Till bloggens startsida

Omtapetsering ikväll?


Köpte två nya nagellack i fredags, & jag börjar tröttna på leopard-naglarna som jag målade i början av förra veckan. Kankse man ska göra en omtapetsering på naglarna sen efter träningen?

Jag har en liten idé med vad man kan göra med dessa två nagellack. Vi får se hur stor min ork & lust är.. Jag ska snart åka på fyspass & dansträning som jag kommer hem från strax efter 9 & då är det Prison break i nästan två timmar, sen ska jag tvätta håret ikväll också.  Så vi får se om naglarna blir ikväll eller imorgon. Det visar sig!

Ching ♥


Första advent!


På dagen var vi tre, mamma, pappa, mormor & morfar på
Hjalmar (Peter Flack). Mycket skratt blev det!


Sen gick vi hem till oss, där det blev
pepparkaksbak utan, de flesta pepparkakorna
gjordes utan pepparkaksformar. Haha!







Kvällen avslutade sedan med fotbollen & mat!

Tur att jag är ledig idag (måndag), för jag har inte
sovit så mycket den här helgen.

Hur som helst, tack för en mycket trevlig helg & första advent!


Fredag-lördag.

Fredagkväll:
Två timmars träning.
Skynda sig hem för att ducscha & tvätta håret & göra mig ordning för sen väntade god mat på Satin! Sedan hem till mormor & morfar för lite busig hattprovning.

Sen blev det att träffa Sara & några Lundby guys. Sen hem & sova några timmar innan man skulle vara i skolan igen. Vem lägger öppet hus på en lördagmorgon?








Lördag:
Åka till skolan för ett väldigt onödigt öppet hus. Vem kommer till ett öppet hus för en skola som ska läggas ner? Sajk..

Hur som helst, sen kom ju Artin & Louise till Örebro - så vi sprang runt lite på stan & shoppade julklappar. Sen åkta till Odensbacken för att träffa farmor, farfar & kusinfamiljen! Frisör-farmor passade även på att färga Louises hår & klippa oss. Awesome! Jag toppade bara igenom mitt hår, eftersom att jag håller på & sparar ut mitt. Det ska hbli megalångt!

Kvällen har spenderats hemma hos oss i Adolfsberg, vi har ätit tacos & kört singstar så halsarna svider. Men nu är det tack & godnatt för min del!

Ser fram emot imorgon, kommer bli en mycket rolig & mysig dag!


Sminkkartan är testad!


Jag provade en guld-brun ton. Hitills är jag mycket nöjd med kartan.

Den är köpt på Kicks för endast 200 kronor. Jag köpte även några penslar så
jag kan ha en pensel till varje färgton. Morgondagens köp blir en mascara!
Jag måste även köpa ett par svarta leggings. Till min ära är engelskalektionen
inställd så det blir en långlunch & shoppingtur på stan. Me like!

Sen är det slut-shoppat för min egen del, resten ska gå till
julklappar. Artin, Louise & jag ska julhandla lite på lördag.

Nu ska jag tvätta bort sminket, sen blir det att checka
dagens två avsnitt av Prison break tillsammans med en
stor kopp te, sen sova. Natti!

XOXO


Nu är även julpyntet rosa!


I mitt rum har jag vita väggar & vita möbler, men dekorationerna
& sånt är rosa, likaså julpyntet som jag satte upp idag inför
första advent som är i helgen.


PINK LEOPARD


Woops, någon hade vist lite roligt med nagellacken igår!


Är det bara jag som är fjantig?

Jag är själv hemma. Det ringde nyss på dörren. Det är mörkt ute,
så jag vågade inte öppna. Är det bara jag som är sån? :$


Stressköp!


Efter skolan rusade jag & Sara upp på stan. Vi slutade halv 4 & jag ville med min
buss som gick 4, men det slutade endå med att jag fick skjuts hem. Skönt!

Hur som helst, Sara & jag mätte ut storlek på ringar, både hon & jag ska ha nya. Jag har önska mig det av mamma & pappa i julklapp. Sen köpte jag 3 nya penslar till mitt nya make-up kitt (som jag itne hunnit prova ordentligt än). Hur som helst, jag tycker H&M's egna penslar runt 20-lappen fungerar minst lika bra som de runt 100-lappen som är "äkta renhår" eller vad de nu kallar det..

Köpte även ett rosa metall-nagellack för 79 kronor. Ikväll blir det nämligen pröva att måla leopard på naglarna! Då får detta vara underlacket. Sen ska jag ha svarta prickar med starkt rosa prickar i. Vi får väl se hur det kommer gå..


Max Factor Natrual Minerals


Som jag berättade i förra inlägget så köpte jag ju mineral puder idag. Det var halva priset, men det fanns inte i den färgen jag borde haft - så jag köpte en bronzer istället som var i rätt färg. Men nu när jag kom hem så upptäckte jag när jag strök på den att den var hur glittrig som helst! Men den kan nog bli till användning ändå, till lite festligare tillfällen - att ha på ovansidan av kindbenen eller så..

Kanske ska satsa på den där bak på bilen? Den vanliga, natrual mineral foundationen? Om jag hittar den i min färg, jag behöver rätt mörk..

Nu är min tisdag slut i alla fall, nu blir det lite mer manliga saker än att prata om smink. Det blir abborre-macka & Prison break. Natti! ♥


Första julklappsköpet!


Idag har jag köpt årets första julklapp! Nu är det äntligen igång, jag älskar att gå runt & shoppa julklappar, det är så himla mysigt! Fast det är krångligt, det är svårt att veta vad man ska köpa..

Idag är den enda dagen i veckan som jag slutar innan halv 4, så mamma & jag åkte ut till marieberg. Jag köpte som sagt julklappen, men även en sak till mig själv (Inte så ovanligt, så blir det alltid när jag julhandlar!!). Hur som helst, köpte en Max factor sol-mineral-puder. Skriver imorgon om det är bra eller inte. Ska även utvärdera ögonskuggorna som jag köpte, men jag måste köpa nya penslar först.

Nu blir det träning. Jag är skittrött, så nu ska jag försöka ladda om!


Jag vill ha den tiden!


Jag vill ha kul! Jag vill hitta på något riktigt roligt! Jag vill göra spontan-saker! Jag vill träffa nära & kära oftare! Jag vill ha den tiden! Men det är så galet mycket i skolan just nu som gör att man knappt får något liv. När man väl har tid för någonting så är man så trött av allt plugg så då orkar man ju inte hitta på något heller. Det är Nordiska mästerskapen om mindre än 3 veckor, så det är lite träningar som tar upp lite av tiden. Men det ser jag verkligen inte som något negativt! Träningen är just nu bara rolig, tack vare mina härliga tjejer!

Nu ska jag...guess what?

Plugga. (Kanske med bilfixarna 18.00 på discovery i bakgrunden?)

Hur som helst, senare ikväll ska jag ringa till min bästa, Sandra - som är i Italien.
Sen Prison Break, sen sova sova sova. Jag är så galet trött!


Det här kommer bli dagens köp!


Berättar mer när jag kommer hem, när den finns hemma hos mig, i min sminksamling!


Biokväll med barndomsvännen


Jag & Karolina var alltså & såg denna film igår kväll - flickan som lekte med elden. Superbra var den! ..& jag har hört att trean som har premiär i helgen ska vara ännu bättre! Awesome!

Filmen började 9 & var drygt 2 timmar, så jag fick ta halv tolv bussen hem - vilket gjorde att det blev ganska sent. Men sånt måste man få unna sig ibland! & jag har ju trots allt lite sovmorgon idag.

Nu ska jag göra mig ordning & käka lite frulle, sen blir det skolan då - puuuh (slutar klockan 4 idag!)

Nu jävlar!


Jag har springit runt ett tag & letat efter mina träningsskor nu.
Hittade dem tillslut i min tävlings-väska Då slog det mig att jag inte
tränat på en hel vecka! ..men nu jävlar!


Söndagssysslor


Nagelblommor (från Thailand) som jag satte på den nästan osynliga
franska manikyren jag målade igår. Jag tycker det ser kletigt ut!
Men i veckan blir det nog att måla på lepard på naglarna, låter
galet - men både Malin & Emma har gjort det & det är skitballt!

Jag har även hunnit fixat de sista på ytan i mitt
rum, dammat & damsugit. Nu ska jag baka lusebullar!

Förutom att Louise & Artin kommer nästa helg så får nog
nästa helgs söndagssyssla bli att plocka fram lite julsaker,
för då är det ju första advent- efterlängtat!


Inte så konstigt att det kliade

Tog på mig en t-shirt som det kliade jättemycket av tvättlappen, så jag drog upp tröjan för att klippa av den. Men den var redan avklippt - med en sådan sax som man hade när man var liten som det blir taggit av. Inte så konstigt att det kliade..




Min mage ser jättebrun ut på bilden ju! Dessvärre tror jag tyvärr inte att den är riktigt så där brun i verkligheten. Kamera-spökeri kanske?

Lugn lördag

Idag har jag varit hemma hela dagen, har knappt stoppat huvudet utanför dörren. Men det har knappt behövts, för pappa har bytt fönster i köket idag - så all kyla har krypigt ner till min källare så jag har haft hur kallt som helst. Men nu är det kväll, jag har haft alla ljus tända, alla lampor & elektronikprylar på hela dagen - så nu är det riktigt varm & gött i mitt rum.

Har hållt på & fixat & trixat med mitt rum lite, fick väl inte så mycket som jag tänkt mig gjort - men bättre än ingenting alls! Har hunnit måla mina naglar & skrivit spanskauppsatsen tills på måndag också. Nu på eftermiddagen har jag haft ont i diafragman, & har det fortfarande - så jag har kollat på två avsnitt av Prison break & min mamma var snäll & gjorde en ansiktsbehandling på mig (igen!). Hur skönt som helst! Jag ska aldrig flytta hemmifrån..eehm, jo det ska jag!

Nu har jag lagt mig under täcket tillsammans med min lill-dator. Ska kolla på Robinson karibien sen försöka sova - så slipper jag lida av det onda i magen.

Imogon blir det lite mer plugg & städ. Lika bra att passa på när man inte har något annat inplanerat! På eftermiddagen blir det träninge inför Nordiska mästerskapen, & senare på kvällen bio med vaggavännen. Det kommer bli ett superbra slut på min helg!


"dags för fredasmys"

Fredag eftermiddag i skolan, finns det något härligare? När man vet att om tio minuter slutar vi, & då är det helg! Idag när vi slutade var det några i klassen som nynnade på sången i chipsreklamen, ni vet "det är dags för fredagsmys". Ja, det var det verkligen!

Kvällen spenderades hemma hos bästa vän, Sandra - vi hade inte setts sedan halloween vilket var flera veckor sen. Helt sjukt! Hade saknat henne något enormt, & imorgon bitti åker hon till Italien, så det blir lite mer paus innan vi får ses nästa gång igen.

Glömde nästan att nämna: Vi kollade på idol ikväll, & jag blev så himla nervös när Erik hängde löst, så då ringde jag & röstade på honom. Men, självklart ska då sandra jävlas med att rösta på Reza...så, min röst var ingenting värd. Buhuuu *cry*

Hur som helst, nu är jag hemma, klockan är snart halv 2 & jag ska snart lägga ifrån mig datorn & släcka lampan. Imorgon ska jag sova ut, för första gången på väldigt länge! Sen imorgon blir det att städa & röja som fasiken, är så jäkla trött på att ha det som jag har det! Sen blir det väl kanske att plugga lite också, det behövs..


Guld & silver


Guldhjärta kring halsen & guldörhängen
Som vanligt är silverringarna & Thomas Sabo armbandet på
Jag försöker vänja mig med att blanda guld & silver


I-landsproblem


Har dragit i mig en stor kopp te och ligger nu i sängen med lilldatorn & kollar på Prison Break, vilket jag gör varje måndag-torsdag från klockan 21.00-22.40 på ztv. Börjar tröttna lite på det nu faktiskt, även fast det är ett väldigt bra program. Men nu är jag på säsong fyra, & om jag inte har fel så finns det väl bara sex stycken? I så fall har jag passerat hälften i alla fall.

Dagens i-landsproblem är att nu ligger jag här jätteskönt i sängen, redo att sova när Prison break är slut för ikväll. Men jag har ju dragit i mig världens största kopp med te, så jag lär ju behöva gå upp igen för att kissa. Suck..

Well well, hoppas eran dag har varit bra. Natti natti!


Danstönt


Hoppade in i duschen efter att ha precis kommit in från allt regn. Efter duschen drog jag på mig mig stora randiga tröja & kavlade upp ärmarna på den. Sen tänkte jag "gud, nu ser jag ju ut som en jävla danstönt". Men sen efter lite tanke så kom jag på att fasiken, jag är ju en dansare..

Bella & jag var i sömmerskan idag efter skolan, våra nya dräkter kommer verkligen bli awesome! Nu ska jag göra mindre roligare grejer, bl.a börja skriva på en krönika. Annika Östberg kanske är ett bra ämne?


Nu flyttar jag


till dansstudion i ca 3 veckor. För, vi kom med till Nordiska mästerskapen
som är om mindre än en månad. Det blir i stort sätt att bo på studion för att
träna. Fy fan va kul! Tagga nu brudar! ♥

Även stort grattis till Limited Ediction som också blev uttagna till NM,
de kommer från samma studio som oss men tävlar i en åldersgrupp under
oss. Men vi kommer nog tagga en hel del tillsammans inför NM.

FY FAN VAD ROLIGT!


Bra köp på IKEA under 100-lappen




Jag hände på de halsband & sjalar som jag använder mest. Superbra!


Självklart har jag inte svikit min första idé, handdukshängaren!
Den anväds nu till några av mina örhängen & armband.


Pimp my toilet

Mamma & jag var ute på ikea idag på förmiddagen. Jag inhandlade lite röda saker som jag har pimpat min lilla gammeltoa med. Köpte även lite små rosa julgranskulor till min silvriga mini-gran som jag ska ha i mitt rum.

Nå, nu har jag i alla fall pimpat toan lite. Undra vad pappa ska säga när han kommer hem & får syn på att jag gjort om hans lilla "place to be", heheee..


Köpte ny röd matta, nya röda handdukar, ny röd toalettborte (pappas arbete), & hittade en ros hemma. Synd bara att väggarna är så grymt fula (borde slå en pling till Therese som går måleri?), & att det inte finns något golv.


En bilplåt som är omgjord till tavla. Det är egentligen morfars, men jag älskar den!


Köpte ny liten blomma med röd kruka, hittade röd tvål hemma & ett rött ljus & några ljuslyktor.

Ack ack ack..vad ska Matzi-boi nu säga?


Grymt mycket kärlek


Nu ska jag iväg till studion för att träffa några av de härligaste flickorna i världen!

Svininfluensan


& med denna lilla bild (som jag inte vet om jag ska skratta eller gråta åt) kan jag ju medela att efter klockan 2 idag så var det bilköer ända från mio-möbler upp till mässan, på motorvägen från stan till mässan. Det var även en enorm gång-kö som ni kan läsa om här - för att få ta vacinet mot svininfluensan. Skönt att jag tog sprutan för några veckor sedan, så att jag det gjort!


Myskväll i Oskarsparken


Igår blev det pizza & "Hearartbreak hotel" i soffan med
mormor & morfar. Riktigt mysig avslutning på veckan!


Hejdå Adolfsberg



Ikväll bor jag hos mormor & morfar


Danshelg i Halmstad


På bussen, första timman av 6 timmar - & Emma hade redan myror i byxorna!


Sara, Malin & Simon.


Jag & Emma, fjantar oss (som vanligt). Paus i Jönköping,
halva vägen kvar till Halmstad.


Johanna, Emelie, Malin & Linnea. Fortfarande bara i Jöns-staden Jönköping..


Det köptes polkagris innan vi åkte vidare, Bella han tydligen rida lejon också..


Väl framme i Halmstad  så blev det käk på hotellet. Sen kom alla tjejer till mitt & Bellas hotellrum & kikade på idol, & taggade lite inför morgondagen!



Lördag, självaste tävlingsdagen! Jag & Emma.


Emma, jag & Therese. Mitt hår blev verkligen krit-vitt
efter blekningen, men jag gillar't!


Emelie, Sara, jag, Therese, Emma, Malin & Linnea.


Resultaten för tävlingen var ju inte så roliga. För min del blev det tyvärr bara semifinal i allt, singel, par & grupp. Vi hade hoppats på Nordiska mästerskapen med gruppen, men så blir det tyvärr inte eftersom att vi bara kom 7:a. Hur som helst, grymt rolig helg! Tack alla undebara människor från Säborgs!

Fick inte med mig några pokaler hem denna helg alltså, istället fick jag en  trasig armbåge med mig från en konkurrent i paren. Jävlar vad ont jag har rent ut sagt!

Carolina Wallin Pérez


Sök på denna tjej på spotify! Hon gör låtar av Kent, jättefina!
Hade gärna haft ett jul-album med henne, men icke..


Outfit a la Västkusten!











Hoodtröja - köpt på smögenbryggan!


Linne - köpt i västkusten.


En stjärna i kanten för mitt ostädade rum också..


Nu blir det matteprov, puh! Sista dagen i skolan för mig idag (för denna vecka). Sen åker jag till Halmstad med mina underbara dans-brudar! Nu måste vi börja tagga!


Glögg & Prison Break!

Det blev en kväll framför TV:n. Bonde söker fru & annat onödigt.
Pappa & jag åt havregrynsgröt, sen plockade han ut mitt löshår. Fader-dottersysslor?
Haha. När han satte i håret kollade vi i alla fall på "bilfixarna"

Hur som helst. Nu blir det Prison Break tillsammans med en kopp med glögg.
Det luktar glögg i hela huset så jag blev jättesugen. Tyvärr hade vi ingen
saftglögg hemma - så jag fick ta det vi hade. Starkt & äckligt!
Glögg utan alkohol ska det vara!

Natti!


Imorgon blir dagen förmodligen roligare!

Vaknade tidigt imårse av att jag jag behövde kräkas..och gjorde det. Förmodligen är det inget allvarligt, bara att jag ätit något knepigt dagen innan - för jag mådde illa igårkväll också. Så det blev en hemmadag för mig idag. Mår fortfarande lite illa, men det är nog mest för att jag spydde, jag tycker nämligen att det är så himla äckligt att spy.

Imorgon blir det skola igen! Efter skolan blir det sömmerskan med Bella & prova pardräkterna som hon börjat sytt på. Hoppas de är snygga! Wohoo! Efter det blir det att dra till Lundby, Lina ska bleka mitt, Emmas & Saras hår. Finally! Det behövs nu! Ska inte klippa mig, denna gång heller..vill spara ut mitt hår lite till först - så det blir så långt som möjligt. Men det börjar bli rätt slitet nu, så snart blir det nog att slå en pling till farmor frisör! Men, ikväll måste jag tyvärr ta ut de sista microringarna eftersom att jag inte vill ha de sitta i när jag bleker. Mitt hår kommer kännas jättetunt & kort utan dem, men de ska sättas i igen - men jag vet inte om det finns tid till det innan tävlingen i helgen, så förmodligen får jag använda klipps (vilket jag hatar!!)

Ännu roligare blir det dagen efter imorgon. Då laddar vi en buss med gött dansfolk & drar till Halmstad & tävlar. AWESOME! Just det, apropå tävling..igår satte jag på massa nya diamanter på min singeldräktdräkt! Jag älskar diamanter, men skönt att Bella & jag slipper det på våra pardräkter faktiskt, på dem blir det bara jätteglittrigt tyg. Jag kanske kan ta kort imorgon hos sömerskan.

Men nu måste jag få i något i magen. Ching!


M M M


Matte Med Morfar

Måndagseftermiddagen spenderades hemma hos mormor & morfar i Oskarsparken.
Riktigt mysigt. Morfar hjälpte mig med matten & mormor bjöd på raggmunk.


På kvällen var det träning, sista inför tävlingen på lördag. Tagga nu tjejer!


Kalmar 2009

Natten till lördagen satt vi på bussen påväg till Kalmar, 5 timmar tog det. Det var en lång resa, men den kändes ganska kort för vi sov nästan hela vägen. Väl framme var det alltså dags för tävling. Det var bara jag, Emma, Johanna & Therese som åkte av vårat "dansgäng". Kändes ovanligt att inte alla var med, men vi hade roligt ändå!

Av oss fyra så blev det väl inga direkta topp-placeringar tyvärr. Fast Emma & Johanna kom 5:a vilket jag tyckte var jättebra! Det gick inte så jättebra för Emma i singeln, men det var ju hennes första tävling i guld. Alla dommare hade satt 3:a på mig, så jag hamnade på pallen - men tyvärr ingen prick! Therese vart sämre, började blöda jättemycket näsblod & så så hon tävlade aldrig tyvärr.


Jag var inte så duktig på att ta kort denna tävling. Har mest bilder från hemresan.

Snyggis-Emma! Vid lagledarbordet, där jag hängde typ hela dagen eftersom att jag inte tävlade förän på eftermiddagen.


Donkan på hemvägen. Men jag var inge hungrig - så det blev en cola för att släcka törsten efter dagen!


Snygg-Therese med näsblodspapper i näsan! Hahahahaha!



På bussen, natten till söndag - på väg hem. Jag med min snygga rosa mjukisdress, min Jean Paul-kudde & musik från kära WeSC-lurarna! Tyvärr har jag ju då mitt RLL så det blev att jag sov lite i mittgången av bussen också. Har även fått benhinneinflammation nu tror jag. Har sjukt ont!


Nu är det lördag, resten är hos familjen är hos Farmor & farfar & firar fars dag. Jag bad om sovmorgon eftersom att jag inte sovit ordentligt de senaste två nätterna. Dock ringde Louise & väckte mig halv 12, men lika bra var ju det! Jag har mycket som ska göras idag! & ikväll är det träning. Puh!

PS. Therese, ring om du vill ha näsdukar eller hostmedecin, & glöm inte att akta stolparna!!


Doctor Viktor Nordenberg

Therese har varit sjuk hela veckan & tvekar på om hon ska med till Kalmar imorgon eller inte. Jag vill jättegärna ha med henne, hon gör oftast en stor del av stämmingen på tävlingarna, så jag har erbjudit mig med att jag står beredd när hon dansat för att hjälpa henne med att ta av hennes dräkt, ge henne vatten & astmamedecin. Då påstod hon att hon skulle bli ännu sjukare nästa tävling, & sen inte kunna vara med på den som är nästa helg i Halmstad. Då erbjöd jag mig att jag skulle vara hennes personliga assistent nästa vecka. Komma hem till henne med halstabletter, nässpray, hostmedecin. Allt hon vill ha! Alla borde ha en vän som mig. Doctor Nordenberg, alltid till tjänst. Haha skoja!

JAG VANN! HON SKA MED! ♥ DOCTOR VICTOR NORDENBERG VANN!


Ny singeldräkt


Mamma knåpade ihop den nu i veckan av Bellas & mina
gamla parbyxor, & detaljer från förra dräkten.

Mer bilder kommer väl efter lördagens tävling, då
är det Kalmar som hjäller. Fast jag ska bara tävla singel
då tyvärr, som jag inte ens fixat en ordentlig dans till än.
Det får bli mormondagens problem.

 Nu är det Prison Break på z-tv, sen sussa.

XOXO


Underkläder

Blev så himla irriterad på mina underklädslåda som var fullproppad.
Jag har massa fina underkläder, men stor del av dem täcks av gamla fula
underkläder som jag inte orkat ränsat bort. Idag fick jag ett ryck & hällde ut allt på
golvet...vilket inte var så smart, eftersom att jag inte orkar ränsa nu. Suck!

Victoria Secret


5 november

Alla bloggare skriver om att det är så fantastiskt med att snön kommit så tidigt i år. Så det ska inte jag göra. SJälvklart så älskar jag snön & vintern, men jag tycker det är för tidigt för snön att komma nu. Enligt mig ska snön komma den första december, då börjar julen! Då har det ju hunnit blivit lite kallt i alla fall. Nu är det fortfarande höst, den snön som kommer töar ju ändå bara bort på några minuter. Men, jag älskar snö, vinter, jul, skidåkningen & så! ..jag vet bara att vintern pågår längre än vad man alltid trot, man hinner bli uttråkad av vintern - varje år! I alla fall jag. Men skidåkning, kan man inte få för mycket av!

♥ Jag & Bella i Norge, glada efter att vi precis åkt experten!


Twin gloss


Make up store  - twin gloss
En liten tub i den stora tuben, vilket gör att man kan
välja om man vill ha mycket eller lite färg. Även plumpin effekt - superduperbra!
Smack! Jag vann den på en tävling på en MUS-klubbkväll i Uppsala.


Övrig update: Jag är trött & yr, & armen värker fortfarande..
men som sagt - hellre det än svinis!


Vaccinet mot svininfluensan

Idag var jag på vårdcentralen & tog sprutan mot svininfluensan. Skönt att ha det gjort. Mindre skönt i armen nu efteråt dock..

Ikväll var jag i Odensbacken, för att fira min söta kusin Jessica fyllde 4 år - hon har blivit jättestor det senaste året! Tyvärr hade jag ingen kamera med mig, dumt nog.

Hur som helst, Christoffer & jag satt & kollade på youtube på biverkningar av sprutav av svininfluensan nu ikväll. Läskigt! Men jag råder alla att ta sprutan hur som helst, för att skydda sig själv, men även andra. Speciellt bebisar & yngre i omgivingen. Förutom att armen verker nu, så har jag inte märkt någon biverkning än - mer än att jag är lite trött & yr. Hellre det än svinis..

Ibland

älskar man telefonförsäljare.

Efter skolan idag var jag helt död, jag hade haft ont i huvudet hela dagen & var helt matt i kroppen. Så direkt när jag kom hem gick jag & la mig en stund innan träningen. "Oh nej jag behöver inte ställa någon klocka. Det klart jag inte somnar.."

Kvart i sju vaknade jag av att telefonen ringer, jävla telefonförsäljare.. Gnuggar mig i ögonen, vad är klockan? Helvete! Träningen börjar om en kvart!

Nåå, jag gick upp & drog på mig lite träningskläder & tog cykeln till träningen.

Btw, shiit vad kallt det har blivit ute nu. It's november!

Update om senaste dygnet




Jag följde alltså med Bella & Kotte på fest på norr igårkväll. Riktigt roligt var det! Några var utklädda..andra inte. Det var lite speciellt folk där, så vissa förstod man inte om de var utklädda eller inte. Hur som helst, en riktigt rolig kväll!

Det blev taxi till Kotte i vivalla där vi tre sov. När vi vaknade imårse så gick vi & köpte pizza - sen har vi bara varit soffpotatisar hela dagen.

Kollat på filmen "män som hatar kvinnor" också (bra bra bra!!) innan Bella & jag åkte & tränade.