Till bloggens startsida

OSLO STAD



På fredagen gick vi på stan i flera flera flera flera flera (i think u have get it..) timmar! Det var väldigt bra shopping, dock hade ingen av oss alls mycket pengar med oss så det blir bara pyttelite köp. Jag köpte en outfit inför utekvällen: En konjaksfärgad kjol & ett passande linne. Vi hamnade även i en liten guldgruvebutik som hade hur mycket gulliga saker som helst, dessutom jättebilliga saker. Jag hittade denna häftiga mask för 20 kronor!

På tal om det, den som säger att det är dyrt i Norge har lite fel i det.. Det enda som är dyrt är att äta ute, betala inträde på krogar och att åka buss & trikk (spårvagn). Matbutikerna & klädbutikerna osv har nästan precis samma priser som våra i Sverige.

För övrigt det som vi märkte av av Oslo var att det var väldigt kriminellt, knivhugg osv sågs väldigt vardagligt där. Likaså knark-handeln, den var inte diskret alls! Folk stod öppet på torven (torgen) & sålde & köpte knark. Jag & Sandra blev till & med förfrågade om vi hade något att sälja. Helt sjukt..

Nu gäller det bara att hitta en maskerad eller ett annat ballt tillfälle att använda denna på!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hhahaha vad nödvändiga saker du shoppar vickan ;)

bloglovin

Kommentera gärna mitt inlägg:

Namn:
Stammis?

URL/Bloggadress:


Kommentar: