Till bloggens startsida

Min andra halva är ball!

Man skulle kunna säga att Karolina är min andra halva. Vi har liksom känt varandra hela livet. Nej, inte riktigt. Hon föddes ju ett år efter jag föddes, minus en dag. Coolt va? Jag är exakt ett år & en dag äldre än henne!

Vi två har ju alltid varit allmänt balla, men just nu är det hon som är mest cool. Imorgon ska hon göra det som jag alltid innerst inne velat - men aldrig vågat. Hon ska färga håret rött. Rött! Det är ju inte det lättaste, men jag har fått den uppgiften, så det ska göras! Imorgon vid 9 på morgonen åker jag hemmifrån för att jag ska hinna, man måste ju färga flera gånger och börja med lätt brunt & lalala, procedullen är lite komplicerad, så det kan ta ett tag. Hur som helst, strax innan 3 ska jag möta Sara på stan. Vi har ju inte sets på jättelänge, så vi ska ta en glass & sätta oss vid "the place to be", slottet!

Sen måste jag bumms hem & packa & städa mitt rum. Senare på kvällen kommer Artin & Louise till Örebro, stannar över natten & sen drar vi ju till Smögen.

Mer bloggande imorgon, nu ska jag sova. Puss! ♥

Bailando!


Haha, detta var min absoluta favoritlåt när jag var ca 6 år. Jag kommer ihåg att jag hade ny cd-spelare då som var jättecoola under slutet av 90-talet. Ja..tänka sig vad allt har utvecklats!

Två timmar kvar!

Om två timmar har jag jobbat klart för i sommar. Wohoo tänker ni? Nja, jag skulle faktiskt inte ha ett dugg problem med att jobba några veckor till! Tycker det ska bli tråkigt att sluta. Även fast det ska bli toppenkul att åka till Smögen en vecka!

Det har inte varit fullt upp här på jobbet, som ni märker har jag ju hunnit blogga lite då & då på dagarna. Men nu har jag faktiskt en hel del att göra innan jag ska sluta.

Bloggar med ikväll! Puss ♥


Saker & ting förändras, även kärleken till Ledin?

 
Louise & jag i sommarstugan, sommaren 2008.

Louise & jag är ju i stort sett uppväxta på västkusten, på Smögen. Jag kommer ihåg när vi var mindre, bilresan dit kändes enormt lång, & vi tvingades alltid lyssna på Tomas Ledin. Det var en skiva som alltid satt i bilen när vi var på väg till västkusten. Vi hatade det! I alla fall jag.

Igår kväll satt Louise & jag & pratade på msn (just nu pratar inte hon & jag om någonting annat än om Smögen). Jag, Louise & Artin ska åka tillsammans i en bil, därför gör jag en skiva, & Louise en skiva - som vi kan ha på vägen dit att lyssna på. Jag gjorde en blandning av det bästa från typ Absolute Dance Summer 2009, Tuning traxx & lite sköningar som jag gillar, medan Louise gjorde en skiva med lite gamla sköningar som Gyllene tider &....guess what?! Tomas Ledin! Hahaha.. ja men va fasiken det är ju trots allt en klassiker för oss ♥

Horoskåp!

Jag har shoppat ganska mycket på senaste tiden, det kan jag ju fatiskt erkänna - & ännu mer kommer det säkerligen bli på Smögen. Men det vet man aldrig, ibland har verkligen bryggan 1000 fina saker att erbjuda, & ibland ingenting alls. För ett par år sedan till exempel, ni vet pösbyxorna som jag köpte som jag skulle ha som mjukisbyxor. Ett par rosa, ett par gula & ett par turkosa. Jag vet inte ens om jag har använt alla dom(?!)

Hur som helst, till saken. Sitter & bläddrar lite i bilagorna till Aftonbladet & Expressen ("Fredag" & "Klick!") eftersom att vi får dom hit på jobbet nu på morgonen. Såg då reklam och recensioner om den svenska filmen "Sommaren med Göran" som går på bio just nu. Den får bra betyg av tidningarna & dom som sett den säger att den är rolig. Alright tänkte jag, man kanske skulle dra med någon/några kompisar & se den ikväll! Sen bläddrade jag några sidor till, till horoskåpet. "Sparsamhet är en dygd och ibland vägen till en roligare höst och andra positiva effekter. Det lönar sig att inte spendera just nu."

Well well, då kanske jag ska skita i att spendera 100 kronor på att se den? Istället kanske jag bör vänta någon månad & sen tanka hem den & se den hemma? Ja, det blir bra tänkte jag. Drog upp nästa tidning, & läser även det horoskåpet. "Nu är det dags att tippa några rader eller köpa en lott. Vinstchanserna ser ut att öka!"
Hmm, det bästa vore kanske att köpa en lott, & har då horoskåpet rätt så vinner jag ju - & då kan jag ju gå på bio. (i)

Haha, nejdå - jag tar inte horoskåpen allt för seriöst. Vill någon joina bio så hör av er! Eller bara slappa? Eller vad som helst, jag orkar inte bara vara hemma själv ikväll. Fast egentligen så är det ju det jag borde - om man tänker på att jag åker till smögen i helgen & jag har inte förberett det ett skit! Måste ju börja packa & grejer. Well well, slå gärna en pling! 0747...

I min rosa helikopter?

Godmorgon! Jag somnade som en liten gris igår kväll tror jag. Somnade till filmen 27 dresses, i soffan! Haha. Någon gång efter 11 ringde Lillis å väckte mig, men jag var så trött så jag insåg inte ens att jag var i soffan - jag borde ha varit helt borta(?) Hur som helst, vaknade i soffan i mårse i alla fall. Har sovit gött så jag ska inte klaga. Min soffa är så himla mjuk & gosig så jag kommer säkert göra om det igen, frivilligt!

I min rosa helikopter soffa.

Som ni ser, alla gillar min soffa.. haha!

Gammal bild från när vi hade lite förtagg hemma hos mig innan afterskii-festen!


Har varit blöt i håret X antal timmar nu!

Torsdag 30 Juli - 20.55

Efter jobbet idag skulle jag egentligen packa till Smögen - så jag slipper göra det imorgon på en fredagskväll liksom, tänkte att man kanske skulle hitta på något annat då(?!) Men när jag kom hem ställde jag mig i duschen & tvättade håret. Fick sedan reda på lite impulls att hej & hå nu kommer det folk hit för att bada & grilla! Kul, men det var inget som jag var förberedd på. Hinner inte föna håret så jag tänkte skiit samma mitt hår får väl självtorka!
Väl när mitt hår har torkat så ville Oskar bada. Jahapp! Tänkte att jag behöver ju inte doppa huvudet - för då blir jag ju blöt i håret, igen. Men det började spöregna - så det gjorde ingetning, håret blev blött, igen.
Sen gick vi upp för att grilla, mitt hår torkar, igen. Men nu ska jag hoppa in i duschen & tvätta håret, igen. Håret blir så äklitg av poolvattnet. Well well, så nu har jag i stort sett varit blöt i håret från klockan halv 5 tills nu klockan 9.

Skön kväll i alla fall! Hmm..undra när packningen blir av?


Villin

För flera år sedan skaffade jag min första blogg. Jag kallade mig själv för Villin, därför hade jag bloggadressen villin.blogg.se (om jag inte minns fel?) Jag kommer inte ihåg vad jag skrev i den, men det var under den tiden som jag tränade trampolin & så - under det året som jag hade så jäkla mycket skoj! Önskar jag kunde plippa in på den bloggen & återläsa. Det hade jag ju kunnat gjort om jag inte varit så jälva dum i huvudet att jag tog bort den  när jag skaffade denna blogg. . .

 Kul att man har kvar några bilder i alla fall!


12 år

Update från igårkväll

Titta mina supersweeta örhängen! Köpte dom för flera år sedan, även ett passande halsband till - men det har inte blivit av att jag använt dom. Dessutom brukar jag inte vilja ha halsbandet & örhängena samtidigt. Det blir liksom too much..


Well, jag & bästavän drog upp på stan på kvällen.  Vi hade tänkt att sätta oss ner & bara käka gott & prata om livet ikväll. Pictures eller Oleary's tänkte vi gå till. Men vi kom inte in! Hallå? Vi skulle dit & äta, inte sitta & hänga i baren. Sverige, är ett pinsamt land att leva i när man inte ens kan äta vart man vill. De enda ställena vi kunde äta på förutom Burger King, Mc donalds eller Pizzaplaneten var Jenssens - så kvällen spenderas på Jenssens helt enkelt!


Ser ni att mitt hår ser lite fylligare ut än vanligt i topparna? Svaret är att jag har börjat använda mitt löshår igen. Men inte som förut. Jag har bara i en fjärdedel av så mycket som jag använde förut. Men innan jag satte i det så klippte jag topparna på det, det var så sjukt slitet!

Efter vi ätit tog vi en promenadis runt omkring stan. Det var inte alls lika mycket folk ute som jag trodde att det skulle vara, men det var chill - lite musik här & där, lite karuseller & mys. Vi avslutade kvällen med varsin glass från pressbyrån haha!

Senare på kvällen när jag kom hem hoppade jag i poolen. 34 grader! Det är ju helt sinnessjukt att jag knappt badat något i år. 4 gånger i poolen tror jag. . . skärpning Vickan!

Örebroare

Vilka ska upp på stan på slottsfestivalen någon dag i veckan?

Lunch med jobbet på Ässundet


Dagens outfit

Onsdag 29 Juli - 06.43

Leopard deadem!

- Brun trekvartsärmad söt tröja, från Zara.
- Beiga chinosshots, från GT.

Mina älskade chanel-örhängnen, guldiga ringar & sen längst upp min gamle klassiker som jag haft sedan jag var liten, guldploppen!

- Gladiatorskor med nitar, från H&M.
- Väska, från topshop England.

Nu ska jag dra till jobbet, vi hörs senare bddy'z ♥

Min pappa

Tisdag 28 Juli - 21.18

..är bra! Han har köpt ny dataskärm till mig idag, likadan storlek som jag har nu visserligen - men endå snyggare & nyare. Han köpte även ny dator till mig idag, inte sprojlans ny - men bättre än den jag har nu i alla fall. Den jag har nu är egentligen inget fel på, men jag har haft den ganska många år nu! Fast jag blev lite osäker idag när jag fick se min nya dator, min gamla är mycket finare, den har glasskiva på ena sidan så man ser in i datorn, & en blå laserlampa med fläkt i, även digital termometer & grejer vetru. Haha, alla min killkompisar som ser den säger typ alltid "WOW, detta är ingen tjejdator?!"

Hur som helst, den nya är ju bättre - så självklart väljer jag den! Den datorn får jag ju även Windows Vista i, det har jag inte nu. Känns som om alla andra har det förutom jag? Så var det med WIndows XP också, jag tror jag var sist med att få det i kompis-kretsen. Men men, jag var nog först med att ha egen dator i alla fall tror jag. 6 år var jag när jag fick min egna första dator på rummet!

Tack för det daddii

Nåå, han unnade sig själv lite också - såklart. En 42" TV till altanen. Men det är ju bra, den har ju faktiskt jag ockås nytta av! Idag t.ex, då blev det kräftor & allsång på skansen. Eftersom att det sändes samtidigt som Paris Hilton programmet så fick jag spela in det, så nu ska jag hoppa in i duschen, sen kolla på PPPP (Paris Patetiskt Pinsamma Program) sen sussa. Jobb imorgon!


Hittade två snyggingar idag!

Tisdag 28 Juli - 19.43

Alla har så snygga handdukar nu på sommaren. . . förutom jag känns det som. Kom hem idag & sa till mamma att "jag vill ha ny handduk innan vi åker till smögen". Men hon & jag började kolla i handduks-garderoben, då plockade hon fram dessa två coolingar. De kommer från Florida, den ena är mammas & den andra ä pappas. De är typ 25 år gamla, men de har legat längst in i garderoben jättelänge & jag hade aldrig ens sett dom. Hur som helst, jag tyckte de var asballa, så någon av dom tänkte jag ta med till smögen. Vilken tycker ni?

Tur i oturen

Tisdag 28 Juli - 19.28

Idag på jobbet frågade Josse om jag kunde gå ner i spagat, jajjamensan säger jag & ska visa. Innan jag hann komma ner så sprack mina jeans. Men tur i oturen, nu fick jag ju ett par shorts istället! För tur som jag hade så sprack de lite längre ner, inte mitt under grenen. . .

Såhär såg de ut förut. (& som vanligt så har jag så korta ben så jag måste nästan alltid vika upp mina byxor vid vristen)


Sen klipptes dom av! Någon som har något tips vad man kan göra av två fula byxben? Haha!


Men de kändes inte helt snygga, därför stylade jag dom lite själv genom att göra lite slitningar lite här & var. . .


En till grej som jag hade tur i oturen med idag var att jag somnade i solariet när jag kommit hem från jobbet, men tur i oturen - jag blev ju lite brun i alla fall! De där gamla skruttsolariet brukar man ju knappt bli brun av annars..

Same shit but differente

 Tisdag 28 Juli - 13.25


Lyssna vad sjukt lik Kelly Clarksons nya låt är
Beyonces låt Halo! Den är ju bra, men inte bättre..

Brunettbella.se?

Måndag 27 Juli - 21.44

Vad tycker du?

Bra start på veckan!

Måndag 27 Juli - 20.20 (knack knack)

• Josse är tillbaka på jobbet!
• Efter jobbet åkte pappa & jag å lämnade min gamle 
  ford till Sara & hennes familj så de kan låna den några veckor.
  (fast min lille skrutt är mörkgrön)
 
• Sen träffade jag mina favoriter, Sandra & Karin. Vi pratade girltalking,
   spelade spel & drack varm choklad. Mysigt var det! Love ya girlz ♥

Nu är jag hemma, igår kväll gick jag & la mig jättetidigt & det var faktiskt
hur skönt som helst - därför tänker jag göra det idag också. Men först tänkte
jag tvätta bort sminket, sola solarium, & kanske prova att locka håret lite
med nya locktången?! Det visar sig i så fall på bloggen imårrn.

Ciao '

Bokad resa!


24 augusti åker jag & Karin till Cypern!
Weeehoooooo ♥

På önskelistan!

Måndag 27 Juli - 15.34
Terry Pant SEK 899, Juicy Couture - NELLY.COM
Jag har velat ha en rosa sådan mjukisdress
rätt länge nu . . . men det har bara inte blivit
av att jag köper någon. Men jag fyller ju snart,
så då känns det bättre att önska mig en sån!

Nelly.com

Just detta alternativ var väldigt dyrt, men det
finns billigare - men jag tog detta för att
det var en bra bild.

Jag jobbar med en treåring?

Måndag 27 Juli - 11.42

Ni vet alla dessa test på facebook?
Jag & Josse gjorde nyss ett som hette "hur gammal är du egentligen?"
Mitt resultat blev 25, höhöö . . . medan hennes blev 3 år. Hahahahaha!

Snart lunch, det blir nog förmodligen pasta!


Fransk manikyr med hjälp av apan!

Söndag 26 Juli - 17.55

Grundade med depends "49:a",
ljust, genomskinligt nagellack med skimmer.


Målade sedan en vid topp med depends lite dyrare heltäckande vita nagellack.


Över detta använde jag sedan Loreals superduperbra nagellack
som är någon specialare - ska tydligen hålla sig fint i en vecka..
Färg nummer 13. Kan verkligen rekomendera det för jag provade
förut att ta bara det, utan vita manikyrranden or something, & det
såg fräscht ut - naturligt liksom!


Man ska inte måla flera lager inom loppet av bara någon timma,
jag vet. . . men jag hade faktiskt lite hjälp. Av den söta blåsande
apan som jag fick av Johanna i julklapp!


Ikväll återstår nu bara grillning, att duscha
& kanske sola solarium om jag hinner.

Hörs imorgon ♥

Update efter helgen i Mora

Hejsan bloggen! Jag har varit i Mora hela helgen så jag har inte uppdaterat, men nu när jag kom hem så möttes jag av massa kommentarer här på min blogg. Hur kul som helst! Inlägget under har nästan 20 kommentarer, vart kommer alla läsare från helt plötsligt? Superkul, me like kommentarer! ♥

Update från fredagen:

Efter lunchen i fredags tog jag tåget till Karro i Mora. Köpte med mig en dricka att ha på tåget, hade aldrig provat den förut - supergod! 


Det regnade nästan hela vägen till Mora, & även när jag kom fram så regnade det. Men vi satte oss under taget & slog på datorn en stund. Då fick jag nog även sommarens första myggbett! (& inte bara ett kan jag lova!)


Senare på kvällen blev det lite finare väger, så då blev det promenadis till kampingen & lite så.

Senare på kvällen tittade vi på film, en jättehemsk men bra film, Bordertown hette den. Se den!

Update från lördagen:
Från början var det tänk att vi skulle göra våran klassiker, ta båten med oss på "sollerön runt", men det gick tyvärr inte på grund av vädret. Istället drog vi till Mora-staden & shoppade! Fick med mig några saker hem till Örebro:

Linne med bara ett axelband, flätat. Från H&M.
 

Nagellack, båda ganska ljusa.


Grå, superskön cardigan. Från JC (J-Store)


Sist men inte minst så köpte jag denna lock+plattång som jag tänkt köpa ett tag nu. Ordinariepris var 495 men jag fick den för 450 utan att behöva pruta. Höhöö..

Vi åt även lunch på ett mysigt ställe över Åhléns, men söta gammeldagsa flaskor som jag tog med mig hem, buws!

På kvällen blev det att fira Alexander som fyllde år, senare på kvällen blev det bastu med Henrik, Karolina & Alexander.
Update från söndagen:
Tidig morgon eftersom att vi skulle ta bussen & tåget hem. Även idag regnade det! Typiskt. Åt en ciabata macka på tåget med soltorkad tomat, pesto, mozarella (stavning?), sallad, gurka, paprika & hmm..

Hur som helst var det en rolig helg med vaggevännen. ♥

Idag drar hon vidaree till Strömstad, & jag är hemma i Öret en vecka till, men sen blir det Smögen! Det blir bra!




En kväll med saknade tjejerna!

Torsdag 23 Juli - 23.16





Riktigt mysig kväll, & riktigt roligt avslut när Karin & jag skulle gå hem när vi går & diskuterar allt & ingenting, hon var lite ledsen över att Mira snart ska resa till Australien, & helt plötsligt utbrister Karin: "Vickan, om du skulle resa bort sådär så skulle jag bajsa på mig!"

Det kommer inte bli roligt när Mira ska lämna oss i Sverige. Vi får ha en avskedesfest i alla fall - & en hejdundran välkommen-hem-fest efter jul när hon kommer hem igen! ♥

Nu ska jag duscha, sen ska jag packa för imorgon åker ju jag till vaggavännen som för tillfället är i Mora. Det blir bra det! Bloggpaus i helgen för min del alltså - skönt, på sätt & vis '

Min eftermiddag

Torsdag 23 Juli - 15.02

För ett tag sen kom jag på att jag jobbade lång dag idag. Fasiken. 7.00-17.00, är ganska lång tid att bara vara inomhus på, man blir liksom lite tung i huvudet. Men ikväll blir det i alla fall ut ett tag kanske, Sara fyller ju nu på söndag - men vi firar henne idag istället eftersom att det är många som är borta i helgen. Det blir chill! Fast lite stressigt att hinna hem från jobbet & allt på bara en timma - men det löser sig! "fint folk kommer alltid sent" haha skoja! Hur som helst,  ikväll; det blir det lilla rudbecks-tjej-gänget, ska bli kul att träffas alla tillsammans igen för det har vi inte gjort sedan vi slutade ettan. Men det blir lite annorlunda i höst, Mira flyttar till Australuien, Karin börjar i min & Saras klass, & Julia byter till en annan klass. Så blir det!

Nu ska jag faktiskt skicka ut trisslotter till vinnare av söndagskrysset! Haha, frankera & litte smått & gott. Bloggar ikväll om det inte blir allt för sent, annars imorgon. Jag har varit dålig med bilder på sistone, så kameran blir med ikväll bby'z ♥ Puss

One step at time

Torsdag 23 Juli - 09.44

Detta är en låt som funkar när man ska sova, när man är sur, glad, arg, längtansfull, när som helst! Tycker den är mysig - & jag har alltid tyckt om Jordan Sparks låtar. Det jag speciellt tycker om med denna låt är klackarna i början, som sedan blir till basdunk, me like!

Helly Hansen jacka vs. säng

Torsdag 23 Juli - 08.42
Om lite mer än en månad så får jag ut min lön för sommarjobbet. Jag hade tänkt att spara mycket av pengarna, men det är lite svårt. Hehe . . . Nästan hälften ska jag på dirren när jag får pengarna betala till mamma & pappa, för de har lånat ut pengar till mig att köpa kamera & mobilen för. Men jag har ju några kosingar kvar då!


 

Jag skulle jättegärna vilja ha en Helly Hansen jacka till hösten, de finns massa på smögenbryggan - så jag tänkte kolla priserna där & så. Men jag skulle jättegärna vilja ha en säng också. Men eftersom att jag har haft eldriven säng sedan jag var typ 10 år så vill jag gärna ha det igen, man vänjer sig liksom med det - så jag vet inte om jag skulle klara mig utan det, därför blir det jty tyvärr skapligt mycket dyrare om jag ska köpa en ny säng. Just nu har jag en 105x200 säng, skulle kunna tänka mig en 120x200 säng, det är det enda jag får plats med i mitt rum (& då blir jag ändå tvungen att ta bort nattduksbordet). Svårt val, well well - jag får klura lite på det där. . .

Ayo technology x2

 Onsdag 22 Juli - 02.35


Jag hade inte fattat att det var samma låt! (i) Kling..

Vilken verision tycker du är bäst?

Onsdagseftermiddagen!

Onsdag 22 Juli - 22.08

Efter jobbet åke pappa & jag till Marieberg & köpte en nya flytväst till mig. Jag vägrar nämligen åka in med båten vid smögenbryggan utan en Helly Hansen väst eller liknande. Så det blev att köpa en sån! Tack ♥

Sen drog jag till Karin, vi åt glass med banan & grejer & en box vindruvor - kollade även på "jag vet vad du gjorde förra sommaren" där en av huvudrollerna var samma huvudroll som i filmen som jag såg igår, lite komiskt..

Sen gick vi till Jöss en stund för att se vad hon & Sandra köpt idag i Stockholm - mycket snygga saker! Jag blev sugen på att åka dit, även fast jag nyss var där . . . Men jag ska ju snart till smögenbryggan, så jag måste spara pengar! Jag får ju lite cash i helgen '

Nu ska jag duscha, hoppas eran dag varit bra - det har min varit!

Störtkär

Onsdag 22 Juli - 11.40


Igår kväll låg jag & kollade på en jättemysig film innan jag somnade. Rolig var den också, haha - jag skrattade flera gånger högt för mig själv! Hmm, tänk om allt vore som på film. . . hur som helst: jag drömde sött efter att ha sett den i alla fall!

Jag kan inte förstå varför man inte hört talas om filmen förut. (eller har man det?) Svenska titeln är "störtkär", engleska titeln är "head over heels". Well well, jag ska inte berätta vad den handlar om, se den istället!

Snart dags för lunch, C ya!

Nytt smink!

Onsdag 22 Juli - 09.03

Häromdagen sa jag att jag skulle börja köpa det mesta sminket från MUS, men då menade jag mest rouge, highlighter, ögonskuggor & så vidare. Enligt mig så har de jättedåliga mascaror där, därför köpte jag en annan. Loréal Paris Telescopic - jag har haft den förut & har åter gått tillbaka til den igen, den är superbra tycler jag! Man får långa & fylliga ögonfransar på bara ett par drag. Jag köpte den för 155:-

Make-up-stores foudation är ju den bästa, hur bra som helst verkligen! Men den är dyr, 249kr för en flaska som bara räcker i ca 2 månader, det känns lite väl. Den kostar jag nog på mig i höst, men nu på sommaren vill jag ha puder - därför valde jag att köpa H&M's egna solpuder, jag tycker det funkar bra! Jag köpte den för 69:-


Under denna använder jag Make-Up-Stores ´"cover all", behövs hur lite som helst - superbra! Den är kanske lite dyrare än andra täckande underlagssmink, men en sådan liten burt räcker riktigt länge. Jag köpte den förra sommaren & jag har fortfarande 1/3 kvar av burken, & jag har använt det nästan varje dag!

Färskt från gårdagen!

Tisdag 21 Juli - 15.27

Äntligen! Chris Brown har inte yttrat ett ord till allmänheten sedan han misshandlade Rihanna i februari, men nu när rättegången är över & han fått sitt straff så talar han ut om det som hände. I videon nedanför kan du se honom be om ursäkt för allt:


Om en halvtimma slutar jag! Då blir det hem & greja med allt & ingenting. Så kan det vara. Om jag hinner ska jag även se PPPP-programmet ikväll. Ni som läste min blogg förra veckan förstår vad jag menar! Well well, innan jag tar bussen hem ska jag skynda mig iväg & köpa ett nytt solpuder, imårse när jag skulle ta av det var det helt söndersmulat. Suck!

Det är inte kaffe man köper!

Tisdag 21 Juli - 14.00

Ser ni likheten mellan dessa tre bilder?
Förutom att alla är tagna från polyvore. . .



Svar: Alla innehåller på ett eller annat vis en Starbucksmugg!


Jag kom på en grej nyss, som säkert har funnits någonstanns där i mitt bakhuvud länge - men som jag inte riktigt tänkt på förän nu. När folk köper kaffe & andra varma drycker från Starbucks coffee, är det verkligen det kaffet dom vill åt? Nej, det tror jag faktiskt inte. Jag tror det är muggen dom vill åt. The cool stuff.. Det är ju trotts allt riktigt ballt med sånna! Jag är ett stort fan av Starbucks - jag ska passa på att berätta om en knepig grej: När jag var i Barcelona gick jag runt & letade efter Starbucks coffee överallt, tillslut hittade jag ett i ett stort fint varuhus. Skulle jag köpa något att dricka? Nej. Jag skulle köpa en Starbucks mugg bara, jag hade sett att det fanns sådanna glas/plast som man kan diska upp & använda flera gånger. Så, jag gick in på cafét, & hittade sådanna precis framför disken. Tog upp en, loch läste på prislappen. 98 euro. Tänker i huvudet - det blir ca 980 kronor. Ska jag köpa den? Hmm, ja jo men jag gör det. Kollar på prislappen igen, & fick då syn på en liten prick mellan 9:an & 8:an. Wow! Den kostar alltså 9,8 euro, det blir bara typ 100 kronor ju. Wow - denna bara skaaa jag ha! Köpte den & nästan grät av glädje, gick runt med den hela dagen på stan & tittade varannan minut så den inte gått sönder. (nej inte riktigt så ofta, men ni förstår principen. . .) Sen kom jag på en grej. Jag har alrig ens smakat Starbucks coffee kaffe! Men är endå ett stort fan. . som hade tänkt att köpa en sån mugg för nästan tusen kronor. Aah, well well - det jag kom på var att: jag tror inte jag är ensam! Jag tror alltså att Starbucks mer är en cool grej, än ett gott kaffe. Men det är det säkert också. Jag lovar, jag ska smaka nästa gång jag får chansen!


Snack & slaffs!

Tisdag 21 Juli - 13.02

Lunchen spenderades med Bella, vi fick in maten ganska sent så vi fick
stressa i oss maten. Hur som helst, skönt att få komma iväg en stund från
borgen & snacka av sig lite med någon. ♥

Bild på Bella & mig i våras på en fest med afterskii-tema!

MUS

Tisdag 21 Juli - 08.21

Smink är det sista jag behöver mer av just nu,
men jag tyckte
detta såg riktigt bra ut!

Jag har en del smink från MUS, & det är det överlägset bästa sminket också.
Jag ska börja köpa mer där, nästan allt! Förutom mascara - för
det tycker jag inte att de är så bra på. . .

I have nothing to say

Tisdag 21 Juli - 06.49

Tjenna bloggen, jag börjar ju inte förän om tio minuter - så nu sitter jag här på jobbet & hinner blogga lite innan arbetet ska dras igång! Inatt sov jag sista natten själv hemma, idag kommer mamma & pappa hem igen. Det har faktiskt varit grymt skönt att vara själv hemma, även fast jag varit liite rädd också. Igår kväll innan jag somnade hittade jag all disk på mamma & pappas säng-rull bord. Shit, det var bara att gå & sjölja av & ställa in i diskmaskinen. Jag hade ju ätit nästan alla frukostar där, en lunch & typ kvällsmat någon gång, så det var en jävla massa disk att ta reda på. Well well, jag får skylla mig själv som spar allt till sista kvällen.

Idag blev det ingen frukost på sängen. Långt ifrån! Jag hann inte äta det innan jag skulle dra till bussen, så det blev att hälla upp lite yoghurt i min starbucks mugg & käka det på bussen.

Mina senaste inlägg har varit riktigt torra - inte en enda bild eller så. Här bjuder jag på en färglös bild, aah faktiskt bättre med en färglös bild, än ingen bild alls! Jag hitta den på en killes blogg, han hade den som header, tyckte den var lite kulig faktiskt . . .


Klockan är typ sju, gadago - work!

Adde, Sara & Torkel?

Måndag 20 Juli - 22.02

Efter jobbet följde Sara & Adde med mig hem, movietime! Torkel i knipa, har bara en kommentar till den filmen: det märks vem som valde film (Adde)! Sara hann inte ens se klart hela filmen, hon har ju pojkvän som hon skulle åka till, ack ack ack. . .  Men jag & Adde kollade klart på filmen, sen drog vi till parkhallen för jag var tvungen att köpa en trisslott pga att mitt horoskåp för dagen var så här: "Du verkar ha stor tur med pengar. Nu vill andra gärna investera i dig & dina idéer, eller också vinner du i spel. En liten insats kan ge vinst." (expressen). Men inte fan vann jag något? Kanske var det för att jag köpte en lott för 25 kr? Det stog ju en LITEN insats kan ge vinst, det kanske hade varit bättre om jag köpte feman-lotten? Hur som helst, sen drog jag & Addis hem till mig igen, delade på en förpackning vindruvor & prata massa skit. Chill kväll, & veckan har bara börjat. Imorgon ska jag upp igen med bussen till jobbet som går strax innan halv 7, så nu ska jag duscha & sova.

Puss & godnatt

Lunchbesök

Måndag 20 Juli - 14.55

På lunchen var Ulrika här med sina barn Jonna & Josefin & hälsade på. Kul, då slapp jag sitta själv med min lilla matlåda.

Senare får jag även besök hem av 2 film-kikare! Vet inte vad jag ska bjuda på då? Det enda jag har hemma är vindruvor. Filmen vi ska kolla på heter Torkel i knipa, Adde påstår att den ska vara jätterolig - men igår fick jag reda på att den var tecknad(?) Hahaha! Jaja, vi ska la titta på den. Omdömme kommer senare . . .

Ciao!

You don't know what you got till you're missing it a lot

Måndag 20 Juli - 10.13

I was wrong from the start from the bottom of my heart
I apologize What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

Frukost-pausen är slut så nu blir det åter till arbetet! Ronny var här med varsin räkmacka till honom & mig så den lär jag stå mig på tills efter lunch, men jag har med mig matlåda tills dess. Köttbullar, & så massa morötter så man lättare blir brun. Det behöver jag nu när jag inte hinner vara ute & sola på dagarna. Men jag hoppas på bra väder smögen-veckan, då blir det schteeek!

Bloggersättning för helgen!

Måndag 20 Juli - 08.25

Helgen var skön! Men nu är det måndag morgon & back to work som jag brukar säga. Det gör inte så mycket att helgen är slut, veckorna går forta & nästa helg ska jag ju till Karro i dalarna, det ska bli superkul!

I lördags åkte jag till Bella, tänkte fel på en timma med bussen men när jag väl kom hem till Bella så var Lina, en tjej som gått ut sina tre år på frisör på virginska där, hon blekte mitt hår, det blev superbra! Tusen tack. Emma var också där & fixade utväxten, även Jonathan blev klippt (av Bella?) haha - men det blev faktiskt över förväntat riktigt bra!
Kvällen spenderades sen i Lundby, vi skulle ha grillat men vi orkade inte - så det blev pizza istället. Sen blev det bad i Bellas pool, riktigt varm & gött!

Jag skulle ha sovit hos Bella, men jag blev erbjuden skjuts hem så jag tog den chansen - det är ju trots allt rätt skönt att vakna hemma, dessutom var jag ju själv hemma i helgen så jag bredde ut mig i mamma & pappas säng. Men fy fasiken vad rädd jag var när jag kom hem då själv på natten, helt släkt i hela huset, inte en enda liten lampa tänd. Typiskt. . .

Söndagen, vaknade som ett stort X i sängen - fy fasiken vad jag också vill ha en såndär säng - fast jag kan tänkte mig att det blir lite ensamt att sova i en såndär stor säng själv i längden, men men. . . Nu när jag inte sov i källaren så fick jag höra det mysiga smattrandet av regnet på fönsterbrädan i alla fall! Hmm, hämtade frukost som jag åt i sängen, de har ett sånt där IKEA-bord till sängen som man rullar upp över sig, hur najs som helst! Sen duschade av mig eftersom att hela jag luktade massa kloor från lördagkvällen.

På eftermiddagen kom Karin hit, vi gick ut i regnet - sen gick vi hem till mig & kollade på Jackass & drack varm choklad. Mysig avslutinng på helgen!

Nu är det måndag igen & jag är tillbaka på jobbet. Själv på avdelingen, både läskigt & kul. Tog 06.29 bussen idag till jobbet. Cykeln & jag var inte så sugna på regnet.

Gadago - work. Ikväll kommer Adde & Lurven till mig & kollar på film. Ni som känner denna person som alltid har lurv i ögonen kan ju förstå varför smeknamnet blir Lurven. Haha, hur som helst - det blir najs!

Helg-paus!

Lördag 18 Juli - 10.58

Godmorgon, åh så skönt att det är helg! Vad ska ni göra i helgen?
Jag ska göra lite allt möjligt, men största delen av helgen kommer
i alla fall spenderas i Lundby med Bella å lite annat Lundby folk.
Tänkte ta en bloggpaus nu över helgen, så kommer jag med bilder
& så från helgen på måndag igen!

Igår efter jobbet åkte jag till Sandra, var där hela kvällen & hade massa
mys med film, choklad-banan & så. Sen kom Lillis & skjutsade hem mig,
tack för det - jag gillar inte att åka buss själv på kvällarna så det var
ju jättebra att jag slapp det.

Nu ska jag fixa håret utan några hårprodukter, jag ska nämligen iväg
& bleka det nu. Men vi hörs på måndag. Ciao! ♥


Konsert inställd!

Fredag 17 Juli - 13.51

Madonnas konsert i Marseille som var en del av stjärnans
Sticky&Sweet Tour ställdes in i sista sekund. Det var på grund av att
taket på scenen plötsligt kollapsade på två scenarbetare
som skulle sätta upp det! De två scenarbetarna dog &
nio andra skadades och konserten ställs därför in
 för att respektera de avlidna!


Tur att scenen inte kollapsade under själva konserten i alla fall,
då hade förmobliden Madonna dött & då hade det blivit
ännu mer om kändis-död i tidningen.
Det är sjukt, man ser saker i tidningen varje dag om
Micheal Jackson, fortfarande hela uppslag - i alla fall i
Aftonbladet & Expressen!

Om det plötsligt skulle hända

Fredag 17 Juli - 13.25

• Om jag vann riktigt mycket pengar, 
  så skulle jag först & främst köpa en 
  fräsh bil att övningsköra i, ingen
  sådan liten, men ingen jättebauta
  heller, för som sagt: jag ska ju trots allt
  övningsköra i den! Men bara för att reta
  pappa så skulle jag nog även kosta på mig större fälgar än vad han har, haha!

• Jag tror jag skulle bjuda med mig
  syrran en weekend till London
  för att shoppa där. Det tror jag är en 
  riktig upplevelse för någon som gillar
  att shoppa! Varför jag skulle bjuda
  med henne är för att jag vet hur
  avundsjuk jag skulle bli om hon
  vann & jag inte fick någonting - därför
  är det väl alltid gött att dela med sig?!
  Men självklart - massa nya kläder,
  smycken & smink. . . hehe, ni känner
  ju mig '

Spara, spara, spara, spara massa
  pengar. Man har ju hela livet på sig
  att spendera - allt behöver ju inte ta slut så fort!

• En bärbar dator med trådlöst nätverk skulle inte sitta fel, så man kan ta med den
  överallt & kunna ha tillgång till internett överallt. Mycket bloggande skulle det bli ;)

• Jag har alltid velat ha en hund, men 
  bara för att man får pengar så betyder
  inte det att man får tid.
Tid för någon hund
  har jag verkligen inte nu! Men jag skulle
  absolut lägga undan pengar till en hund
  så jag kan skaffa en i framtiden, det kostar
  mer än vad man tror med alla djur-försäkringar,
  mat & grejer.. men det är det värt!


Men, tyvärr - nu har jag ju inte vunnit på lotto. Men det skulle ju verkligen inte sitta fel, men som min pappa sa förut: man kan inte vinna på lotto om man inte köper en lott. Haha, det är ju sant.. Därför kom jag på den brighta idén att om jag köper en lott i veckan - 25kr, det är ju inte så dyrt. Men sen kom jag på att det blir faktiskt en hel del i mängden, ca 1200 om året.. & oftast vinner man ju inte ens så, den idén blev det att radera. Fast jag ska börja köpa en lott, någon gång ibland' ♣ Plötsligt händer det!

Jag ser fredag överallt!

Fredag 17 Juni - 08.08

En sak som är riktigt härligt med att sommar-jobba för en tidning är att man ser tidningar överallt, & vad står på tidningen? Jo, datumet! Så vart man än är blir man påmind "fredag", "fredag", "fredag"... Fast det finns ju nackdelar med det också, vissa dagar är det ju "måndag" man blir påmind av hela tiden '

Igår kväll var ju Bella hos mig, det blev filmen som jag bloggade om igår (den var riktigt dålig! haha), men vi åt grillat, melon, majskolvar & grejer så det blev en riktigt chill kväll ändå kombinerat med massa skitsnack & hemmagjord paj som bella tagit med sig! Det blev rätt sent, men förvånadsvärt så var jag inte så jättetrött imårse när jag vaknade - men det slog till nu när jag kom till jobbet. Men men, som sagt - det är fredag!

♥ Kiss 'nd hugs .-

Stickande jul-kyss?

Torsdag 16 Juli - 18.24

För några månader sedan när jag var på shoppingtur med syrran i Stockholm så köpte jag ett plumpin lip gloss på gallerian, har inte använt det alls mycket. Har nog inte bloggat om det heller. Men det luktar/smakar kanel! Jättemycket, det är ingen inbillning - alla säger det! Rosa & kanel, hur går det ihop? Well well, eftersom att det är plumpin-effekt på det så sticks det massor också. Kanel, precis som på julen - därför säger jag att det är som en stickande jul-kyss, vad nu det är?!

Snart kommer Bella, hon skulle tydligen ha med sig hemmagjort paj. Vilka vänner man har va! ♥

Allt flyter

Torsdag 16 Juli - 17.51

Ikväll kommer Bella hit, vi ska kolla på denna svenska B-film. Haha - vi är sånna, till skillnad från resten av världen tycker vi om svenska filmer!

What's next?

Torsdag 16 juli 2009 - 15.02

Jag hade för mig att jag skulle göra något idag. Men i så fall har jag totalt glömt bort vad det var ja skulle göra, eller vem jag skulle träffa! Är det  någon jag bestämt med så slå en pling, annars är det ända jag ska göra är att dra förbi Karin & hämta lite grejer. Men vill ni hitta på något ikväll så hör av er!

Imorgon är det fredag, veckan har ju faktiskt gått riktigt fort - efter imorgon är det ju för fasiken helg. Skönt! Imorgon efter jobbet åker jag till Sandra en sväng, de blir mys. Vad händer sen i helgen då? Joo..jag ska dra till Bella & mitt hår ska blekas av en tjej som går frisör. På kvällen blir det att umgås med lite Lundbyfolk sen sova där. På söndag eftermiddag blir det att träffa Karin sen hem & sova för att börja jobba igen på måndag. Oj vad denna helg kommer att gå fort känns det som - men tiden går la fort när man har roligt, är det inte så man säger?

Josse med prilla under läppen!

· · · · · • · · • · · • · · • · Torsdag 16 juli 2009 -  11.17 · • · · • · · • · · • · · • · ·

Hahahahaha, jag skrattar så jag dör! Josse fick en snus av Ullis nyss
(hon håller på att sluta så det var nikotinfitt)

Har jag sagt hur kul vi har det här på jobbet mellan allt arbete? Haha.
40 minuter kvar till lunch, efter ska vi bl.a dra vinnarna till söndagskrysset!

Pilgrim

· · · · · • · · • · · • · · • · Torsdag 16 juli 2009 -  06.40 · • · · • · · • · · • · · • · ·


Har på mig ett par örhängen som jag fått av Louise, från pilgrim
& ett par som jag har köpt själv. Älskar färgen på dem, aprikos
eller vad man ska säga. Tillsammans med dessa örhängen,
jeans och ett grått linne så har jag nub bya sjal (som ser
orange ut på bilden men som egentligen är aprikos!!)


Nu ska jag dra till jobbet, ciao! ♥

Give me a call

· · • · · • · · • · · • · · • · Onsdag 15 juli 2009 -  22.05 · • · · • · · • · · • · · • · ·

Give me a call, I miss you
You know I really do, whenever you're gone
Give me a call, I miss you
You know I really do
I miss you babe, I really do, whenever you call me
Give me a call

I wan't you baby I need your touch
Been holding on but I can't let you go nooh
You're a part of me, but all I do is walk away
I wanna tell you how I feel
Nothing can stop me from loving you
It's all in the things you do ooh

There's nothing I won't do to have you next to me
But all I do is letting you down, letting you down down
I want the world, can I make you listen to me
And my heart

Just give me a call, I miss you

Everytime I see your face
It's clear to me that you're all I need
But still I walk away, walk away mmm
I wish I knew how to make this change
Is it impossible am I struggling in vain
All these clouds
Surrounding me so I can not see

Just give me a call, I miss you

Staring me down there's no easy way out oh noo don't go
All that I want is for you to call
I wanna try to make it right please just

Give me a call, I miss you
Nu ska jag duscha, sen sova. Puss & godnatt ♥

Mysig kväll med Karin PÅ svalan.

· · • · · • · · • · · • · · • · Onsdag 15 juli 2009 -  21.38 · • · · • · · • · · • · · • · ·

Jao, bilderna kanske förklarar varför jag skrev "på" med stora bokstäver i rubriken..


Karin är ju alltid lika söt på alla bilder.. haha!


Karin & jag har hittat vårat nya place, här kommer ni
hitta oss vardagar mellan 16.00-21.00, hahaha nej jag skoja.
Men de va chill, bara sitta där & prata en stund liksom.


Glad att jag har dig vännen ♥


Avslutar inlägget med en liten tokig bild, ni vet ju att jag har lite
svårt för att vara seriös ibland..


A.J Morgan brillorna sålda!

· · • · · • · · • · · • · · • · Onsdag 15 juli 2009 -  13.01 · • · · • · · • · · • · · • · ·

Dagens outfit

· · • · · • · · • · · • · · • · Onsdag 15 juli 2009 -  12.50 · • · · • · · • · · • · · • · ·

Min söta & snälla mamma köpte den på bilden till vänster som jag bloggade om här om dagen som jag sett på Marieberg. Tusen tack ♥ Tillsammans till det hade jag mina örhänden som jag bl.a köpte i England på Blue Water (vill tillbaka!!) & min svarta väska. Sen blev det mörka jeans, & converse '

Nu är lunchen slut!

Efter jobbet blir det hem en snabbis & fixa lite & käka lite, sen ut med Karen!

Gina Tricot, wannabe nelly.com

· · • · · • · · • · · • · · • · Onsdag 15 juli 2009 -  11.51 · • · · • · · • · · • · · • · ·
Dessa tre klänningar nedanför kommer från nelly.com, men alla tjejer som brukar shoppa på Gina tricot får ju säkert precis som jag en känsla av "rea". Ni vet dessa grön - & rosafärgade klänningarna på Gina som ingen vill ha som är på rean överallt i hela Sverige? De ser ju exakt likadana ut som dessa! Det är ju inget fel på själva modellen av klänningen - det är ju bara färgerna. Vem vill ha en klänning som både är chockrosa & chockgrön? Synd för nelly som valt snygga färger, för man tänker bara på Gina tricots fula reaklänningar.

Jag brukar inte vara så kritisk mot Gina tricots kläder, för de brukar vara skitfina. Det är bara synd att många köper där, för vad man än köper så har man alltid någon i kompiskretsen som har en likadan. Därför försöker jag avstå från Gina, det är roligare att vara egen!

Nu är det dags för lunch, hinner kanske blogga lite innan lunchen är slut också!

Puss & hej så länge ♥

Kolla på gratis filmer & serier via "Spotify"!

· · • · · • · · • · · • · · • · Onsdag15 juli 2009 - 08.05  · • · · • · · • · · • · · • · ·
Pappa berättade just att han läst på bredbandsbolaget att det kommer komma någonting som spotify fast för film! Det skulle ju vara grymt bra! Jobbigt med reklam mitt i filmen visseligen, men ändå - asnajsigt ju. Förhoppningsvis så behöver man inte vänta på att filmen ska laddas ner heller.
En på jobbet tipsade även om en hemsida där alla amerikanska serier finns, flera hundra olika serier alltså, där kan man kolla på dom via nätet utan att behöva tanka hem filmen. Är det så enkelt? Nej inte riktigt faktiskt, men nästan! Det ända man behöver göra är att förfalska IP-adressen så den är americansk - det kan man googla på, busenkelt. Om det inte är som i mitt fall, att man har fast IP-adress. Suck!

Jag blev precis klar med morgonens sysslor, men nu kommer snart mer - så bye bye ♥ Back to work '


Nitar från nelly.com

· · • · · • · · • · · • · · • · Tisdag 14 juli 2009 -  17.57  · • · · • · · • · · • · · • · ·

"Nitar" som i nitlott? Nej!
"Nitar" som i coola snygga detaljer? Ja!

Ni som känner mig vet ju att
jag är helt tokig i nitar!

Rochelle Pyramid Dress SEK 699, Rare Fashion - NELLY.COM
699:-

Una Tube Dress SEK 699, Rare Fashion - NELLY.COM
699:-


Mollie Studded Dress SEK 749, Rare Fashion - NELLY.COM
749:-


Frankie Strip Mini Dress SEK 749, Rare Fashion - NELLY.COM
749:-



Minorka SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
299:-

Waltz 2 SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM
249:-

Metall Glads SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
299:-



Stockholm Leather Bag SEK 349, Vila - NELLY.COM
349:-

Alla dessa snyggingar kommer från nelly.com

Nu ska jag fixa lite i hemmet!

Ikväll ska jag försöka lägga mig ännu tidigare än igår,
det är så jävla jobbigt att vakna på morgonen ju. . Så klockan åtta
blir det nog att kolla på P som i Paris pinsamt patetiska program.
Hahahahaha påhittig jag var där va?! Hur som helst, sen efter det
ska jag sova, i alla fall försöka! Blir la säkert lite musik
i lurarna, men bumms i säng ska det vara i alla fall!

Puss ♥

Lunch vid slottet!

· · · • · · • · · • · · • · · • · · • · Tisdag 14 juli 2009 -  13.07  · • · · • · · • · · • · · • · · • · · •

Lunchen spenderades med bästa vän, vi gick till Norr & köpte
med oss varsin pasta, sen fick vi tillbaka till slottet & satte oss där
den tiden som fanns kvar av timman & åt, solade & pratade. Mysigt!
Bilden är gammal, men hur som helst - det är ju Sandra & jag,
vid slottet (precis som idag på lunchen)

Men nu är lunchen slut, åter till arbetet!


14 Juli 2008-2009

· · · • · · • · · • · · • · · • · · • · Tisdag 14 juli 2009 -  09.32  · • · · • · · • · · • · · • · · • · · •
Jag vet att man inte ska lägga upp google-bilder på bloggen, men denna var faktiskt mycket passande tycker jag. Precis för ett år sedan la jag upp mitt första inlägg på bloggen. Samma dag som kronprinsessan fyller, grattis till henne & mig blogg idag då!

Btw, någon som vill käka lunch med mig idag på stan?

Nej, jag är inte drogad!

· · · • · · • · · • · · • · · • · · • · Tisdag 14 juli 2009 -  07.35  · • · · • · · • · · • · · • · · • · · •

Det ser ut som jag är drogad på bilden, jag vet! Men det är jag inte, jag har börjat känna av pollen/gräs & så nu när regnet slutat. Fasiken! Jag som trodde allergi-perioden var över iår. Well well, nu ska jag ta en allergitablett sen drar jag till jobbet. Vi hörs senare bdy'z ♥

När plattan & stureplan är som bäst!

· · · • · · • · · • · · • · · • · · • · Måndag 13 juli 2009 -  21.41  · • · · • · · • · · • · · • · · • · · •

Bounce är en fantastisk dansgrupp bestående av några personer som jag alltid beundrat! Men nu har de höjt sig i mina ögon ytterligare, de plockade ihop några hundra dansare från Stockholm & gjorde en stor show som hyllning till Michel Jackson - jäkligt cool, annorlunda & bra idé!

Nu har jag bloggat alldelles för mycket idag! Detta är sjunde inlägget, too much! Well well, nu blir det att hoppa in i duschen sen sova. Godnatt ♥

Besviken på dig!

· · · • · · • · · • · · • · · • · · • · Måndag 13 juli 2009 -  21.08  · • · · • · · • · · • · · • · · • · · •
Blev lite ledsen när jag såg denna bild faktiskt, en utav mina stora idoler Chad Micheal Murray röker. Jag gillar inte folk som röker, det är skabbigt!
Text till bilden: One Tree Hill-hunken Chad Michael Murray och hans fästmö Kenzie Dalton sågs promenera runt på Farmers Market i Los Angeles nyligen. Paret gick runt och doftade på olika tvålar och Kenzie hade famnen full av blommor som de plockat själva på marknaden. En riktigt lugn dag för paret som rent av bara verkar njuta av semestern som alla andra kändisar just nu!

Min Louis Vuitton väska såld

· · · • · · • · · • · · • · · • · · • · Måndag 13 juli 2009 -  20.12  · • · · • · · • · · • · · • · · • · · •


Jag fick det jag begärde! Jag hade inte sålt det för minde än 299. Fick hälften av pengarna idag på mitt konto, så imorgon ska jag skicka iväg den & sen får jag resten när tjejen som köpte väskan fått väskan. Mina A.J Morgon brillor som jag har till salu här på bloggen har jag också folk som mejlar hela tiden om - men som sedan ballar ur i sista sekund. Jag säljer dom för 199, inte en krona billigare! Mejla om ni är intresserade, men i så fall får ni skynda er - för det var en intresserad som kanske skulle sätta in pengarna redan imorgon. Yes!

What's next?

· · · • · · • · · • · · • · · • · · • · Måndag 13 juli 2009 -  19.41  · • · · • · · • · · • · · • · · • · · •

Efter jobbet drog jag hem tillsammans med Sara. Vi snackade massor eftersom att vi inte träffats på jättelänge! Vi tog en ganska lång promenad genom Adolfsberg, jag hade flipflop-tofflor så det var inte så skönt. Men jag får fasiken skylla mig själv! Klockan är snart åtta, Sara har åkt till hennes pojkvän & jag har ingenting att göra. Jag har lust att hitta på något - kul att alla kompisar bor så jävla långt bort! Det är nackdelen med Adolfsberg! Hahaha vilket jävla i-landsproblem, vad hemskt - jag ska sluta klaga. Seriöst, jag älskar mitt hem!

Well well, slå gärna en pling! 07047...

Just dance, gonna be okay..

• · · • · · • · · • · · • · · • · · • · Måndag 13 juli 2009 -  11.22  · • · · • · · • · · • · · • · · • · · •

Man skulle kunna tro att Lady Gaga badar i ett hav av pengar, men sanningen är att sångerskan är luspank! "Konstiga outfits med bh:ar som sprutar eld och galna shower är ju inte helt gratis. Jag har gått bankrutt ungefär fyra gånger nu. Min manager vill bara skjuta mig. Varje krona som jag tjänar går till mina shower. Nu har vi äntligen kommit till den punkt då ekonomin börjar gå runt. Men snart åker jag iväg på turné så då lär jag hamna på gatan igen." Säger hon själv i en intervju.

Blondie

• · · • · · • · · • · · • · · • · · • · Måndag 13 juli 2009 -  09.52 · • · · • · · • · · • · · • · · • · · •
Jag har bokat tid för att bleka slingor hos en som går frisör på Virginska, de är ju säkert minst lika duktiga som vanliga frisörer - skillnaden är att det blir lite billigare. Jag fortfarande ingen bestämd dag för det, men det ska alltså göras någon dag denna vecka i alla fall - det känns som min utväxt är enorm nu! Den är inte lika mörk som den brukar vara, men den är lång! Fast både Ulrika & städerskan på jobbet har kommenterat mitt hår idag & trott att jag redan blekt det. . . men icke! Well well, det är ju bra, då är det kanske bara jag som tycker jag ser ut som ett råttbo i huvudet?


Någonting som jag alltid velat prova är att färga rött hår. Men jag har aldrig vågat, det är ju så svårt att få tillbaka sin naturligt blonda färg då igen. Men skulle jag vara brunett skulle jag inte tveka. Man ser lätt blek ut när man har rött hår, men är det någon som är riktigt brun & har rött hår tycker jag det är skitsnyggt (gäller bara för tjejer). Men rött är nästan bara snyggt när det är nygjort, det finns inget fulare än urtvättat rött hår. Bonde-färgat kallar jag det för! Förlåt..

Nu är frukostrasten slut - back to work!

"New York"

• · · • · · • · · • · · • · · • · · • · Måndag 13 juli 2009 - 06.36 · • · · • · · • · · • · · • · · • · · •

Jag har ju fortfarande inte använt tröjan som jag köpte
när jag & Emma var i Stockholm. Plötligt händer det!
Tillsammans med den har jag en svart hög kjol & smyckena
som jagt gjorde igår. Sen blir det nog svarta gladiatorskor också.
Well well, måste åka nu! Puss ♥

"Sex and the city" kläder

· • · · • · · • · · • · · • · · • · · • · Söndag 12 juli 2009 - 23.17 · • · · • · · • · · • · · • · · • · · • ·
Ojdå, jag som skulle lägga mig tidigt för att orka upp imorgon *busvissling* det gick ju inte så bra.. Ikväll har jag ägnat mig åt att klippa upp armbandet jag köpte idag, & göra om det till ett nytt armband & ett halsband! Det blev bra faktiskt. Så det får nog klä mig imorgon. Det blev kvällsmat rätt sent, framför sex and the city som var på TV:n. Det var några veckor sen nu som jag såg det, så det var gött. Det tog ett tag förän jag övertalade pappa om att vi skulle se det, men när jag väl vunnit så var han också fast i TV-rutan, hehee ' Well well, avsnittet gav mig insperation till morgondagens kläder. Filurigt, check it out imorgon i bloggen!

Puss & godnatt ♥

Redigering

Ni märker säkert inget av det, men jag håller på lite nu & ändrar på lite småfel här i min blogg. Många hade till exepmel klagat på att man inte kunde gå "till bloggens startsida" igen när man hade tryckt in på kommentars-sidan. Men nu är det fixat! Har ni mer att klaga på så gör gärna det, för jag vill få det så bra som möjligt. Dessutom desigen vet jag att den inte är så fin just nu - men den ska bli finare, någon annan gång när jag orkar, det är ju trots att man inte bara gör på några minuter..

Har målat naglarna, & fixat med glas-grejen som jag köpte på IKEA (visar i bloggen imorgon), & jag ska snart sova för att orka upp imorgon till jobbet. Nästa vecka har pappa semester de första dagarna på veckan, så då måste jag cykla eller ta bussen o-kristligt tidigt på morgonen eftersom att jag ska vara på jobbet klockan 7. Ett litet i-landsproblem som jag har just nu, men det löser sig. En dag i taget '

Örebro - Kumla - Marieberg

Elin & jag skulle dra till Marieberg köpcentrum idag, så vi skulle ta 701:an dit. Det stog "marieberg" på busstabellen, så vi tog den. Men vi fattade inte att bussen aldrig skulle åka till själva köpcentret, så när vi såg "välkommen till Kumla" skylten insåg vi att vi varit lite blonda. . . som vanligt! Fasiken. Well well, vi fick strosa runt i Kumla en stund, sen tog vi nästa buss tillbaka till Marieberg. Jag som inte skulle köpa något idag! Men det gjorde jag. Så nu blir det att leva snålt resten av månaden - men jag får skylla mig själv '

Jag köpte en ljusaprikos-färgad sjal. Myyyys! Från Gina Tricot.

