lyckats på de närmaste 5 timmarna.

Ching!


Glögg


Klockan är 8 - boken har i princip varit uppslagen
sedan jag kom hem från skolan, men det har inte blivit av
att börja läsa & plugga än. Har duschat & så, vet inte vart
tiden tagit vägen riktigt.. Men nu ska jag försöka
plugga lite.. i sällskap med lite glögg!


Ansiktsmask



Julklappsoutfit

Idag hade jag Adidaströjan
som jag fick av Artin & Louise
i julklapp. Jag älskar den, för
den är både snygg & skön!
Under hade jag ett grått linne
med "style"-tryck på som jag
fick av farmor & farfar.
Jättebra, för det är långt
så man kan ha det till
leggings.


Dagen hade två stora plus!
1. Jag hittade mina företags-ekonomiböcker efter att de varitborta flera veckor. Hade jag inte hittat de tills på fredag hade jag behövt köpa nya för 400 kronor. Så jag är en av de lyckligaste just nu..
2. Jag har äntligen fått med Karin till Stjärnparadsfesten på lördag, hon var negativ förut & ville inte gå. Men idag har vi pratat om den hela dagen, det ska bli skitkul - tycker vi båda!


Bad hair day


Tisdagen var bra. Härlig dag i skolan & kvällen spenderades med bästa vän. Paradise Hotel är slut nu också. Synd att inte mitt hår kunde vara på min sida också, då hade dagen varit perfekt. Men det löste sig, jag gick runt med mössa hela dagen..


Så var det dags igen!





Igår köpte jag blekning
& hetta, det ska bli skönt
att få håret lite uppfräshat!



Ingen klär särskillt bra i hetta,
speciellt inte min pappa!


Alla veckor har tyvärr en måndag..


Idag orkar jag inte göra mig ordning nå ordentligt, blev jeans & stor hood-tröja. Måste få finnas några sånna dagar också..

På luchen ska jag till Åhléns & köpa en silikonhetta & efter skolan ska jag åka till Marieberg & köpa blekning. Det blir nämligen att bleka slingor nu någon dag i veckan! 

Ikväll är det träning igen. Par- & gruppträning står på schemat idag! Sist men inte minst, Bella & jag får våra parkläder imorgon, klara! 


Plattat utsläppt hår, det var länge sen! Well well, kanske kommer slut med att jag får panik & sätter upp det sen idag.. hm, det visar sig!


Ching ♥