Till bloggens startsida

Örebro - Kumla - Marieberg

Elin & jag skulle dra till Marieberg köpcentrum idag, så vi skulle ta 701:an dit. Det stog "marieberg" på busstabellen, så vi tog den. Men vi fattade inte att bussen aldrig skulle åka till själva köpcentret, så när vi såg "välkommen till Kumla" skylten insåg vi att vi varit lite blonda. . . som vanligt! Fasiken. Well well, vi fick strosa runt i Kumla en stund, sen tog vi nästa buss tillbaka till Marieberg. Jag som inte skulle köpa något idag! Men det gjorde jag. Så nu blir det att leva snålt resten av månaden - men jag får skylla mig själv '

Jag köpte en ljusaprikos-färgad sjal. Myyyys! Från Gina Tricot.

Köpte ett armband på Gina tricot också, det ser oranget ut?! ..men det är också typ aprikosfärgat egentligen! Sen innan vi åkte hem var vi även på IKEA där jag köpte ett glasfat i tre olika våningar. Jag ska ha mitt smink på det, assmart (i) Jag visar bild sen. Armbandet tänkte jag inte heller riktigt ha det som det är, funderar på att klippa upp det & sätta pärlor mellan de stora stenarna pga en av stanarna var lite trasig. Vi får se hur det blir med det!
 
Köpte även en ny BH på H&M. Dagens saker gick i samma färgskala! Men jag fattar inte varför bilderna blir så oranga??? Alla dessa prylar är mer rosa i verkligheten.


Sen köpte jag inget mer! Men jag blev kär i två andra saker som jag var tvungen att få bild på. Det första är en t-shirt med tryck. Denna finns från&med nu med på min önskelista tills jag fyller. Finns att köpa på Cubus!

Dessa skor blev jag helt förälskad i! Men det blev inget köp av dom. Jag har ju ett par som är i samma stil typ, så det kändes lite onödigt att köpa dom. Hihi - hör ni vad duktig jag är?! Jag köper faktiskt inte allt jag ser & vill ha. Jag är sparsam!


Klockan är snart halv 6, jag är hemma igen. Trött i benen faktiskt. Nu ska jag försöka montera glas-grejen som jag köpte på IKEA - om jag klarar det, annars får jag la vänta tills pappa kommer hem igen. Snickarn matzi-boii! Man behöver nog ingen snickare för att montera den, men kanske någon som är mer interligent än mig? Jag ska i alla fall försöka själv! Ciao ♥

Kommentarer
Postat av: ems

JAG KOMMENTERAR! Riktigt snygga skor faktiskt och bh:n som du köpte sitter jag i just nu, (BARA) eller ah spets trosorna till också. hihihi sammanträffande :)

Postat av: Erica

varför är det alltid just du som hittar alla fina saker på dina shoppingrunder?



jag är blind för sådanna saker som du shoppar. men i dina händer ser allt fint ut. hur lyckas du?



puss

Postat av: Viktoria Nordenberg

Svar: Ja vet, älskare skorna! ..men man kan inte köpa allt.



Tack vad roligt att du tycker så! Själv känner jag verkligen inte så..

bloglovin

Kommentera gärna mitt inlägg:

Namn:
Stammis?

URL/Bloggadress:


Kommentar: