Till bloggens startsida

Femårig flicka hittad i lägenhet

"Uppträdde som en hund"

Den femåriga flickan hölls inlåst i en lägenhet med endast hundar och katter som sällskap.

När polisen omhändertog henne kunde hon inte tala och uppträdde som en hund.

- I flera år "uppfostrades" flickan av hundar och katter och har aldrig varit utomhus, säger den ryska polisen.


Den femåriga flickan Natasha beskrivs som "förvildad" efter sitt liv med endast djur som sällskap. Hon har getts smeknamnet Mowgli efter barnbokskaraktären som växte upp med vargar.

Flickan hittades nyligen i en lägenhet i staden Chita i Östra Sibirien. Den ryska polisen fick ett tips om en vanvårdad flicka men verkligheten var värre än de kunnat tänka sig.

Flickan boddde tillsammans med sin familj men hölls inlåst i ett rum tillsammans med familjens hundar och katter. Den enda levande kontakt hon hade var med djuren, rapporterar Mosnews.com, och hennes familj behandlade henne som en av hundarna.


Skäller som en hund

Flickan omhändertogs genast av rysk polis. I lägenheten fanns varken värme, vatten eller avloppssystem.

Natashas liv med hundarna och katterna har gjort att hon även beter sig som ett djur. Hon har endast haft dem att lära av och de är de enda som gett henne någon uppmärksamhet eller kärlek.

- I nära fem år växte flickan upp med hundar och katter och har aldrig varit utomhus. Den otvättade flickan var klädd i smutsiga kläder, hade klara djuriska drag och hoppade upp på människor, säger den ryska polisen i ett uttalande, skriver Reuters.


Ser ut som två år

Den undernärda flickan ser enligt polisen snarare ut att vara två år. Hon kan inte äta med bestick eller tala ryska och skäller som en hund. Hon tas nu om hand av ett stort team psykologer och läkare på en klinik. Hon sägs ha god aptit men föredrar att lapa upp maten från tallriken, stående på alla fyra.

Flickans mamma och pappa misstänks nu för brott.

Sociala myndigheter i Ryssland säger att barnmisshandeln ökar, speciellt i de östra delarna av landet. Förra veckan dömdes en kvinna, även hon från staden Chita, till tre års villkorligt. Hon hade druckit en stor mängd ren etanol och sedan ammat sitt barn. Barnet dog av alkoholförgiftning.


Källa, aftonbladet.

Kommentarer
Postat av: Therese Strömberg

Hahah för att jag är bäst! Ne men jag har aldrig tänkt på om dom är fina eller inte så :P ..

Kommer bli assnyggt isåfall, skitfint med blont hår och mörka ögon! :D

Postat av: Emma

Sv: Jadu skönt att springa ialllafall, spring efter uppsala du :) haha!! <33

bloglovin

Kommentera gärna mitt inlägg:

Namn:
Stammis?

URL/Bloggadress:


Kommentar: