Till bloggens startsida

Palett från Stinamarkan

"Högkvalitetssmink till budgetpris! Paletterna är inte som det billiga sminket du köper ute i handeln utan i klass med MAC, Make Up Store och liknande för en bråkdel av priset. Med 88 färger som sträcker sig över hela färgspecktrat har du oändligt med olika möjligheter. Du hittar skuggor som passar till fest och till vardags, när du vill ha en mer dämpad sminkning och när du vill ha en färgkick. Skuggorna är ungefär lika stora som en femtioöring, dock är de dryga och väldigt lättjobbade så dem räcker länge. Skulle någon ta slut finns det oftast en liknande färg att använda. Applicera med fuktad pensel för mer intensiva färger. Paletterna mäter ca 24×17cm."

Just nu är paletten slutsåld, med så fort den kommer in igen så ska jag beställa den. Den kostar 249:- & det är alltså 88 stycken färger i som är i samma kvalitet som MUS skuggors kvalitet. Vilket betyder att skulle man köpa dessa 88 stycken färgerna där skulle det kosta ca 8000. Wow!

Jag har redan en palett från Viva la diva, men de skuggorna har skimmer i sig. Det är det posotiva med denna palett från Stinamarkan att alla är matta! Så kan man lägga på shimmer eller glitter i efterhand om man vill ha det..


Kommentarer
bloglovin

Kommentera gärna mitt inlägg:

Namn:
Stammis?

URL/Bloggadress:


Kommentar: