Till bloggens startsida

RATED


Omslaget på Rihannas nya album. Så sjukt snygg är hon!
Ser ni ringarna? Riktigt snygga! Kom till mamma..


Albumet (Rated) ska tydligen vara riktigt kaxigt, men det är ju inte så konstigt
efter allt som hänt henne det här året. Ser fram emot att höra det.
Jag har tyvärr inte hittat albumet på Spotify än, men jag
vet inte - det kanske inte ens har kommit ut än?


Jonathan vill låna mitt ansikte till maskeraden!

Igår fick jag reda på att festen jag ska på ikväll med Bella & co är en maskerad. Vad ska jag klä ut mig till den här gången då? Förra gången var jag ingen speciell, jag var bara svart & röd-klädd, hade massa svart runt ögonen, hade jättestort fluffigt hår med spindlar isatta & en löshand hängande.

Jag & Bella funderar på att vara häxor ikväll, dock inte jätteutklädda. Jag sätter nog bara på mig en svart klänning, behåller röda nagellacket på, drar på mig en häxhatt & sminkar mig lite extra. Det blir nog bra! Dock blir det nog inga klackskor för mig ikväll, har nämligen mer ont i mitt knä som började småverka igår på träningen.

Btw, jag kanske inte behöver klä ut mig? Jag är tydligen nog ful ändå. Fick sms av Kotte, Bellas pojkvän igår: "Asså, jag vet att det här är en stor tjänst. Många andra kar säkert redan frågat. Men i alla fall...får jag låna ditt ansikte imorgon till maskeraden? :)"
Jag: "Hahahahaaha fyy faaaan!!!!"
Kotte: "Kom igen. Vore snällt. Vet inget annat lika läskigt som jag kan klä ut mig till..snälla :) Du och bella kan vara häxor tycker jag..då behöver ni ju inte klä ut er :) Blir lätt ju :)"

Från det ena till det andra. Idag sov jag ut ordentligt! Jag låg kvar i sängen till klockan halv 12, så skönt! Så länge brukar inte jag kunna sova. Men jag ska sätta fart på dagen nu. Jag börjar med att hoppa in i duschen, tänkte låta håret självtorka sen - i hopp om att det ska få fint fall med lite lockar med hjälp av lite mousse. Orkar inte platta/locka det ikväll. Men vi får se hur det blir med den saken!


Snickargubben för 20 år sen

Ojojoj vad jag skrattat! Vi har suttit & tittat på en massa inspelningar som är från när Louise var liten, alltså för typ 20 år sen. Tro det eller ej, men min pappa var smal, med spinkiga ben & på dansar runt midssommarstången med vita hotpants & vit pikéskjorta! Söt. Lite för söt. Ser ut som en liten bög. Min fader.. ♥ Det kan man inte tro! Muahahahahahaha.


Vad ska jag göra med mitt hår?


Fortfarande fuktigt, orkar inte föna det, & efter det måste jag antingen platta
eller locka det. Men, jag skiter i mitt hår ikväll - det får falla på plats själv!


Ska gå & dra på en omgång mascara till, & rouge ser jag att jag glömt!
Hur som helst så tror jag att det är sista gången jag har
rött läppstift - ush.. Känner mig som en tant i det!

Ikväll blir det nog att stanna hemma. Mormor & morfar kommer hit. Mysigt!

Imorgon = sovmorgon. På kvällen, party med Bella & co.

XOXO


Gårdagens överraskningar

Igår fick jag två överraskningar. Den första var från Karro, hon hade klipps page. Coolt! I sommras färgade jag hennes hår rött, men det var tydligen inte nog vågat - även fast hon varit blond nästan hela livet. Men vist passar hon i färgen & frisyren? Jag tycker det är supersnyggt! & hon är så söt, vaggavännen min.

Sist men inte minst, den andra överraskningen som jag fick igår. Louise har varit & shoppat i min favoritaffär "new yorker" i Uppsala & fått det hit till mig Örebro. En kofta, i helt min stil! Hon har nämligen läst på min blogg om att jag blivit helt galen i leopard, så hon köpte en leopardkofta till mig. Hur söt som helst, en ny favorit i garderoben - helt klart. Tusen tack syster! ♥ Jag älskar dig, även om du inte köper kläder till mig!


Har jag berättat att jag även har leopard-sängkläder i min säng nu?

Halloweenkväll med brudarna!

Tänkte bjuda på några bilder från kvällen, dock oredigerade - eftersom att jag inte har photoshop på min laptop som jag just nu sitter med. I sängen, ohoo jag är glad att jag har den här datorn. Skulle aldrig orka sitta upp vid min stationära dator nu. Nu för tiden är de flesta bilderna på bloggen oredigerade faktiskt, orkar inte hålla på längre.. Orginal, simply the best!


Sandra a.k.a Michael & jag. Lägg märke till handen vid mina ben, hehee..


Sofie a.k.a Arn & Karin a.k.a fiskaren i "jag vet vad du gjorde förra sommaren". Jag diggade fiskarbyxorna som satt fast i ett par gummistövlar. Myrorna 80 kronor, haha!


Josefin, utkläd till en vampyr.


Erika, som vi var hemma hos & även en skymt av Hanna.

Kväller bjöd på god middag, en massa talking & skräckis.
Tack för en rolig kväll!




Michael är med oss ikväll


Ikväll är det halloween-maskerad med brudarna. Sandra & jag är hemma hos mig nu & gör os ordning. Sandra ska vara Michael & sitter och följer en jättebra film på hur hon ska sminka sig för att få hans look.


En helt vanlig höstlovs-förmiddag

Jag plockade fram min mossgröna sjal ur garderoben, den ska jag använda lite mer nu i höst tänkte jag. Dock så är jag inte den som bara sätter på mig höstburriga kläder nu när hösten är här. Som ni ser så valde jag att ha ett ljus-rosa linne till, annars känner jag mig som skogen själv..typ.

Jag har fortfarande gårdagens smink, & snart ska jag gå & borsta ur gårdagens lockar. Jag har varit hemma hos Annika & Magnus en stund nu på förmiddagen, gosade lite med lilla Hugo. Hur som helst, jag sov lite för länge för att hinna med allt imårse. Men nu ska det göras! Sen ska jag börja voffla mitt hår tills ikväll, det ska bli supermegastort. Halloweenkväll med brudarna! Vet inte hur jag ska orka, eftersom att jag var uppe rätt länge i natt, men men - det är ju lov. Sova kan man göra någon annan dag..

Lockarna kan borstas ur, & sminket kan tvättas bort. Men mitt leende är svårt att få bort, det sitter nästan alltid där på mig.


GOD BLESS YOU, MICHAEL!

Alla frågar. Var den bra? Var den bra? JA DET VAR DEN! Den var riktigt jävla mäktig! Alla ni som har någon kärlek till Michael Jackson borde se den - på bioduken! Absolut inte hemma i soffan, då blir det inte samma effekt. Det ska vara det där maffiga: mörkt, bio-stolen, bio-ljudet, den stora duken, ni vet..

Jag själv var inget jättestort fan av Micheal innan han dog, det var efteråt som jag insåg hur stor han var. THE KING OF POP. Men jag måste faktiskt vara ärlig & erkänna, att jag tyckte han var väldigt mysko. Jag viste ingenting om honom, hörde bara hans låtar. Men idag, fick jag en helt annan bild av honom. Vilken härlig männsika han är! Vilket stort hjärta han har, till hans familj & hans medhjälpare som skulle vara med på konserterna. Musikerna, bakgrundsdansarna, resigörerna, alla!



Det som fashinerade mig med honom var att han var så grymt närvarande på repetitionerna (dem filmen handlar om). En till grej fick jag veta idag som jag heller inte viste förut, det är att det är Micheal själv som koreograferar & lär alla scendansarna alla danssteg, varenda ett! Hur den människan kommer ihåg alla olika danser, & varenda liten ton till alla låtar är väldigt fashinerande tycker jag. Inte konstigt att han var sliten i slutet.. Men det är nog lättare att vara så insatt som han var när man får så mycket kärlek tillbaka av vad han gör. Man vet ju, fansen älskar honom! Precis som han visade i filmen, att han älskar dem minst lika mycket tillbaka.

Filmen avslutade med min favorit, Man in the mirror.

Som han själv säger, god bless you.


Hollywood-lockar



Vilken sekund som helst så kommer gammelfarfar hit & äter. Senare ikväll ska jag hem till Sandra för lite för-pepp inför premiären ikväll. Alla vet vad jag pratar om. "This is it". Det ska bli grymt kul att äntligen få se den. Det känns som att det var en evighet sedan vi bokade biljetterna.

Första gången jag har denna frisyr, jag känner mig lite obekväm i den fortfarande. Vad tycker ni om den? Passar jag i Hollywood-lockar?


"Nytt" halsband


Hittade ett halsband hemma med jättefina pärlor/kulor (vad man nu ska
kalla dem) påträtt på ett vättegrovt fult band. Vipps fick jag fram den
reativa sidan av mig. Den finns där!

Plockade fram lås, en berlock från ett annat halsband & tråd.
Jag ville egentligen ha en silvergedja, men jag fick ta det jag hade hemma!


Nu får vi se om mina knutar & tråden håller. Bära eller brista!


Mormonpromenad!

Jag & mamma åkte med pappa till stan när han åkte till jobbet lite innan klockan sju imårse, sen tog vi en promenad hem till Adolfsberg. Det var rätt kallt, men skönt att ha det gjort.

Förresten, så vaknade jag i soffan imårse! Jag var så jäkla rädd igår kväll efter att jag kollat på två avsnitt av Prison Break, & jag skulle vara tvungen att lägga i nya sängkläder innan jag somnade för jag hade rivit ur dom gamla på förmiddan. Såå..idag fick jag inte frukost i sängen, jag fick frukost i soffan!

Om en vecka måste min engelskabok vara utläst, & jag har inte ens börjat än! Så jag vet vad jag har att göra om man säger så, speciellt eftersom att jag aldrig i hela mitt liv läst en engelsk bok! Vad ska mer göras idag, mer än att läsa? Nåå..städa & övningsköra!

OCH VAD HÄNDER IKVÄLL? Alla Micheal Jackson fan vet vad som ska göras..


För ett år sedan..


..var jag i England med mina kära dansflickor & tävlade. Grymt roliga dagar som jag aldrig kommer att glömma! Skrattar sönder mig själv när jag ser alla bilder, men de bjuder jag inte på här - för ärlig talat jag ser förjävlig ut på alal bilder, även denna!


Upp klockan halv sju på lovet!

Godmorgon! Jag vaknade för fyra timmar sedan, närmare bestämt klockan halv sju! Då skulle det minsan åkas till gymmet med mamma. Det blev en massa styrka, speciellt för armarna. Sen avslutades det med solarium, så nu känner jag mig lite brunare & fräshare. Vi åker tillbaka dig på torsdag igen för en till omgång i gymmet & solariet! Härligt!

Det är skönt att komma upp tidigt på morgonen, då hinner man göra så mycket mer än när man sover bort halva dagen! ..även fast det också kan vara väldigt skönt ibland. Hur som helst, nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska det jävlar städas! Senare idag ska Bella & jag till sömmerskan, vi ska ha nya parkläder.

Här är skissen som våran tränare Anna gjort till oss:

Det gråmålade ska vara svart lack, & det vita blir nog förmodligen något ultra-glittrigt rosa tyg. Sen ska det kantas med någonting också. Den blir nog riktigt snygg!


Inköp inför kylan!


Vantar: Svarta, stickade, med fleece inuti - Åhléns
Mössa: Blask-rosa, stickad, pösig - Carlings

Tummen upp för min obäddade säng.
Även tummen upp för mitt röda & äckliga
ansikte, fint efter träningen.

Nu blir det duschen, sen två avsnitt av Prison Break!

XOXO


Leopardjägare



Nu ska jag på stan med Sara. Vi är vana att träffa varanda nästan vaje dag på grund av skolan, dansträningar & danstävlingar - så jag har redan hunnit sakna henne fast vi sågs i fredag.

Idag är det jag som är leopardjägaren. Jag ska hitta någonting leopardmönstrat! För övrigt ska jag inte försöka att köpa något mer. Pengarna ska sparas till julklappar. Det skulle ju även vara kul att ha kvar lite pengar till julrean.


Sagt och gjort!

I förr-förra inlägget skrev jag att jag ville göra en ny design nu på lovet. Några minuter efter så var jag igång med photoshop, stilmallar & kodmallar. Detta blev vad jag knåpade ihop. Gick rätt fort, vilket gör att det inte är någon jättefin design. Men den duger helt klart för mig!

Jag kanske borde lägga till en liten pressentation om mig själv i menyn? Det brukar man ju ha.. Det är ju bra för de nya som kommer in på bloggen som inte har en aning om mig. På tal om det så fick jag några nya besökare idag som var inne & kommenterade, det tycker jag är kul! Välkomna åter får jag väl passa på att säga!

Så här såg min förra header ut:

Vad tycker ni om min nya leopard-design?


Du har ju faktiskt höstlov

Sandra sov här inatt, vi låg kvar i sängen tills ett idag. Riktigt skönt! Igår kväll kollade vi på 2 & 1/2 film. Den halva var "Gladiator", den orkade vi inte se klart på..speciellt inte jag som hatar sånna filmer! Jag har inget emot action, men när filmen ska utspela sig på romartiden & sånt så tappar jag sugen. Hur som helst, idag kollade vi på en film innan vi gick upp också. Så det blev ett litet filmdygn!

Hur som helst, när Sandra drog iväg sen så stannade jag bara hemma - har inte gjort ett skit på hela dagen. Känner mig lite unken, har inte varit ute något på hela dagen.

Nyss ropade mamma på mig några våningar ovanför, så jag sprang upp. "Du har ju faktiskt höstlov" sa hon & ledde in mig i badrummet. Hon hade gjort det mysigt med ljus & skön musik. Hon gjorde hon en ansiktsbehandling på mig med peeling, mask & mjukgörande kräm. Supermysigt!

Steekarn, här ligger jag med ett stort skönt duntäcke över mig också! Man kan även ana mina rosa mjukisbyxor (som jag suttit hemma med hela dagen).

Kvällen fortsätter hemma. Jag ska se reprisen av idol på tv400. Missade det i fredagskväll & reprisen i morse. Men ikväll ska jag försöka att inte missa det!


LET'S GO CRAZY! LET'S GO LEOPARD!

Idag fick jag en pang-grej om att jag är tokig i leopard! Det är asballt ju!

Här på bilden ser ni Linda Hallberg, känd som micromiss - grymt härlig människa!

Nästa inköp för mig blir nog någonting i leopard.
Kanske en sjal? Kanske ett par leggings? Kanske ett par örhängen?
Någonting blir det förmodligen!

Nu på lovet när man har lite tid över kanske man skulle
greja en ny blogg-design? Kanske i leopard?

Vad tycker ni om leopard-mönstrat?


Space Cowboy


Falling Down


Fredagkväll med brudarna!


Igår var jag hemma hos denna tös med massa härliga & roliga brudar,
det blev en riktigt bra första kväll på lovet. Tack!


Sandra(↓) var som vanligt igång med min kamera & tog massa närbilder, som vanligt!




Nu är det lördag, ikväll kommer Sandra. Vi ska bara mysa, titta på en film & chilla.
Men först, ska jag städa, städa & städa! Mitt rum ska bli topptrim nu på lovet.

XOXO


Första kvällen på lovet..

..ska spenderas med brudarna!

Lite update om dagen. Hm, jo.. våra företag var och hälsade på i skolan idag. Alla ekonomi-elever var finklädda. Daliz hade till också med shorta, kostym, slips och pälskappa! Hahaha.

Appropå ingenting alls, så köpte jag en ny väska idag. En svart, lite större än en handväska, lite mindre än en skolväska typ. Jag är sämst på att beskriva & jag har inte orkat tagit kort på den. Hur som helst, det blir nog väskan ikväll, & klänningen jag hade förra helgen.

Annars har det inte hänt så mycket som är skriv-värt. Mitt humör har verkligen gått upp & ner idag, men jag hoppas det håller sig upp nu ikväll, det borde det göra!

Ps. Det är lov!


U make my day


Vissa personer bara råkar vara bäst.
Vissa personer kan man säga allt till.
Vissa personer.

Tur att jag har min lilla filur,
som råkar vara en  just sådan person


Äntligen lite värme på min våning!


För övrigt kan jag ju säga att jag har varit en riktig pluggis igår och idag. Det var
länge sen jag pluggade såhär effektivt. Geografiprov imorgon!
Sen lov, grymt härligt - det behövs verkligen känner jag.


Rubriker är inte riktigt min grej..

Idag var jag på mitt första möte med "smink", eftersom att jag fick beskedet förra veckan om att jag blivit antagen. Jag är hur glad som helst! Nästa träff blir middag med alla tjejer, förmodligen den 14 november (när jag är i Halmstad) FASIKEN!


Skrivbordsunderlägg


Rosa rattar


..för att stödja bröstcancerfonden.
Påhittigt, & kul!


Salming väcker minnen!

Idag köpte alla i gruppen varsitt par knäskydd. Det behövdes verkligen!
Dock, så är det inte knäskydd, det är armbågsskydd för bl.a
innebandymålvakter. . .vilket gör att de är väldigt tighta!
Blodstopp nästa? Nemen det gäller bara att töja ut dom.
Vi dansare kan nämligen inte ha vanliga knäskydd, de blir för
klumpiga, då kan vi intge böja benen ordentligt.

Hur som helst, märket på knäskydden (armbågsskydden, vad man
nu vill kalla dem..) är Salming. Vilket får mig att påminnas om
trampolin-tiderna. Vi hade alltid Salming på våra klubboveraller.
Saknar den tiden väldigt mycket ibland. Fy fan vad mycket roligt vi hade!









Bilder 2005-2007


Lördagkvällen

Kvällen spenderades hemma hos Emma
men massa härligt folk! Det blev singstar
& lite allt möjligt. Första festen som jag varit
på som bjuder på tårta också. Haha! Men det
var för att Emma & Mickis fyllt år.

Sen fick jag skjuts av Lillis hem till mormor
& morfar. Gött det! Då slipper man åka buss
hem själv, jag gillar inte det . .

Nu på morgonen har jag varit kvar hos
mormor & morfar, där man alltid får färskpressad
juice på morgonen & så, dom skämmer jämt bort
mig när jag är där. I veckan ska jag också köpa
apelsiner så jag också kan pressa hemma!

Senare idag blir det lite träningar. Härligt!


Så här såg jag ut efter kvällen, när jag precis
kommit hem till mormor & morfar.
(nya klänningen som jag köpte i veckan)



Hoppas eran helg varit bra!

XOXO


Fredagsmys

Kvällen spenderades med bästa vän. Vi hade det riktigt mysigt. Först blev det käk på Subway, jag hade aldrig ätit där - men det var gott!
Sen köpte vi med oss lite godis hem & satte oss framför idol, efter det blev det "the fast and the furious", ingen dirket tjejfilm, men vi gillade den!

Nu är det lördag, jag har varit på studion nu på morgonen på möte om Nordiska mästerskapen. Sen åkte mamma & jag ut & övningskörde. Gick bra tycker jag!

Nu ska det ätas lite, jag är vrålhungrig! Ikväll blir det lite partaj hos Emma eftersom att hon & Mickis fyllt år. Det blir nog bra!

Psst, jag har blivit förjävla dålig på att använda mina kameror!! Jag bringar en ikväll så ni får lite bilder imorgon.

XOXO


Pärlan fick en pärla


Emma fyllde ju år i onsdags, så igår firade vi det lite med käk på Java! Eftersom hon blivit kallad "pärlan" av mig i typ ett år nu så tyckte jag en Thomas Sabo pärla till hennes nya armband skulle passa bra till henne. Så det fick hon av mig. På kvällen blev det pannkaka, tv & mys hemma hos mig. Buws!


Stjärnparaden!

Idag fick jag sms av sminkbossen i stjärnparaden att jag kom med! Jag var på uttagning i tisdags, och fick besked såhär fort. Jag är riktigt glad! Nu ser jag fram emot två år med stjärnparaden. Awesome!

För övrigt..så tänkte jag fel på en timma imårse. *ARG* Jag kom till skolan en timma innan vi började. Men men, då hann jag läsa ut min svenskabok som skulle vara klar idag. Så, rätt bra tajmat ändå..


14 oktober

Vilken toppendag! Började inte förän klockan halv ett, med idrottslektion. Innebandy & basket, rätt kul faktiskt - även fast jag inte är en kung påt ' Sen bara en lektion till, företagsekonomi, rätt trist. Men jag hade något att se fram emot i alla fall. Efter skolan fick jag äntligen träffa kära vaggavännen igen. Karolina! Det var ett bra tag sen sist nu, så vi satte oss på Java med varsin chai-latte & lite käk, sen pratade vi & pratade. Ujuj, vi hade mycket att prata om eftersom vi inte setts på ett tag.

Min vackra lilla Karolina! Men just nu är hon rödhårig, vilket passar henne grymt bra!

Sen trippade vi in på stadium för att kolla på vinterjack åt Karro. Jag hittade då en mössa som jag köpte. En rosa Peak mössa, 399. När jag kom hem insåg jag att den är lite för fjortis, så det blir nog att lämna tillbaka den imorgon. Bra val Vickan. Pengarna måste sparas! Funderar på att köpa en lite mer grovstickad, lila, lite pösig. Den passar nog bättre till mig gråa vinterjacka!

Sen åkte jag hem, för att sedan åka ut med pappa & övningsköra. Det var ett bra tag sen sist nu! Idag övningskörde jag med min lilla Ford istället för Audin. Jag trodde det skulle bli mer svårkört med lilla, gamla Forden, men det var den inte! Jag kör hellre den än Audin i nuläget om jag ska vara ärlig. Mycket mindre & skönare! Jag kom ut på vägen idag, även fast det var kolsvart. Jag körde lite runt i marieberg & så, det var lite krångligt på grund av mörket & varken jag eller pappa kände till vägarna där, men men.. nu är vi hemma igen i alla fall.. så jag antar att det gick bra!

Nu ska jag läsa lite mer i min svenskabok. Om en dryg halvtimma blir det Prison break, sen sova.

Imorgon kommer min lilla pärla hit & sover över, men innan födelsedagsfika & pressent på stan - precis som när jag fyllde år. Det blir nog våran lilla tradition? Hon fyllde 17 år idag för er som inte vet det. Stort grattis! Och på lördag blir det partey för henne & Mickis som också fyllde år i dag. Men först är det fredag, då ska jag umgås med Sandra. Subway & bio är planerna än så länge. Nu får det räcka för idag. Puss!


Vilken tur att te är så gott

..annars vore hösten rätt trist

Min mamma kom nyss hem med chai-te till mig, eftersom att hon vet att jag
älskar chai-latte. Det smakade såklart inte likadant eftersom att det är två olika saker,
men det var riktigt gott ändå! ..& doften kan man inte få nog av!

Jag har pluggat hela eftermiddagen (efter att jag vaknade, med
boken över ansiktet hehee..) men nu får det vara nog. Nu ska jag checka datorn lite,
lyssna på musik & dricka upp mitt te, sen blir det kolla på Prison break som
börjar om 45 minuter.

XOXO


Experience, film från tävlingen!


Jag la upp den på youtube för 10 minuter sedan & har
redan över 40 stycken unika visningar. Det gillar vi!


Jason Derulo - Watcha say


And no one knows


Why I´m into you


Ett inlägg som inte handlar om dansen (plötsligt händer det!)


Gårdagens verk på naglarna. Avklippta & påmålade med lite fresh fransk manikyr!

Jag var på 90-års kallas ikväll. Gammelfarfar fyllde 90 år! Jag har båda
gammelfararna kvar, det är kul. Men det känns dumt att kalla
båda för gammelfarfar. Men det är väl så det blir? Pappas morfar & farfar.

Hur som helst, jag hade på mig gråa nylonstrumpor & vit spets över,
passamde till ett vitt linne & en grå stickad tunika. Lite höstigt..


hmm, sometimes..


Fjärillar i magen!



Fjärillar i magen brukar man få när man är kär, men jag får fjärillar i magen så fort jag ser bilder från igår. Fan vad ni gör mig lyckliga tjejer. Våran placering! En placering som vi inte ens hade vågat drömma om!


Träning

Söndag är en träningsdag för oss i Experience. Men idag blir det ingen träning, alla är döda efter igår & det är tyvärr bara jag som är taggad på träning.. så idag tänkte jag hinna träna lite hemma istället. Lite på crosstrainern kanske, även mer styrka i armarna skulle behövas!

Imorgon är det ju dansträning igen, så då jävlar. Då ska vi börja knåpa ihop slutet på dansen. Spännande!

Vi i Experience, & våran dansmamma som hjälper oss genom allt. ♥


Från sist, till jävligt bra på bara några månader!

I våras var vi bäst i B-klass, men tyvärr sämst i A-klass, som vi märkte när vi i Experience hade den första tävlingen i A-klass. Det var SM, då kom vi sist.

Idag, några månader efter kom vi fyra. Vi besegrade många av dom som vi hade haft som förebilder, även grupper som deltagit i VM & EM. Ruskigt roligt! Vi är i äldsta åkdersgruppen också, så det känns riktigt mäktigt nu. Härligt brudar!
Nu har vi mycket roligt att se fram emot!


Jag är helt slut efter dagen!
Nu tänkte jag ta en dusch & sen sätta mig & fixa mina naglar,
orkar verkligen inte hitta på något mer vettigt ikväll...




Pssst: Malin Ljudén, Bella Carlén, Sara & Emelie
Fredriksson, Johanna Genberg & Emma Björndahl.
Fasiken vilken bra början av terminen!

♥ 


23.30

Nu   tar   jag   en   dusch,   annars   vet   inte   hur   jag   ska   kunna   hålla   mig   vaken   i   två   timmar   till!   Puh..


Längtan

♥ I fredags träffade jag Sandra senast, så nu hade vi inte sets på nästan en vecka. Jag har hunnit sakna henne på dagarna som hade gått. Men hon var hos mig en stund ikväll. Chill, att bara ses och inte behöva göra något speciellt faktiskt.

♥ Louise har varit hemma två helger i rad nu. Superskönt! Vi är systrar så vi har alltid saker att prata av oss om. Hon kommer i helgen igen. Wohoo!

Prison break har jag också saknat, sedan igårkväll. Men det är ju en annan sorts saknad så klart. Men nu har jag suttit på msn samtidigt som jag kollat på det, så jag har missat massor & fattar ingenting. Så nu måste jag sitta & vänta till klockan halv 1 inatt när det går i repris. Suck.. Jag får skylla mig själv!


Medelandet är för stort för att rymmas på skärmen.

Vårtat internet funkade inte så bra i förrgår, då började jag använda min bärbara istället. Ett par dagar efter sitter jag fortfarande vid den i soffan. Hur bra som helst! Varför återgå till den externa när denna funkar lika bra?

Jag använder mig av Bredbandsbolagets Sony Ericsson mobila bredband. Funkar superbra!

Datorn är liten, men inte så liten som min mail-inkorg påstår..


Kenza imorgon bitti!

Ikväll har jag kikat på kvällens avsnitt av Prison break. Skulle ärligt talat kunna döda för att få se nästa avsnitt. Men, pallar inte ladda ner det eftersom att jag sitter på min bärbara just nu med det mobila bredbandet . . jag får helt enkelt vänta tills imorgon. Samma tid, samma kanal blablabla '

Imorgon har jag sovmorgon, precis som de flesta mornar. Men, jag ska ställa klockan på sju i alla fall. Imorgon bitti kommer nämligen Kenza till "Vakna med the voice". Jag gillar hennes blogg, men har inte sett henne i TV-skärmen förut. Så om jag är tillräckligt pigg imorgon för att se, så ska jag göra det. Men nu är klockan snart halv tolv så nu ska jag sova.

XOXO


Extensions



Idag fick jag mina beställda microringar! Så ikväll har pappa suttit & satt fast håret som jag fick av Johanna! Han var lite svårövertalad, men med öl på bordet & "bilfixarna" på TV:n så gick det bra! Han är så söt, fadern min ♥


Never Wanna Lose You

Nu ska jag kika på ett par avsnitt av Prison break innan jag ska sova. Ville bara
bjuda er på låten först, jag hörde den första gången idag, men jag gillar den!


Födelsedagspressent från Elin!


Therese, kvällens superhjälte!

Mina knän alltså! Jag gråter så fort någon petar på dem, i stort sätt. Jag har varit dum & tränat utan knäskydd. Dans & knäskydd? Jag har liksom inte tyckt att det passat ihop. Men jo, de gör det märkte jag ikväll, jag fick nämligen låna Therese knäskydd. Thank god säger jag bara! Visserligen riktigt svettiga, men riktigt skönt!

Nu är det ingen mer träning innan tävlingen på lördag, så nu ska mina knän allt få vila. Men träningen i huvudet är inte slut än. Mentalträning hela veckan! Det kommer behövas, dag & natt för min del. Nu taggar vi lördag tjejer!


Bild på Therese & mig när vi var i England & tävlade förra hösten!


Knit something, it's autumn.


Kräftskiva!


Igår var det kräftskiva hemma hos Johanna & Frippe. Galet kul kväll!

Jag tänkte att det var årets första kräftskiva. Men, vi
hade ju faktiskt lite kräftis i somras i Smögen!


Lördags-shopping!



Idag gick jag på stan
med Louise & Artin.
Vädret var ju inte det
bästa, men det var gött ändå!

Vi alla kom hem med
shoppingkassar, precis
som det ska vara!




Skitsnygga skor. Åkes 649 mynt.


Lårhöga stövlar (äntligen) med silvriga detaljer. Din sko 549 mynt.
Ps. Fransarna ska bort!


Ljusbrun långärmad "bra-att-ha" tröja. H&M 98 mynt.
Stor svart bolero-kofte. H&M 199 mynt.


Sist & även minst. Tupperingskam. Glitter 29 mynt. Tror jag.
Vanliga hederliga hårnålar. H&M 19 mynt.

Lite fattigare, men mycket gladare!


Yes it fits!


Denna söta Thomas Sabo berlock fick jag av min pärla i födelsedagspressent.
Vist är den söt?


Vi fikade på Bara-vara. Mysigt! Jag bjöd, det är bra för då behöver man inte känna sig
dum när man tvingar den andra att bära tunga brickan. Muahahaaa..


Jag fick med mig en svart paljettklänning hem från Spirit. 400 kronor.
Men den tappar charmen på biljen med de fult upphängda lila nylonstrumpbyxorna.
Hur som helst, H&M 79 kronor.


Kvällen spenderades med Sandra & Liv. Hur mysigt som helst. Vi tog det bara lugnt,
kollade på idol, lagade tacos, Sandra fick även i sig en hink Ben&Jerry. Hahaha!


Söt pressent!



För några dagar sen var jag ju med Sandra som jag skrev, fick då denna
sjukt söta pressent. Personlig & rolig. Älskar dig bästis ♥

..& vem tror ni jag ska hänga med ikväll? Henne! Vi ska ha mysmiddag & så.
Men först blir det fika med Emma på stan. Kameran nerpackad!


Under 753 täcken!

Efter en kväll med massa massa pluggande, så unnade jag mig dagens avsnitt av Prison break. Fy fasiken vad spännande & läskigt det är. Jag har legat i min soffa, med den rosa mjukisdressen & med typ 753 täcken över mig. Den där serien gör mig livrädd! Det är faktiskt riktigt läskigt, jag bor i källaren, ensam (eller?)


Peyton top


Den här köpte jag idag, fast en blå med svarta ränder.
Peyton top, från Gina tricot. Jag behövde faktiskt höstkläder!

På bankkortet drogs även lite drygt 2000 kronor för alla
diamanter som köptes idag. Men alla är inte till mig, som tur är!
Jag fick även det roliga jobbet att dela upp stenarna till alla i
gruppen. Alla ska ha något på 500 små diamanter var, så det blir
en hel del att sätta på på dräkterna. Dans...vilken jävla sport alltså.

Nu tog jag ett break i pluggandet alltså. Inte helt okej, men jag ville bara visa tröjan.


Panik!

Förra veckan var jag typ inte i skolan på hela veckan pga av Olga. Så idag blev jag lycktlig överraskad att vi har engelskaprov imorgon med drygt 90 glosor & x antal gramatiksidor! ..lektionen efter privat-ekonomiprovet som jag hade tänkt att plugga till idag. Vilket ska man prioritera tänkte jag? Svar: Båda. Så nu vet ni vad jag ska göra nu efter träningen, & i natt, & imorgon bitti innan jag åker till skolan.

Ni kan ju ha en trevlig kväll i alla fall!

Hmm..Prison break ikväll också. Antingen blir det en paus från pluggningen, eller så får vara förnuftig & spela in det!