Köpte ett armband på Gina tricot också, det ser oranget ut?! ..men det är också typ aprikosfärgat egentligen! Sen innan vi åkte hem var vi även på IKEA där jag köpte ett glasfat i tre olika våningar. Jag ska ha mitt smink på det, assmart (i) Jag visar bild sen. Armbandet tänkte jag inte heller riktigt ha det som det är, funderar på att klippa upp det & sätta pärlor mellan de stora stenarna pga en av stanarna var lite trasig. Vi får se hur det blir med det!
 
Köpte även en ny BH på H&M. Dagens saker gick i samma färgskala! Men jag fattar inte varför bilderna blir så oranga??? Alla dessa prylar är mer rosa i verkligheten.


Sen köpte jag inget mer! Men jag blev kär i två andra saker som jag var tvungen att få bild på. Det första är en t-shirt med tryck. Denna finns från&med nu med på min önskelista tills jag fyller. Finns att köpa på Cubus!

Dessa skor blev jag helt förälskad i! Men det blev inget köp av dom. Jag har ju ett par som är i samma stil typ, så det kändes lite onödigt att köpa dom. Hihi - hör ni vad duktig jag är?! Jag köper faktiskt inte allt jag ser & vill ha. Jag är sparsam!


Klockan är snart halv 6, jag är hemma igen. Trött i benen faktiskt. Nu ska jag försöka montera glas-grejen som jag köpte på IKEA - om jag klarar det, annars får jag la vänta tills pappa kommer hem igen. Snickarn matzi-boii! Man behöver nog ingen snickare för att montera den, men kanske någon som är mer interligent än mig? Jag ska i alla fall försöka själv! Ciao ♥

Paparazzi - Lady Gaga



 
"I'm your biggest fan, I'll follow you intil you love me"

Zzz...


Jag tycker inte om att byta sängkläder, det måste nog vara det tråkigaste som finns?! Men det är skönt när det är gjort. Just nu blev det hästens-sängkläderna. Vaknade rätt tidigt idag, klockan är halv 10 & jag har redan duschat & ätit frukost. Idag bär det av till Marieberg tror jag med Elin. Jag har ju tyvärr inte så överflådigt med pengar så det blir nog inte så stor shopping för min del..

CU  ♥

En rosa kväll med Bella!

När kvällen kom så åkte jag till Bella. Det blev tacos & cider framför TV:n med henne & Fredrik. Sen bar det av till bion, Bella & jag var lata & orkade inte åka buss så då ringde vi till Lillis som fick skjutsa oss - men påvägen hem hittade vi ingen driver, så då blev det buss. Jag hatar att åka buss själv på kvällarna! Men skönt med samtrafik i alla fall.

Älskar tröjan! ♥ Louise fick den på Nike-mässan när hon jobbade där, & jag fick den av henne. Vilken syster man har!

Men men, tröjan var inte det enda som var rosa ikväll. Bella & jag svängde in en stund på blocket.se för att kika om Fredriks mobil har kommit upp där (han blev knivrånad för några dagar sen), då fick jag den brighta idén att man kanske kunde hitta dessa puckon på det viset . . . men icke ' Hur som helst, då hittade vi istället denna rosa bil. Sååå i Bellas & min smak. Jag blev helt galen! Tårögd till & med (men nej jag är ingen bil-bonde-tjej!!!!)

Sist men inte minst, vi såg ju på baksmällan!
Hur rolig film som helst, haha - skrattade högt flera gånger! Men som tur var var jag inte den enda i bio-salen som gjorde det. Dessutom tror jag detta är en mer typisk kill-film, för de va mest killar i salongen. Men Bella & jag är inte 100% femenima, då skulle vi nog inte suttit & kollat på bilar på blocket kanske? Meeen denna var faktiskt rosa - i guess that's my excuse . . .

Absolute dance summer 2009

Vissa av dessa låtar har man hört 1000 gånger förut, vissa hade man kanske
aldrig hört förut. Endel är sånna låtar som man har lyssnat sönder på som det
sedan kommit en liten remix på. Hur som helst, detta är mina favoriter från
albumet "Absolute Dance Summer 2009"!

 Touch You Right Now -  Basic Elemend, D Flex
So nobody hears, you need to whisper
Gently in my ears
Everything you'll say, will show me the way

 Day 'N' Nite - Kid Cudi, Crockers
Hold the phone (what, what)
The lonely stoner, mr. solo doe low (what, what)
He's on the move can't seem to shake the shade (what, what)
Within his dreams he see's the life he made, made


Hope And Glory - PJ Harmony Remix - Måns Zelmerlöv
I'll be fighting for my love story
I'm still standing for hope and glory


Welcome To The Club - Manian
Welcome to the club now
Everybody hop now
We've gotta going on
Until the break of dawn
So put the record on


Sober - Bimbo Jones Radio Edit - Pink
Aahh, the sun is blinding
I stayed up again
Oohh, I am finding
That's not the way I want my story to end

Get This Party started - Royal Gigolos
Get this party started on a Saturday night
Everybody's waiting for me to arrive
Sending out the message to all of my friends
We'll be looking flashy in my Mercedes Benz
I got lots of style, check my gold diamond rings
I can go for miles if you know what I mean.


Poker Face - The Real Booty Babes
Can't read my, can't read my
No he can't read my poker face


Heartache On The Dance Floor - Janet
There's only one place I gotta be
When music all over me
Baby this heartache on the dance floor


One Step At Time - Jordan Sparks
When you can't wait any longer
But there's no end in sight
It's the faith that makes you stronger
The only way we get there
Is one step at a time


Beautiful - Akon
You're so beautiful, so damn beautiful
Said your so beautiful, so damn beautiful
You're so beautiful

Svennebanan - Promoe
Svennebanan, svennebannan..

Hurricane - Baby Alice
We'll never stop
until we reach the top

JF collecton - London Paris New York

Jag vaknade 12.30 idag! Hur skönt som helst! Jag tror aldrig jag sovit så långt tid när jag sovit hemma, man vaknar alltid på nått eller annat vis då. Well well, dushcade just - håret var så jävla äkligt eftersom att jag inte tvättade det efter jag badade i poolen igårkväll. Just nu använder jag ett schampo som jag vill rekomendera starkt!

Det luktar hur gott som helst, ni vet sådär som man brukar lukta när man kommer från frisören? Jag tror det funkar också (blonderingshampo), för min utväxt är inte lika skarp - men det kan ju ha med att det är sommar att göra.. Shampot finns även för rödhåriga & för brunnetter för att förstärka färgen så att det inte blir grådassigt. Men det bästa med shampot, det luktar hur gott som helst efter duschen! 95:- per tub. Jag är lite snål eftersom att det är så dyrt, så jag har inte balsamet.

Nu ska jag fixa & dona lite. Allmänt lördagsfix! Ikväll blir det middag i Lundby - sen bio med världens bästa Bella! ♥ Sen är det bara att hålla tummarna för att jag hinner med 23.10 bussen hem. Annars får man vänta till 00.20! Helgbussarna i Örebro suger!

Fredagskväll hos mig!

Mitt Internet fungerar inte som det ska, därför
ligger inte bloggningen på topp just nu - men det
kvittar ju! ♣ Kvällen spenderades med ett par tjejer
på gatan hemma hos mig. Vi käkade grillat,
badade i poolen & kollade på Step up
(så jävla bra & Channing Tatum är så jäkla snygg
& söt & snäll & underbar & trallallallallaa), sen
kollade vi även på dansfilm inspelat från VM,
dom kom 4:a med TWIX, superbra ju!

Det blev en hel del danssnack, & eftersom att dom dansar för Nerikes & jag dansar för Säborg så hade vi mycket att jämföra! & när det kom på tal: shit vad jag saknar dansen!! Hur som helst, de gick inte hem fören nu när det börjat ljusnat igen, men det gjorde ju ingenting - jag ska inte göra något krävande imårrn, & det var en riktigt värd & chill kväll. Imorgon kväll blir det bio med Bella tror jag, baksmällan. Jag har hört att den ska vara riktigt rolig?!

Nu ska jag sussa, godnatt bdy'z ♥

Moonwalk


Jag försökte lära Josse moonwalk nu på lunchen, vi tänkte köra den när vi går genom korridorerna här på jobbet. Nejdå. .  Men hon vill lära sig, så hon håller på nu & går fram & tillbaka på kontoret & försöker - der ju faktiskt bara allt bättre & bättre!

Såg nu att jag har exakt 1000 inlägg på min blogg, jag startade bloggen för lite mindre än ett år sedan tror jag. Så jag har nästan hundra inlägg i månaden, shit! Tidsslöseri, verkligen. Men jag mår bra av bloggen, att få skriva av mig lite - så jag klagar inte!

Now, back to work!

Some outfits

Tisdagens outfit:
• Vanliga blåa jeans.
• Vit t-shirt med fashiontryck.
• Blå - & vitrandig kofta.


Man kan inte ha helvita eller andra ljusa
tröjor på jobbet, man bär så mycket tidningar
fram & tillbaka hela dagarna, så man blir
alldelles svart av svärtan.

Tur att jag har många tröjor med tryck - då
vet man inte om svärtan är en del av trycket
eller inte. . .



Gårdagens outfit:

Svarta låga jeans, gräddvit t-shirt med tryck, stort & långt kedjehalsband.

Jag var rädd att se för "hård" ut med dessa svarta jeans & det
"tunga" halsbandet, därför blev det lockar idag igen som gör att man ser lite snällare ut!

& med ett leende på läpparna löser sig allt!

..nästan

Dagens outfit:

Bruna skinn-skor som jag köpte i Afrika när vi var där våren 2007, jag hade nästan glömt bort dom! Men jag hittade dem i garderoben igår. Ena knäppet hade gått sönder redan innan frukosten, men Matzi-boi gjorde ett nytt knäppe åt mig med hjälp av ett gem! Det blev bättre än på den skon som är felfri, så man kanske ska ta & knipa bort de andra spännet också?

Fortsatte med det bruna, leopard! Det var länge sen jag hade på mig det mönstret. Men det blev diadem & armband. Sen den bruna tröjan från Zara som är rätt gammal. Det är sommar & då ska man vara naturlig tycker jag - därför har jag ingen mascara!
Snart är det lunch, men jag har glömt matlåda - så det blir nog att gå till luculus för att köpa lite fil or something. Ciao!

Patrypinglorna, jag har hittat dom!


Jag har spridit runt till mina vänner & bekanta att jag tycker det är så coolt med sånna röda & blåa pappmuggar, eftersom att om man kollar på amrikanska filmer så brukar dom ha sånna på parteeyn, men ingen av oss har hittat sånna i Sverige. Men jag har hittat sånna nu, både blåa & röda!

Redo att flytta hemifrån!

Beställde denna idag från bluebox,
vist är den söt? 150kr, jag kunde inte låta bli!


Raka vägen hem & lägga i en av mina flytta-hemifrån-kistor!
(japp, jag är cool hahaha)
Blev sugen igår när jag var hos Louise

Denna beställde jag inte, var lite för snål - men den är så grymt söt!
(jag har bloggat om den tidigare) 199kr, även den från bluebox

Onsdagkväll

Igår efter jobbet blev det bil till Uppsala. Jag satt med min nya mobil typ hela vägen & lyssnade på musik. Till min förra mobil fick man inte några sånna "sug-plopps-hörlurar" (eller vad heter dom?) Hur som helst, jag har i alla fall aldrig haft sånna förut, men nu till den nya mobilen fick man sånna - & de är ju hur bra som helst verkligen!

Väl framme i Uppsala så blev det ju att sätta sig i Louise lägenhet & knapra på salladerna som vi köpt med oss från Örebro. Lägenheten blir bara finare & finare för varje gång man kommer dit. Nu i veckan har ju hennes pojkvän Artin flyttat in också, & då märker man en tydligare skillnad att det är både en tjej & en kille som bor där nu. Förut var det mest små söta inredningssaker hemma hos Louise, samtidigt som Artin hade platt-TV, xbox  & alla dessa teknikprylar hemma i sin lägenhet. Men nu är lägenheten fylld av en mix med allt mellan söta dukar till projektor. Härlig mix!
Louise har ju ganska nyss slutat på Stadium, & då fick hon lite kläder & så när hon slutade, hon fick även saker när hon var på nike-mässan & så, fick lite av de sakerna redan för några veckor sen. Men nu hade hon plockat ut ännu mer som jag fick ta med mig hem till Örebro. Har inte kollat igenom riktigt vad det är än, men det brukar vara riktigt fina grejer, så tusen tack!

På vägen hem bjöd vägen mellan Västerås-Köping inte på så fint väder. Blixtar, dunder & massa regn! Det var säkert tacken för att jag sa tidigare på dagen att det är mysigt om det regnar när man sitter i bilen, men då menade jag inte så mycket regn så att man inte ser vägen framför sig. . .


Well well, det var mycket regn - men vi kom i alla fall hem vid 11 på kvällen. Sen kom Johän förbi en sväng, sen var det bara att tvätta håret & sova som gällde för min del, jag skulle ju upp idag klockan 6 för att åter börja jobba klockan 7 igen. Men det är kul på jobbet & dagarna går fort! Det är ju redan torsdag! Jag har precis blivit klar med förmiddagens sysslor, om en timma är det lunch, men nu skas det ner i källaren & plocka upp gammla tidningar för att slänga. (intresseklubben noterar?)

Puss hej!

Sallad x3

Till lunch blev det ju som sagt sallad från la baguette, & i eftermiddag blir det att åka till Uppsala & hälsa på Louise. Gissa vad hon nyss ringde & sa? "Köpt med sallad från sallad in & ta med till Uppsala så vi kan äta det, för det är jag så sugen på!"

Ååh, jag är ju verkligen såå sugen på det nu efter att ha ätit en halv sallad från la baduette, andra halvan spar jag till imorgon! Då blir det sallad x 3 skulle man kunna säga..

Nu är lunchen slut, back to work!

TV-kväll & skräcken för MJ!

Efter jobbet kom "Strutsen" hem till mig. Vi käkade lite, sen drog vi ut en stund i det fina vädret. Jag ville köpa den rosa björkvint tröjan som jag spanat in - men den fanns bara i storlek XS så det blev inget köp där! Suck.. Sen drog vi vidare med cyklarna & kom lagom hem till mig igen tills Micheal Jacksons minnessermoni började. Det var jättefint verkligen, men lite segt. Slutet var bäst, när hans äldsta dotter Paris hade ett tal, kort, men med ändå med så stora ord så vi båda började gråta där vi satt i soffan. Även när de släkte ner i hela salen, satte på en låt, tände en strålkastare mot microfonen som stog på scenen, utan någon artist bakom. Det kommer alltid vara en tom plats lämnad efter Micheal.

Väldigt fint var även barndomsvännen Brook Shields tal.


När hans kista kom in såg den väldigt
vacker ut, men när de började filma den
på nära håll tyckte jag den såg rent ut
sagt förjävlig ut! Det såg ut som ett
sådant silverfat ni vet? Som man
brukar ha kallskuret på, på fina middagar 
& så ett lock på. Det såg ut som ett sånt,
som stog på en sjukhusbår..
tyckte jag i alla fall ' 

Förresten - tror ni verkligen att Micheal Jackson låg där i? Fast det tror jag i-o-för sig, men vi hade lite disskution om det i soffan, att jäklar vilket pådrag det skulle bli om någon kom på att han inte låg där i, att det bara var fejk!

Efter minneslunden var det ju sänt en konsert från 1993, vi kollade på den ett tag. Vi skulle även se "not for sale", en ny brittisk dokumentär om honom & hans saker som han tänkte sälja - men som han bestämde sig två månader innan han dog att de inte skulle säljas. Det hade varit intressant att se det, men det blev inte så. Strutziz åkte hem strax efter 12 på kväll-natten, jag skulle ju börja jobba vid 7 så det var nog nödvändigt. Jag tänkte kolla klart på Micheal Jackson programmen själv, men jag vågade inte! Jag vågade inte! För lyssna nu, jag har skräck för Micheal Jackson! Helt sjukt! Men jag blir rädd när folk dör & så, & jag tyckte han såg så läskig & äklig ut i slutet när hans kindben var för mycket opererade & allt, han såg liksom omänsklig ut. Hemst att säga så när han är död egentligen, men ni ska även veta att jag tyckte han var en toppen-stjärna! Men detta är lite komiskt, jag blev nämligen ännu räddare för honom efter jag suttit i tv-soffan & kollat på honom hela kvällen när han dansar, för då riktigt tänkte jag på hur snabb han var i rörelserna, så när jag väl gått & lagt mig ensam i sängen kom jag att tänka på "tänk om han ligger under min säng nu, då borde det gå väldigt fort för honom att dra upp en arm till sängen eller något för honom som är så snabb i rörelserna" . . . jag vet jag är stupid! Men.. R.I.P Micheal Jackson


Nu är det snart lunchdax, jag ska gå upp mot stan & köpa varsin sallad till mig & pappa på la baguette. Mumms! Dålig nyhet: försökte fixa nytt batteri till min "gucci"-klocka, men den var trasig - så den är tyvärr bara att glömma. Får la köpa en ny i alla fall..  jag har ju pengar över eftersom att jag aldrig köpte björkvintröjan igår!

Lunch på NA

Pappas kommentar idag om mitt & Josses samtal om att Micheal Jackssons död. "Men man har ju vetat länge att han ska dö! Han har ju till-och-med sjungit om det...You Know I'm Bad, I'm Bad You Know It.."


Min syster alltså..


Just det, nu kom jag även på att jag ska åka till henne i Uppsala imorgon efter jobbet. Vi har inte träffats på några veckor nu, så det blir bra det! ♥

Update från jobbet

Som ni märker har jag bloggat lite nu på förmiddagen. Är ju på jobbet, men det är de första timmarna som det är mest att göra & senare på eftermiddagen innan man går hem. Nu innan lunch är det oftast inte så mycket att göra, just nu sitter jag & Josse & lyssnar på klipp & låtar från Micheal Jacksson faktiskt! De är ju najs ;)

Helgen närmar sig & jag har inte ett skit inplanerat (vilket jag i o för sig tycker är ganska skönt) men hör gärna av er!

Vem bar den bäst?

Både föredetta supermodellen/designern Kate Moss & The Hills-stjärnan Lauren Conrad valde att bära denna tryckta klänningen från Topshop med en blazer. Kate matchade hennes klänning med en svart klubbblazer & svarta tights medan Lauren gick för en ljusare grå look.

Jag tyckte Lauren Conrad var finast klädd i den för hon hade snyggare kavaj, & hela klänningen blev bättre av att skippa de svarta leggingens till.

MJ på TV ikväll?

Jag har hört talas om att Micheal Jackssons begravning ska sändas på TV ikväll & massa annat om hand. Någon som vet vilken kanal eller tid eller någonting?

Efter jobbet ska jag ju träffa Sandra, hoppas hon också vill se det! Annars blir det rec

We've been drawing the line 'nd watching it fall. . .


James Morrisson - The pieces don't fit anymore
Kvällen blev inte som jag skrev i förra inlägget, jag fastnade vid datorn - men nu ska jag sussa! Vi hörs imorgon, då kommer det inte var lika mycket att göra på jobbet (det är värst på måndagarna) så då kanske jag hinner slänga in ett blogginlägg. Den som lever får se! Puss & godnatt bby'z ♥

Me today

Idag körde jag på australian sea hair style. Gjorde det med min OBH-nordica, alla som har den vet ju hur superbra den är! Jag gjorde inte lika markanta lockar som vanligt, då får man ett jättefluff, idag gjorde jag mer så kallat australian sea hair style. Då ska se ut som att man precis badat i havet & låtit håret självtorka, därför använde jag mig av min "super strong ocean mist" från  märket proffs. Skitnajsigt nu på sommaren ju! Jag tycker mahn ska se naturlig ut på sommaren, därför skippade jag mascaran '

Ah, som ni vet så gillar ju jag marinfärgerna, speciellt nu på sommaren . . .

Min allergi har varit helt bra idag! Det är nog på väg över nu, eller så är det för att det regnat?! Hur som helst, najs - då är jag på bättre hummör ♣

Efter jobbet idag blev det träning med Experience - våran nya dans blir grym!

Om 45 minuter börjar Beck på 4:an, kartellen heter dagens avsnitt. Jag har sett det förut & det är nog ett av de läskigaste beck-avsnitten jag har sett. Handlar om resturangägare som råkar illa ut, väldigt illa ut. . . Jag ska nog inte se det, istället kanske jag ser på den svenska sköningen som jag tankade ner för några veckor sen "allt flyter", den verkar lite smårolig faktiskt. Ush, gillar inte att kolla på film själv. Men jag ska ju upp vid 6 imårrn & jobba så det känns inte som att jag hinner dra hit något sällskap nu, men det känns ändå inte som att jag kan sova än, för i natt var jag vaken flera timmar för att jag inte kunde sova. Well well, onödig fakta dott com? Vi hörs imorgon! Puss ♥

Tåringar!

 
Jag tycker det är supersött med tåringar på sommaren,
men vart köper man dom?

Söndagkväll

En kväll helt i min smak! Det blev oxfillé & efter duschen
väntar Ben and Jerry, half baked. Kan det bli bättre?

Sen blir det att måla naglarna, just nu är de svarta & avskavda,
även fast jag målade dom igår. Sämsta nagellacket ever?!
Well well, hoppas ni haft en trevlig helg bby'z ♥

Boyz Boyz Boyz


"Boys boys boys We like boys in cars
Boys boys boys Buy us drinks in bars
Boys boys boys With hairspray and denim
Boys boys boys We love them!"

39 grader i poolen & film!

Gårdagkvällen blev riktigt chill faktiskt. Inlägget innan förklarar rätt bra vad vi gjorde, känns onödigt att skriva allt igen. Men det blev 39 grader i poolen, så vi inklade upp Bellas 50" TV:n genom fönstet & låg i poolen & hade de gött med en film. Kvällen blev som sagt riktigt chill! Avslutades i husvagnen där vi sov, haha - & jävlar vad varmt det var i mårse när vi vaknade!

Nu är det söndagkväll, jag kom hem för några timmar sen. Jag har sytt lite på min klänning. Det blev lite fel & så, men jag löste det på ett annat vis. Nästa steg är att sy för hand, & det är jag inte å hummör för just nu - så jag la undan klänningen en stund. Hehe '

Veckan som väntar är fylld med jobb, men även massa roligheter! Kanske Skara till helgen brudar?

Lördag

Orkar inte skriva så utförligt, jag är inte på blogghummör..
Men imårse kom Sandra till mig en snabbis, sen har jag varit
hemma hela dagen & börjat sy på min klänning - ser ut som att
den skulle kunna bli riktigt bra faktiskt. Över förväntan!

Sen blev jag hämtad i bil på stan av Lillis, Bella & Fredrik, så
nu är vi hemma hos Bella. Fredrik står vid grillen, Lillis är ute &
hämtar sås, & Bella fixar med klyftpotatisen. Det blir en chillkväll
i Lundby alltså. Bloggar med imorgon - puss & kram! ♥


23.03 Ändrade planer!

Jag skulle bara vara hemma & ta det lugnt ikväll, & nu är jag nog
klar med det känner jag! Snart kommer några Lundy-folk med bil
& hämtar upp mig. De blir la bra!

Bloggar mer imorgon, puss ♥

Vad döljer Beyonce?


Beyonce på stranden i Miami i

veckan där hon tog en liten paus
från hennes stora USA-turné.

Beyonce och hennes vänner
hoppade i havet med kläderna
på,
även fast de hade bikini under. 
Lite märkligt, särskilt eftersom att
Beyonce var klädd i jeansshorts
och alla vet hur obehagligt de blir
när de blir våta!

Hennes assistent fick hålla upp
handduken direkt när hon hade
kommit upp från vatten.


Kan det vara så att Beyonce vill dölja
början på en gravidmage?


"listen"

Jag har inte ätit sedan vid 12 tiden idag, & nu är klockan efter 9 på kvällen så jag måste ju faktiskt säga att jag är skapligt hungrig nu. Snart blir det att grilla i allafall, bra det! Imorgon ska jag vara hemma & bara fixa & trixa med allt möjligt. På kvällen åker jag till Lundby med Bella & stannar där över natten. Men jag bloggar mer sen eller imorgon. Puss! ♥

Is-latte(?)


Sitter & dricker is-latte i mammas marimekko-glas som hon fick 4 stycken av mig, Louise & Artin när hon fyllde år. Älskar dom! Snygga, plast, marimekko & stora! Förresten så vet jag inte om det är is-latte, jag vet inte riktigt hur man ska göra. Men jag kokade 2 koppar kaffe men hade i 4 skopor kaffe istället för 2, sen is & mjölk så det skulle bli kallt. Det blev kallt, men isbitarna försvann. Well well, det var sjukt gott efter en varm dag! Btw, helt plötsligt blev vädret jättedåligt?! Kvällen blir nog hemma, jag mår faktiskt inte så bra. Har blivit erbjuden lite saker här & där, men jag orkar inte! Allergin tar totalt död på mig! Hoppas det går över snart. . .

Jag tänkte faktiskt gå upp & kolla vad jag har för tyger i min tyg-garderoben, kag köpte ju massa tyg i höstas när jag fick symaskinen i födelsedagspressent, men jag har inte sytt så mycket på den än - men om vädret blir dålig tänkte jag sy lite i helgen. Kanske en sommarklänning eller en kjol? Vi får se!

Vi hörs senare

Funhouse


Pink har nyligen släppt den senaste videon från hennes nya Funhouse Album! Både albumet & världsturnén är döpt efter denna låt, Funhous. Jag brukar gilla Pink, men denna låt klickade inte för mig. Kanske blir bättre när man hört den några gåner..

Same shit but different

Tänkte slänga in en dagens outfit idag också! Men jag kom på att jag typ har haft samma stil på kläderna de 3 senaste dagarna. Rött & ljusblått. Det är nog för att jag inte orkat tvätta bort mitt nagellack än.

- Ljurblått oversize linne, från Monki.
- Rött skärp, från Beyond Retro.
- Ljusblå & vit randig kofta, från Lindex.
- Björn Borg flipp flopp, Smögenbryggan.
- Solbrillor, mormors gammla coolingar!
- Diadem, H&M.

Jag skulle ändra kontrasten lite tänkte jag, men kom emot något annat, så allt blått blev grått. Coolt va?

& jag måste passa på att säga att jag stortrivs med min nya telefon! Jag pillar med den hela tiden verkligen, så nu sitter den på laddning. Andra gången på ett dygn som den är slut på batterier - tänka er '

Gadago - ska ta bort nagellacket innan jag glömmer det mer. Vad ska jag ha för färg sen då? Måste man ha ljust på sommaren? Jag känner för att ha någon mörk färg, typ jättemörkblå?

Bild på min nya älskling!



Igår låg jag & höll på med den till strax innan 3 på natten, råkade även ringa Louise någon gång vid halv 3 - haha, jag är ju inte riktigt så van med touchen än. . .

Mobilbloggar

Jag köpte ny telefon idag med tangentbord och touch, jag älskar den! Jag kan blogga med den, lyssna på youtube och nästan allt annat man kan göra med en vanlig dator. Nu ska jag lägga in alla nummer från den gamla telefonen. Jag har kvar sakeramma nummer. Om ni vill se hur den ser ut så kan ni googla på sony ericsson xperia, den är skitsnygg tycker jag! iiiiiii jag får sånna enorma kickar av att köpa dyra saker!

Nervös, men nu gäller det!


Guld - & silverringar

Jag sa ju igår att jag skulle skriva om mitt lilla i-landsproblem som jag har. Men jag hann inte, så jag gör det nu istället när jag har lite tid över på jobbet. Hur som helst, jag vet inte om jag är själv med detta "problem", men så här är det i alla fall: När jag ska klä mig & väljer ett passande halsband så måste ringar, armband & allt vara i samma färg. T ex om halsbandet är silvrigt, då kan jag inte ha guldringar på mig samtidigt! Samma sak gäller när jag ska välja väska sen, om jag har guldiga smycken kan jag inte välja en väska med silvrig dragkedja. Lite jobbigt faktiskt. Just därför älskar jag mina gladiatorskor som jag köpte i Stockholm, för på dem är det både guldiga & silvriga nitar, det gör att jag kan ha både guldiga & silvriga smycken om jag vill!

Förlovningsringen?!
I veckan fick jag reda på att Johanna & Frippe förlovat sig på midsommar, de bjöd vännerna på champanjefrukost, så himla mysigt! Stort grattis! Jag vill också förlova mig! Men inte än . . kanske bra att hitta en kille först va? Hur som helst kom jag & tänkte på det där med förlovningsringen, det borde ju alltså vara tvåfärgad, både silver & guldig för att jag ska kunna använda den hela tiden. Typ som den över, skitsnygg! Både guldig & silvrig, & så stenar på! Me like! Fast som sagt - jag ska ju inte förlova mig än, så det är ju ingenting jag behöver fundera ut nu. Haha!

Light blue

Torsdag! Snart helg & jag har inte en enda plan inför helgen - hur skönt som helst! Tänkte ta fram symaskinen & sy en sommarklänning/kjol. Det har jag varit sugen på länge nu, har bara inte haft tid till det. Well well, innan jag drar iväg till jobbet så bjuder jag på bilder från dagens outfit:


• Svarta leggings, från Cubus.
• Ljusblå oversize t-shirt med kors i ryggen, från Monki.
• Brunt & svart läderskärp med blommor, jättegammalt sedan jag var liten!
• Gladiatorskor med nitar, från H&M.
• Träarmband, födelsedagspressent från Johanna.
• Silverhalsband med en ♥-berlock med blå sten.
• Klassikern, mormors silverring.
Nagellacket är avskaft så det ska göras om ikväll. Men då blir det nog inte
rött igen. Skulle vilja ha fransk manikyr igen, men det tror jag inte att jag orkar.

Light Blue

Bloggshoppen! (& tack alla mina 100 prenumeranter)

Fick ett mejl för några dagar sen från blogg.se, "jävla reklam-mejl" tänkte jag. Ja, det var faktiskt reklam! Reklam för bloggshoppen. Läste det lite granna, & kom sen på att det verkade vara jättebra! Provade därför att lägga ut min Louis Vuitton väska & A.J. Morgan brillor! Det är inläggen under. 

Den jag inte gillar är att annonsen kommer ut på bloggen som ett inlägg. Men men, jag gör det mest som ett prov. Köper någon så säljer jag det & får lite pengar, men är det ingen som köper så ligger jag inte & gråter över det. Men en sak kan jag säga, att statistikmätaren har höjts sen jag la upp annonserna redan ikväll!

Förresten, idag fick jag min100:de prenumerant på min blogg! Det är ju sjukt, vad är det alla vill läsa om i min blogg som är så intressant? 100 stycken! Men det är konstigt, för jag har inte ens så många bevakare om dagen & det är väldigt få som kommenterar, det är tråkigt. Men men, 100 prenumeranter - jag är skitstolt!

Nu ska jag hoppa in i duschen,
jag ska ju upp & jobba tidigt
imorgon igen! Sista dagen på
Nerikes Allehanda för denna vecka,
på fredag blir det startcenter igen
över dagen.

Vi hörs imorgon! Puss ♥

Dagens outfit


Beiga chinos shorts som sitter fult & väldigt högt upp på denna bild :S
Rött skärp, det som jag köpte på Beyond Retro igår i Sthlm.
Vitt linne, bondelid - men det syns inte eftersom att det är nedstoppat.
Rött linne under, syns bara där uppe där bilden är avskuren.
Ljusblå - & vitrandig kofta. Den är egentligen inte lika turkos som på bilden.
Långt silverhalsband med ring-berlock, mammas egentligen tror jag?!
Mormors gamla silverring som jag alltid använder när jag har andra
  silversmycken på mig. Tänte blogga om mig & ringar i olikar sen faktiskt - för jag
  vet inte om jag är ensam med ett litet problem som jag har. . .åter till det senare!

Vädret?

Jag jobbar ju inomhus på NA, vilket är enormt skönt för min allergi. Dock har jag inte en aning om vad det är för väder, persiennerna i vårat kontor är nerdragna faktiskt & på de ställena i borgen där det finns fönster har jag inte kikat ut genom idag faktiskt, det är första dagen idag för mig denna sommar så jag har mycket annat att ta in i huvudet just nu. Men jag har läst på andra Örebro-bloggar att himlen börjar bli mörkare?! Kanske kommer lite blixtar & dunder snart också? Vi får se vi får se. . . jag slutar om en kvart så nu ska jag plocka ihop & åka snart. Att vädret är dålig har ingen betydelse för mig! Det var ju kanonväder förra veckan när jag var ledig så jag ska absout inte klaga!

När jag kommer hem har vi även gäster. Släktingar, Kerstin & Vicke Lindblad! Då blir det nog något gott på grillen, mums! Hoppas jag hinner hem till det för först nu i eftermiddag blir det att åka till sömmerskan, den illaluktande svarta lackdräkten ligger i min väska nu! Senare idag blir det även träning med Anna (& Helena?). Det blir kanonbra!

Gadago - kiss 'nd hugs

Bluebox

Satt & funderade över vad jag gjorde förra året på jobbet när jag fick tid över.
Då satt jag mycket på nätshoppingsidor, bland annat Bluebox.
Så det gjorde jag nu idag också när jag fick lite tid över!

Jag har faktiskt fått en egen dator här, egen inloggning
& egen mail här på Nerikes Allehanda, coolt va?

Titta vilken söt tårtspade som liknar en klacksko!
119:-

& servetthållaren, jättegullig ju! 225:-

Städsaker är inte alltid roliga, därför är det bra när dom är uppiffade! 29:-

Fönstertapet, fönsterdekor, fönsterskygg. Vad ska man kalla det? 195:-

Cool & retro telefon! 599:-

Häftigaste rivgärnet jag någonsin sett! Ni ser väl själva vad det ska likna? 150:-

Alla dessa prylar & många andra godheter hittar du på Bluebox!

Manlig Mariah Carey


Mariah Careys är just nu i New York för att spela in musikvideon till sin nya låt "Obsessed". Man kännde bara igen henne halva tiden eftersom hon hade rätt mycket konstiga förklädnader! I en scen var hon en manlig portvakt och en annan en hipphoppare! Jag tycker det är roligt att Mariah inte tar sig själv på så stort allvar längre & hon ser ju faktiskt väldigt rolig ut som man! Jag ser fram emot att se den nya musikvideon nu, & det tror jag inte att jag är helt ensam om. . .